Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημέρα ,και εσύ πρωινη ..... Με είπε ότι μπορώ να πίνω ένα φλιτζάνι καφέ και μακριά από ντεκαφεινε και γενικώς ότι δέχεται πολύ επεξεργασία ,εγώ πίνω ελληνικό μόνο ,αλλά και πάλι μια μέρα θα πιω μια μέρα όχι ..... Αχ άντε να περάσουν οι μέρες γιατί θα μας σκάσουν ,χαχαχαχαχαχ ,7+ δεν θα είσαι την Τετάρτη σίγουρα θα ακούσετε να χτυπά δυνατά ααααααα ,άστο και εγώ που είχα πριν τώρα αν εξαιρέσεις το στήθος τίποτα ανάποδος άνθρωπος ,το μόνο που εύχομαι είναι να είναι όλα καλά , για όλες μας 
    • Καλημέρα! Εγώ έκανα τεχνητό κύκλο γιατί έχω ΣΠΩ, με ότι να 'ναι κύκλους, και άμα περιμέναμε να κάνω μόνη μου ωορρηξία, κλάφτα Χαράλαμπε. Ξεκίνησα 2η μέρα περιόδου με 2 χαπάκια cyclacur και σιγά σιγά έγιναν 4. Με το που το ενδομήτριο πήγε 8+ ξεκίνησα 4 utrogestan και 1 prolutex, συν τα 4 cyclacur, για πέντε μέρες, και την 6η μέρα προχωρήσαμε σε ετ. Αυτά με βλαστοκύστες 5 ημερών. Μακάρι η επόμενη φορά να είναι η τυχερή, να μην ταλαιπωρηθείς άλλο...
    • καλημ΄έρα!! και εγώ κολπικά παίρνω τα utrogestan αλλά έτυχε 2-3 φορές να είμαι εκτός και τα πήρα από το στόμα. Και που ρώτησα τον γιατρό δεν τον είδα να σκοτίζεται πολύ. Με τις ενέσεις είναι που ζορίζομαι περισσότερο να είμαι σπίτι συγκεκριμένη ώρα για να τις κάνω.  Τετάρτη πάω, ναι. Ελπίζω να ακούσουμε καρδούλα, έχω άγχος. Με το καλό και εσύ την Πέμπτη!  Εμένα το στήθος μια με πονάει μια όχι. Και κουράζομαι πιο εύκολα στη δουλειά, ρίχνω και έναν ύπνο το μεσημέρι που γενικά πολύ σπάνια το έκανα αυτό. Δεν ξέρω αν είναι και επειδή έχω μειώσει τον καφέ. Σου είπε τίποτα ο γιατρός για τον καφέ εσένα; 
    • Κοίτα αυτή στο φούρνο πάντα μου έλεγε για τα κιλά μου. Δεν ξέρω την επόμενη φορά πως θα αντιδρασω. Η άλλη στο κρεοπωλείο και εγώ πιστεύω πως το είπε με καλό σκοπό αλλά όταν έχω υποστεί επί πολλά χρόνια κριτική για το πόσο αδύνατη είμαι και καλοπροαιρετα να το πει κάποιος το παίρνω στραβά καμια φορά.   Κορίτσια απο πόνους σε χέρια πως πάτε? Εμένα έχουν ξεραθεί και ειδικά το ένα πονάει σε υπερβολικό βαθμό και δεν ξέρω αν είναι από το μωρό ή ξεκινάει καμία έξαρση από το αυτοάνοσο. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...