Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 ΝΟ16

Recommended Posts

'Εχω το Φίλιππο αγκαλιά και μόλις είδε την Ιόλη όρμησε στην οθόνη :lol::shock: .

Τυχαίο;;;;;;;

Χρόνια πολλά Ιόλη!!!!!

Υπέροχα όλα!

Βάγκμαν έχεις γλυκάνει πάρα πολύ! Μάλλον φταίει ότι πλέον κοιμάσαι ;):D .

Τα διδυμάκια σου είναι πολύ γλυκά.

Σωσώ λύσε μου μια απορία...2 απορίες....πώς βρεθήκατε να μένετε Κρήτη; Ποια λένε Μάρθα και ποια Αρετή;

Αν δώσεις 2 ονόματα και δεν θέλεις να αλλάξεις το διαβατήριο απλά δεν θα πας το χαρτί από τη βάπτιση στο ληξιαρχείο. Όταν το πας μόνο τότε θα αλλάξει το όνομα. Αν το βαπτίσεις και με άλλο όνομα (λέμε τώρα) και δεν το πας ποτέ στο ληξιαρχείο θα παραμείνει το Μάρθα.

Άλλο η ονοματοδοσία άλλο η βάπτιση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 951
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Πες τα ρε Φροσω , γιατι με λενε Μενεγακη , Δεν φτανει που την εφαγε η ασαφεια , μου την λενε κιολας! :mrgreen:

ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ!

κΑΛΑ ιΣΜΗΝΗ ...τρελλο μωρο μιλαμε ... :o

Ελα μωρε , αφου με το ενα 8α το φωναζει ... :roll:

Γουερ ιζ εβριμπαντι???

Μόλις γυρίσαμε απο εμβολιάκι..

9.500 η μικρή και 76..

Όλα καλα...

Πλέον τρώμε τα πάντα..μας είπε και αυγό και μέλι..αλλά μετα από αυτο που έπαθε ο Χριστοφοράκος φοβαμαι να δώσω...

Γαλα θα πάμε στο frezylac 3..

Φρόσω από τώρα ορμάει ο Γαμπρός μου???Έτσι τον θέλω... ;)

Ισμήνη, εγώ την παρήγγειλα την τουτού για τη μέλλουσα κόρη μου, πριν ακόμη μας το προτείνεις εσύ... χαχαχα!!!

Τέλεια η τούρτα και ακόμη πιο τέλειο το Ιολάκι!!!

φτου φτου φτου!!!

Βαγκ μου είστε υπέροχη!

Να χαίρεστε την οικογένεια σας!

Πραγματικά ομόρφυνες!!!

Σου πηγαίνει πιο πολύ αυτό το χρώμα στο μαλλί!

Άντε ρε Σωσώ... γιατί να βάλεις 2 ονόματα;

&τώρα το θυμηθήκανε;

Κορίτσια έχω απορίες!!!

Ο Ανθιμούλης ούτε σήμερα θήλασε...

Του πήρα το απταμίλ της μιλούπς, αλλά ούτε να το φτύσει...

Ελπίζω να ήταν απλά η πρώτη αντίδραση...

Εγώ άβγαλα με το θήλαστρο, λιγότερα από 20 μλ και τα ήπιε.

Φρόσω εσύ πώς αποθήλασες;

χαχαχα!!!

Ευχαριστώ πολύ Ισμήνη μου!!!

Ξεχασα... και ο μπουφές τέλειος!!!

Μας έχετε καταστρέψει αυτές τις μέρες... τρέχου τα σαλάκια μας!!!

Αγχώθηκα πολύ με το γάλα ρε παιδιά...

τι θα κάνω αν δεν πίνει καθόλου;

έχει σημασία ποιο γάλα θα δώσω;

Όσον αφορά το ψυχολογικό κομμάτι... το πήρα χαλαρά... νόμιζα οτι θα με πείραζε πολύ περισσότερο!!!

του το έδωσε ο Πετρής στον ύπνο του...

