Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 ΝΟ16

Recommended Posts

Μανουλομανουλιτσες τι κανετε??

Δεν προλαβα να σας διαβασω.... Το ειδατε το νησι ε???? Μ'αρεσε αν και πλανταξα στο κλαμα στο τελος.... :cry::cry:

Η μικρη μου αρρωστη...Πολυ μιξα....Κ κολλησε και εμενα και ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα...

Ελπιζω τα ζουζουνια που ηταν αρρωστα να ειναι καλυτερα!!!!

Α!!!!!Αρχισαμε και περπαταμε κανονικα!!! Μολις πεφτει ξανασηκωνεται και παει οπου θελει περπατωντας!!!!! Αυτα!!!

Αυριο δεν παω δουλεια οποτε ελπιζω να σας διαβασω με την ησυχια μου και να τα πουμε !!!!!

Σας φιλω!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 951
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλα καμια δε μπηκε να γραψει για τη συναντηση? χαχαχαχχαα!

Γειαααααααααααααααα σας!

Ηρθαμε και μεις!

Κατα τις 11 φτασαμε. Ολα καλα! Οργωσαμε ολη την Αθηνα!

Η συναντηση μια χαρουλα! Τα κοριτσια μας σουπερ με τα παιδακια τους!

Ητανε λιγο συντομη ομως γιατι οι πιο πολλες κατι ειχαμε κανονισει για το μεσημερι..... εμεις ειχαμε κανονισει για φαγητο με τη νονα.

Εμεις τρεχαμε με ταχυτητα φωτος. Να παμε απο δω απο κει... χαμος!

Θα σας τα πω και αυριο αναλυτικα.

Παω για ξαπλα τωρα!

Φιλια σε ολες! Μις γιουυυυ! :P:P

Καλημέρα κουκλίτσες!!!

Μαράκι κι εμάς μας έλειψες πολύ!!!

Άντε, περιμένουμε λεπτομέρειες από τη συνάντηση γιατί οι άλλες οι μουλάρες δε μας δίνουν σημασία...

Το είδα το νησί...

Πολύ κλάμα ρε κορίτσια... και τώρα που είμαστε και μανούλες, βλέπουμε διαφορετικά τα πράγματα...

Ευτυχώς κοιμήθηκε το Πετρουι μου και δε με είδε να κλαίω γιατί θα με μάλωνε...

Ειδικά στο τέλος που του ψέλησε το ’’σ’αγαπώ’’... βαλάντωσα...

Βαγκ ούτε κι εγώ θέλω να βλέπω ψυχοπλακωτικές ταινίες... αλλά αυτή είναι φοβερή παραγωγή!!!

Και οι ηθοποιοί είναι τέλειοι!!!

Ειδικά ο... μπαμπάς... πώς τον λένε, κόλλησε το μυαλό μου...

καλημερα σας

κουκλες

η συναντηση πηγε τέλεια

καλα ειχε πολυ πλακα

ολη την ωρα τρεχαμε ολοι πισω απο παιδια

μονο συζητηση που δεν καναμε :lol:

εγω με κατι τετοια δεν κλαιω

αν και μου αρεσει να τα βλεπω ειδικα εαν ειναι αληθινες ιστοριες

γενικα ηταν πολυ καλογυρισμενο

εμεις παλι τιποτα απο γαλα το πρωι

ουτε κοιμισμενοι -ουτε ξυπνιοι

τι στο καλο να κανω

Kalhmερουδια κ απο μας !

Επιτελους εβρεξε , αυτο το αρρωστημενο το μουντο χωρις λογο ... απα πααα

Το χασα το νησι γμτο αλλα 8α το αναζητησω σημερα μεσω ιντερνετ.

Μαρκερ αλλαξε γάλα αν δε το πινουνε ...

Δεν ξερω τι να του φτιαξω σημερα , χτες το μοσχαρακι με φασολακια κ μαιντανο το τσακισε! :lol:

Εχω πολυ σιδερο άλλα 8α ρ8ει η μανα οπου να ναι κ 8α παω απεναντι στην κολλητη για καφε ! :ymapplause:~o)8-}

εχω να πιω απο την κυριακη που βγηκα εξω (επειδη καπνιζω , δεν πινω ουτε καφε σπιτι) :mrgreen:

Καλημερα τζουλια μου

ρε συ το σκεφτηκα

αλλα το βραδυ το πινουν οποτε λογικα δεν φταιει το γαλα

στην τελικη θα το δοκιμασω και αυτο

θα αρχισω το advance που ειναι πιο γλυκο

εγω κοτοπουλο με αρακα ειχα σημερα

με τις εξετασεις τι εγινε τζουλια μου τις πηρατε τις απαντησεις;

Καλημέρα κόρες!

