-
Απαντήσεις
-
Από Zelda · Δημοσίευση
Να απασχολήσω λίγο τις εμπειρες του φόρουμ; Ημερολογιακά σήμερα βάσει ΤΕΡ είμαι 5+3. Πήγα σήμερα για υπέρηχο γιατί ο γιατρός μου θα φύγει εκτός Αθηνών για δέκα μέρες και φαγώθηκα να ρίξει μια ματιά πριν φύγει. Είδε σάκο ενδομήτρια με καλό σχήμα, καλή θέση και μέσα λεκιθικο ασκό επίσης καλό σχήμα ολοστρόγγυλο. Όμως ο σάκος είναι μικρός για 5+3, ούτε 1εκ και παρόλο που έχει καλό υπέρηχο δεν είδε καθόλου εμβρυϊκά στοιχεία. Μου είπε ότι ενδέχεται να είναι καθυστερημένη σύλληψη γιατί δεν έχω σταθερό κύκλο, ωστόσο το τεστ της hometest είχε βγει θετικό στις 14/5 άρα δεν μπορεί να είναι και τόσο καθυστερημένη. Έχετε κάποια γνώμη; Ο γυναικολόγος μου είπε πως είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι σε δέκα μέρες που θα γυρίσει θα ακούσουμε καρδια. Αλλά γίνεται σε δέκα μέρες να σχηματιστεί ξαφνικά ολόκληρο έμβρυο και να βαράει και καρδιά; Στο γιο μου έκανα πρώτο υπέρηχο ακριβώς 6+1 μόλις γύρισα από ταξίδι και χτυπούσε ήδη ταμπούρλο. -
Από zoepapa · Δημοσίευση
Εγώ από ναυτία τα ίδια είμαι ίσως λίγο παραπάνω ενέργεια να έχω . Ραντεβού και γω σε δύο βδομάδες -
Από Naty_ · Δημοσίευση
Κορίτσια πως είστε γενικά; Σε ποια βδομάδα είστε και πότε έχετε γιατρό; Εγώ μπαίνοντας στο 2ο τρίμηνο σιγά σιγά βλέπω κάποιο φως στο τούνελ, δεν έχω ναυτίες όπως είχα, ακόμα κουράζομαι εύκολα πάντως. Και τώρα που τα συμπτώματα καλυτερεύουν και μέχρι να νιώσω το μωρό πως θα την παλέψω; 😄 Μήπως να χαλάρωσω λίγο επιτέλους; Στη γιατρό σε δυο βδομάδες περίπου θα πάω πρέπει να κλείσω ραντεβού -
Από Ngsofia · Δημοσίευση
Ναι κατάλαβα και εμένα λόγο ιστορικού της μητέρας μου τις έβαλε διαφορετικά δεν ξέρω αν μου τις ανέφερε καν. Η αλήθεια είναι πως έχουν κ κόστος αυτές οι εξετάσεις. Οπότε μάλλον είναι στο αν εσύ θες να τις κάνεις για να αποκλείσεις και από εκεί πιθανότητες κάτι να πάει στραβά. Αυτοί βάση του ιστορικού σου δεν το κρίνουν απαραίτητο. Άρα ναι σε εσένα είναι η απόφαση.
-
-
Νέες συζητήσεις