Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ,ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ..ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ!!!

merykal

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναι ΣΙΑ μου, υπάρχουν. Αλλά εάν παίρνεις φάρμακα, τότε μοιάζουν πολύ με τις παρενέργειες των φαρμάκων. Π.χ. το πρισμένο στήθος, οι ευαίσθητες θηλές. Η συχνοουρία όμως δεν είναι παρενέργεια φαρμάκων. Εάν σου συμβαίνει τη νύχτα, όταν κοιμάσαι, κάτι σημαίνει... Το ίδιο και ο πόνος στη μέση. Τουλάχιστον εγώ και στις δύο μου εγκυμοσύνες είχα πρισμένο στήθος, πολύ ευαίσθητες θηλές, συχνοουρία και πόνο στη μέση.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα τρελλα κοριτσια.τι λετε εδω καλε :lol::lol: πλακα εχετε η μια δινει πασα στην αλλη να ειναι εγκυος :P:y32b4: αχ μωρε τρελλαθηκαμε τελειως απο την επιθυμια μας για ενα μωρακι!

μακαρι κοριτσια να εχουμε ευχαριστα για ολες σας αυτες τις μερες.για να την διωξω και εγω την παλιο περιοδο...ξουυυυυυυυυυυυττττττττ [smilie=violent5.gif] [smilie=violent5.gif] [smilie=violent5.gif] [smilie=violent5.gif] [smilie=violent5.gif] δεν σε θελουμε μετα απο 9 μηνες να ερθεις.θελουμε να φοσυκωσουμε :D [smilie=tongue11.gif] της βγαζω και την γλωσσα να μαθει :lol::lol:

marikaki κατεβασε το mozilla και θα με θυμηθεις ;) ειναι μακραν καλυτερος!!!

αληθεια πως πας εσυ?ποτε θα μαθουμε οτι το σπορακι σου εχει τρυπωσει για τα καλα? :P

ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΒΡΕ ROSE ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΩΡΑΚΙΑ [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ [smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif][smilie=love5.gif]

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΟΥΛΑ [smilie=evil5.gif][smilie=evil5.gif]

ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ :-??:-??:-??:-?? [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif] [smilie=dontknow.gif]

:lol::lol::lol::lol:

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΕΤΑΣ ΑΔΙΚΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΑΝ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ??

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΟΥ ΔΙΧΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΣ.

ΟΜΩΣ ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΟΠΟΣ...

ΕΑΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΡΩΤΑ ΝΟΜΙΖΩ ΤΟ CLEAR BLUE EINAI ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΜΩΣ...

ΣΙΑ μου τα συμπτώματα της εγκυμοσύνης άρχισα να τα αισθάνομαι περίπου 3-4 ημέρες πριν από την περίοδο.

Maimoudaki εγώ χρησιμοποιώ το clearblue digital και δεν με έχει διαψεύσει ποτέ. Έχω κάνει μέχρι και τέσσερεις ημέρες νωρίτερα και ήταν σωστό. Αλλά αν μπορείς περίμενε μέχρι 1-2 ημέρες πριν απο την περίοδό σου για να το κάνεις.

Rose μου το κατέβασα το mozilla και πράγματι είναι πολύ καλύτερο, μόνο που δε συνεργάζεται καλά με το ebay, που προσπαθώ να πουλήσω κάποια πράγματα, αλλά δεν πειράζει.

Εγώ είμαι ακόμα στην αναμονή :-w:-w:-w:-w . Την ερχόμενη Τετάρτη πηγαίνω για χοριακή. Εν τω μεταξύ, ελπίζω να μην με επισκεφθεί η ακατανόμαστη, μπας και δούμε και εμείς καμιά άσπρη μέρα.

Αμέσως μετά την σπερματέγχυση κάναμε τη νηστεία της Οσίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου, φάγαμε το μηλαράκι και βάζω και το λαδάκι της κάθε μέρα. Μου τα έστειλε μια φίλη από την Ελλάδα. Έχω και από την Μεγαλόχαρη της Τήνου λαδάκι. Ελπίζω να μας βοηθήσουν η Οσία Ειρήνη και η Παναγία να αποκτήσουμε ένα παιδάκι, και εμείς θα τις τιμήσουμε όπως τους πρέπει...

ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ :D:D:D:D

ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΑ ΝΕΟ???? ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ, CUANDO, MARIKAKI :)]:)]:)]:)]

EIXAME KANA ΚΑΛΟ ΝΕΟ ΤΙΠΟΤΑ?? ΚΑΝΑ ΠΟΥΛΑΚΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ [smilie=duckie.gif][smilie=duckie.gif][smilie=duckie.gif][smilie=duckie.gif] ΚΑΜΙΑ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ [smilie=sunny.gif][smilie=sunny.gif][smilie=sunny.gif]

κοριτσια καλησπερα ..ειχα καιρο να μπω και θα κανω αλλο τοσο αφου δεν εχω ιντερνετ..δεν προλαβα να διαβασω τπτ απο τα νεα σας γιατι μπαινω γρηγορα...εγω ησυχιες ..θα δειξει στο χειροκροτημα..φιλακια θα τα πουμε

Καλησπέρα σας. Εμένα η άποψη μου είναι να μην κάνουμε τεστ εγκυμοσύνης πριν την αναμένομένη μέρα περιόδου. Πιστεύω με 2 μέρες καθυστέρηση είναι το καλύτερο για πιο σίγουρα αποτελέσματα. Φιλάκια!!

ΣΙΑ. μου δικιο εχεις να λεμε και καμια χαζομαρα να περασει η ωρα γιατι θα τρελαθουμε στο τελος :lol:

marikaki μου δεν ξερω για το ebay δεν ασχολουμαι εγω στο προτεινα γιατι γενικα ειναι καλυτερο και το ειδες κιολας ;) χαιρομαι που βοηθησα :) μακαρι να σε βοηθησει η Παναγιτσα μας και η Αγια Ειρηνη η Χρυσοβαλαντω και να σου στειλουν το θαυματακι σου να μην παιδευεσαι αλλο.

αντε περιμενουμε νεακια ευχαριστα απο τα κοριτσια που δεν περιμενουν αυτες τις μερες :kiss:

Elina76 σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σου και για το κουράγιο που μου δίνεις...

cuando βάστα γερά φιλενάδα, γιατί από χθες φυσσάω να φύγει μακρυά η ακατανόμαστη... και έχουν πάθει τα πνευμόνια μου... :)):)):))

Γειά σου merykal :-h

Γειά σου ΣΙΑ, κανένα νέο από το δικό μου μέτωπο. Τα Αμερικανά λένε "no news, good news"... :-bd:-bd:-bd

Καλή μου rose, μου άνοιξες τα μάτια με το mozilla, γιατί δεν το είχα σκεφτεί από μόνη μου! Μακάρι, φιλενάδα, να βοηθήσει όλες μας η Παναγία και η Οσία Ειρήνη, να αποκτήσουμε τα φασολάκια μας μέχρι τα Χριστούγεννα... :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Πραγματικά, δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερη ευτυχία σε αυτή τη ζωή, από το να γιορτάσεις Χριστούγεννα διπλή και να ξέρεις, ότι του χρόνου, Θεού θέλοντως, θα έχεις ένα μικρό ζουζουνάκι μπροστά από το Χριστουγεννιάτικό δέντρο... (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)

Κανένα νέο από την αναστασία;;;;

Και ποιά άλλη δεν περιμένει;;;; Το μυαλό μου έχει λίγο φυράνει τελευταία!!! Το morouli ή το maimoudaki;;;;;;;;;

marikaki μου εχω κουραστει καθε φορα σε οποιαδηποτε γιορτη και να ειναι να παρακαλαω να ερθει το μωρακι μου.π.χ αντε και του χρονου λεω τα Χριστουγεννα πρωτα ο Θεος να ειμαι εγκυος και ερχεται αυτη η μερα αλλα εγκυος δεν εχω μεινει ακομα!τωρα ειμαι σε φαση να μην θελω να ξαναπω και να σκεφτω τιποτα κουραστηκα.θελω να κανω αλλα πραγματα να ξεκολλησω λιγο απο αυτο το θεμα..βεβαια τωρα τα λεω αυτα δεν ξερω σε λιγες μερες αν σκεφτομαι τα ιδια :P

ευχομαι ομως για ολες σας να διαβασω συντομα οτι ειστε εγκυουλες να χαρω με την χαρα σας και εγω ας μεινω εδω αραχνιασμενη :D:lol:

Άντε, καλέ, που θα μείνεις εδώ αραχνιασμένη!!!!!!!!