Φρόσω καλά οτι είναι κουκλιά τα παιδάκια σου το χουμε πει, αλλά τρελάθηκα με τα μπλουζάκια τους..

Ο χιουι ο ντιουι και ο λιουι...πολύ έξυπνο..

Δεν μπορουσα να ξυπνήσω σήμερα..τι μαυριλα είναι αυτή..

Βαριέμαι.......σας το είπα??

Σωσω..εγω δεν απάντησα για τα φουστανάκια..γιατί δεν θα τα έβαζα..σορυ κοριτσάκι...

Αυτη η φουστιτσα η tutu που ελεγε το Μαράκι μου άρεσε πολύ..αλλά μην σε τρελάνουμε κιολας...

Ό,τι και να βάλει το Μαρθάκι..κουκλα θα είναι εκείνη τη μερα..

γεια σου Ισμηνακι...

Μαρακι επειδη πηραν αιμα κ αερια πολυ (καμια 30ρια εξετασεις 8α αργησουν αρκετα ... σε κανενα μηνα :x , αλλα ειμαι αισιοδοξη , η γιατρος μου ειναι απλα πολυ ψειρου )

Καλα βρηκα τροπο να τρωει γρηγορα (καναμε κ 1 ωρα να φαμε στο καρεκλακι) , Στον χωρο που του χω φτιαξει κ περιφραξει κ παιζει , μπαινω με το πιατο την ωρα που σερνει το αυτοκινητακι η κανει οτι μιλαει με το κινητο κ χλαπα χλουπα τα κατεβαζει κ δεν το καταλαβαινει καλα καλα :lol:

Ρε κορίτσια... κι εγώ ξεχωριστά μαγειρεύω και μάλιστα φτιάχνω εκείνα τα νερόβραστα...

Μήπως είναι καιρός να τα αντικαταστήσω;

Μια χαρά τα τρώει πάντως...

Τζούλια κι εγώ το κάνω αυτό καμιά φορά... ο δικός μου θέλει να σηκώνεται όρθιος στο καρεκλάκι...

Ισμήνη μου, δε βρήκα το βίντεο με το κέικ, στης Ολύβιας...

Στο google που βρίσκω είναι πάρα πολύ αργά και δεν μπορώ να τα δω...

εγω τις περισσοτερες φορες τους μαγειρευω ξεχωριστα

ε δεν μπορω να τρωω κι εγω ολη την ωρα φαι μονο με φρεσκια ντοματα

δεν τρωγεται πολλες φορες

και ατσιγαριστω

εκει μετα τον 1,5 χρονο θα τους αρχισω κανονικα κανονικα

λεω εγω τωρα

καλημερα κ απο μας!!!χτες δεν κοιμηθηκαμε...ξυπνησε 4 φορες,,,μπορει να εβλεπε εφιαλτες..δεν καταλαβα!!!!ξυπνησαμε 10 παρα..τωρα πριν λιγο φαγαμε φρουτα κ αυγο κ την εχω βαλει να χτενιζει μια κουκλα με μια τσατσαρα..μπας κ με αφησει λιγο να γραψω..

εμενα αυτπς ο καιρος δε μου αρεσει καθολου..ψυχοπλακωνομαι...κ αδιαθετησα κιολας κ ειμαι μια ευτυχια!!!!ετοιμαζομαστε να παμε λαικη μπας κ παρω λιγο γαβρακι..βαρεθηκα το κρεας..

μαρκερ δεν ξερω αν θυμασαι που ειχε κοψει η αγγελκικη το γαλα για μια εβδομαδα..η γιατρος μου ειχε πει οτι τα παιδια που εχουν περασει παλλινδρομηση καποιες φορες το κανουν αυτο κ ειτε επανερχονται ειτε απλα κοβουν τελειως το γαλα!!!!!δε θελω να σε φρικαρω!!!απλα ισως θελουν αλλαγη στο γαλα..

νανουκα.....εγω δεν μπορω να βαλαντωνω για σηριαλ...τσαντιζομαι με τον εαυτο μου..βεβαια υπαρχουν καποιες ξενες ταινιες που οσες φορες κ να τις δω δεν κρατιεμαι...πχ το braveheart..πολυ κλαμα!!!

ισμηνακι βαριεσαι,ε????κ εγω!!!!!!!!

οσο για το φαι...για 6 μηνες ακομα θα της κανω το δικο της κ μετα κομμενο...

