Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Τουλάχιστον σου τρώει τα φρούτα κάτι είναι και αυτο ☺️ Εγώ το διάβασα αυτό για τα υφή αλλά δεν ξέρω αν όντως ισχύει και εμένα  μέχρι στιγμής με τα λαχανικά δεν πάνε καλά επίσης το άλλο που διάβασα είναι μαζί με τα λαχανικά να βάζουμε κανένα φρούτο που να του αρέσει μήπως και το φάει εγώ το δοκίμασα αυτό αλλά δεν έπιασε άσε που το δοκίμασα να φάω λίγο εεε δεν ήταν και πολύ ωραίο 😅 Την έτοιμη την φρουτοκρεμα δεν την ήθελε ; Δεν τα έχω δοκιμάσει αυτα να σου πω την αλήθεια  ααα εσεις δοκιμάσετε διάφορα δηλαδή ούτε το αλάτι βοήθησε; Άντε το λεμονι και εμένα η μεγάλη δεν το ήθελε αλλά όταν κλείσαμε το χρόνο και έβαλα αλάτι εκεί μπορώ να πω πως είδα διαφορά  δύσκολος ο μικρός σου και εγώ μετά λαχανικά εχτές δεν την έδωσα και μάλλον ούτε καις ημέρα θα δώσω ειπα να κάνω μια παύση τώρα που είναι και λίγο αρρωστουλα ας μην την ταλαιπωρήσω 
    • Ναι, ναι. Σχεδόν άσπρα είναι. Και οι βλεφαρίδες της και τα φρύδια της... 🥰🥰🥰 Έχει πάρει τα χρώματα του μπαμπά της. (Ευτυχώς πήρε και τα μάτια του!!!)
    • Μα εμένα και η κούνια είναι στο ίδιο δωμάτιο. Δεν αλλάζει χώρο δηλαδή... Αλλά οκ, δεν περίμενα να κοιμηθεί εκεί με την πρώτη. 
    • @RAM21 γιατί το έχουν κάνει καπως σύστημα και εμπόριο. Στην τελική ας κάναμε νιπτ κ όχι αυχενικη. Αν σκεφτείς ποσα δινεις για αυχενικη κ ποσα δινεις για νιπτ την οποία στην προτείνουν σε μια τέλεια αυχενικη και όχι νωρίτερα... εμεινα εγκυος στα 36. Ρώτησα τ  γιατρό από μόνη μ να κανω νιπτ. Μ λέει να δούμε την αυχενικη. Βγαίνει καλη η αυχενικη σ λένε αααμα θες κανε κ νιπτ. Να χεις αγχος παλι αλλες 15 μερες. Που το μωρό θα έχει πάρει αλλες 2 βδομαδες, για να σ δώσει επισης πιθανότητες. Αν μ έλεγαν πχ μαζί με την αυχενικη, κανε κ τη νιπτ λογο ηλικιας πχ γτ τηβ θεωρούμε βασική εξεταση θα την έκανα. Στο φέρνουν όμως απ έξω απ έξω. Η αυχενικη μ ήταν τέλεια, η papp a μου ανεβασε τ ποσοστά στο 1/600. Οχι κατι τραγικό αλλα ξερεις τι μ είπαν 2 γιατροι? Κανε ληψη όχι νιπτ. Δ μας καλύπτει. Κ δ μιλαμε για ποσοστό 1/100 πχ. Εννοείται την εκανα την άλλη μέρα, ναι εκεί δ τ σκεφτηκα καν. Μου εξηγησαν οτι η νιπτ μπορεί να μας δώσει μέχρι ενα ποσοστό τ οποίο επειδη ειναι από τ αιμα της μητέρας ισως κ να βγει "λαθος".
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...