Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 ΝΟ16

Recommended Posts

ρε Σωσω τι μπαινεις απο τη 8ουλη ? αμαν !

Ολο μπερδεματα εισαστε...

Απο τραπεζι σε τραπέζι εισαι βλεπω... κανονισε να μην σου μπαινει το νυφικο μετα που σε καλο ταιζουν όλοι κ πας με καμια ΄΄ροτοντα'' στο γαμο :lol::lol:=))=))

παντως εσεις απο γαλα μια χαρα πατε

Μπραβο ρε ! ;)

ωχ η Μαρια 8α παιξει στο ''Ναυαγο'' νο 2 :lol::shock:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 951
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Έχω θέμα με τον Φίλιππο... ε είναι η σειρά του τώρα.

Είναι κολλημένος επάνω μου. Συνέχεια στην αγκαλιά μου θέλει να είναι.

Κάποια πρωινά έχω βγει έξω για δουλειές και αυτός, ενώ είναι πολύ ζωηρός, παίρνει ένα μαξιλάρι από το σαλόνι, το βάζει κάτω, βάζει το κεφαλάκι του και κάθεται μελαγχολικός χωρίς να αντιδρά.

Την πρώτη φορά τρομάξαμε ότι κάτι είχε.

Μόλις μπω στο σπίτι ορμάει επάνω μου, κάθεται λίγη ώρα αγκαλιά, μάγουλο με μάγουλο και μετά αρχίζει τις τρέλες του.

Σήμερα πήγα με το Χριστόφορο λαϊκή και ο Φίλιππος ανέβασε πυρετό :?: 37,8.

Μόλις πήγα σπίτι ήταν ζεστός. Σε μισή ώρα και από κείνη την ώρα είναι εντελώς καλά.

Και ερωτώ: πώς θα πάω στη δουλειά; Θα μελαγχολήσει ο καημενούλης μου.

Τί να κάνω; Έχετε δει τίποτα ανάλογο;

Ευτυχία είναι τα κοιμούντε όλοι στο σπίτι και να κάθομαι μπροστά στο τζάκι..

Τι ηρεμία Θεε μου...

Τι λες ρε Μαρία?? Τοσο πολύ?

Τροπικο έχει γινει το κλιμα πια...

Φρόσω..πρέπει να του φερω τι γκόμενο να ξεκολήσει από σένα μου φαίνεται!χαχχαχααχαχ

Μη στενχωριέσαι βρε...σιγά μην πάθει μελαγχολία..

Άλλωστε δεν θα ξεκινήσει παιδικό όταν πας για δουλεια??

Φροσο ειναι ευαισθητος μωρε! ειναι ο μικροτερος ??? εμεις εχχουμε ενα θεμα με την Μαρια μου ,απο μωρο εχει εξαρτηση μαζι μου ,ουτε τον μπαμπα της θελει :?

μην φοβασε...τα μικρα μαθενουνε την ρουτινα μας ,ετσι θα μαθει τις ωρες που δουλευεις ...κ οταν θα σχολας θα σε τρελενει σε αγκαλιες κ φιλια :D ..λιγο υπομονη στην αρχη θελει

γιαυτο ο καιρος αγριεψε εδω...μαλλον αυριο θα φαμε πολυ βροχη!τωρα φισαει σαν τρελος :o

κ αυτος ο παπανδρεου...δεν τα τελιωνει :x

ζουμε εδω στη απολυτη ερημια κ ξωδευουμε ενα ματσο λεφτα...μαλλον απο αυριο θα ζυμονω,παω φουρνο κ για πλακα φευγει το 10ευρο...μεχρη να γυρισω σπιτι,ασε!!!!

100ευρο εισητηριο πηγενε-ελα για Βολο,το ατομο....ελεος

:shock::shock::shock::o

εγραφα και με πεταξε ο Μπιλ Γκέιτσ (ιντερνετ εξπλορερ)εξω!! @#$%^&%$#@#$%^%$

και ηταν ωραια αυτα που ειχα γραψει...... σνιφ... σνιφ.....

Ο Επιτιμος στο Σκαι;;; και τον ανεφερες και εδω;;;

τυχαιο που την πατησα;;; δε νομιζω!!!

αντε τελειωσε ο Παπανδρεου... παω στον αντρουλη μου.....

καληνυχτα....

Ισμήνη έχω πάρει εδώ και 2 μήνες μια κοπέλα.

Με αυτήν θα κάθονται και με τον μαμπά τους όσο είναι εδώ.