αλλα συνηθως αυτα που μαγειρευω για μας δεν κανουν για να τα φαει..πχ χτες ειχα ρεβυθια!!!σημερα θα κανω γαυρο...θελω να της δινω κ απο το δικο μας αλλα δεν μου βγαινει το μενου!!!!

τζουλ μολις σιγουρεψω οτι η μικρη δεν εχει ιωση θα πιουμε αυτη την φραπα που λεγαμε!!!

εγω βεβαια πινω μονο γαλλικο γτ αλλιως τα νευρα...τσαταλια!!!!!!

φροσω κουκλια τα πιτσιρικια..κ εσυ ομως που φαινεσαι στη γωνιτσα εισαι κουκλα!!!!!!!

σωσωωωωωωω....

χαρααααααααα......μετακομιζω γτ χωριζω κ δε μας καταδεχεσαι καθολου,ε?????????

συμπεθερα.....ηθελα πολυ να σας δω γμτ...ατυχια!!!!!

Γεια σας κοριτσια...εμεις καλα το μωρο κοιμαται και εγω σας γραφω....ποναει η κοιλιαααααααααα μου και πλημμυριζωωωωωωωωωωωωωωω..

.Καλυψω δεν ξερω τι εμφανιζει το predictor στις αλλες κοπελες αλλα σε εμενα τρεις φορες που το εχω παρει γιατι δεν ειχαν το clear blue μου βγαινει αχνο θετικο ενω δεν ειμαι εγκυος...ενω το clear blue οσες φορες το εχω παρει βγαζει σωστο το αποτελεσμα...κι η φαρμακοποιος μου μου ειπε οτι υπαρχουν κι αλλα παραπονα για το predictor...δεν ξερω τι να πω παντως δεν το ξανα παιρνω...

Σωσω μου ουτε κι εγω ξετρελαθηκα με τα φορεματακια..συγνωμη... :cry:

Γεια σας κορες.

Σας εγραψα και το πρωι αλλα με συνδεσε με Καιρο.

Η Λυδια εχθες κοιμηθηκε στις2 παρα 10 ελιωσα μονο αυτο σας λεω.Μ'αρεσει που ελεγα πως θα κοιμηθει και νωρις.Κοιμηθηκε δηλαδη στις 10παρα και στις 10μιση ξυπνησε ορεξατη η κυρια.

Δεν ξερω πλεον εχω απελπιστει...

Εδω ο καιρος ειναι ετοιμος για βροχη [smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif][smilie=hello2.gif] μουντιλα μεχρι το πατωμα...επιτελους :D:D:D:D ποσο μου αρεσει...

Σιδερωσα και το απογευμα θα παμε να παρουμε χαλακι για το δωματιο της και μετα θα σας βαλω φωτο!

Αυτα...περιμενω τον Δημητρη μου να φαμε και να συνεχισω το σιδερο.

Χαλαρα κανεις μια μηνυσουλα στη πρεντικτορ τοτε για ψυχικη οδυνη. Φανταζεστε? Μια γυναικα που προσπαθει και εχει λιωσει απο αγωνια να της βγαινουνε θετικα τα τεστ. Τι λες ρε σουζανιτα. .......Μιλαμε φρικη. Να πεταει στα ουρανια μια γυναικα και στο καπακι να τρωει σφαλιαρα.

Φρόσω να σας ζησουνε τα διδυμακιααααα! Χιλιοχρονα και να εχουνε παντα υγεια! [smilie=wav.gif]

Συμπεθερα σε πηρα τηλ βρε! Τι κανει η κοριτσαρα μας?

Χαρα τρως πακετο τωρα.....μετακομιση με μωρο! Σουπερ!

Εμενα δε τρωει παλι.... αμαν πια! Ή που θα τρωει μιακατσαρολα φαι ή που θα πινει μονο γαλα!

Ειναι δυσκολος στο φαι.... Υπομονη!

Παω να συνεχισω σιδερωμα! Εχω πηξει καταλαβαινετε!

xaireται και απο μας...πηγαμε το πρρωι λαικη και μετα στο χωριο μιας φιλης..εδω το πρωι καλοκαιρι και τωρα..μουντιλα...μπορει να βρεξει..οκ κοριτσια για τα φουστανακια..αφου αλλωστε ζητησα τη γνωμη σας..

θα δω τι θα κανω..αλλα μαλλον με αυτα θα πορευτω..

διαφωνω τζουλια με τον τροπο που ταιζεις..εγω θελω να μαθουν να τρων στο τραπεζακι..τους...

η και μαζι μας,ακομα καλυτερα...δε ξερω..στην εσχατη την ταιζω στα ποδια μου ..δλδ οταν παμε επισκεψη..

