Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας σε ολες! Θα ηθελα να εκφρασω μια απορια. Γεννησα με καισαρικη την κορη μου το Μαιο και ολοι μου λενε να ξεκινησω για δευτερη προσπαθεια για μωρακι το Ιανουαριο ενω ξερω οτι πρεπει να περασει ενας χρονος για επομενη εγκυμοσυνη.Μπορω να ξεκινησω τις προσπαθειες Ιανουαριο ή πρεπει να ξεκινησω το Μαιο??? Σας ευχαριστω πολυ

Δημοσίευση

alekagala δεν έχω γεννήσει ακόμα αλλα ξέρω απο τι κολλητή μου που γέννησε τον Ιούλιο με καισαρική κ ρώτησε το γιατρό της,της είπε οτι 6 μήνες πρέπει απο τη μέρα της πρώτης γέννας αλλα επειδή εκείνη βιάζεται της είπε οτι κ στους 4 να μείνει δε θα έχει πρόβλημα!Ο κάθε γιατρός φυσικά είναι διαφορετικός οπότε καλύτερα θα σου πεί ο δικός σου! Καλή επιτυχία σου εύχομαι όποτε το αποφασίσεις να έρθει γρήγορα!!

Δημοσίευση

Να τη χαίρεσαι την κορούλα σου! Κι εγώ με καισαρική γέννησα τον Απρίλη και η γιατρός μου είπε μετά από 6 μήνες ότι μπορώ. Εγώ βέβαια δεν θέλω τόσο γρήγορα αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Η μητέρα μου έμεινε έγκυος σε μένα μετά από 6 μήνες που είχε γεννήσει με καισαρική τον αδερφό μου κι αυτό το 1977! Οπότε τη σήμερον ημέρα, 6 μήνες νομίζω ότι είναι μια χαρά! Άντε, ξεκίνα!! :lol::lol::lol:

Δημοσίευση

Ειμαι νεαρη σε ηλικια και θελω γρηγορα να ερθει δευτερο μωρακι στο σπιτι μας. Ετσι και αλλιως θα κανω τεστ παπ αυτες τις μερες αρα θα επισκεφτω το γιατρο μου αλλα ειμαι σιγουρη οτι θα μου πει να περιμενω λιγο διαστημα.Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!!!

Δημοσίευση

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΕΡΙΠΟΥ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ 1 ΧΡΟΝΟΣ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΜΑΙΟ ΛΟΙΠΟΝ.ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΕ ΒΛΑΠΤΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΝΑΙ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΑΚΟΥΣ

Δημοσίευση

Από την κολλητή μου γνωρίζω πως οι 2 Καισαρικές πρέπει να έχουνε περίπου 18 μήνες διαφορά!!!!!

Με το καλό πάντως........ όποτε θελήσεις εσύ............

Και σου δώσει το ΟΚ ο γιατρός σου.......

Φιλάκια στο μπουμπουκάκι σου!!!!!

Δημοσίευση

Να σου ζήσει το κοριτσάκι σου! Και εγώ γέννησα τον Μάιο και ο γιατρός μου μου είπε οτι και στις 40 μέρες να έμενα έγκυος δε θα υπήρχε κάποιο πρόβλημα :shock: ! Ιδανικά όμως θα είναι να μείνω έγκυος πάλι κοντά στο χρόνο που θα έχει επανέλθει πλήρως το σώμα! Άντε με το καλό...

Δημοσίευση

αχ κοριτσια μου δινετε μεγαλη χαρα που μου λετε οτι θα μπορω να ξαναπροσπαθησω σε λιγο διαστημα.ανυπομονω ναρθει αλλο ενα μωρακι συντομα για να μεγαλωσει μαζι με τη Σαντυ μου!μακαρι να ειναι ολα καλα και να μου δωσει το πρασινο φως και ο γιατρος μου.χιλια ευχαριστω παντως να σας ζησουν τα παιδακια σας!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...