Είναι γενικά πολύ ήρεμα μωρά. Παίζουν μαζί και δεν τους καταλαβαίνεις καθόλου.

Όταν έρχεται ο δον γίνεται χαμός στο σπίτι.

Αλέκα 1 έχεις δίκαιο. Εγώ σήμερα στη λαϊκή πλήρωσα 35 ευρώ, που παλιά πηγαίναμε με φραγκοδίφραγκα.

Μαρακι κι όλο ξεχναγα να στο πω!Ακουγα πριν 2-3 μερες στις ειδησεις για εναν ανεμοστροβιλο που σαρωσε καποιο χωριο στη Ζακυνθο αλλα δε θυμαμαι ονομα κι όλο ηθελα να σε ρωτησω αν ειστε καλα.Βεβαια μετα δεν ανεφερες κι εσυ κατι!Ειπα οκ καλα θα ειναι.Ωχ!Τωρα σαρωσε αλλο χωριο της Ζακυνθου!Δε σας εφταναν οι σεισμοι!

Αληθεια πώς και το ειπατε το παιδι και Αντρεα αφου ετσι λενε και τον αντρα σου;Εγω μονο στην Αμερικη εχω δει κατι τετοιο.Δεν το λεω ειρωνικα, μην παρεξηγηθω, :roll: απλά ρωταω μήπως ειναι εθιμο;

Δε σχολιαζω τα πονακια σου μην γρουσουζεψω ;)

Ισμηνη πολύ γελιο έχεις!Επρεπε να σας βαλω με τον αντρα μου!Κι εκεινος ετσι την πατησε κι έβριζε!

Σωσω γιατι μπήκες ως θούλη;οχι που δε θα σε καταλαβαιναμε απο τα τυπογραφικα λαθη...

Αλεκα περαστικα σας ρε!

Καλημερα!!!

Χρονια πολλα στους Δημητρηδες, τις Δημητρουλες και την πολη μου τη Θεσσαλονικη!!!!!

Αλεκα να χαιρεσαι το αντρακι σου!!!

εχω να παρω τοσα τηλ σημερα σε εορταζοντες!!!!

αλλα Τζουλια κοιμηθηκες με την απορια... κατω απο τα κουμπια υποβολη της απαντησης, πατας την καρτελα "προσθηκη συνημμενου" διπλα στις "επιλογες". μετα το κουμπι "αναζητηση" αναλογα που εχεις τη φωτο που θες. ΠΡΟΣΟΧΗ! να την εχεις πρωτα μικρινει με windows manager ή με ζωγραφικη. και μετα την ανεβαζεις.

αντε να σηκωνεστε σιγα σιγα......

τι εγινε ρε παιδια,εγω το ανοιξα το μαγαζι σημερα????που ειστε ολες???

οπως καταλαβατε η αγγελικη κοιμαται ακομα.

εμεις ειχαμε αλλο θεμα χτες..επεσε για υπνο 10ηωρα,ξυπνησε για πιπιλα 2 φορες μεχρι τις 12 κ μετα στις 3.30 ξυπνησε κ ηθελε γαλα..κ μεχρι τις 5 παρα παλευαμε με το χαμομηλι γτ προσπαθω να της κοψω το ταισμα τοσο νωρις!!!!δεν ειναι πια μωρακι!!!!!το αποτελεσμα ειναι οτι ηπιε συνολικα 100 μλ χαμομηλι κ τελικα ξεραθηκε αλλα εγω ειμαι λιωμα...

συν οτι καθε πρωι μετα τις 7.30 γινεται απο πανω μας χαμος,εχουμε να κοιμηθουμε σαν ανθρωποι παρα πολυ καιρο..τελικα σημερα το πηρε αποφαση ο αντρας μου κ ανεβηκε κ εκανε παρατηρηση στη γειτονισσα....πρεπει να εγινε τρελη φασαρια γτ τους ακουγα απο κατω,..ο αντρας μου πηγε κατευθειαν για δουλεια οποτε δεν εχω μαθει τι ειπωθηκε αλλα ειμαι σιγουρη οτι δεν εχει λυθει το προβλημα..'

για να καταλαβετε..φορανε παπουτσια στις κρεβατοκαμαρες τα παιδακια απο την ωρα που ξυπνανε για σχολειο κ η μαμα τακουνια!!!!κ στις 8 που φευγουν τα παιδια κανει γενικη καθε πρωι στο δωματιο τους που ειναι απο πανω μας κ εχει πατωμα κ σερνει επιπλα,βαζει ηλεκτρικη κλπ

κ ολα αυτα με τακουνι!!!!!!!

