Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΝΑ ΟΝΕΙΡΟ,ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ..ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΑΝΑ!!!

merykal

Recommended Posts

Μια καλημέρα μου, και πίσω στα καθηκοντά μου.

Να ξέρετε ότι σας σκέφτομαι πολύ και σας νιάζομαι. Μην ξεχνάτε ότι και εγώ τις ίδιες αγωνίες με εσάς έχω!!!

Σας φιλώ και σας στέλνω τις ευχές μου για το μεγάλο θαύμα που περιμένουμε όλες να ΣΥΜΒΕΊ.

[smilie=love9.gif][smilie=love9.gif][smilie=love9.gif][smilie=love9.gif]ΚΑΛΉΜΕΡΑ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 1.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

καλημερα σε ολες τις υπεροχες μελλουσες μανουλες γιατι θα γινετε και οπως ειπε και η anastasia32 με την φοβερη αισιοδοξια που τοσο μου αρεσει θα εχετε γινει η θα εχετε ευχαριστα νεα μεχρι να βγει το 2010

roze το παρελθον το αφηνουμε πισω και κοιταμε μπροσταααααααααααααααααααααα δεν χρειαζεται να ακους κανεναν οσοι ειναι εξω απο το χωρο πολλα τραγουδια λενε και δεν εχουν να προσφερουν τιποτααααααα

xouanitaki επαθα πλα με τα βηματα σου μπραβο ...............

ημουν και γω για καιρο στο βημα 1 αλλα ειπα να παω στο βημα 2 το πιστεψα και πριν απο μηνες το θαυμα εγινε για δευτερη φορα και λεω ημουν πολυ καιρο στο 1 και θα μου πεις καλα τρελη εισαι αφου ειχες ενα παιδακι ναι ειχα κανει και μαλιστα πολυ ευκολα οταν ομω ειπα θελω ακομα ενα οσο το σκεφτομουν τοσο δεν γινοταν και ο κυκλος μου ηταν αστατος πολυ και ετσι δεν γινοταν τιποτα και απλα απελπιζομουν περασα ομως στο βημα 2 και στο 3 και μετα ολα ηρθαν οσο για το 4 χαλαρωστε μην ειστε με το ρολογακι απολαυστε τις στογμες με τον αντρουλη σας και πειτε πολλες φορες το 7777777777777777 ευχομαι σε ολες σας γρηγορα μια μια η και πιο πολλες μαζι να φευγετε απο αυτο το γκρουπ και να πηγαινετε στις ανακοινωσεις εγκυμοσυνης φιλακια πολλα

Κοριτσαρες καλημερα και απο μενα. Χουανιτακι φοβερος ο δεκαλογος σου :lol::lol::lol:

Να σας πω και τα δικα μου νεα, Πηγαμε με τον αντρα μου σε αλλο γυναικολογο ηγια μια δευτερη γνωμη.

Ειδε ολες τις εξετασεις μας και σταθηκε καπως στην προγεστερονη μου η οποια ειναι 8 κατι αλλα μου ειπε οτι επρεπε να ειναι τουλαχιστον 10. Με ρωτησε επισης αν εχω εντονη τριχοφιεία δεν μου εξηγησε βεβαια αλλα μαλλον εαν ειχα που δεν εχω ηθελε να δει για την Τεστοστερονη. Μετα μου ειπε ο αντρας μου οτι ενδεχομενως υπαρχουν γυναικες με υψηλη τεστοστερονη πραγμα κακο γιατι εμποδιζει την συλληψη. Για να μην σας ζαλιζω μου εγραψε να παιρνω τα serpafar στην διαρκεια του κυκλου μου. Μου ειπε οτι με αυτα εχουν μινει πολλες κοπελες εγκυες φυσιολογικα και ανεξοδα..........Αυτα τα χαπια σου προκαλουν καλυτερη ποιοτικα ωορηξια και με περισοτερα αυγα αρα μεγαλυτερες πιθανοτητες εγκυμοσυνης. Αυτα προς το παρον .

Αντε κοριτσια να εχουμε κανα ευχαριστω περνανε οι μερες...... [smilie=evil5.gif][smilie=evil5.gif][smilie=evil5.gif] η λιστα περιμενει........

girl84 μου φαινεται το λενε πιο πολυ για να τους πουμε τελεικα τι συμβαινει και δεν εχουμε ακομα μωρο.την αιτια θελουν να μαθουν γι αυτο ρωτανε συνεχεια και επειδη δεν τους την λεμε θα συνεχισουν να ρωτανε!δεν προκειτε να τους πω τιποτα οποτε ας συνεχισουν να ρωτανε :lol::lol: ε μα πια να μην αγχωνομαι και να με αγχωνουν αυτοι?ε οχι τελος δεν ακουω τιποτα ειμαι κουφη :P

