Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 951
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Ο δον ειναι το καμαρι μας!Ειναι ο μεγαλος γιος της Φροσως ο Αλεξανδρος που ειναι μαργαριταρι :roll: Θα διαβασεις κατα καιρους διαφορα κατορθωματα του :D

Αντε ρε Τζουλια στην Κω?Καλα και εμεις δεν ειμαστε απο'δω ,λογω δουλειας του συζυγου ειμαστε εδω...αλλα την παλευω ολα μια συνηθεια ειναι.

Δημοσίευση

ενοειται οτι το μετανιωσα ποραπολυ.του εδωσα μια δυνατη στο χερακι την ωρα που με τραβουσε την μπλουζα,πονεσε το αγαπακι μου πολυ κ αρχισε να κλαιει με λυγμους.τωρα κοιμαται.ν σας πω ομως οτι ειμαι υπερ της σφαλιαρας.για να γινει ενα παιδακι σωστο,θελει κ λιγο ξυλαρακι,ενταξει δεν ειπα να το σακατεψω στο ξυλο.αλλα ο βαγγελης ειναι πολυ μικρος,μονο να τον μαλωνω,πιο υστερα το ξυλο.

Δημοσίευση

μεγαλωσα σε πολυτεκνη οικογενεια και ειδα πως γιναμε εμεις που τρωγαμε λιγο ξυλο απο την μαμα κ πως τα μικροτερα που ηταν χαιδεμενα.εμεις σεβομαστε τους γονεις,τους ακουμε ενω τα μικροτερα κ ειδικα ο αδερφος μου ειναι στην κοσμαρα του.

Δημοσίευση

Σουσουραδες το στεισατε στο κουβεντολοι?

Εμεις βλεπαμε τοπ σεφ. Καλο.... Ο μαμαλακης αξιζει μονοι εκει μεσα. Ωραιος,αξιοπρεπεις. Οι αλλοι για τον π.

Ωραια Φρόσω θα στολισω δεντρακι. Ειναι λευκο με μωβ μπάλες. Και έχει και στολίδια. Απλα δε θα βαλω φετος τα γυάλυνα. Ήτανε κατι πανακριβα απο παρισι. χιχι! Θα αγοράσω λουτρινα! Καλο? χεχε! Σουπερ τωρα μου ηρθε! Γιούπιιιιιιιιιιι! Ετσι δε θα φοβαμαι για τον μικρο μαστροχαλαστη! Μια χαρα!

Δημοσίευση

Και 'μεις Μαρακι εχουμε λυσσαξει στην κατσαρολα!Βλεπαμε μαστερ σεφ ,τωρα κολλησαμε και με το τοπ σεφ.Γενικα μας αρεσει η μαγειρικη.!Παλια μαγειρευαμε ο ενας για τον αλλον με κρασακι και κουβεντουλα!ωραιες εποχες...τωρα που να προλαβω,διαθεση υπαρχει χρονος δεν υπαρχει.

Αφου σημερα το σουβλακι μου φανηκε πολυτελεια! :shock: Εννοω πως κοιμηθηκε η Λυδια νωρις και ειπαμε να το γιορτασουμε :mrgreen:

Δημοσίευση

Εγω παλι μεγαλωσα μοναχοπαιδι , η μητερα μου εχασε στη γεννα ενα αγορι , δεν ξερω τι παει να πει ξυλο κ ημουν απο τα παιδακια που κα8οντουσαν φρονιμα κ δεν εκανα ποτε καμια ζημιά.

Τι παει να πει ''λιγο ξυλό'' ?

Μονο αντιδραση φέρνει η βία . Δηλαδη τι επειδη εισαι πιο μεγαλοσωμός βαράς ενα παιδάκι έστω κ λίγο για να επιβλη8είς ? Εσυ η οποιοσδηποτέ 8α η8ελές να χείς εναν γίγαντα να σε φοβερίζεί ??>?

Ο σεβασμός κερδίζεται με σεβασμό οχι με βία

δεν υπαρχει λιγο ξύλο !

Σορυ άλλα φουντωσα ... Αλλοι κοπιαζουν κ άλλοι ... υποτροπιαζουν...

Και όπως βλεπεις κ λες ρε Νιου εφαγες εσυ 8α δώσεις κ εσυ ...?

Το οτι ο αδερφος σου ειναι στην κοσμαρα του κ ξυλο να τρωγε παλι στην κοσμαρα του 8α ητανε !