περάσανε 45 λεπτά... πειράζει;

λέτε να τον ενοχλήσει την κοιλίτσα του;

Έστω κι έτσι να το πίνει... δε θα το συνηθίσει μετά;

πάντως, ρε κορίτσια... βρωμάει αυτό το γάλα...

Ααα, θυμήθηκα κι άλλη απορία...

πόσα μλ τους δίνετε;

εγώ του έκανα 150 μλ.

Νανουκα μου

στον χρονο επανω πινουν 200-240 ml κανονικα (η μυρωδια μη σε πειραζει , τα συστατικα παιζουν ρολο) ... Τωρα ειναι κ αναλογα το μωρο ... εμενα πινει 210 το πρωι κ 150 με 180 το βραδυ γιατι δεν ειναι πολυ φαν με το γαλα...

Αθηνά έκοβα σιγά σιγά γεύματα. Το κρατούσα έτσι 3 μέρες και μετά έκοβα κι άλλο κοκ.

Βέβαια εγώ είχα το θέμα, αν θυμάσαι, που μου ήρθε ξαφνικά πάλι πολύ γάλα.

Τώρα είμαι εντάξει.

Νομίζω ότι 1 χρόνος είναι πάρα πολύ καλός για το θηλασμό.

Γνώμη μου πάντα, δεν πειράζει που αποθηλάζει. Μετά θα είναι πιο δύσκολο.

Από τα γάλατα λίγο πολύ όλα το ίδιο είναι. 150 είναι πολύ λίγο.

Οι δικοί μου κατεβάζουν τα 350αρια για επιδόρπιο :roll: .

Ο Χριστόφορος θα σκάσει από το πολύ το γάλα! Αν δεν του δώσω όμως χαλάει τον κόσμο, ξυπνάει και τους άλλους.

Σκέφτομαι να τον βάλω μόνο του και σιγά σιγά να του το κόψω.

Σήμερα το απόγευμα (θα πάθετε σοκ) έφαγαν οι τρεις τους 5! πιάτα τραχανά :shock::o .

κατσε να δω ...

εγω δινω almiron 3 (δεν άλλαζω εταιρεια , μου το χε προτεινει κ η Ελενη η doc)

koita οι αναλυσεις τους δεν εχουν πολυ μεγαλη διαφορα , παρε κ απο την γιατρο σου αν 8ες μια γνωμη k ti pinei k to paidi

η τιμη αν σε ενδιαφερει ειναι περιπου 17Ε τα 900ml

Φρόσω κι εσείς τραχανά;κι εμείς!Βεβαια ενα πιάτο εμείς :D

Βαγκ!Επιτελους είδα τη φατσούλα σου!Καλέ εσύ εισαι γλύκα!Σαν Σουηδέζα!

Η τούρτα μου άρεσε φοβερά!Εκπληκτική ιδέα για το αντρογυνοδιδυμο η Μινι κι ο Μικυ!

Η Ιόλη σωστή πριγκίπισσα!Πήρε από τη μαμά!Η τούρτα φοβερή!

Ρε παιδιά βλέπω τις τουρτες σας και ζηλεύω που βάλατε το 1 είτε σαν σχέδιο είτε κάπου σαν διακοσμητικό.

Εγώ δεν έβαλα ρε γαμωτο! :( Ενα κεράκι έβαλα, είχα παρει τον αριθμό 1 κερακι απο τα τζαμπο λιγες μερες πριν, για αγοράκι, με σχεδια μοτοσυκλετες κλπ. και στο χαμο δεν το βρισκα κι εβαλα ενα απλο που μου εφερε το ζαχαροπλαστειο.Το βρηκα μετα απο 2 μερες κι απο τα νευρα μου το πεταξα.

Επισης εσεις εχετε μαγειρεψει σαν μαστερ σεφ και τοπ σεφ μαζι ενω εγω...σαν ραδιο αρβυλα.

Νανούκα πολύ καλο το γαλατακι που του δινεις, απο τα καλυτερα, μην αγχωνεσαι καθολου.