εσεις ποσο καιρο προσπαθειτε?

rose25 egw emeina mia fora egkios ton ianouario tou 2009!

telika omws dn ktipouse i kardoula t kai ekana apoxesi!

kai ekeini ti fora na fantasteis tixaia eixa meinei!

oute to epidiwxame kan!

ap ekeino to diastima m xe pei o giatros na min prospathisoume gia nea egkimosini gia 2-3 mines!

meta arxisame prospatheies ap to kalokairi tou 2009 alla dn petixame alli egkimosini!

exw kanei k isteroskopisi laparoskopisi!

exw kanei k ormonikes exetaseis!

ekane k o sizigos spermodiagramma t opoiou ta apotelesmata einai para poli kala!

to mono p exw ligo psilo einai i ormoni fsh p einai 9.53 kai auto den empodizei na epiteuxthei egkimosini!

autaaaaa. . . k apofasisame na proxwrisoume se exwswmatiki meta k apo mia apotiximeni prospatheia spermategxusis!

καλημερα κοριτσια!!!πως ειστε σημερα??εγω μια χαρα μαγειρευω αλλα ποσο βαριεμαι να παω μετα για δουλειαα :P

marikaki μου δεν ακουω κανεναν λεμε κουφαθηκαααα :P:y32b4:

rapanaki ευχαριστω για την στηριξη να σου ζησει το παιδακι σου και με το καλο να ερθει και το δευτερο :) φυσα εσυ να δεις που θα φουσκωσω και εγω :D:y32b4:

ΣΙΑ. ευχομαι με τα χαπια να το πιασεις τον σπορο αυτο τον μηνα.καλη επιτυχια! :thumbup:

girl84 λυπαμαι για την απωλεια που εχεις αλλα ξερεις τι πιστευω?οτι το αγχος που εχεις εμποδιζει να ξαναερθει το μωρακι σου.εφοσον ο αντρας σου ειναι μια χαρα και εσυ δεν εχεις κανενα προβλημα ειμαι σιγουρη οτι φυσιολογικα θα πιασετε παιδακι!δεν ειναι νωρις να σκεφτεσαι για εξωσωματικη?αν εφερνες την ορμονη σου στα φυσιολογικα επιπεδα και προσπαθουσατε πιο ελευθερα χωρις μεγαλο αγχος μηπως ετσι ερθει το μωρακι σας,τι λες?γιατι να μην εξαντλεισετε ολα τα ορια εφοσον ειχες μεινει κιολας εγκυος παλιοτερα εντελως φυσιολογικα τοτε σημαινει οτι μπορεις ξανα αλλα το αγχος δεν σε αφηνει.ετσι πιστευω εγω..εσεις βεβαια ξερετε καλυτερα και ευχομαι οτι και αν κανετε να φτασετε γρηγορα στον στοχο σας :)

koritsi m exei sxedon 2 xronia p exw xasei to mwraki m:(

perasa poli asximes stigmes!mi xeirotera vevaia alla otan pernas kati toso entona niwtheis oti einai to pio asximo pragma to opoio simvainei se esena!

perase o kairos twra, dn to xexasa, den to xeperasa apla to prosperasa!

dn ginotan diaforetika vlepeis. . . !

thelw toso poli ena mwraki!eilikrina!opws k oles mas k etsi efoson fusiologika prospathisame arketo kairo, spermategxusi kaname k apetixe tote pame gia exwswmatiki kai euxomai O THEOS KAI H PANAGIA KAI H AGIA EIRINI I XRISOVALANTW na mas voithisoun oles mas!

eseis prospatheite kairo?

φυσικα και δεν προκειτε να το ξεχασεις μπορω να σε καταλαβω.η μητερα μου μετα απο εμενα και τον αδερφο μου,που ημασταν μεγαλοι,εμεινε εγκυος και το εχασε απο ιλαρα και ακομα και τωρα το σκεφτεται.δεν ξεχνιεται ειναι λογικο...τοτε το μονο που μπορω να ευχηθω ειναι μεσα απο την καρδια μου να πετυχει με την πρωτη και να ερθει το μωρακι σας υγιες να σας γεμισει ευτυχια!η Αγια Ειρηνη η Χρυσοβαλαντω να σας βοηθησει και να πανε ολα καλα.

