Μετάβαση σε περιεχόμενο

βοηθεια!!!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ!!!ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΔΥΟ ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ( :) ). ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ 2.500 ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΤΟΝ ΘΗΛΑΣΜΟ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΑ Κ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΘΝ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΙΓΟΡΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ Κ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ Κ ΔΕΝ ΤΡΩΝΕ,ΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΚΑΚΟ.ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΜΟΥ ΜΕ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑ 10ΛΕΠΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ Κ ΝΑ ΤΑΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ Κ ΜΕΤΑ ΜΕ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ...ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΒΓΑΛΑ ΜΟΝΟ 50ΓΡ. ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΟΙΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 3 ΜΕΡΑ ΕΒΓΑΖΑ 100ΓΡ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕ ΣΤΗΘΟΣ.ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΣΤΩ ΓΙΑ 5ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΩ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΝ Κ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.. ΜΟΛΙΣ ΓΥΡΙΣΑ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΟΠΗΚΕ ΤΕΛΕΙΟΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΒΓΑΖΩ 10ΓΡ ΖΤΟ ΣΥΝΟΛΟ Κ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 30ΛΕΠΤΑ ΘΥΛΑΣΤΡΟ...ΕΧΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙ...ΘΕΛΩ ΝΑ ΘΗΛΑΣΩ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΑ ΜΟΥ....ΜΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΓΑΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΟΛΛΕΣ ΣΟΥΠΕΣ Κ ΠΟΛΛΑ ΥΓΡΑ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΚΑΝΩ! ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΗΡΕΜΗ Κ ΝΑ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΠΟΛΥ.ΗΡΕΜΗ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΜΑ! Ο ΥΠΝΟΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΧΕΔΟΝ.ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΙΚΡΑ Κ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΩ..

ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΓΑΛΑ ΠΙΕΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ.ΤΑ ΜΩΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ,ΜΑΘΑΝΕ ΣΤΗΝΕΥΚΟΛΙΑ ΤΟΥ ΜΠΙΜΠΕΡΟΥ.ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ Κ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΠΑΣ Κ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΚΑΤΙ,ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΙΠΙΛΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΣΤΑΓΟΝΕΣ..ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΥΞΙΘΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΞΑΝΑ????

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΩ ΝΑ ΕΧΩ ΓΑΛΑ?ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΤΩΡΑ?ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ ΑΦΟΥ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΚΟΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ Κ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑ ΕΧΩ ΓΑΛΑ...

ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ....ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καταρχήν να σου ζήσουν τα αγοράκια σου!!Μπράβο σου που θέλεις να θηλάσεις και κρίμα που σου έδωσαν τόσο λάθος οδηγίες στο μαιευτήριο!!Ειλικρινά λυπάμαι...Λοιπόν δεν έχασες ακόμα το παιχνίδι..μπορείς να τα καταφέρεις!!Το θέμα είναι να βάζεις συχνά τα μωρά στο στήθος σου..μόνο που θα πιπιλάνε δίνουν το ερέθισμα στο στήθος να παράγει γάλα!!Και κάθε 2ώρες να τα βάζεις!Παράλληλα να βγάζεις γάλα με νοσοκομειακό θήλαστρο ώστε να αυξήσεις τη παραγωγή σου!Να ξέρεις οτι ο αποκλειστικός θηλασμός και μάλιστα διδύμων είναι πολύ δύσκολο πράγμα αλλά όχι ακατόρθωτο!Κάνε την προσπάθεια σου και θα βγεις κερδισμένη!

ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΣΤΩ ΓΙΑ 5ΛΕΠΤΑ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΩ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΜΕ ΤΟ ΞΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΜΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΜΕΤΑ.ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΑΝ

Δε σου το επέτρεψαν??? :shock:

[smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif] [smilie=angryfire.gif]

Δεν είμαστε καλά.... Εντελώς απαράδεκτοι...