καλυψω ολα καλα;;

βαγκ;;που εισαι καλε;;

χρυσουλα;;

ντομ...αλλαξε θεμα..θα δειτε..θα μας πουλησει και θα γραφει αλλου..

καμια δεν εστειλε φωτο παντως..

νανα βρηκα στο ειμαι μαμα το βιντο..

θα σοτ στειλω το βραδυ σκαιπ αν θελεις..

και γω το ειδα και πηρα ιδεες

Μαρακι 1978 αυτο σκεφτηκα και εγω και για αυτο πηρα την εταιρια τηλεφωνο...και μου ζητησε συγνωμη ο υπαλληλος... τι να την κανω ρε φιλε την συγνωμη σου ????για μηνυση δεν ξερω το σκεφτηκα αλλα δεν θελω να τρεχω σε δικαστηρια......τι να πω ελεος να τα εχουν πανακριβα και να ειναι μουφα..

ΠΟΙΑ ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΔΙΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΑΛΛΑΞΑ ΟΜΑΔΑ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Η ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΥΨΕΙ ΤΑ ΡΟΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΗΣ, ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΛΥΒΑ!!!

Κοριτσια βρεθηκαμε οπως ξερετε με Μπεμπακο, Μαρκερ και Μαρακι78.

Για να ειμαι ειλικρινης πιο ωραια θα ημασταν οι γυναικες μονες μας, αλλα εχε χαρη που τους χρειαζομαστε για βοηθεια με τα παιδια. Το λεω αυτο γιατι προσωπικα τον ειχα εννοια τον δικο μου οτι θα βαριοταν.

Παντως κοριτσια και οι δικοι σας οι αντρες πολυ βαριοντουσαν, ετσι καταλαβα εγω.Ενω εμεις παιδι μου οι κουτσομπολες...με τις ωρες να μας αφηνανε...ουου...

Δεν προλαβαινω να μπαινω γιατι ετοιμαζω το σπιτι με την πεθερουλα μου και τη μανουλα μου για το αυριανο παρτι γενεθλιων.

Εγω κοριτσια δεν ειμαι προκομενη σαν εσας, και σαν την αρχιπροκοπα Σωσω.

Εγω θα τα εχω ετοιμα.

Τουρτα, μπομπες, πιτσακια κλπ. Δεν θα τους εχω φαγητα και σαλατες, να με τρελανουν...

Με τα χερια!Φινγκερ φουντ... :lol:

Θα ειναι 4 παιδακια, τους πηρα δωρακια κορνιζες κουκλιτσες γλυφιτζουρια κι ενα τζιν τσαντακι για ενα λιγο μεγαλυτερο κοριτσακι.

Σας φιλω.................

αληθεια στιβεται το ροδι;;δε το ξερα καλε... :lol::lol::lol:

εγω προκοπα,εσυ φακ -οπα!!!χαχαχ!! :lol::lol: απο το πρωι εχει κοιμηθει μιση ωρα..και την εχω βαλε και βγαλει 3 φορες για νανι...και δε κοιματι με τιποτσ..και κουτουλαει..

Εμ Σωσωκα , και για Βεφα δεν κανεις κ δεν προσεχες που έλεγα στο 15 για τα ροδια με το Μαρακι78! :mrgreen:

΄ Εγω για να ''τσουπω8ει'' λιγο που ειναι 8 κιλα μονο κ καρσιλαμα χορευω ! σιγα μην βγαζω 2 ωρες το χτικιο ενω μπορει να φαει σε 10 λεπτα >!

Τεσπα εχε χαρη που χουμε την ιδια μερα Λαικη ! =))

Κοριτσια οταν 8αρ8ει η Σωσω καλο 8α ταν να ειμαστε μονο γυναικες χωρις αντρες ... να πουμε κ 2 κουτσομπολια παραπανω ... (καλα εγω μπορει να χωσω κ την μανα να μου κρατησει το μωρο κανα2 ωρο)

Dom μας καταδεχεσαι βλεπω ε ?

