Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΜΑΝΟΥΛΟΜΑΝΟΥΛΑ ΤΟΥ ΟΚΤΩΒΡΗ 2009 ΝΟ16

Recommended Posts

• Απαντήσεις 951
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΜΠααααααααα! χαχαχαχα!

Δε καταλαβες για αντισυλληψη τα εβαλα! χαχαχαχα! Σοβαρα! Γιατι εδω με τον μικρο δε θυμαμαι πως με λενε! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλα λέω απο τη καινουρια χρονια να ξεκινησουμε. Λεω εγω τωραααα...... Αλλα προς το παρον τιποτα. Δεν εχει περπατησει ακομη. Ας περπατησει να γινει λιγο πιο ανεξαρτητος και βλεπουμε. Σε καλο δρομο ειναι παντως.

Πιστευω οτι μολις παει 1 1/2 ενα παιδακι ειναι καλη φαση να ξαναμεινει εγκυος η μαμα. Το εχω δει σε φιλες μου και πηγε μια χαρα.

Ααα τωρα ειδα που εγραψες για τον ντερεκ! Θες να σου πω?????????????????????? Σιγουρα?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Μαράκι κι εγώ έτσι λέω... να γίνει 1,5 και μετά θα βάλω μπρος...

Καλυψούλα, αν έλεγε κάτι τέτοιο η μαμά μου, θα της έκανα παρατήρηση την ίδια στιγμή.

μαράκι κι εγώ έχω πει πολλές φορές στα πεθερικα, να βγάζουν τα παπούτσια τους...

με γράφουν κανονικότατα και παρεξηγούνται και από πάνω...

εμείς δεν μπαίνουμε ΠΟΤΕ με τα παπούτσια...

Στην Κύπρο, όμως, δεν υπάρχει αυτή η συνήθεια... όλοι είναι με τα παπούτσια στα σπίτια τους...

όπως έχω πει... είμαι του κλασσικού...

Στο σαλόνι μου θέλω κάτι σε μπουχάρα!!!

για την κουζίνα- καθιστικό πήρα κάτι απλά σε μπεζ- καφέ (σαν χοντρή μοκέτα)... πρωτοτύπισα κι εγώ... χαχαχα!!!

Στην κρεβατοκάμαρα μας έχω 3 διαδρόμους... κλασσικούς... και πολύ καλούς...

Για να καταλάβετε, ήταν της μαμάς μου... τα είχε στρώσει μόνο 1 χρονιά... πριν πολλά πολλά χρόνια...

Για του Άνθιμου δεν έχω...

αααα θα σκασω βγηκα και εγω με τον αντρα μου μετα απο ..... δεν ξερω και εγω ποσους μηνες, ηταν φεβρουαριος θαρρω και εχασα το grey's. μπορω καπου να το δω? στο site του ant1? ξερετε?

εχουμε επετειο στις 19 και χθες μπορουσαμε να βγουμε. με αυτην την αφορμη τα κρατησε(κοιμισμενα ) φυσικα η μαμα μου. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

ολα οκτωβριο τα κανω εγω χεχχεχεχεχεχεχε

Εύχομαι να περάσατε καλά Αλεκάκο και να το καθιερώσετε!!!

Ο Ανθιμούλης μου κοιμάται... φτου φτου φτου...

όταν ξυπνήσει θα στείλω μήνυμα στην κουμπάρα να πάμε καμιά καροτσάδα...

syggnvμη..λαθος ευχη....μπερδευτηκα..νομιζα οτι ηταν η μαμα ευα στο φεις που ειχε γενεθλια..οτι ναναι..

ασε μας ρε νανα..που θελεις και μπουχαρα...της μοιραρακη της κλεψαν τα χαλια..τα μεταξωτα..3000 ευρω το τετραγωνκο..ασχετο..

η μικρη κοιμαται..

