Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ,ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ..ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ!!!

merykal

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

marikaki mου πολυ παιδευεσαι με το ιντερνετ.παντος οπως σου ειπε η cuando να κανεις αντιγραφη καθε φορα για να μην χανεις τιποτα ετσι κανω και εγω.α και κατι αλλο κατεβασε το mozilla firefox ειναι πολυ καλυτερος απο τον internet explorer.οταν ειχα και εγω internet explorer με πετουσε αρκετες φορες ενω τωρα που εχω mozilla ποτε ;) ετσι να λεμε και κανα ασχετο να ξεχνιομαστε...αντε και την επομενη βδομαδα να δεις που το σπορακι σου θα εχει σφηνωσει για τα καλα μεσα σου :)

anastasia κανε την αρχη να ακολουθησουμε :P να μην ερθει να μην ερθει να μην ερθει η περιοδος :ympray::ympray: και να ερθει το μπεμπε [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] παμε ολες μαζι κοριτσια να βαλουμε την θετικοτητα μας και να ερθουν τα μωρακια στα κοριτσια μας [smilie=wav.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

rose σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση! Δεν είχα σκεφτεί το mozilla firefox! Το internet explorer μου έχει σπάσει τα νεύρα και θα το σουτάρω...

Όνειρα γλυκά κοπελιές και ξου-ξου-ξου η ακατανόμαστη. Να μην έρθει στην Αναστασία μας, μπας και γίνει ποδαρικό για τον Νοέμβριο ;););););););) ;) ;);)

ΕΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.............

Ο ΝΟΕΜΒΡΗΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ "ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΛΗΣ"!!!!!!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ........................

:P:P:P:P:P:P:P

ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΣΥΝ-ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημέρα,

αχ αχ pitsi απο το στόμα σου και στου Θεού το αυτί!!!! Ευχομαι οι διαισθησή σου να βγει αληθινή κοπέλα μου!!!

Μακάρι κορίτσι μου......

Μακάρι......

Δεν την βλεπω τη δουλεια.....απο οτι φαινεται θα μου ερθει....δεν πειραζει μωρε τα Χριστουγεννα!!!Να....θα κανει το marikaki Μας την αρχη!!!! :D

ENA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ [smilie=occasion1.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] ΝΑΙ....ΝΑΙ...ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ..

ENA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΜΑΣ [smilie=occasion1.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] ΝΑΙ....ΝΑΙ...ΤΙ ΤΕΛΕΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ..

Ναι, βρε κορίτσια, δεν θα ήταν καταπληκτικό να είμαστε όλες φουσκοκοιλίτσες μέχρι τα Χριστούγεννα!!! Δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερο δώρο σε όλες μας από το Θεό... :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Αναστασία μου, βάστα γερά! Μην μου κάνεις πάσα τη μπάλα, γιατί φοβάμαι ότι θα σας απογοητεύσω... :-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss

Ναι, βρε κορίτσια, δεν θα ήταν καταπληκτικό να είμαστε όλες φουσκοκοιλίτσες μέχρι τα Χριστούγεννα!!! Δεν μπορώ να φανταστώ μεγαλύτερο δώρο σε όλες μας από το Θεό... :ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Αναστασία μου, βάστα γερά! Μην μου κάνεις πάσα τη μπάλα, γιατί φοβάμαι ότι θα σας απογοητεύσω... :-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss:-ss

marikaki θα σε σφαλιαρισω :-B η μπαλα ειναι δικη σου και την τεταρτη θα βαλεις γκολλλλλ!!!!!

Χα, χα, χα, χα, χα!!!! [smilie=laughing9.gif] [smilie=laughing9.gif] [smilie=laughing9.gif] [smilie=laughing9.gif]

Οκ, Αναστασία, θα βάλω τα δυνατά μου B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)B-)

Βλαστοκύστη, βάστα γερά... [smilie=tongue8.gif][smilie=tongue8.gif][smilie=tongue8.gif] μπας και φουσκώσουμε επιτέλους...

:shock::shock::shock: ΤΙ ΑΚΟΥΩ??? ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΕΣ?? :-w:-w:-w ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΕΣΑΣ..

ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ :!!:!!

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΕΙΡΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ......... [smilie=evil5.gif][smilie=evil5.gif][smilie=evil5.gif] Η ΛΙΣΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ... :!!:!!:!!

Πες τα βρε Σια μην θυμωσω τωρα. :evil: Δηλαδη αν ειναι ετσι τα πραγματα να μην προχωρησουμε σε σπερματεγχυση!!!Ελα να σβηνουν τα ονοματααααααααααααα!!!! :P

Αναστασία, cuando, morouli είμαστε όλες στη σειρά με μια μέρα διαφορά η μία από την άλλη.

Συντονιστείται συν-αγωνίστριες (που λέει και η πιπίτσα μας), πάμε όλες μαζί [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] ΦΟΥ, ΦΟΥ, ΦΟΥ, ΦΟΥ, να φύγει η ακατανόμαστη αυτό το Σαββατοκύριακο, δεν την θέμε, να πάει αλλού να κοκκινίσει... X(X(X(X(X(X(

8-x8-x8-x8-x8-x μακρυα μακρυα [smilie=director.gif] φυγε μακρυα [smilie=director.gif] 8-x8-x

οχι αλλες περιοδοι για τους επομενους 9 μηνες θα τις εξαφανισουμε λεωωωωω [smilie=violent5.gif] [smilie=violent5.gif] [smilie=violent5.gif]

Η ΑΤΙΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕΙ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ. ΝΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΑ ΤΙ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] [smilie=bootyshake.gif] ΣΩΣΤΗ???? ;;);;);;)

Χα, χα, χα, χα, χα!!!!

Πολύ πλάκα έχουμε =))=))=))=))=))

Ωραίο το φλογοβόλο, κορίτσια [smilie=violent5.gif] [smilie=violent5.gif] [smilie=violent5.gif] και εάν τολμήσει να εμφανιστεί [smilie=angry4.gif][smilie=angry4.gif][smilie=angry4.gif] θα της δείξουμε την περιφρόνησή μας [smilie=pottytrain2.gif] [smilie=bootyshake.gif] και την αποφασιστικότητά μας [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif] [smilie=violent1.gif]

ΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

ΞΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ

Όξω από την παράγκα [smilie=protest.gif][smilie=protest.gif][smilie=protest.gif][smilie=protest.gif]

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ....

ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΝΤΩΣ ΠΡΩΙΜΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ Η ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΜΑΣ

ΚΑΠΟΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ - ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ [smilie=notworthy.gif] [smilie=notworthy.gif] [smilie=notworthy.gif] [smilie=notworthy.gif]

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...