Τι να αυτά που λες;;;;;;; Θα έρθει αυτή η μέρα! Θα δεις! Και εγώ αλλιώς φανταζόμουν τα περσινά Χριστούγεννα και αλλιώς τα έζησα. Αλλά τι να κάνουμε, αυτά έχει η ζωή. Απλά το ξανασκέφτηκα επειδή πλησιάζουν οι μέρες και είμαστε στις εντατικές προσπάθειες με τις σπερματεγχύσεις, αλλιώς δεν θα περνούσε από το μυαλό μου. Κακά τα ψέματα, rose, η πόρτα για μένα έχει σχεδόν κλείσει. Ή θα συμβεί τώρα, ή ποτέ. Έχουμε αρχίσει να αναθεωρούμε λίγο τις απόψεις μας για το δανεικό ωάριο και έχω ξεκινήσει να φιλοσοφώ το θέμα. Εάν δεν είναι γραφτό να κάνουμε δικό μας παιδί, δεν πειράζει, έχουμε ανήψια, τα παιδιά τους και καινούργιο βαπτιστήρι για να γεμίσουμε τη ζωή μας. Υγεία να έχουμε και ας γίνει ό,τι θέλει ο Θεός...

ποτε μην λες ποτε marikaki μου!ο Θεος ξερει τι κανει και που ξερεις αν το παρατησετε μπορει να ερθει απο μονο του μια μερα χωρις να το περιμενετε ;) γι αυτο σου λεω κανε τι πρεπει να κανεις και απο εκει και περα οτι θελησει εκεινος θα πραξει!υγεια να εχουμε οπως λες :)

οσο για μενα ειλικρινα πιστευω οτι θα ερθει αυτη η μερα απλα κουραστηκα να την περιμενω και να την νοσταλγω.βεβαια αλλες γυναικες εχουν περασει πολλα περισσοτερα απο μενα γι αυτο να λεμε δοξα το Θεο..

γεια σας κοριτσια!! τι κανετε???

μαρικακι μη σκεφτεσαι αρνητικα!! θα ερθει και για σενα αυτη η μερα!!!

κοριτσια ποσο καιρο προσπαθειτε??

καλε σας διαβαζω που εισαστε σε διαδικασια εξωσωματικης, σπερματεγχυσης και πραγματικα δε μπορω να φανταστω ποσο αγχωνεστε... εδω εγω τρελαινομαι στο αγχος ενω το ξερω οτι δεν πρεπει, αν ημουν στη θεση σας ειλικρινα δεν ξερω τι θα εκανα...

σας ευχομαι ειλικρινα μεσα απο την καρδια μου να ερθει σε ολες σας, μια μια, το μωρακι που τοσο θελετε κ επιθυμειτε.. χωρις καμια αλλη αποτυχια, χωρις πολλες πολλες καθυστερησεις

εγω περιμενω περιοδο την ερχομενα δευτερα

εχω κατι ψιλοπονακια στην κοιλια μου, αλλα δε μπορω να τα προσδιορισω ακριβως.. ουτε περιοδου ουτε τουαλετας ειναι.. κ ειναι δυνατον να μη θυμαμαι απο τις αλλες δυο φορες που εμεινα εγκυος???

αχ αυτη η μνημη μου...

σημερα εστρωσα κ τα χαλια στο σπιτι, τα εκανα μονη μου γιατι ο αντρας μου ειναι να κανει μια εγχειρηση κ δε μπορει να σηκωσει ουτε 3 κιλα και πεθανα.... τωρα με ποναει ολο μου το σωμα..

κοριτσια μην απογοητευεστε... την υγεια μας να εχουμε κ ολα γινονται..

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΣΤΑ ΤΡΕΧΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ..........

CUANDO MOY ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ @};-@};-@};- ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΗΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΖΩΔΙΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΧΙ ΠΟΝΗΡΑ ΒΕΒΑΙΑ :lol::lol::lol::lol:

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???? :-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w:-w

ΜΑΡΙΚΑΚΙ

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΤΑ ΚΑΤΑΛΗΛΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΤΡΟΠΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΗΝΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ..

