Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΙΛΗ ΣΕ ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΗ


Recommended Posts

ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΤΕ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΗ.ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ Ν ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.....ΣΤΗ ΤΕΛΙΚΗ

ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ?ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΩ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΕ ΜΙΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ,ΜΙΑ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΝΑ ΤΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ Η ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΕΛΕΓΑ Ν ΑΠΕΥΘΥΝΘΩ ΣΕ ΕΝΑ ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΗ.ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ Η ΑΚΥΡΗ??? ΜΗ ΤΡΕΧΩ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ..... ΤΙ ΛΕΤΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χωρίς να είμαι 100% σίγουρη για αυτό που γράφω, νομίζω έχω διαβάσει εδώ στο φόρουν για έναν καλό γιατρό στο Αλεξάνδρα (Αθήνα) αν δεν κάνω λάθος Δασκαλάκης λέγεται?

Αλλά καλύτερα να το διασταυρώσεις!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Πόσες μέρες δεν αυξήθηκε η χοριακή σου;Ο γιατρός δεν σου είπε αν ήταν βιοχημική ή παλλίνδρομη; Για γενετιστή δε γνωρίζω δυστυχώς για να σε ενημερώσω,σίγουρα όμως κάποια άλλη κοπέλα θα σου απαντήσει!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εγω εχω παει σε γεννετιστες.....2 τους καλυτερους στην αθηνα αν θες σου δινω κ στοιχεια....

Αν εχεις κανει καρυοτυπο σημαινει οτι χρωμοσωμιακα ειστε οκ. το οποιο σημαινει οτι δεν μπορειτε να δωσετε μετατοπισμενη χρωμοσωμιακη ανωμαλια....δηλαδη π.χ. διπλα απο ενα χρωμοσωμα 13 να κατσει αντι για το αντιστοιχο ζευγαρι του 13, να παει ενα 14....αυτο ειναι το προβλημα.....κ εκει θες γεννετικη συμβουλη κ η απαντηση των γεννετιστων θα ειναι με ποσοστα επιτυχιας κ στο τσακιρ κεφι μια προεμφυτευτικη....

αν διπλα απο ενα 13 κατσει αλλο ενα 13 ειναι το σωστο αλλα αν κατσει αλλο ενα 13...θεωρειται τρισωμια 13 ελευθερη κ δεν ειναι καλο παλι......αλλα δεν ευθυνεται ο καρυοτυπος ο δικος σας....εχει γινει λαθος στο ωαριο ή την ωρα που εγινε η ενωση 23+23 ετσι διαμαγειας γιναν 47.....τυχαιο

το θεμα του γεννετιστη ειναι οτι αν δεν εχεις ιστολογικες με αποτελεσμα δεν θα εχεις κ σαφεις απαντησεςι...γιατι οι γεννετιστες δεν ειναι γυναικολογοι αλλα παιδιατροι....μπορεις να πας κ να σου δωσουν τις συμβουλες τους....εγω πηρα τρελο ακυρο βασικα....δεν πηρα απαντηση σε τιποτε....ηξερα περισσοτερα απο αυτους....τυχαιο δεν νομιζω

ασχετο εχεις κανει το πληρη πακετο καθ εξιν αποβολων...σπερμοδιαγραμμα....καλιιεργεια κολπικου....εχεις τελειωσει απο εκει?

αν θες μπορω να σου δωσω τ στοιχεια τους....σε π.μ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ!!! ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΣ ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΕ ΓΕΝΝΕΤΙΣΤΗ.ΣΩΣΤΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ ΟΙ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΙΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΤΙ ΝΑ ΤΡΕΧΩ...ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.Α ΜΟΥ ΧΑΝΕ ΠΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΑΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΛΛΗ ΦΙΛΗ ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΤΑ.ΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΔΡΑΚΑΚΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΛΕΝΑΚΟ ΣΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΛΗ ΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΟΥ. ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΣΟΥ ΑΓΚΑΛΙΑ....Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΦΤΑΣΕ 800 ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗΗ ΓΙΑ 6Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΥΗΣΗΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ.ΕΧΩ ΔΕΙ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΟΛΠΙΚΟ ΥΠΕΡΗΧΟ ΟΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟ ΣΑΚΟ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑ 1,5 MM ΠΟΥ ΜΙΚΡΟ ΜΑΛΛΟΝ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν καλή επιτυχία και όλα να πάνε τέλεια από εδώ και πέρα!

Έχω πάει σε γενετιστή.

Με βοήθησε πααααρα πολύ και τώρα δόξα τον Θεό τώρα περιμένω ένα υγιέστατο αγοράκι!

Να πας γιατί με το ιστορικό σου σίγουρα κάτι δε πάει καλά και είναι ο μόνος που μπορεί να βρει το τι φταίει (φτάνει βέβαια να πέσει στο κατάλληλο άτομο)

Και πάλι κάθε επιτυχία και ευτυχία!!!