Δεν είναι αργά πάντως να αυξήσεις και πάλι το γάλα σου! Και είναι πολύ θετικό ότι τα μωράκια κάθονται και πιπιλάνε! Δεν ξέρω να σου δώσω συγκεκριμένες οδηγίες - σίγουρα χρειάζεται να κάνεις και συστηματικές αντλήσεις... Εύχομαι να τα καταφέρεις!

Να σου ζήσουν!

Να σου ζησουν τα μωράκια σου :)

Εχει περασει παραπάνω απο ενας μηνας απο τη μερα που γεννησες , ολο αυτο το διαστημα τα μωρα δεν θηλαζαν καθολου ? Εκανες αντλησεις ? Με ποιο θηλαστρο ? Ποσο γαλα εβγαζες ,ποσες αντλησεις εκανες ? Ποσο ξενο πινουν τα μωρα ? Τι βαρος εχουν σημερα ?

Γραψε καποιες πληροφοριες για να μπορεσουμε να σε βοηθήσουμε αποτελεσματικά .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΙΓΟΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ!!

LALA,ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΘΗΛΑΣΑΝ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟ.ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΝ ΣΠΙΤΙ ΕΠΕΙΝΑΝ ΤΟ ΞΕΝΟ Η ΤΟ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΒΓΑΛΕΙ ΕΓΩ.ΕΙΧΑ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΑΜΕDA ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ :cry: ΣΤΟ ΜΗΝΑ ΕΠΑΝΩ ΖΗΤΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΕΒΑΛΕ 3 ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΘΗΛΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.ΕΠΕΜΕΝΕ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΩ Κ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΑΘΟΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ Κ ΨΑΧΝΑΝΕ, ΜΟΛΙΣ ΠΙΑΝΑΝ ΤΗΝ ΘΗΛΗ ΤΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΞΑΝΑ Κ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΕΧΗΣΑ.ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΩ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Κ ΠΙΠΙΛΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΠΡΙΝ.ΔΛΔ Ο ΕΝΑΣ ΚΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ!!!BAΡΟΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ! Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΙΝΕ 3.500 Κ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ 3.700... ΑΝ Κ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!!!ΜΕ ΤΟ ΘΗΛΑΣΤΡΟ ΕΒΓΑΖΑ ΚΑΘΕ 2.5ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΝΑΚΙΑ ΜΟΥ!ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ ΛΙΓΟΣΤΕΒΕ....ΕΒΓΑΖΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΙΑΚΟ ΜΕΧΡΙ Κ ΠΡΙΝ 5 ΜΕΡΕΣ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΟ ΤΗΣ ΝΥΚ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΑΝ Κ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΑ Κ ΜΕ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΩ.ΠΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΠΤ!!!!

ΝΟΜΙΖΩ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΘΗΛΑΣΜΟΥ.ΝΟΜΙΖΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.Η ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΩΡΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΧΟΡΤΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΧΑΠΑΚΙΑ ΜΑΓΙΑ ΜΠΥΡΑΣ (ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ Π.Χ.15 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ).

Το θηλαστρο που εχεις ειναι εντελως ακαταλληλο γι'αυτη τη δουλεια...

πετα το και νοικιασε ενα νοσοκομειακο.

Μπορεις να νοικιασεις αμα θελεις τα τηλεφωνα της αντιπροσπωπειας θα σου στειλω πμ, εγω θυμαμαι εδινα γυρω στα 60 ευρω το μηνα,

Μονο με καποιο νοσοκομειακο θα μπορεσεις να κανεις δουλεια.

Αλλα το σημαντικοτερο ειναι να βαζεις τα μωρα στο στηθος εστω να πιπιλανε γιατι κανενα θηλαστρο δεν ειναι καλυτερο απο ενα μωρο.

