Μετάβαση σε περιεχόμενο

pampers dry max

Recommended Posts

κορίτσια καλημέρα,

την προηγούμενη εβδομάδα φιλοξένησα στο σπίτι μου την αδερφή μου με το μωρό της, το οποίο είναι 7 μήνες μεγαλύτερο από το δικό μου (το δικό μου ενός μήνα). Εκείνη χρησιμοποιεί τα pampers και συγκεκριμένα είχε πάρει για να τα δοκιμάσει, τα dry max. Περιττό να σας πώ ότι οι διαρροές ήταν άνευ προηγουμένου και το δερματάκι του μωρού με συγκάματα. Καμία σχέση με τα κλασικά pampers. Και σήμερα έμαθα ότι στην Αμερική, έχουν κάνει χιλιάδες παράπονα οι καταναλωτές για τη συγκεκριμένη πάνα, με αποτέλεσμα να μειωθούν δραματικά οι πωλήσεις τους. Έχει καμία μανούλα αντίστοιχο περιστατικό με τη συγκεκριμένη? Μου έλεγε η αδερφή μου να την δοκιμάσω, γιατί χρησιμοποιώ libero αλλά είμαι απόλυτα ικανοποιημένη, αλλά ευτυχώς δεν το έκανα.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εγω επαιρνα pampers(τα active fit νομιζω)μεχι κ την ανοιξη κ ημουν ευχαριστημενη!Μετα ειδα οτι καπως τα αλλαξαν...εγιναν κ πολυ πολυ λεπτα...δε ξερω!Δε μου αρεσαν!Με λιγο πιο εντονο τραβηγμα στο αυτοκολλητο σχιζονταν αμεσως,η μικρη μου εκανε κοκκινιλες για 1η φορα κ οποτε την αλλαζα ηταν μεσα στα χνουδια!

Ετσια αποφασισα να τα αλλαξω κ δοκιμασα τα libero κ ειμαι πολυ ευχαριστημενη!Κ το καλο ειναι πως κατα καιρους μου στελνουν κ εκπτωτικα κουπουνια(τα παμπερς ΠΟΤΕ!)κ βαζουν κ προσφορες,τα ΑΒ τα εχουν με 60% εκπτωση μεχρι κ αυριο!

koritsi mou mhn allakseis marka den aksizei libero kai palu libero .20 mhnes auta bazw kai ola einai teleia.

eixa parei kana duo tria paketa pampers alla ta kaka bgenane os ton auxena kai opos eipai kai h filh mas kobotan kai eukola .mporei ta libero na einai pio paxia pana alla einai aksiopista .

εγω βαζω στα παιδια μου 4 χρονια λιμπερο.καθαρισε ο μεγαλος και συνεχειζει ο μικρος.μην αλλαξεις.ειχα δοκιμασει και παμπερς και ειχα διαροες.ασε που οι παμπερς ειναι πιο ακριβες.

εγω του εχω τα pampers newborn 2 noymero!μεχρι τωρα ευχαριστημενη!δοκιμασα και τα libero 2,επισης kanena problhma..mono poy ta libero μου φαινεται ειναι πιο σκληρα!διαρροες ειχα και απο τα δυο ειδη..καμια δυο φορες..στις 45 μερες..οποτε μπορει να ηταν και τυχαιο!να ειχε υπερκινηθει ο μικρος η να μην ειχε κουμπωσει καλα το αυτοκολλητο!παρολαυτα πηρα κι απο τα lidl ενα πακετο!Δεν του τα εχω φορεσει ακομη ..αλλα..πριν 10 χρονια τα εβαζα στη κορη μου και τα συνηστουσα σε ολες..Τωρα μου τα συστηνουν παλι εκεινες και αλλες!λετε να εχει αλλαξει κατι μετα απο τοσα χρονια?παντως σε ερευνα που εγινε απο γνωστη μου σε εργαστηρι της ειπαν τα lidl..ειναι εξισου αξιοπιστα!

αυτα που δε μπορω ειναι τα babylino! :?