Μπραβο που το πηρες τοσο καλα τον αποθηλασμο!Συνηθως απότι ακούω οι μαμαδες εχουν μεγαλύτερο προβλημα απο τα παιδια στον αποθηλασμο, τους στοιχιζει ψυχολογικά.Αλλά εσύ το πήρες πολύ καλά!Μπράβο!Κι έτσι πρέπει!Δεν θα αλλάξει τίποτα στη σχέση σας.Ελπίζω κιόλας να μη σε ξυπνά καθόλου τη νύχτα τωρα.Δεν πειράζει που του έδωσες 150.Ισως επειδη ειναι κι αρχη να ειναι και καλυτερα.Να δεις πώς θα το δεχτεί.

Τζούλια κι εγω αλμιρον 3.Πιθανον το απταμιλ να ειναι και λίγο οικονομικοτερο απο το αλμιρον.

Παντως σαν συσκευασια το αλμιρον δεν παιζεται!Είναι φοβερη, ισως γιαυτο δινεις και το κατιτις παραπανω.

Και μεις φαν του γαλακτος....

330 μλ!!!!!!!!!!!!!! την κάθε φορα.... Πινει γυρω στο 1 λτ/ημερα. Εχω παρει τα μεγαλα μπιμπερο της αβεντ για να κανουμε τη δουλεια μας.

Σήμρα ας πουμε ηπιε το πρωι 300. Μετα φρούτα. Μετα 1 μπισκοτο γιατι προσπαθω να τον εκπαιδευσω να τρωει. Ο κοντεεεεες...... αριστοκρατης βλέπετε... Απλωνει τον δεικτη του στο μπισκοτο και ξυνιζει τα μουτρακια του....

Τεσπα. Μετα ψαρόσουπα. Την τσακισε.Μια πιατάρα να. Το απόγευμα γάλα 330 μλ. Δε τρωει τιποτα αλλο. Τα εχω δοκιμασει ολα. Μετα κανένα φρουτάκι μασητο... Και για βραδυ γάλα 400 μλ. Φουλάρω το μπιμπερο και εχω σταντ μπάι και άλλο διπλα μου....

Προσπαθω να του το μειωσω πρωι βραδυ μονο.... Τιποτα! Ειναι μιλκαχόλικ! Μόλις δει γάλα τρελαίνεται!Ακόμη και σε ποτηρι! Βλέπει λευκο και παθαίνει! χαχαχαχαα!

Αν μας δει να τρωμε ουτε να μας χεσει. Αν πινουμε γαλα γινεται μαχη! Τι στο καλο? :?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

Παρόλα αυτά τρωει κλαι φρούτα και μεσημεριανο. Μερικες φορες κ΄λανει καμια απεργια και πινει ολη μερα γαλα :shock: αλλα κραταει 1-2 μέρες το πολυ και μετα επανερχεται. Κυριως πριν σκάσει δόντι.

Αυτο που λεει η φροσω για επιδορπιο το γαλα το ειχαμε και μεις αλλα του το εκοψα. Μα κοντευε να νταλακιασει! χαχαχαχαχαχα!

Το ειπα στον ντοκ και μου ειπε εεε ειναι του γαλακτος. Οκ λεω καταλαβα. Θα μας κανει αγαλμα η φρισλαντ.

Νανουκα μου εξαρταται οπως βλέπεις απο το παιδακι. Θα σε καθοδηγησει ο Ανθιμουλης. Ντοντ γουόρυ. Αν πειναει και θελει κι άλλο θα το καταλαβεις! χαχαχαχαχα!

Το γάλα κρατάει 1 ωρίτσα. Το καλοκαίρι λιγότερο. Εγω να σας πω στο μεαιυτηριο κατα λάθος μεσα στη σύγχυση μου του έδωσα γάλα που το ειχαμε 3 ώρες....... απο την αυπνια μου και απο τη τσατιλα που δεν επιανε στήθος πήρα το γάλα το αχρησιμοποίητο και οχι το φρέσκο που είχε φέρει η μαία. Το προηγούμενο γάλα δεν το ήπιε γιατι είχε χαζοπιάσει και πήρε λίγο απο μένα.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙ! ΤΙ ΤΑ ΘΥΜΗΘΗΚΑ ΤΩΡΑ! ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΒΥΖΙ ΕΠΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΩΛΟΜΠΙΜΠΕΡΟ! ΤΙ ΠΛΑΣΜΑ ΘΕΕ ΜΟΥ! ΑΠΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΜΕ ΠΑΙΔΕΥΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΑΙ! ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΑΤΑΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΡΑΣΕΙ!ΜΟΝΟ ΑΛΕΣΜΕΝΑ Ο ΠΑΣΑΣ!