τελος παντων.συνεχιζω παρακατω..

χαχα βαγκ με προλαβες!!!

χρονια πολλα στον δημητρη της αλεκας κ σε ολους τους υπολοιπους που δε θυμαμαι-αν εχουμε αλλους...

εγω εχω μπαμπα,πατριο,μια θεια του γιωργου..αυτα!!!

σωσω αν δε θελει ο λευτερης,κ καλα κανει,να μην δωσετε 2ό ονομα..η να δωσετε ενα ασχετο ωστε αργοτερα αν θελει η μικρη να το αλλαξει...ετσι επρεπε να κανουνε σε ολα τα παιδια...να εχουν την επιλογη αργοτερα να διαλεξουν.εμενα γτ να με λενε μαρια δηλ?????

τζουλια αντε πια να γινουμε καλα να τον πιουμε αυτον τον ρημαδοκαφε...πωπω,ολη μερα εισαι μονη σου μεχρι το βραδυ??κ πως την παλευεις??? :roll::roll:

νανουκα εστω κ κοιμισμενος να το πινει ο μικρος καλα ειναι για αρχη,ισως χρειαστει να αλλαξετε αρκετα γαλατα..πρεπει να νιωθεις περηφανη που θηλασες τοσο καιρο...ενταξει,καλη εποχη ειναι να αποθηλασετε.δοντακι βγαλατε η οχι ακομα?δε θυμαμαι...

βαγκ φοβερος ο μπουφες,φοβερη η τουρτα,φοβερη κ η μαμα με το νεο της μαλλι!!!!

ισμηνη να την χαιρεσαι την κουκλα σου!!!η τουρτα σας τελεια...τις αλλες φωτος δυστυχως δεν τις προλαβα!!!

φροσω καλα τα γευματα σας δεν υπαρχουν!!!πωπω τι θα κανεις αμα μεγαλωσουν??θα πρεπει να μαγειρευεις σε μεγαλη τσουκαλα!!!!!

για τη δουλεια τωρα...θα δεις οτι θα ξεκολλησουν τα μικρα ως διαμαγειας πολυ πιο γρηγορα απο οτι νομιζες..βεβαια με το που θα γυρνας σπιτι δε θα σε αφηνουν ουτε να κατουρησεις,αλλα τουλαχιστον θα αλλαζεις παραστασεις!!!

η σοφη που ειναι καλε???

Καλημέρα τσουπρίτσες!!!

Σωσώκα μου, δεν ξέρω αν είναι φάση... γιατί σήμερα είναι η τρίτη μέρα που δε θέλει καθόλου στήθος!!!

Αρκετές μέρες πριν το είχε μειώσει αρκετά και το διακαιολογούσα ως φάση...

Μειώνεται και το γάλα...

Όπως και να’ χει, ξεκινήσαμε σκόνη...

Το πήρα απόφαση οτι τελείωσε...

Χθες ήμουν χαλαρή... αλλά σήμερα κλαίω όποτε το σκέφτομαι... θα μου περάσει...

Φρόσω, πώς κατάλαβες οτι τέλειωσε το γάλα από το στήθος σου;

Σταμάτησες να νιώθεις δισφορία;

Όσο για το μαγείρεμα... τσουκάλι θα χρειάζεσαι με τόσους άνδρες μέσα στο σπίτι!!!

Είναι αντράκια μωρέ και τρώνε πολύ!!!

Τζούλια λες για το 7ο δόντι κι εμείς δεν έχουμε ούτε το πρώτο!!!

χαχαχα!!!

Μαράκι μου, ελπίζω να μην πάθατε πολλές ζημιές στο μαγαζί σας!

Αλεκάκο να χαίρεσαι το μαλαγανάκο σου!!!

Κι εγώ να χαίρομαι τον αδερφούλη μου!!!

Καλυψούλα, απάντησα στις ερωτήσεις σου πρινα σε διαβάσω...

και για το τσουκάλι της Φρόσως, δεν είμασταν συνενοημένες... χαχαχα!!!

Σε προλαβα... σε προλαβα!!!

καλε ο μπουφες δεν ηταν δικος μου!!! θα τον ειχε καθαρισει ο αντρας μου πριν προλαβω να βγαλω φωτο!!! :lol::lol::lol:

και εμεις με τους διπλανους εχουμε θεμα, αλλα μικροτερο. στο ισογειο μενουν οι γονεις και στη μεζονετα ο μαντραχαλος και οοταν ερχεται η κορη με τον αντρα της απο το Ντουμπάι. ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ σερνουν επιπλα λες και κανουν μετακομηση!!! κατα τις 10-10:30! αλλες φορες και αργοτερα. τι πια... σε μπαουλοντιβανο κοιμαται!!! οταν τα παιρνει κρανιο ο αντρας μου και με το βρωμοσκυλο που γαβγιζει συνεχεια, τους βαραει τον τοιχο!!!

