Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια...

η κορη μου ειναι 5 ετων και εδω και ενα χρονο εχει συνεχως (σχεδον καθε ενα-το πολυ 2μηνες)σπαστικη βρογχιτιδα.κανουμε καθε φορα θεραπεια με σιροπια για το βηχα αντιβιωσεις και σταγονες.συγκεκριμενα απο τον μαιο μεχρι τωρα το εχει παθει 3 φορες και κρατησε 20 μερες καθε φορα. ανησυχω για το οτι παιρνει σε τοσο συχνες και μεγαλες ποσοτητες σιροπια και αντιβιωσεις.αυτη τη φορα πηρε πρωτα σιροπι προσπαν για 7 μερες.μετα αμπροξολ για 10 μερες και τωρα μας εδωσε σταγονες σαλμουμπρογχ για 7 μερες 3 φορες τη μερα συν αμπροξολ το υπολοιπο κουτι μεχρι να τελειωσει!εχει ηδη 15 μερες που κανει θεραπεια κ θα συνεχισει για αλλες 7!δεν ειναι παρα πολλα οταν αυτο γινετε καθε ενα-2 μηνες?

σκεφτηκα αν υπαρχει λυση με την ομοιοπαθητικη.γνωριζετε κατι?

και τελος ενας ιονιστης θα βοηθουσε?η ειναι μυθος το οτι βοηθαει σαυτες τις περιπτωσεις?γιατι ο γιατρος μου ειπε πως δεν κανει τιποτα και να μη παρω :cry:

σας ευχαριστω παρα πολυ.εχω απογοητευτει πλεον...

Δημοσίευση

Δήμητρα μου κάνει τρομερή εντύπωση που σου δίνει αντιβίωση.

Έχεις δοκιμάσει να της δίνεις εισπνεόμενα όπως αερολίν;

Θέλει επίσης πολύ καλό καθάρισμα της μύτης με ορό. Είναι και μεγάλη μπορεί και να φυσήξει καλά.

Η αντιβίωση θα της μειώσει τις αντιστάσεις της και θα αρρωσταίνει συχνά και βαριά.

Εγώ έχω τον Χριστόφορο που από 6 μηνών με την παραμικρή ίωση παθαίνει βροχιολίτιδες.

Του δίνω αερολίν και κορτιζόνη για 1-2 μέρες.

Επίσης επειδή θεωρώ ότι η παιδίατρος είναι μόνο για εμβόλια και ελαφριές καταστάσεις, πηγαίνω τα παιδιά σε αντίστοιχο γιατρό. Το Χριστόφορο τον πηγαίνω σε παιδοπνευμονολόγο.

Μου είχε πει ο παιδοπνευμονολόγος ότι θα πρέπει να κάνει μια εισπνοή την ημέρα με φλιξοντάι αλλά δεν πρόλαβα να ξεκινήσω γιατί με ξαναπρόλαβε η βροχιολίτιδα. Εχθές τον πήγα στο νοσοκομείο να τον εξετάσει.

Αν θες να με ρωτήσει κάτι....

Δημοσίευση

φροσακι εχω μια φιλη ελληνιδα εδω που ο γιος της ειναι στην ηλικια της κορης μου.εχουμε ιδιο παιδιατρο ο γιος της κιαυτος με βρογχιτιδες απο μικρος και σαυτον δινει μασκες αλλα χωρις κορτιζονες και γινεται γρηγορα καλα.δε μπορω να καταλαβω γιατι στο ενα παιδι μια θεραπεια κ στο αλλο με το ιδιο προβλημα αλλη θεραπεια? απο την αλλη αν ειναι να δωσω κορτιζονη και παλι φοβαμαι...

υπαρχει περιπτωση να βοηθησει η ομοιοπαθητικη για να την ψαξω σαυτο τον τομεα?

για τον ιονιστη εσυ τι γνωμη εχεις?

Δημοσίευση

Κοίτα Δήμητρα εγώ την ομοιοπαθητική δεν την πιστεύω πάντα.

Όταν βλέπω το μωρό να μην μπορεί να πάρει ανάσα και με κορτιζόνη τί να του κάνει η ομοιοπαθητική;

Την κορτιζόνη κακώς τη φοβάσαι. Το να πιει για 2-3 μέρες και να γλυτώσει την αντιβίωση δεν είναι κακό.

Θα σε συμβούλευα να μην περιμένεις από τον παιδίατρο ειδικά αν δίνει άλλα αντί άλλων.

Ο ιονιστής δεν θα σε βοηθήσει σε τίποτα από τη στιγμή που η μικρέ δεν είναι εσώκειστη. Πάει και σχολείο. Εκεί κολλάει τις ιώσεις και της γυρίζουν σε βρογχιολίτιδα.

Δημοσίευση

Περαστικά στο κοριτσάκι σου .

Δεν εχω κανει ομοιοπαθητική , δεν μπορω καν να πω οτι ειμαι γνωστης ή υποστηρικτης , αλλα αυτο που εχω ακουσει απο πολλους γονεις ειναι οτι βοηθήθηκαν . Δεν ειναι λογικο να αρρωσταινει τοσο συχνα ενα παιδακι 5 χρονων και ολες οι ιωσεις να γυριζουν σε βρογχιολιτιδες . Η ομοιοπαθητική βοηθάει να ενισχυθει ο οργανισμος και το ανοσοποιητικό του παιδιου . Στη θεση σου θα το εψαχνα παρα πολυ και σιγουρα θα επαιρνα μια γνωμη απο ομοιοπαθητικό γιατρο .