Αχ τα ειπα και ξαλαφρωσα! Ακομη του το κραταω! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!

:lol::lol::lol::lol:

Μαράκι δεν τους δίνω γάλα για επιδόρπιο. Εννοούσα ότι τα 350 τα πίνουν για την πλάκα τους (μάλλον για ορεκτικό έπρεπε να γράψω).

Μετά από κανένα 2ωρο θέλουν πάλι.

Μας ξεπούλησαν στο γάλα :twisted: . Μου λέει ο άνδρας μου δεν τους ξαναθηλάζεις;

Μόλις βλέπουν μπιμπερό ο κακός χαμός. Τραβάει ο ένας του άλλου. :lol:

Κοριτσια μου! Τι πάθαμε! Κοσμογονια εξω! Μιλάμε ανεμοστροβιλος πέρασε? Μάλλον. Χαλασμος κυριου! Χεστηκα! παρατησα τα παντα πηρα φακο και πηγα μεσα στο παιδι που κοιμοτανε και ημουνα στο τσακ να το παρω να παμε πουθενα σε ασφαλες μέρος!¨ημασταν μόνοι μας. Ο ανδρεας κατω.

Το μαγαζι απο κατω πλημμυρησε απο παντου! Ο ανδρεας τρεχει και δε φτανει! Και ολα αυτα σε 5' το πολυ! παναγια μου! Δεν εχω σημα.... ευτυχως ακομη η συνδεση κραταει!

τι εγινε; ολες τον πρωθυπουργο παρακολουθειτε;; :roll::lol:

ευχαριστω πολυ για τα καλα σας λογια! καλε οχι και σουηδεζα!!! :oops: να'ναι καλα οι φρεσκιες ανταυγειες!! :lol:8-)

οντως, ειμαι πιο ξεκουραστη τωρα που κοιμαμαι... αλλα ειμαι και αχαριστη... και ο αντρας μου. δε μας φτανει που κοιμομαστε 7-8 ωρες καθε βραδυ σαν τα μοσχαρια, θυμομαστε με νοσταλγια και τους 2ωρους μεσημεριανους μας υπνους. last year...!

αλλα οταν ειδα την τελεια τουρτα της Ιολης επαθα τραμπακουλο!!! και τωρα που ειδα και την ιδια με τα πριγκιπικα της ρουχακια..... η κορονα ελειπε!

Μαρακι επρεπε να μας πεις απο την αρχη οτι μπεκροπινες και ησουν γκολ! :lol:

ειπα και εγω.... :lol:

Σωσω το ζυγουρι, ξεκαρφωτο με τα ονοματα, εκτως αν με κολησε η Τζουλια, αλλα νομιζω ειναι η γρια κατσικα. δεν ξερω αν οπως η γρια κοτα και .... εχει καλο ζουμι παντως εχει σκληρο κρεας.

οσο για τα ονοματα... καλα που δε στο ειπαν πριν πατε στην εκκλησια!

εγω 2 ονοματα θα προτειμουσα αν ταιριαζαν να ακουγονται μαζι. πχ. ΜαριΑννα, ΜαριαΛενα, ΧριστιΑννα κλπ. και οντως θα εχεις προβλημα με το διαβατηριο. γιατι αν θυμαμαι καλα, οταν θα παει να βγαλει αργοτερα νεο διαβατηριο, πρεπει να διξει το παλιο. δεν ειμαι σιγουρη, γιατι ειμαι εξω απο τα πραγματα καμποσο καιρο...