αλεκα πως περασατε χθες;;

ελπιζω να μη γινατε κωλος..που πηγατε;;παιδια εμεις ποτε δε βγαζαμε παπα..μεσα στο σπιτι..αλλα απο δω και περα..πρεπει..

το απογ θα ερθει 1 φιλη για καφε...εκανα ακομα 1 νταιπερ ....

και θα κανω και ακομα 1 το βραδυ ισως...

φαγαμε γεμιστα...

καλυψω.....κουνιες,ε;;

εμεις σε 1 βδομαδα ανεβαινουμε....θεσ νικη!!

Σωσώκα, τη Δευτέρα θα στείλω το βραχιολάκι... να το παραλάβεις μόλις φτάσεις...

στην έκθεση Θεσσαλονίκης είχα δει 1 τέλειο χαλί... μεταξωτό... 6300!!!

μου μιλούσε από μακρυά... αλλά πού να βρω τόσα λεφτά...

και μην πεις να πουλήσω κανένα μπάνιο... ούτε τα μισά δε θα βγάλω... χαχαχα!!!

βάλε και το άλλο κέικ να το δούμε!!!

Κρίμα για τη Μοιραράκι...

Με οι γράφεται το όνομα της;

Άν είναι λάθος, η Σωσώ με παρέσυρε... χαχαχα!!!

Σωσώκα, αν και δεν είναι πολύ καλή η φωτό... είναι τόα πιο ωραίο παπύτσι από τα 3 που έβαλες... και νομίζω οτι θα σε βολέψει και περισσότερο.

Σάββατο βράδυ.. πεσμένη η κίνηση! Τι θα κάνετε κοριτσάκια απόψε?

Εμείς μάλλον σπίτι. Εβρεχε πάλι πριν λίγο. Βαριόμαστε τρελά!

γεια σας κοριτσια!!!!δεν αντεχω αλλοοοοο κουραστηκαααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!ο μικρος ολη την ημερα σημερα γκρινιαζει δεν ξερει τι θελει,θελει ολο να τον εχω αγκαλια.δεν μπορω,ζαλιζομαι εχω αναγουλες,νιωθω κουρασμενη!!!!!!!!!!ολη την ωρα γκρινιαζει με τραβαει την μπλουζα,το παντελονι,μου ερχετε να τσιριξω!!!!!!!!!!!!!!τωρα ειναι διπλα μου και γκρινιαζει κ θελει αγκαλια,ποναω κατω χαμηλα,φοβαμαι μην εχω αλλα μετα.αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

κουράγιο βρε Φωτεινή μου... δεν ξέρω τι άλλο να πω...

είσαι κι εσύ μοναχούλα σου εκεί στα βουνά...

σε καταλαβαίνω απόλυτα!!!

&μένα με κουράσανε αυτές οι βάρδιες του Πετρή μου... αλλά δε θέλω να παραπονιέμαι...

Δόξα τω Θεώ που έχει μια καλή δουλίτσα...

αλλά αυτή η μοναξιά δεν παλεύεται...

τεσπά...

Ο Ανθιμούλης μου κοιμήθηκε...

η ψυχολογία μου είναι σκατά...

θέλω να κοιμηθώ!!!

σας αφήνω για σήμερα...

πάω για ντουζάκι και νάνι!!!

Νανούκα μου! Γιατι κοριτσάκι μου είσαι σκατα? Το ντουζακι θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα. Δες και καμια ταινιουλα... πιές κανένα κρασακι.

Νιουμάμα εσύ δες μονο ταινία... το κρασάκι δε στο συστηνω! χαχα! Ελα πλακα κάνω! Φανταζομαι... θα ειναι δυσκολο κοριτσακι μου! Εχει απαιτησεις το μωρακι σου τωρα...Πακετο! Εχεις βοηθεια; Χρειαζεται τωρα η βοηθεια! Υπομονη και να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις! Κοιμαται τουλαχιστον το μικρουλι σου?

