Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αγαπημενο μου μωρακι....

Recommended Posts

Αγαπημενο μου μωρακι....

Σε ευχαριστω που ηρθες στην ζωη μου..σε ευχαριστω που με εκανες μανουλα...σε ευχαριστω που οταν με κοιτας χανομαι...εισαι το ποιο ομορφο μωρακι του κοσμου για μενα!! εισαι το ποιο γλυκο!!! το ποιο τρυφερο!!! σε αγαπω τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο πολυ που δεν περιγραφετε...δεν θα αφησω ποτε κανενα να σε πειραξει , δεν θα αφησω κανενα να σε πληγωσει , θελω παντα να εχεις χαμογελαστη φατσουλα!! θελω να μου βγαζεις συνεχεια αυτες τις καινουργιες φωνουλες που τρελλενομαστε εγω και ο μπαμπας!! ευχομαι να κοιμασαι παντα τοσο γλυκα και ηρεμα οπως αυτη την στιγμη που σε βλεπω..ευχομαι να νιωθεις το ποσο σε αγαπαμε...ευχομαι να σταματησεις να πονας την κοιλιτσα σου :( ευχομαι να μην σου λειψει ποτε τιποτα και θα κανουμε τα παντα γιαυτο... ευχομαι να ερθει γρηγορα πισω το γαλα μου και να σταματησουμε την παλιοσκονη...ευχομαι να ερθει γρηγορα η στιγμη που θα μας κανεις την πρωτη αγκαλιτσα...το πρωτο φιλακι..εισαι ολος μου ο κοσμος!!!!! η καρδια μου ...εισαι κομματι απο μενα..εισαι η ψυχη μου!!!!! εισαι ολο μου το ειναι!!!! μας εχεις αλλαξει την ζωη...ολα οσα εζησα πριν ειναι ενα τιποτα μπροστα σε εσενα!!! σε ευχαριστω που μερικες φορες κοιμαμαι πανω μου τα βραδια και με ενα σου βλεμμα ειναι σαν να εχω κοιμηθει 10 ωρες σερι...οοοοοοοοοολα για σενα ματια μου ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ασχετο με το θεμα αλλα ετσι οπως την βλεπω να κοιμαται τωρα ηθελα να μοιραστω μαζι σας τις σκεψεις μου) ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΥΥΥΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειμαι τρεεεεελληηηηηη για σενα τοσοδουλα μου!!! [smilie=angel13.gif][smilie=angel8.gif] [smilie=toothy10.gif] [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Γεια σου Κατερινα!να σου ζησει το κοριτσακι σου!!αληθεια ποσο ειναι?εχω και γω μια καραμελιτσα 2 μηνων και μιας εβδομαδας και ολα οσα διαβασα ηταν σαν να τα εγραφα εγω για το πολυτιμο μου θησαυρο,την μπεμπουλιτσα μου!!ποσο σε νιωθω!!!!να σου ζησει και να τη δειτε οπως επιθυμειτε!!!να ειναι γερη και ευτυχισμενη στη ζωη της!ευλογημενη και καλοφωτιστη!!!να την καμαρωσετε οπως επιθυμειτε!!!

Γεια σου ρε Κατερινακι , να σου ζησει κ να εχετε χαμογελα μονο στο σπιτι σου !

Ναι , εισαι τοσο τρελλη που έβαλες σε λά8ος κατηγόρια την εξομολογηση του μωρου σου :lol::lol:

εδω ειναι ''φροντιδα ,περιποιηση κ εκπαιδευση''

:lol: Να σαι καλα !

an-n σε ευχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!!! ειναι 7 εβδομαδων η τοσοδουλα μου !!!!! δεν ειναι απιστευτο πως ενα τοσο δα πλασματακι σου δινει τοοοοοση χαρα και δυναμη??????? να χερεσαι την καραμελιτσα σου!!!!! αρχισε να σκαει χαμογελα???

an-n σε ευχαριστω πολυυυυ!!!!!!!!!!!! ειναι 7 εβδομαδων η τοσοδουλα μου !!!!! δεν ειναι απιστευτο πως ενα τοσο δα πλασματακι σου δινει τοοοοοση χαρα και δυναμη??????? να χερεσαι την καραμελιτσα σου!!!!! αρχισε να σκαει χαμογελα???

Ευχαριστω πολυ Κατεριναα!!!ειναι πραγματικα ενα θαυμα!!!!την κοιταζουμε καθημερινα με τον αντρα μου κ δεν μπορουμε να συνειδητοποιησουμε οτι ειναι δικια μας!!!!ειναι τοσο γλυκια!!!πλεον η μπεμπουλα μου ειναι η ζωη μου!νομιζω πως εχω νιωσει την ευτυχια..οταν με κοιταζει κ μου χαμογελα πραγματικα δεν υπαρχει τπτ αλλο..χανομαι μαζι της!λιωνω!τη λατρευω πιο πολυ κ απο τη ζωη μου!σε καταλαβαινω σου λεω...χαχα!δες την κιολας!

post-11311-13873935195731_thumb.jpg

wow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! κουκλες μανα και κορη!!!! φτου να μην σας ματιασω :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D[

Eυχαριστουμε πολυ!!!!!!!!!και εσυ κουκλιτσα εισαι φανταζομαι κ το κοριτσακι σου θα ειναι πανεμορφη!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...