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Δεν πιστεύω να νομίζατε ότι δεν θα έκανα τεστ και το βράδυ; 😂😂 Τώρα από κοντά φαινόταν αυτή η ροζ σκιά σε ολα τα φώτα, όχι μόνο στο κιτρινο φως 😂😂
    • Έχεις δίκαιο σε ότι γράφεις, έτσι το αντιλαμβάνομαι κι εγώ εν τέλη! Είναι πολύ κλειστός ως άνθρωπος, δεν εξωτερικεύεται ποτέ και σε κανέναν, οπότε δεν ξέρω ούτε τις ανησυχίες, μα ούτε και τις σκέψεις του. Μου είναι πολύ δύσκολο μερικές φορές να τον καταλάβω και ειδικά τώρα που με βλέπει χαρούμενη και ανηπόμονη για την όλη διαδικασία.  Δεν δυσανασχέτησα ούτε μια στιγμή, κάθε άλλο δεν βλέπω την ώρα να μπω σε όλο αυτό γιατί ξέρω πως ίσως έτσι έχω μια ευκαιρία για ένα παιδάκι.  Αν δεν ήθελα, δεν θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία, θα έλεγα οκ, αφού δεν μπορούμε το αφήνουμε εδώ και πάμε παρακάτω, ή θα έλεγα ξέρεις κάτι, από τη στιγμή που ήρθαν έτσι τα πράγματα παίρνει ο καθένας το δρόμο του και όλα καλά, τι είχαμε τι χάσαμε.  Τελικά σήμερα το απόγευμα ήρθε μόνος του στο κρεβάτι και με γύρεψε την ώρα που κοιμόμουν.. ενώ εχθές μου έκανε το δύσκολο. Τι να πω!
    • Κοριτσι μου κ σε εμας συνεβη το ιδιο..εμενα για την ακριβεια ηταν πιο ακραιος..μ ειχε ζητησει να χωρισουμε για να προχωρησω τη ζωη μου κ να κανω παιδια χωρις να χρειαστεί να υποβληθω σε οοολα αυτα.. κ τον ειχα ρωτησει αν το προβλημα το ειχα εγω αν θα με παρατουσε.. κ η απαντηση ηταν πως εμενα γνωρισε μονη μ κ εμενα θελει στη ζωη του..κ τ εξηγησα πως το ιδιο ισχυει κ για εμενα..με ή χωρις παιδι ειμαστε οικογενεια δεν μας οριζει αυτο... κ πλεον με αυτο πορευομαστε κ η αληθεια ειναι πως πλεον ειμαστε πιο δεμενοι απο ποτε.. αλλα περασαμε παρα πολλες διακυμανσεις μεχρι να φτασουμε στο τωρα..θελει διαλογο ολο αυτο κ ειναι καλο π ξεκινησε να σου ανοιγεται. Επισης κ εμενα στεναχωριεται απιστευτα οταν με βλεπει να τρυπιεμαι..ειναι επισης κ ο δικος μ συζυγος ενα ατομο π δεν εξωτερικευει τις σκεψεις του ευκολα... για παραδειγμα εχει αλλαξει δωματιο οταν μια φορα με πετυχε να κανω ενεση.. κ τον βρηκα να κλαιει- με αγκαλιασε κ μ ζητουσε συγγνωμη που τα περναω ολα αυτα.. Και δε θα ξεχασω το σοκ μ οταν καταλαβα πως η εξωσωματικη ειναι μονοδρομος (δεν προσπαθουσαμε πολυ καιρο αλλα πλησιαζα τα 35& ψαχτηκα πριν το 6μηνο κ ολοι γυρω μ επιαναν παιδια με μια επαφη δεν μ ήταν κατι γνωριμο).. ειχα την πολυτελεια να ειμαι σε σοκ μιση μερα γτ οταν γυρισα σπιτι επρεπε να του ανακοινωσω τα αποτελεσματα.. κ να ειμαι εκει να τον προφυλαξω κ να τον παρηγορησω απο ολη αυτη τη ματαιωση π δυστυχως ενιωσε.. τελος, το βασικο ειναι πως δεν πρεπει να βαζουμε ταμπελες για το ποιος φταίει αλλα το ποιος ειναι ο κοινος μας σκοπος.. Αυτααααα απο εμενααααα
    • κορίτσια σήμερα είχα νύχια...αφησα τον μικρούλη στον μπαμπά του και στην πεθερά μου ..η κοπελα που κάνει νυχια εχει το σπίτι κολλητά με το σπιτι της πεθεράς που ήμασταν...στο μισάωρο με παίρνει ο άντρας μου τηλ και ακουω τον μπέμπη απο το τηλέφωνο να τσιριζει στο κλάμα 😱 εφυγα αρον αρον...μολις πηγα και τον πήρα αγκαλια ηρεμησε το ψυχακι μου❤️ μέχρι τώρα δεν τον έχω αφήσει λεπτό για να πάω οπουδήποτε...και ίσως του είχα λείψει..💙
    • ααα αυτο δεν το εχω σκεφτεί η αλήθεια είναι 😂😂 αλλα αν είναι αγόρια σιγά μην βοηθάνε 😂 τα πέρασα εγω και ξέρω... εγώ κορίτσι και απο πισω εχω αλλα 4 αγόρια αδέρφια 🤷
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...