Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ,ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ..ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ!!!

merykal

Recommended Posts

χτες και σήμερα ξεπατώθηκα, και δεν φτάνει αυτό κάνω και γυμναστική μαζί σας

και εγώ αυτό λέω ΦΤΆΝΕΙ.... [smilie=director.gif] [smilie=director.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Κορίτσια έχω ένα προαίσθημα, καλά.. και τις προηγούμενες φορές το ίδιο έλεγα, αλλά δεν ξέρω αυτή την φορά κάτι... κάτι... δεν ξέρω..

και δεν περνάνε και οι μέρες...

κάτι μέσα μου, σαν να φτερουγίζει.. ( όχι σύμπτωμα, αν είναι δυνατών απο τώρα :lol: )

μια χαρά.. τρελή χαρά όμως.. έτσι χωρίς λόγο χωρίς να έχει συμβεί κάτι (αυτές τις μέρες έχει πέσει μεγάλη γκαντεμιά)

θα δείξει.. δεν θέλω να παίρνουν και πολύ αέρα τα μυαλά μου :ymdaydream::ymdaydream::ymdaydream:

ΟΜΟΛΟΓΩ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ :-?:-?:-?:-?:-?:-?

ΤΟ ΧΕΙΣ ΞΑΝΑΠΑΘΕΙ??

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΑΛΙ Η ΛΙΣΤΟΥΛΑ :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

ma apo ta ida koritsia!!!!!!!!!!

1)Anastasia32

2)Maria12

3)Pipitsazouzouna

4)Merykal

5)Lora-ex BOUBOU 1305

6)Afrodith

7)Sisi2007

8)Olga**

9)Tinkybel

10)Kimon

11)Rose 25

Joanaki

12)Χρύσα82

13)Merenta

Mariaz

Patata77

15)xouanitaki

16)pff

17)Stamymamy

18)Giotatzo

Afrodite

19)Voula25

20)Katia80

21)Speranza

22)Nefenoula

23)Μαιρη3

24)Zaira

25)Levou

26)Barb

27)Tanya

28)Maraki 24

29)Evangelia V.

30)Stefani

31)Helena83

Csystalleni

32)Love_05

33)MaDi

34)Marikaki27

35)Elenakioooo

36)ΣΙΑ

37)Cuando

ElenaKos

Να'μαι και εγώ, βρε παιδιά... ~o)~o)~o)~o)

Σήμερα είμαι λίγο αρρωστούλα @-)@-)@-) και δεν θα καταφέρω να κάνω πολύ γυμναστική, γι'αυτό με το μαλακό, κορίτσια,να σας προλαβαίνω...

@-)@-)[smilie=blob1.gif] [smilie=confused2.gif] [smilie=confused2.gif] [smilie=blob10.gif][smilie=blob9.gif]@-)@-)[smilie=blob1.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob3.gif] [smilie=confused2.gif] [smilie=confused2.gif] [smilie=blob1.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif]@-)@-)

Χθες επισκεφθήκαμε τον Ι.Ν. της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στην Αστόρια της Νέας Υόρκης.

Κορίτσια άναψα ένα κεράκι για όλες τι κοπέλες του mammyland που προσπαθούν και ονομάτησα όσες θυμόμουν απ'έξω. Αγοράσαμε μια εικόνα της Οσίας και την κρεμάσαμε στο υπνοδωματιό μας. Πήραμε και λαδάκι-μηλαράκι και με την πρώτη ευκαιρία θα ξανανηστέψουμε.

Ελπίζω η Οσία Είρηνη να βοηθήσει όλες εμάς που προσπαθούμε και ξαναπροσπαθούμε, να αποκτήσουμε το παιδάκι που τόσο πολύ επιθυμούμε...

Merenta, βάστα γερά, μπορεί αυτή να ήταν η τελευταία και τυχερή σου προσπάθεια... :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:

ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΤΗΝ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ [smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob1.gif]

ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ :)):)):)):))

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΡΘΟΥΝ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ [smilie=blob1.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob3.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob1.gif]

ΗΡΘΑΝ ΣΗΜΕΡΑ..... [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ...

Κορίτσια βάλτε και εμένα στη λίστα πάλι με περίοδο είμαι και με καθυστέρηση 10 ημερών καταλάβατε τώρα στεναχώρια πάλι :(:(:( .

Γιατί τόση γυμναστική τι πάθατε?κ'ατι έχω χάσει..

ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙEΣΑΙ GUZELINA MOY.....

KAI MENA MOY ΗΡΘΑΝ ΠΟΙΟ ΝΩΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ :):):)

ΤΟ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΟΜΑΣΤΕ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΗΜΑ ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ;););););)

Η ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΠΕΤΩΝΟΜΑΣΤΕ

ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΙΣ ΩΟΡΗΞΙΑΣ ΜΑΣ. ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ

ΧΡΥΣΑΝΘΗ ΚΟΡΙΤΣΑΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ????........... :D:D:D:D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...