δεν εχω κανεναν εδω για να με βοηθησει.νιωθω πολυ χαλια ρε κοριτσια.και ο μικρος δεν φταιει σε τιποτα ομως.αν ημουν θεσσαλονικη θα ειχα βοηθεια και πολυ .ο μικρος δεν ακουει κανει οτι θελει,ανεβενει στα κρεβατια,εχω και αυτη την σκαλα,φοβαμαι μην πεσει.η γκρινια του με τρυπαει τα μυαλα δεν μπορωωωωωωωωωωω.

τι να κανω πειτε μουουουου.το χτυπησα μια φορα σημερα απο τα νευρα μου κ μετα το λυπηθηκα που εκλεγε με λυγμους και τον εσφιξα στην αγκαλιτσα μου.θα του δωσω τωρα λιγο γαλατακι κ θα προσπαθησω να τον κοιμησω,να κοιμηθω κ εγω λιγο να ξεκουραστω.ο αντρας μου ειναι στη δουλεια.

Πωπωωωωω ΖΑΛΑΔΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ! :mrgreen:

ΕΧΩ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΞΩ Κ 8Α ΜΕ ΑΝΕΧΤΕΙΤΕ ! :?

Μερικες ωρες εκανα να μπω κ λύσσαξατε όλες , με αποτέλεσμα να ζαλιστω κ να μπερδεψω τι διαβαζα τοση ωρα ! :x

Η μια με τα χαλια , η άλλη με το ροζ η άλλη την μοκέτα , η άλλη το Γκρεις .

Sofi στην Κω κ συγκεκριμενα Καρδαμαινα ειχαμε (γονεις μου)7 χρονια μαγαζι κ εμενα αντιμαχεια τα καλοκαιρια :lol:

Η Σωσω με τα παπουτσια που καλα δεν φαινονται ... σου απαντησα στο μεηλ

Καλε New mana αφου εισαι εγκυος πως γκρινιαζει το μωρο ? :shock:

Ποια άλλη βαζει τικερακια γκαστρειας ? Μαρακι 78 το χεις κανει λέυκωμα το φορουμ με τα τικερακια , ποτε κατουρας, ποτε 8α παρεις χαπι , ποτε 8α ξανακανεις σεχ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΤΙΚΕΡ :lol:

Σωσω τι 8α γινει με τα κεικ πάνας , τι πα8ανε εκει στην Κρητη γεννοβολανε όλες κ μοιραζεις πανες ? σε πόσες 8α πας ? όλο το νησι 8α επισκεφτεις ? :D

πηγα σουπερ σημερα , ρε παιδια το όμολογω ειμαι μεγαλη ψωναρα στα ρουχα του μωρου

Ε λοιπον , τα φανελακια που χω βολευτει απο τα καρφουρ ... ουτε του dior μη σας πω...

αυτη τη φορα πηρα μακρυμανικα τα οποια τα βαζω μεσα στο σπιτι (εννοειται) με πανταλονακι φορμας απο κατω (καλα χεστηκατε , αλλα λέμε τωρα) Τα 4 - 8.90Ε ΤΕΛΕΙΟ ??? ;)

γεια αου ψωναρα μου τζουλια...μη πειτε ττιποτα αλλα ελπιζω η ελενη να μη το δει..εκανα για την ελενη που μαλλον θα παμε αυριο..εμεις καλα..εφαγα..σοκοφρετες κια γενικα...πολλα πραγματα..

νιου μμα...προσοχη στα νευρα σου..δε σου φταιει καλο μου τιποτα ο μικρουλης..ειμαι σιγουρη οτι το μετανιωσες...προσεχε καλο μου..

μαρακι γιατι βαριεσαι;;νανα γιατι εισαι..φακ;;

Αλοχα κοριτσαρες!

κοιμηθηκε το μικρο μου αγγελακι και παραγγειλαμε σουβλακια :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Βλεπουμε τοπ σεφ ,ο καιρος ετοιμαζετε για βροχα μεγαλη, μπουμπουνητα και στραπες χαμος!