CESILIA,το θηλαστρο που ειχα ηταν νοσοκομειακο αλλα δεν εκανε δουλεια...γι'αυτο κ δεν το συνεχησα παραπανω,κ υποτηθετε οτι τωρα α μωρα εχουν δυναμωσει κ μπορουν να θηλασουν!

Χαρουλα,ξερεις που μπορω να βρω τηλ για το σινδεσμο θηλασμου???

CESILIA,το θηλαστρο που ειχα ηταν νοσοκομειακο αλλα δεν εκανε δουλεια...γι'αυτο κ δεν το συνεχησα παραπανω,κ υποτηθετε οτι τωρα α μωρα εχουν δυναμωσει κ μπορουν να θηλασουν!

Χαρουλα,ξερεις που μπορω να βρω τηλ για το σινδεσμο θηλασμου???

Αν δεν εκανες δουλεια με το νοσοκομειακο , αποκλειεται να κανεις με το απλο θηλαστρο . Τα μωρα μπορει να εχουν μεγαλωσει αλλα ειναι επικινδυνο απο τη μια μερα στην αλλη να κοψεις το μπουκαλι και να δινεις μονο στηθος !!!

Δεν μου απαντησες , ποσο γαλα εβγαζες με το θηλαστρο (ποσα γευματα , τι ποσοτητες ανα αντληση) , ποσο ξενο πινουν τα μωρα , αν εκανες βραδινη αντληση . Θελω νουμερα συγκεκριμενα και οχι γενικοτητες , αλλιως δεν μπορουμε να βοηθησουμε .

Σε ποια πολη βρισκεσαι ? Δεν ξερω αν μπορει να σε βοηθησει καποια κοπελα απο τον συνδεσμο θηλασμου , καλυτερα θα ηταν να σε επισκεφτει ή να επισκεφτεις πιστοποιημένο συμβουλο γαλουχιας .

Lala καλησπερα,

εκανα 8 με 10 αντλησεις την ημερα, προσπαθουσα να εχω για καθε γευμα.ξυπνουσα 30 λεπτα πριν για να προλαβω!!

Στην αρχη εβγαζα 100μλ(τισ πρωτες μερες που ειμουν ακομη μαιευτηριο) κ μετα εβγαζα 50μλ κ μερα παρα μερα ολο κ λιγοτερο,απο 25 πιγα αποτομα στο κατο απο 10μλ.

Αν τα βαλω στο στηθοσ μου δεν θα τα σταματησω απο το ξενο μεχρι να σιγουρευτω οτι εχω πια αρκετο γαλα!!! πηνουν 120μλ καθε φορα απο το ξενο. Απλα βλεπω οτι οταν τα βαζω στο στηθοσ τραβανε εστο κ λιγο κ βλεπω γαλα!!!αλλα με το θηλαστρο τπτ....

για την συμβουλο μενω Πειραια δεν ξερω αν εχει κατι εκει...

Οι συμβουλοι γαλουχιας στην Αθηνα ειναι αυτοι :

Στην Αθήνα – Αττική:

Gabi Grupe-Κανελλοπούλου IBCLC

Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας

info@gabi.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210.6229885

Fax: 210.8131033

www.gabi.gr

Katerina Karakonstantinou-Michailidou CPD LC LLLI IBCLC

Βοηθός μητρότητας – Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας IBCLC

Papanikoli Str 2 Haidari

Athens, GR-12461 Greece

email katerinamich@gmail.com .

phone: (694) 533-0396

Γιούλα Μέξη MD IBCLC

Παιδίατρος – Νεογνολόγος – Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας

Υπεύθυνη τμήματος νεογνών Νοσοκομείου Αττικόν

ymexi@hotmail.com

Κατερίνα Πανταζή MD IBCLC

Παιδίατρος, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας

Επιστημονική Συνεργάτης Νοσοκ. Παίδων "Αγλαϊα Κυριακού" και Metropolitan Hospital.