εγω του εχω τα pampers newborn 2 noymero!μεχρι τωρα ευχαριστημενη!δοκιμασα και τα libero 2,επισης kanena problhma..mono poy ta libero μου φαινεται ειναι πιο σκληρα!διαρροες ειχα και απο τα δυο ειδη..καμια δυο φορες..στις 45 μερες..οποτε μπορει να ηταν και τυχαιο!να ειχε υπερκινηθει ο μικρος η να μην ειχε κουμπωσει καλα το αυτοκολλητο!παρολαυτα πηρα κι απο τα lidl ενα πακετο!Δεν του τα εχω φορεσει ακομη ..αλλα..πριν 10 χρονια τα εβαζα στη κορη μου και τα συνηστουσα σε ολες..Τωρα μου τα συστηνουν παλι εκεινες και αλλες!λετε να εχει αλλαξει κατι μετα απο τοσα χρονια?παντως σε ερευνα που εγινε απο γνωστη μου σε εργαστηρι της ειπαν τα lidl..ειναι εξισου αξιοπιστα!

αυτα που δε μπορω ειναι τα babylino! :?

ta babylino ειναι χαρτοσακουλα!!!!!!! Αηδια σκετη!!

Εγω παντως κοριτσια pampers dry max του βαζω και δεν ειχαμε ποτε διαρροη η συγκαματα!! :mrgreen:

καλημέρα κορίτσια,

το άκουσα κι εγώ αυτό με τις dry max από 3 φίλες μου που χρησιμοποιούν pampers. Το χειρότερο είναι το σύγκαμα. Βρε libero και πάλι libero, δεν τις αλλάζω με τίποτα, έχουν και προσφορές και κουπόνια

καλημέρα σε όλες τις μανούλες,

το άκουσα κι εγώ αυτό για τις DRY MAX, έχω μια ξαδέρφη στην Αμερική με την οποία έχω επαφή τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα και μου είπε ότι δοκίμασε αυτές τις πάνες, ενώ χρησιμοποιούσε τις active fit, και συγκάηκε πολύ άσχημα το μωράκι της και είχε και διαρροές. Επίσης μου είπε ότι είναι έντονο το πρόβλημα εκεί με τη συγκεκριμένη πάνα. Το έχει συζητήσει και με τις φίλες της που είχαν τα ίδια προβλήματα και δεν θα τις ξαναπάρουν εννοείται. Εγώ με libero συνεχίζω ακάθεκτη με τα κουπονάκια μου, τέλεια!!!

Ομαδα που κεδιζει δεν αλλαζει...

Απο τι στιγμη που σε βολευουν τα Λιμπερο..γιατι να τα αλλαξεις;;;;;

Καθε παιδι..οπως και καθε ανθρωπος εξαλλου ειναι διαφορετικο..γι'αυτο και εχουμε διαφορα προιοντα...

εχω δοκιμασει παρα πολλες πανες στο δικο μου παιδι...κατελιξα στα λιμπερο και στα λιντλ...

Οποτε χει προσφορα παιρνω λίμπερο..οποτε οχι λιντλ...ειμαι εξισου ευχαριστιμενη και απο τις δυο αυτες μαρκεσ..

Αμα εσυ εισαι καλημενη με τα λιμπερο..δεν υπαρχει λογος να τις αλλαξεις πιστευω

dry max δεν εχω χρησιμοποιησει , 'αλλα όλα τα άλλα τα χω δοκιμάσει κ δεν ειχασ προβλημα .

αλλεργια ποτε , αν κ το συγκαμα οφειλεται στα οξινα ουρα κ οχι στην πανα ...

Τι να σου πω εγω δεν χρειαστηκε να δοκιμασω αλλη εταιρια απο την pampers k μου στελνει κα8ε 2 μηνες κουπονια...

Οτι βολευεται η κα8εμια...

ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΥΓΚΕΕΤΑΙ ΤΟ Μ ΩΡΟ?ΠΗΡΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ PAMPERS ΤΑ ΛΕΠΤΑ!ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΙΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...