Για ότι θες μπορώ ευχαρίστως να σε βοηθήσω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

δεν ειπα να μην πας προς θεου...κ καλα ειναι να πηγαινουμε παντου αν εχουμε καποιο θεμα μεχρι να βρουμε τι εχουμε...το εγραψα λαθος μαλλον κ αλλο εννουσα...καταρχην ηθελα να σε καθυσηχασω για τον καρυοτυπο σας...αλλα καμια φορα αλλιως τα γραφουμε κ αλλιως βγαινει το νοημα...

αυτο με τον ιστο περιοδου δεν ξερω αν το κανουν οι γεννετιστες αλλα μπορεις να παρεις διαφορες πληροφοριες....απλα καλο ειναι αν εχεις καποιο θεμα να κανεις τα παντα.

ο γιατρος σου τι ειπε?δεν σου εχει δωσει καμια απαντηση?

ναι υπαρχει ο παγκαλος- ο καναβακης και ο πητερσεν..αυτους τουλαχιστον ξερω εγω...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΣΕΝΑ IRENE VALADIA ΠΩΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕ?ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΒΙΟΨΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΡΔΙΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΕ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΒΑΛΛΩ ΦΥΣΙΚΑ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ?ΟΙ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΚ.ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το δικό μας το θέμα είχε οριακή θρομβοφιλία, αντιπατρικά και ήθελε και λίγη βοήθεια το σπέρμα ενώ στο ιστορικό μας έχουμε μια αποβολή και 2 χρόνια προσπαθειών.

Όλες οι λοιπές εξετάσεις μας ήταν μια χαρά.

Απλά είχαμε λίγο από όλα.

Το εντοπίσαμε και με του που έμεινα έγκυος ξανά ξεκίνησα αμέσως αντιπηκτικές ενέσεις και έκανα και το εμβόλιο για τα αντιπατρικά.

Τώρα πάμε μια χαρά!

Ελπίζω να συνεχίσουμε ως το τέλος!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΑΙΜΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΟΙΤΑΝΕ...

καλησπέρα, απάντησα και νωρίτερα αλλά για κάποιο λόγο δεν καταχωρήθηκε η απάντησή μου. Η εξέταση ιστού περιόδου είναι μοριακός έλεγχος για μυκόπλασμα, ουρεόπλασμα και χλαμύδια. Συνήθως αυτά τα ελέγχουμε με καλιέργεια κολπικού υγρού αλλά έχει τύχει σε κοπέλες να βγει αρνητική η καλιέργεια και θετική η εξέταση του ιστού περιόδου σε κάποιο από τα παραπάνω μικρόβια. Δεν ξέρω αν γίνεται σε όλα τα διαγνωστικά κέντρα. Εμένα μια φίλη μου σύστησε το locus medicus στην Αθήνα με κόστος 180 ευρώ. Από αυτά το ταμείο μου δεν επέστεψε τίποτε. Δεν ξέρω αν το ΙΚΑ τη δέχεται ως εξέταση. Πηγαίνεις τη 2η μέρα της περιόδου (ή όποια μέρα έχεις το περισσότερο αίμα) και συλλέγεις σε ειδικό σωλήνα με τον τρόπο που θα σου εξηγήσουν λίγες σταγόνες αίμα. 2-3 μέρες μετά σου στέλνουν τα αποτελέσματα. Εύχομαι καλή επιτυχία στις προσπάθειές σου

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Το δικό μας το θέμα είχε οριακή θρομβοφιλία, αντιπατρικά και ήθελε και λίγη βοήθεια το σπέρμα ενώ στο ιστορικό μας έχουμε μια αποβολή και 2 χρόνια προσπαθειών.Όλες οι λοιπές εξετάσεις μας ήταν μια χαρά.Απλά είχαμε λίγο από όλα.Το εντοπίσαμε και με του που έμεινα έγκυος ξανά ξεκίνησα αμέσως αντιπηκτικές ενέσεις και έκανα και το εμβόλιο για τα αντιπατρικά.Τώρα πάμε μια χαρά!Ελπίζω να συνεχίσουμε ως το τέλος!

IreneValadia εύχομαι μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη. Ο γενετιστής πρότεινε τις εξετάσεις θρομβοφιλίας και το εμβόλιο των αντιπατρικών; Ο γυναικολόγος σου ήταν σύμφωνος;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

μπραβο irenevaladia που σε βοηθησε....σε ποιον πηγες αν θες στειλε μου π.μ.

εγω δεν μπορω να πω οτι πηρα απαντησεις αφου ειχα διαβασει οτι θελεις απο γεννετικη κ ηξερα περισσοτερα...απλα πηγα κ τα επιβεβαιωσα...αν δεν ειχα διαβασει θα ελεγα ναι μου ειπε πολλα.

να πω κατι τωρα...λιγο ασχετο...ολες οι εξετασεις που αφορουν αποβολες δεν θα επρεπε να τις προτεινουν οι γυναικολογοι?