Χουχουνιασμα ,αγκαλιτσες ,χειμωνας το καλυτερο μου!!!

Τζουλια αληθεια ειχατε εδω μαγαζι?πως και προεκυψε?ολα να τα μαθω!και γιατι το κλεισατε? :roll:

Ε καλε που ειστε ολες?

Χρόνια πολλά τζουτζουκάκο Δημητράκο!!!!!!!!!!

Να τα εκατοστήσεις μαλαγανάκο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Χρυσούλα γιατί τον κυνηγάς το Θανασάκη; Κάλυψε πρίζες, καλώδια, μάζεψότι σπάει και άστον να παίζει.

Στην κουζίνα επίσης μπορείς να τον βάζεις πάνω στον πάγκο σε σημείο που είναι λίγο βαθειά και εννοείται είσαι μπροστά συνεχώς, δως του κουτάλες, μπωλ, αλατοπίπερα κτλ. κι εσύ κάνε τις δουλειές σου. Θα ξετρελαθεί.

Εμένα ο Φίλιππος έχει γίνει η σκια μου. Πολλές φορές τρομάζω έτσι πώς μπαίνει στα δωμάτια και είμαι αφηρημένη.

Σόφη εμείς κλασικά βλέπουμε Μπομπ Σφουγγαράκη τέτοια ώρα. :evil:

Σωσώ μην τη "λιθοβολείς" τη νιουμαν. Σίγουρα η κίνηση να χτυπήσει το μωρό δεν ήταν σωστή, όπως είπε και η ίδια.

Είναι χάλια να έχεις μωρό και να είσαι έγκυος με αναγούλες, πόνους κτλ.

Ρωτήστε και την παθούσα...

Α το θυμήθηκα.

Δέντρο να στολίσετε. Δεν ξέρετε πόσο χαίρονται τα παιδάκια με αυτά.

Εμείς θα αγοράσουμε φέτος καινούργια στολίδια γιατί τα περσινά τα ...έφαγε ο δον. :roll:

Πάντως δεν έπαθε τίποτα. :lol:

Άσχετο ο δον κάνει συλλογή με αυτά τα ζωήφια που κυκλοφορούν.

Μπλιαχ πολύ αηδία και κοιμάται και μαζί τους.

Και τα μωρά νομίζουν πώς είναι κάτι σημαντικό και όταν δεν είναι σπίτι πάνε και τα τρώνε [smilie=puke.gif] .

Ο παππούς του τα παίρνει. Τον εκβιάζει όταν κοιμάται στη μάνα μου ότι δεν θα πάει στον παιδικό αν δεν του πάρει.

Αχ αυτοί οι παπουδογιαγιάδες πολύ τα χαλάνε.

Sof δεν το κλεισαμε , ισα ισα με τα μπουνια πηγαινε Το πηρε για ιδιοχρηση ο τυπος , ημουν απο τα 7-14 μου καρδαμαινα . Εκανα μαλιστα παρεα κ με καποια Αν8ιππη (εμα8α εγινε τραγουδιστρια) που ειχε παει κ στο talent show του μικρουτσικου πριν 3-4 χρονακια :lol:

New mana τωρα το ειδα ...

και το καταλαβα γιατι ειμαι κ αργοστροφη γκομενα ... :lol::lol::lol:

Αλλη φορα μετρα κ συ μεχρι το 10 (να προλαβεις να σκεφτεις ;) κ 8α σου φυγει η ενταση)

Εγω παντως που ειχα τις αναγουλες (επαιρνα 8 ορμονες utrogestan) tiς απιστευτες , εμετοι κλπ δεν σκεφτομαι να κανω δευτερο γιατι μου φαινεται βουνο (so far) Αμα αποφασισω , 8α κανω 5 χρονια ψυχο8εραπεια και (8α χω περασει τα 40 οποτε παλι δεν κανω :lol::lol::lol: )

:mrgreen:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...