Αλεκα χαπακωθειτε, βιταμινωθειτε, και για τη Μαρθα τα λεω, για να βρεθουμε στα γεννεθλια!

σιγουρα και καποια αλλη θα εγραψε τοση ωρα που κανω, γιατι τρωω κρεμα ανθος αραβοσιτου! η μπεμπουλα!

Έλα Μαράκι θα κατατρόμαξες.

Πωπω.... νομίζω ότι το είχαν πει και στις ειδήσεις ότι θα έρθει ένας ανεμοστρόβιλος σε κάποιο νησί αλλά δεν θυμόμουν σε ποιο.

Ηρέμησε πάει τώρα πέρασε λογικά.

ρε Μαρακι! τι εγινε;;; ποσες ωρες εγραφα;;;

ολα καλυτερα τωρα;;;

Αμερικη γιναμε πια με τους ανεμοστροβυλους! :o

εμ, αφου καναμε τον πλανητη σαν τα μουτρα μας! :cry:

ρε κοριτσια τοσο γαλα!!! μπραβο! δεν αγοραζετε καμια αγελαδα για αργοτερα;; να σας ερχεται φθηνοτερα!

εμενα, θα ελεγα, φυσιολογικα πινουν. 200 +- πρωι και βραδυ. δεν τους δινω μεσα στη μερα. πρεπει;;;

Αλμιρον περνουμε. ακομα στο 2 ειμαστε. αυριο μεθαυριο θα παμε στη γιατρο για μετρησεις, εμβολιο, να γραψει εξετασεις κλπ να μας πει ποτε να παμε στο Αμιρον3.

Ωχ παναγια μου , μη βάλει κ άλλο τικερ με βροχες κ καταιγιδες... :roll:

Μαρακι ναι ρε , δινε του μπισκοτακι , εγω του δινω κ φετες μηλο , αχλαδι κ μπανανα , κρακερ σικαλεως .

Σημερα εφαγε μονος του τα γιουβαρλακια , τα κοψα στη μεση κ με το χερακι τσουκου τσουκου τα ροκανιζε ... Παει κ για 7 δοντακι κ εχω αργησει να παρω οδοντοβουρτσα να μα8αινει...

Μου λειψε η σκατουλα η Σωσω...

Vag σιγα μην ακουμε μλκιες ... ασε που ακυρωσανε κ το νησι γμτο..

Αλμιρον κ εσυ Ντομι ε ? καλη φαση ...Βαγκ Αντε καλη επιτυχια άυριο περιμενουμε νεοτερα για τα καρδουλινια !

Μωρε κ εγω απο τουρτα τον Γκαμυ μπεαρ που χε ψυχωση εκανα κ κερακι ειχα μονο το 1 , δεν πειραζει ρε Ντομι , του χρονου (εχουμε άλλα 2 χρονια μεχρι να διαλεγουν εκεινα :lol: )

γεια και απο μας...ειμαι η σωσδω...ευχαριοστω φορσδω για τις επεξηγησεις με τα ον0οματα...μσαρθα τη μανα μου..αρετη τη πεθερσα..[αιδια δε θελω με τιποτα 2 ονοματα και να τα κανουν ενα..

μαρθα..και τελος..τωρα αν θελει να το κολησει το αρετη ο λευτ νομιζω δεν εχω προβλημα..θα μιλησουμε και απο κοντα..αυρειο το μεσημερι θα ειναι πανω..4

βαγκ αυριο θα πατε παιδιατρο;;;αγ δημητριου;;;εμεισ θα παμε πεθερα της θουλης για φαγητο..7

ματρακι τι παθατε;;

νανα η θουλη ειπε οτι ειναι φαση..

σαλεκα πως ειστε;;;εμενα πινει 240 πρωι και αλλο τοσο περιπου βραδυ..ισως και λιγο λιγοτερο!

Κοριτσια πανικ! Μιλαμε για πολυ αερα και νερο. Περναγανε πυροσβεστικα. Αυριο θα μάθουμε.....

Το μαγαζι έμπασε απο παντου. Και ειναι ολοκαινουριο. Φανταστειτε τι εκανε.