τα αντιπατρικα ναι το καταλαβαινω γιατι ειναι πολυυ extreme για τους γυναικολογους εδω...αλλα τα αλλα θεωρω εγω κ μην με παρεξηγησετε οτι θα πρεπει να μας τα λενε οι γυναικολογοι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χρυσάνθη μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. Αλλά εμένα ούτε τις βασικές πριν την εξωσωματική δε με βάλανε να κάνω. Έτσι δεν έκανα καρυότυπο, δεν έκανα κυστική ίνωση. Στα τυφλά 3 πρόσπάθειες εξωσωματικής. Δυο χρόνια τραβιέμαι τώρα. Η πρώτη εξωσωματική παλλινδρόμησε λόγω θρομβοφιλίας. Ευτυχώς μετά με στείλανε κατά τύχη στην Τζανάτου. Αν και δε δέχομαι πολλά από όσα λέει και προτείνει, παρόλα αυτά την παραδέχομαι ως προς το ξεψάχνισμα που σου κάνει με τις εξετάσεις. Πανάκριβες εξετάσεις μεν χρήσιμες δε.

Πολλοί γιατροί λένε ότι αν δεν φτάσεις στο στάδιο των καθ'εξιν αποβολών (3 αποβολές ή παλλίνδρομες) δεν χρειάζεται να τις κάνεις. Άσε που σου λένε συνεχώς ότι είναι ακριβές εξετάσεις. Το ψυχικό κόστος όμως δεν το λαμβάνουν υπόψη τους. Αυτό που πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται είναι να προτείνουν τις εξετάσεις, να αναφέρουν ότι δεν είναι υποχρεωτικές, να αναφέρουν το κόστος και να αφήσουν το ζευγάρι να επιλέξει το δρόμο του. Εγώ δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν. Αλλιώς θα τις είχα κάνει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

εσυς μου λυπαμαι...αλλα εννοειται οτι οταν κανεις εξωσωμ κανεις τα παντα...εμενα δικο μου ατομο που εκανε σε γνωστο κεντρο εκανε τα παντα...μιλαμε ολες τις εξετασεις κ φυσικα βρηκαν διαφορα κ ολα πηγαν καλα....

εγω ξερω τι εξετασεις κανεις γενικα....ελα ομως οτι εμενα ειναι θεμα τυχης κ δεν μπορω να κανω κατι....μιλαμε για τρελη τυχη....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Esys σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου! Εύχομαι και σε εσένα ότι επιθυμείς. Η αλήθεια είναι πως τον γυναικολόγο μου τον βρήκα αφού πρώτα πήγα στον γενετιστή οπότε είχα κάνει ήδη τις εξετάσεις. Δε του άρεσε και τόσο η ιδέα αλλά δεν ήταν και τελείως αρνητικός. Για τα αντιπατρικά πάντα. Την θρομβοφιλία φυσικά και την αποδέχτηκε αλλά στην συνέχεια δεν προχωρήσαμε με θρομβοβλαστόγραμμα του γενετιστή αλλά με εξέταση Αντι-χα που γίνεται στο νοσοκομείο. Ο γιατρός μου βέβαια ήταν ανοιχτός για συζήτηση απλά δε μπορούσαμε με τίποτα να βρούμε στο τηλέφωνο τον αιματολόγο προκειμένου να συζητήσουν για το θρομβοβλαστόγταμμα (καλό;;;)

Οπότε βρέθηκα στην θέση να αποφασίσω. Ή τον γυναικολόγο μου ή την ομάδα στην Αθήνα. Αναγκαστικά επέλεξα τον γυναικολόγο μου και έκανα και μια μεγάλη προσευχή να πάνε όλα καλά.

Επίσης ο γυναικολόγος μου ποτέ δεν έμαθε πως πήγα στην Αθήνα για να κάνω το εμβόλιο των αντιπατρικών.

Τι να κάνουμε … είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο και μεγάλα θύματα ανταγωνισμού.

Δυστυχώς πρέπει να παίρνουμε και τα ρίσκα αλλιώς δε γίνεται τίποτα.

Ελπίζω σύντομα να τελειώσει αυτή η κόντρα.

Αν βέβαια έμενα Αθήνα εννοείται θα ακλουθούσα την ομάδα του κέντρου (γενετιστή, γυναικολόγο, αιματολόγο και άλλους πολλούς και εξειδικευμένους) με κλειστά τα μάτια κιόλας!

Χρυσάνθη θα σου στείλω τα στοιχεία σε πμ. Εννοείται πως πρέπει να αποφεύγουμε όλη αυτή την ψυχική ταλαιπωρία και για εμένα κάθε γυναίκα που αποφασίζει να μπει στην διαδικασία τεκνοποίησης πρέπει να κάνει όοοολες τις εξετάσεις. Είναι πάρα πολύ επώδυνη η κατάσταση της απώλειας και μόνο άμα την βιώσεις την καταλαβαίνεις. Αλλά … άντε βάλε τους μυαλό!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλημερα...το θρομβοφλαστογραμμα τι ειναι?

Με ενδιαφερει αφου εχω προβλημα ουτως η αλλος....απο αυτα που εχουμε πει με τον γιατρο μου κ με μια αιματολογο ξερω οτι με το που θα μαθω για εγκυμοσυνη θα περνω σαλοσπιρ κ ηπαρινη...κ θα κανω antixa για να ρυθμιζω την δοση...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...