Λ. Καλαμακίου 15, Άλιμος τκ:17455

Τ: 2109844650

Κ:6977445073

email: k_pantazi@yahoo.gr

Lauri-Ann Robertson BSc IBCLC HHC

Holistic Health Counsellor, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας

Leoforos Dimokratias 20

Neo Psychiko, Attiki, 15451 Greece

phone: 0030 2106754075

www.familywellness.gr

Μαρία Μπόμπου - Φερτάκη IBCLC

Ψυχολόγος, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας

104 Πεντέλης

Βριλίσσια, 15235

Τηλ: 6977-406870

email maria.fertaki@gmail.com

Ευαγγελία Φιλλιπάκη MD IBCLC

Οικογενειακός γιατρός, Πιστοποιημένη Σύμβουλος Γαλουχίας

Ελ. Βενιζέλου 43, Πεντέλη, Αττική

Τηλ: 2108042751

Email: evaphilippaki@yahoo.gr

Νομιζω πως πρεπει να παρεις επαγγελματική βοηθεια , να ρθει καποιος να δει απο κοντα εσενα και τα μωρα και να σε βοηθησει αποτελεσματικά .

Ειναι πολυ ευχαριστο που τα μωρα καθονται στο στηθος και συνεργαζονται οσο μπορουν . Ισως χρειαζεσαι καποια βοηθήματα για να αυξησεις τη γαλουχια , καποια αλλαγη στον τροπο αντλησης ...

Μιλησε με καποιον συμβουλο και περιμενουμε νεα σου :)

LaLa δηλαδή αυτές που απαντάνε στα τηλέφωνα του σύνδεσμου θηλασμού δεν είναι πιστοποιημένοι σύμβουλοι? :?

Τα τηλέφωνα που έγραψες εσύ που τα βρήκες?

Συχνα γινετε το λαθος και μπερδευουμε τις συμβουλους θηλασμου ( LLL leaders) με τους πιστοποιημένους συμβουλους γαλουχιας . Οι πρωτες ειναι μητέρες που εχουν θηλάσει τουλάχιστον για ενα χρονο , οι οποιες εκπαιδευονται απο αλλες leaders -μητέρες διαβάζοντας παράλληλα (απο βιβλια που εχει ο συνδεσμος , ερευνες , τα αρθρα της ΑΠΑ , του ΠΟΥ κλπ ) πολλά πραγματα γυρω απο τον θηλασμο και την περιποιηση του μωρου . Οι γυναικες οικειοθελώς και οχι επαγγελματικά , βοηθουν αλλες μητέρες συνηθως απο το τηλεφωνο ή στις μηνιαιες συναντήσεις που γινονται ανα περιοχη . Δεν αμοιβονται , δεν κανουν επισκεψεις κατ΄οικον .

Οι πιστοποιημενοι συμβουλοι γαλουχιας ειναι επαγγελματιες που εχουν διεθνη πιστοποιηση της καταρτισης τους . Δινουν εξετάσεις , κανουν πρακτική ασκηση και επειτα ασκουν το λειτουργημα (δεν μπορω να πω επαγγελμα) και παρέχουν βοηθεια στα θεματα που αφορουν τον θηλασμο . Αμοιβονται για την βοηθεια που παρέχουν και κανουν επισκεψεις κατ΄οικον ή αν προκειται για παιδιατρους , δεχονται στους επαγγελματικους τους χωρους . Βεβαια να τονισω οτι σχεδον ολοι οι πιστοποιημενοι συμβουλοι θηλασμου (ειδικά στην Ελλάδα) μεσα απο το ιντερνετ (μπορειτε να βρειτα αρθρα του κ. Παπαβεντζη , της Α.Παπαδημα κλπ) παρεχουν βοηθεια , ενημερωνουν , διαδιδουν τα οφελη του θηλασμου . Αυτο το γραφω γιατι δεν θα θελα να φανει οτι ειναι "επαγγελματιες" με την στενη εννοια του ορου αλλα οτι ειναι ανθρωποι που πιστευουν αυτο που κανουν και το προωθουν .

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...