Μετάβαση σε περιεχόμενο

Φρέσκο γάλα ή Εβαπορέ?

Recommended Posts

Καλημέρα στις μανούλες!Θα ήθελα την γνώμη σας, ο μικρός μου σε ένα μήνα χρονίζει και λέω να του αλλάξω το γάλα σε σκόνι που πίνει.Από τις πρώτες του μέρες λόγο ότι αρνιόταν να θηλάσει του δίνω βιολογικό γάλα.Ρώτησα τον παιδίατρο τί γάλα μπορώ να του δίνω απο εδώ και μπρός, μου είπε να του δώσω ότι θέλω αν με βολεύει,το σίγουρο πάντως μου είπε ότι το φράσκο γάλα πιθανόν να το πίνει πιο καλά.Εσείς τι γάλα δώσατε στο μωράκι σας?Να χαίρεστε τα μωράκια σας!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

γεια σου stefi.... οπως εγραψα πριν με "πεταξει" .... ο δικος μας ο γιατρος ειπε οτι το γαλα σκονη - frisogrow- της δινω εγω ειναι οτι καλυτερο (φανταζομαι λογω συστασης) για οσο δυνατον περισσοτερο χρονο γινεται.

Εγω θα το κρατησω μεχρι 2 ετων και μετα θα το γυρισω στο φρεσκο - κυριως λογω ευκολιας.... δε θα προτιμησω εβαπορε (αν και μου εχουν πει οτι δεν ειχει διαφορα με το φρεσκο)

φυσικα η τελικη επιλογη ειναι του παιδιου - βαση γευσης και ανεκτικοτητας στομαχου....

εγω θα τα παρω ολα να τα δοκιμασω και οποιο κατσει! ;););););););)

Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΣ (ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΕΣΥ-ΟΧΙ ΙΔΙΩΤΗΣ-ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ) ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ. ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΝΕ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΣΚΟΝΗ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ 18 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΦΡΕΣΚΟ. Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΒΑΠΟΡΕ. ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΛΕΕΙ ΣΚΟΝΗ Η' ΦΡΕΣΚΟ.ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΕΒΑΠΟΡΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥΣ.

Από ότι ξέρω το εβαπορέ είναι ίδιο περίπου με το φρέσκο.Το γάλα σκόνη όμως έχει πάρα πολλά θρεπτικά συστατικά,μέταλλα, βιταμίνες κλπ σε συμπυκνωμένη μορφή. Γι αυτό οι περισσότεροι γιατροί το συνιστούν μέχρι τον 18ο μήνα.Το φρέσκο αγελαδινό γάλα χάνει θρεπτικά συστατικά με την παστερίωση και είναι τίγκα στο νάτριο.Οπότε καλύτερα τα μωρά που δεν τρώνε ακόμη μεγάλη ποικιλία τροφών (ή είναι μίζερα στο φαγητό) να πίνουν σκόνη και όταν μεγαλώσουν να πίνουν φρέσκο, εφόσον καλύπτονται σε θρεπτικά συστατικά από τις άλλες τροφές και από τις μεγαλύτερες ποσότητες φαγητού. Εγώ τουλάχιστον αυτά έχω καταλάβει από την (μικρή) εμπειρία μου.

O κά8ε γιατρός λέει τα δίκά του κ η κά8ε μάνα κάνει ότι βόλευει εκείνη.Ετσι έχω καταλάβει.

Η δική μου γιατρός λοιπον ειναι άναπληρωτρια διευ8ύντρια λεει σκονη , άλλα επειδη κ εγώ εχω κάνει έρευνες ΠΑΛΙ ΣΚΟΝΗ ΛΕΩ.

Μ ε τον βρασμό καταστρεφονται οι περισσοτερες 8ρεπτικες ουσιες στο γάλα κ για να πάρει ενα μώρο τα συστατικα που αναλογουν χρειαζονται 9 ποτηρια περιπου . Με την σκονη εξασφαλιζονται ! ;)

Βεβαια η επιλογη δικη σου !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...