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΕΣΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ- ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΟΥ - ΤΟΤΕ ΟΛΕΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ

ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ...

ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΕΩΡΩ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΟΠΕΛΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ Η ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΔΕΙΝΟΥΜΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΣΥΝΟΜΟΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ.

ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΟΙΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΕΙ Η ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΜΙΡΑΣ ΤΗΣ .........

ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ 15 ΕΤΩΝ.. ΠΑΙΔΙΚΗ ΗΛΙΚΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΟΤΕ. ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ 2 ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΦΕΡΑΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΠΟ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΑΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΟΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΕΛΙΚΑ ΣΤΑ ΤΕΙ..

Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΓΑΜΗΘΕΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΑΞΕΙΖΩ............

ΣΙΑ.

ΘΕΛΩ ΝΑ ΦΕΡΩ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΗΣΩ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΑΛΑΓΜΑΤΑ

ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΩΣΤΟ

ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΧΩΡΙΣ ΘΕΛΩ

ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ.

Maimoudaki εύχομαι να μην σου έρθει η περίοδος την ερχόμενη Δευτέρα και να μπεις και εσύ στις φουσκοκοιλίτσες ;);););) Ελπίζω να ξεκουραστείς λιγάκι αύριο από την ταλαιπωρία των χαλιών και εύχομαι περαστικά στον άντρα σου.

ΣΙΑ με έχεις συγκλονίσει βαθιά με όλα αυτά που έγραψες και έχω μείνει άφωνη. Μη φοβάσαι για μένα. Δεν θα χάσω την ελπίδα μου. Απλά προσπαθώ να γίνω πραγματίστρια. Στα 44, καλή μου φιλενάδα, χρειάζεται ένα γερό θαύμα για να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη με τα δικά σου ωάρια. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να το ζήσω! Αλλά εάν δεν το ζήσω, ευτυχώς έχω έναν υπέροχο σύζυγο και με αυτόν θα πορευτώ...

Η ζωή σου υπήρξε δύσκολη. Αγωνίστηκες για να φτάσεις εδώ που βρίσκεσαι σήμερα και αυτό σημαίνει ότι ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΟΛΛΑ. ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ. Και εάν υπάρχουν άνθρωποι στο στενό σου περιβάλλον που το κάνουν, απομάκρυνέ τους, γιατί δεν σου αξίζουν. Στη δουλειά δυστυχώς ο αγώνας είναι ασταμάτητος και ψυχοφθόρος. Και εγώ για 15 χρόνια έδινα μάχες για να σταθώ επάξια δίπλα στους συναδέλφους μου, όχι γιατί δεν άξιζα, αλλά γιατί πάντα τα αφεντικά υποστήριζαν άλλους... Μου πήρε χρόνια για να καταλάβω την αξία μου στη δουλειά, γιατί όλοι προσπαθούσαν να με υποβαθμίσουν. Αλλά όταν άνοιξα τα μάτια μου, έγινα ποιό δυνατή και ο πόλεμος που μου έκαναν δεν με άγγιζε πιά.

Όσο για το mammyland, μακαρίζω την ημέρα που το ανακάλυψα. Σε μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα! Εδώ βρήκα υποστήριξη, συμπαράσταση και αλληλοκατανόηση. Είναι η καθημερινή μου παρηγοριά. Έκανα καινούργιες φίλες, ανώνυμες, που μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς και τις ίδιες αγωνίες με εμένα. Γνώρισα όλες εσάς και διδάσκομαι από εσάς, κάθε μέρα.

Είναι τιμή μου που σας γνώρισα και είμαι σίγουρη ότι όλες σας θα γίνεται υπέροχες μανούλες, όταν έρθει η ώρα ;);););););)

Το ρολόι τρέχει :!!:!!:!!:!!:!!:!!:!!:!!:!!:!!

Ποιά θα είναι η επόμενη φουσκοκοιλίτσα;;; [smilie=evil5.gif][smilie=evil5.gif][smilie=evil5.gif][smilie=evil5.gif][smilie=evil5.gif]

Ποιές έχουν καθυστέρηση λέμε;;;;;;;;;;;;; :?::?::?::?::?::?::?:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...