Απλα προφανως εκεινος δεν εχει καταλοιπα ...

ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΟΡΥ , ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΤΟΜΗ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΤΟ ΞΕΡΩ , ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ

αλλα εγω δεν χρησιμοποιησα ''ξυλο'' απλα την γλωσσα της δικης μου αλη8ειας.

Δημοσίευση

τζουλια μου,μην ζητας συγνωμη οσο οφορα την γνωμη σου.κατα καποια ενοια εχεις δικιο,ξερεις ισως δεν σας εδωσα να το καταλαβετε καλα.οταν λεω ξυλο ενοω πχ να με πει καποια στιγμη ο βαγγελης οταν μεγαλωσει λιγο μια βρισια,δεν θα του δωσω ενα χαστουκι?και μετα φυσικα θα του πω οτι δεν ηταν σωστο αυτο που ειπε.ηλικια λεγοντας μετα τα 12 που καταλαβενουν πληρως τι κανουν και τι λενε.εχω ακουσει απο αλλα παιδια να λενε στους γονεις"σκασε εσυ" θα ενεχτεις να στο πει το παιδι σου και θα το νταντεψεις?εγω οχι,να σου πω<τις αποψεις μας λεμε ετσι?>το παιδι πρεπει εναν απο τους δυο γονεις να φοβαται λιγουλακι!!!!!!!αυτο μου το εχει πει μια μεγαλη σε ηλικια γυναικα και πιστευω οτι οι γηρεοτεροι μερικες φορες λενε σοφα λογια.

Δημοσίευση

να σας πω,καναμε τα γννεθλια του μικρου μας την κυριακη,δεν ειχα πολλα παιδακι 3 ολο κι ολο,αλλα το χαρηκε πολυ,θα προσπαθησω να σας βαλω φωτο.α η τουρτα μας ηταν με το μικυ.

Δημοσίευση

Ναι Σωσω δικιο έχεις.

Ωστοσο το ''Ντανταδες σε δραση" εχει πολυ ωραιες τιμωριες...

Να ζησει Νιου μανα , γερο κ χιλιοχρονο το παιδακι σου . Βαλε κ καμια φωτο :roll:

Δημοσίευση

αμαν ρε μαρακι...τι σκατα βαριεσαι..τοσα θεματα ανοιξαμε;;το ντΝΤαδες παιδια θα μου το δωσει η αδερφη μου που της το καναν δωρο...θελω πολυ να το διαβασω...

οποια ερθει το καλοκαιρι εδω στη κρητη,θα παμε μαζι σπιναλογκα..παιδια ειναι τελεια..πηγα 2 φορες..ασχετο...

ναι βαλε καμια φωτο..θα την λιανισω τη ντομ..ακομα στειλει φωτο..σ

Δημοσίευση

αααααα ζηλευω τις αθηναιες

ερχονται οι stomp στην αθηνα και δυστυχως οχι και εδω, εστειλα μαιλ και μου απαντησαν

ψηνω τον αντρα μου μπασ και ερθουμε με τον μικρο. του λεω βρε συ πανε εσυ με τον δημητρη(ο οποιος τρελενεται οταν τους βλεπει στα cinema) και εγω κατι θα βρω να κανω. μου αρεσουν και μενα τρελα αλλα προτιμω να δω εσας και να παει το παιδακι μου.

ενα θα σας πω, το παρτυ μας ηταν φοβερο και κυριω λογω του κλοουν που ειχαμε. ηταν ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΣ. τον ειχα δει περισυ πριν γεννησω και ειχα τρελαθει στο γελιο.

φανταστειτε οτι ωσ και την μαμα μου καταφερε να την βαλει να παιξει. πολυ πολυ γελιο και τα παιδια ολα σουζα.

φωτεινη να χαιρεσαι τον ζουζουνο σου. μην στεναχωριεσαι σε πολλους συμβαινει αυτο.ανθρωποι ειμαστε.

καλα πολυ κουκλος ο σγουρομαλλης σου

Δημοσίευση

πε8αινω για το αγορακι σου ... ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ !!!

στειλτο μου μεχρι να γεννησεις να χουμε παρεα εδω :mrgreen:

stomp παιζει να παω , ειδικα αμα κα8αρισει ενας φιλος ''κριτικος'' ... καλα 8α τανε ...

Σωσω σημερα πηρε ο κουμπαρος απο τη Κρητη κ μας επρηξε , καλοκαιρι δεν την γλιτωνω ... :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

  • Απαντήσεις

    • @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...