Δημοσίευση

κι εμενα ο μικρος μου που παθαινε συχνα βογχιλιτιδα επαιρνε παντα εισπνεομενη αγωγη

(ειχε παθει μεσα σε διαστημα 6 μηνων 3 φορες)

μονο μια φορα που του ηταν πολυ εντονη η βρογχιολιτιδα πηρε συμπληρωματικα αντιβιωση

τα σπρει τα εχουμε γιατι οταν τον πιανει βηχας μονο με αυτα σταματαει

ευτυχως τωρα που μεγαλωσε λιγακι το εχει μειωσει πολυ και δεν αρρωσταινει συχνα αλλα τον πρωτο χρονο ειχαμε μεγαλο θεμα

ο ιονιστης σιγουρα καθαριζει την ατμοσφαιρα αλλα περισσοτερα δεν γνωριζω να σου πω ουτε και για τους ομοιοπαθητικους γιατρους

περαστικα στην κουκλα σου

Δημοσίευση

σας ευχαριστω κοριτσια..7 του μηνος εχω γυναικολο...ο γιατρος μου κανει και ομοιοπαθητικη και βελονισμο...θα τον ρωτησω αν ξερει καποιον παιδιατρο-ομοιοπαθητικο.πιστευω πως καποιον θα ξερει.θελω να παρω και μια αλλη γνωμη να δω αν θα εχουμε αποτελεσμα.αν οχι θα το σταματησω..αλλα γιατι να μη το ψαξω?και τοσα σιροπια πια...δεν ειναι νορμαλ αυτο το πραγμα.απορω ομως γιατι σε μενα δε δεινει εισπνεομενα και στην φιλεναδα μου που το παιδι της εχει ακριβως το ιδιο προβλημα δινει εισπνεομενα στο παιδι της και μαλιστα χωρις κορτιζονη απο οτι μου ειπε η ιδια.εκτος κ αν δε καταλαβε καλα.αληθεια υπαρχουν εισπνεομενα γιαυτη την περιπτωση χωρις κορτιζονη?αυτη μου ειπε οτι το παιδι με τη δευτερη φορα που παιρνει σπρευ σταματαει ο βηχας

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Ioanna6 οχι δ θα κάνω άλλο. Με τ καλο να γεννηθεί αυτό κ κλεισαμε. Το 3ο μ ειναι. Στα προηγούμενα δεν ειχα παρει. Μας ειχε βολεψει πολυ τ καροτσι. Και για τις ωρες π περναμε καθημερινα εκτός σπιτιού παλι τ καροτσι θα δουλέψουμε κυριως. Αλλα τ σκέφτομαι μήπως μου λυσει τα χέρια σε πρακτικά θέματα. Δεν με νοιάζει τ να είναι ακριβός αλλά το να με βολεψει. Ούτως ή άλλως δηλαδή θέλω να πάρω έναν καλό εργονομικό. Αλλα βα με βολεψει να μην παεο χαμένος.
    • Καλησπέρα, ευχαριστώ πολύ! Σου βάζω λινκ από το μαρσιπο. Είναι ακριβός αλλά είναι εργονομικος και παρά πολύ βολικός. Νομίζω αξίζει τα λεφτά του ειδικά αν έχεις σκοπό να κανεις κιαλλα παιδιά όποτε θα χρησιμοποιηθεί ακόμα παραπάνω!! https://www.babywearing365.com/product/one-organic-baby-carrier-leo/?
    • Καλησπέρα κορίτσια μου.... Εχθές το βράδυ είχα περιπέτεια! Ενώ είχε φάει πολύ καλά η Ισμήνη-Μαρία μέσα στην ημέρα, την πίεσα να θηλάσει πριν τον ύπνο. Λίγο μετά που κοιμήθηκε, έκανε έναν εμετό ΌΛΟ δικό μου... Την άλλαξα, άλλαξα και κλινοσκεπάσματα στην κούνια της και έκανε σχεδόν μια ώρα να κοιμηθεί πάλι. Μετά ξύπνησε στις 2:40 με έντονο κλάμα και κατάφερα να την ξανακοιμήσω στις 3:50!!! Σήμερα έχει γκρίνια και είναι λίγο ανόρεκτη γενικά αλλά είναι και από το άλμα που περνάει πιστεύω! Τουλάχιστον κάτι έφαγε και σήμερα. Αλλά δεν την πίεσα καθόλου για τίποτα σήμερα. Εντωμεταξύ είναι η φάση που τραβάει τα πάντα κι ότι κρατάει, ειδικά όταν είναι στο καρέκλακι της, το πετάει κάτω επιδεικτικά κιόλας! Πλάκα έχει... Απο προχθές στέκεται και όρθια κανονικά μόνη της αλλά ευτυχώς κρατιέται από όπου μπορεί!
    • Την φατσουλα της την είδαμε και την Κυριακή που με είδαν στο Ρεα με την αιμοραγια και την πετύχαμε με το ένα χέρι στο μάτι και να γελάει με ανοιχτό στόμα κιόλας.   Τελικά τα τσιμπήματα μου πέρασαν,ήταν το μωρό από ότι κατάλαβα εκεί και με πιέζε.
    • Εμεις πρώτα ο Θεός θα το ονομάσουμε Ελένη το παιδι 🌸
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...