ασε αυτα που περασαμε τοσα χρονια που χτιζανε τις μεζονετες απο πισω.... τι τα θες... ταχα αγορασαμε σε χωριο να εχει ησυχια...

Παντως και μπαμπας και πατριος ιδιο ονομα;;; καλο!

Νατους χαιρεστε ολους!!!

ΜΑρακι κοιμασαι.... μαλλον ψωφισατε απο κουραση χθες με τον πανικο...

ΝΑνα να εισαι περιφανη που καταφερες να θηλασεις τοοοοσο καιρο!!!

αντε και στο 2ο!!!

Καλημερα σε ολα τα Super mammy (κ για σενα Σωσωκα μ)

Vag δεν εχω λόγια ... φοβερη! ελα να σε κερασω χτεσινα γιουβαρλακια! :lol:

Νανουκα μην τρελλαινεσαι , αλλο αργει με τα δοντια , αλλο με περπατημα , άλλο ομιλια κλπ κλπ

γερα να ειναι κ χεστηκαμε , σαμπως στην Νασα 8α τα στειλουνε ? (χτυπα ξυλο)

Καλυψω τρελλη μοναξια αλλα δεν με χαλαει , ετσι εμα8α... χτες ηρ8ε 10 παρα (πηγε σε 4 κεντρα οποτε...) να μου στειλεις κ κινητο ρε ...(δεν εχω στα8ερο ) :mrgreen:

Όχι ρε Τζούλια...

Απλά έχει μαζευτεί το γάλα στα μεμέ και νιώθω πίεση!!!

Η αλήθεια είναι οτι την ταχυκαρδία τη νιώθω ακετές μέρες... αλλά σήμερα είναι άλλο πράμα!!!

Το απόγευμα θα πάω στη γυναικολόγο μου και θα το συζητήσω μαζί της.

Έχει πάρει κάποια από σας το χάπι που σταματάει το γάλα;

Δε θέλω να το πάρω, αλλά από το να πάθω καμιά μαστίτιδα... το προτιμώ...

κοριτσια νιωθω σαν ηλιθια..η απο πανω χτυπιεται οτι δεν ξυπνανε τοσο νωρις το πρωι κ οτι δεν φοραει ποτε τακουνια μεσα στο σπιτι κ το ιδιο υποστηριζει κ η διπλανη μου που ειναι κολλητη της κ ηθελε μου μιλησει κ εμενα με ηρεμια για να καταλαβω οτι λενε αληθεια...λενε οτι η πολυκατοικια δεν εχει καθολου ηχομονωση κ οτι αυτα ολα μπορει να ακουγονται απο καποιο αλλο διαμερισμα..η διπλανη μου ειπε οτι καποτε της εκανε παρατηρηση η απο κατω της για φασαρια σε ωρες που λειπανε ολοι απο το σπιτι..

τι να πω,εχω απογοητευτει πληρως.κ δε λυνεται το προβλημα μας γτ απλα δεν ξερουμε τελικα ποιος ενοχλει κ βγηκαμε κ μαλακες στους γειτονες.

ο αντρας μου βεβαια επιμενει οτι δεν γινεται να ακουμε τακουνια απο πανω κ να ειναι απο απο κατω η απο καπου αλλου αφου απο πισω μας δεν υπαρχει αλλο κτιριο κ ειναι ακαλυπτος..

οποτε εχουμε φαντασματα η ειμαστε τρελοι!!!!!!

νανουκα σιγουρα θα σε βοηθησει ο γιατρος σου κ μην το αμελησεις!!!!στην αναγκη παρε το χαπι..ενα ειναι μονο για μια φορα.απλα μπορει να εχεις λιγη ζαλαδα αλλα μια φορα ειναι,θα περασει..

κ μετα θα φορας πολυ στενο σουτιεν για μια βδομαδα κ δεν πρεπει να αγγιξεις καθολου το στηθος σου!!!καθολου ομως γτ θα γυρισει παλι το γαλα.σιγουρα η φροσω θα σου τα πει καλυτερα..

τζουλ σου στελνω πμ...εγω οταν αργει ο αντρας μου δε την παλευω..θελω να ασχοληθει κ καποιος αλλος με τη μικρη γτ εμενα με βγαζει οφ..

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...