Χαχα! Φροσω εμεις κυριολεκτικα για επιδορπιο. χαχαχχαχχα!

Βαγκ ασε! ΠΟλλες φορες εχω σκεφτει την αγελαδα. χαχαχαχα!

Σωσω! Που εισαι βρε? Εμεις εδω στη βαρκα!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Εσύ σε τι στάδιο είσαι;; Έχεις ξεκινήσει διέγερση;
    • Ναι ναι το εχω καταλαβει πως εσυ δεν βαζεις ταμπέλες! Κυριως για τον σύζυγο το ειπα κ πως πρεπει να τογ το περασεις!! Κ εμενα ετσι ειναι συνηθως μιλαμε κ την επομενη μερα η μετα απο λιγες ωρες αφου τα επεξεργαστει ολα ηρεμει!! Εμενα δυστυχως δεν με βοηθησε με τις ενεσεις αλλα να σου πω προτιμω την "ανεξαρτησια" μ! Επειδή επρεπε να γινουν αυστηρα την ιδια ωρα κλπ δεν μπορουσα εντελει να πιεζομαι αν θα ειναι σπιτι κλπ... μ ειχε πει πως θα μ τις κανει εκεινος αλλα μετα οταν ηρθε η ωρα μ ειπε πως δεν μπορεί να με τρυπησει!!! Χαχααχαααχα!! Αλλα εκει πηρα την αποφαση πως θα τις κανω μονη μ κ οπως ειπα κ παραπάνω στη δικη μας περιπτωση εντελει ηταν το ιδανικο..μετα την πρωτη π το σκεφτομουν 5 λεπτα πλεον τρυπιεμαι χωρις σκεψη!!! περασα στο επομενο level!!  Χαχααχχα 🤣 αλλα κ παλι ειναι πολυ γλυκο ν τρυφερο π εστω με αυτο τον τροπο θελει να συμμετεχει στην ολη διαδικασια.. ❤️
    • Μα για αυτό το είπα! Επειδή ακριβώς έχεις πάρει και εσύ εξωτερική μαία.. ειλικρινά νοιωθω ότι θα πήγαινα σα πρόβατο στη σφαγή χωρίς αυτές... Πωπω 38η!!! Εντάξει καλά είσαι και εσύ..!! 🤣🤣🤣🤣 Άρα φεεεεεεέτα...!! Έχω χρόνο ακόμα!!! 😝🤣🤣🤣 Τουλάχιστον πήρες βαλίτσα.. εγώ τώρα πήρα τραπεζαρία και φωτιστικά οροφής για το σαλόνι.. ακολουθεί το στεγνωτηριο και ο αφυγραντήρας εντός της εβδομάδας 🤣🤣🤣 κοσμαρα σου λέω!! Μόνο καρότσι, λίκνο και μερικά ρουχαλακια έχουμε πάρει.. 🙄 εντάξει μας έχουν δώσει και πολλά βέβαια.. το λίκνο που έχεις δε βγαίνει το ύφασμα να μπει πλυντήριο;
    • Κ εμένα η μαία με έχει βοηθήσει! Μου έκαναν τόσο καλό τα μαθήματα...  Εγώ περιμένω τη βαλίτσα τη Δευτέρα να μου έρθει,  οπότε θα αρχίσω να ετοιμάζω 🤣 Ααα καλά... το λίκνο το έχω στη μάνα μου κ πρέπει να το πάρω για καθάρισμα 😂😂😂  Μπαίνω 38η την Τετάρτη εεεε 
    • ❤️❤️❤️❤️❤️ Σ' ευχαριστώ κοριτσάκι μου!! Αμήν να πάνε όλα κατ'ευχήν..!! 🤞🤞🤞 Εδώ θα είμαστε!  Και ευτυχώς που λες ότι δεν έχεις ετοιμάσει ούτε εσύ βαλίτσα γιατί νοιωθω κοσμαρα.... Τίποτα δεν έχω κάνει.. πλησιάζει ο καιρός και δεν λέω να το χωνέψω..😅 τώρα σκέψου πήραμε το λίκνο..😳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...