εμεις προσπαθουμε 3 χρονια και κατι.σε καταλαβαινω πως νιωθεις γιατι και εμεις αυτο το ονειρο το εχουμε τοσα χρονια και το λαχταραμε καθε μερα να ερθει!ευχομαι για ολες μας ο Θεος να στειλει συντομα τα θαυματα του :)

rose ipomoni kalo mou...ouf posi ipomoni na kaneis ki esi..oles edo eimaste kai sinehizoume opos vlepeis..kai meis kaname oles tis exetaseis ola mia xara,mexri kai salpigografia ekana kai ola teleia..ki omos akoma..tora einai o protos minas meta ti salpigo..gia na doume..

eseis?se ti fasi eiste?eimai sigouri oti to aghos einai o pio vasikos paragontas pantos..opos mou eipe kai o giatros..ti periergo me tetoies exetaseis na min eheis meinei akomi..ipomoni ipomoni..alla gia poso akoma den xero..apla xero pos tha rthei :-bd an mporei as kanei ki allios..

cuando μου αυτη η λεξη με εκνευριζει ωρες ωρες...υπομονη υπομονη δεν κανω και τιποτα αλλο!κουραστηκα να κανω υπομονη :P αλλα ας κανουμε και αλλιως οπως λες και εσυ!

θα εχεις ακουσει οτι μετα την σαλπιγγογραφια ειναι πιο ευκολη η συλληψη οποτε ευχομαι γρηγορα να μας πει τα ευχαριστα.οντως σε εσενα το αγχος πρεπει να ειναι το βασικο αφου ολες οι εξετασεις σας ειναι καλα!να το αποβαλλεις γρηγορα παρακαλω :P τι λεω τωρα ε? :blink:

εμεις ειμαστε 2 μηνες μετα την επεμβαση.μετα απο κανα 3μηνο λεει ο γιατρος οτι βγαινουν τα νεα σπερματοζωαρια οποτε καθε μηνα ελπιζουμε!για να δουμε...καλη μας επιτυχια :thumbup::):)

μια ωρα εγραφα και το χασα..τα νευρα μου... :evil: τελος παντων ροζε..κι εγω εκνευριζομαι με τη λεξη υπομονη καθως και με τη συμβουλη να διωξω το αγχος..ολες οσες μενουν ειναι λιγοτερο αγχωμενες;εκανα τις εξετασεις για να διωξω και τους φοβους,αλλά δεν ξέρω τι άλλο να κάνω..μόνο όποια κάνει ελέυθερα συνέχεια και πάντα αδιαθετει..μονο αυτη καταλαβαίνει πόσο επιπονο είναι και πόσο δυσκολο ειναι να κάνεις υπομονη και να διώχνεις το αγχος ,την αγωνια και την επιθυμια να γινεις μανουλα..οσο για τη σαλπιγγο πολυ ατιμο πραγμα..δεν θα το ξανακανα ποτε ποτε

εχεις απολυτο δικιο εγω σε καταλαβαινω απολυτα!καθε μηνα τα ιδια αισθανομαι,πολυ ψυχοφθορο..

οσο για την σαλπιγγογραφια και εγω εχω κανει δεν ειναι και οτι καλυτερο,βεβαια αν ειχα μεινει εγκυος θα ηταν καλυτερα αλλα τι να κανουμε δεν εφταιγε αυτο.

σε φιλω cuando μου πρεπει να παω για δουλεια σε λιγο :kiss::kiss:

Κοριτσια κατι πρεπει να κανουμε και να αποβάλλουμε το αγχος.Μια φορα που το εκανα ειδα πως λειτουργει, ασχετα αν δεν τα καταφερα και ηταν βιοχημικη.Φοβαμαι και σε διαδικασια σπερματεγχυσης να μπω, απο το αγχος μου θα τα κανω θαλασσα!!!Δεν ξερω τι να πω....

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι επιδει εκανα και γω σαλπιγγογραφια και βγηκε καθαρη πως γινεται μετα να ειναι ποιο ευκολη η συλληψη :?: εαν γνωριζει καποια κοπελα κατι ας μου εξηγησει.

Εντομεταξυ ο γιατρος μου ειπε οσο αναφορα την σπερματεγχυση και την εξοσωματικη οτι εφοσον

δεν εχω καποιο θεμα σοβαρο να μην μπω σε αυτην την διαδικασια αλλα να προσπαθησω με τα serpafar για 6 μηνες και βλεπουμε.

βρε κοριτσια να ρωτησω κατι επιδει εκανα και γω σαλπιγγογραφια και βγηκε καθαρη πως γινεται μετα να ειναι ποιο ευκολη η συλληψη :?: εαν γνωριζει καποια κοπελα κατι ας μου εξηγησει.

Εντομεταξυ ο γιατρος μου ειπε οσο αναφορα την σπερματεγχυση και την εξοσωματικη οτι εφοσον

δεν εχω καποιο θεμα σοβαρο να μην μπω σε αυτην την διαδικασια αλλα να προσπαθησω με τα serpafar για 6 μηνες και βλεπουμε.

Καλή σας ημέρα κοπέλες και από Αμέρικα.

Σήμερα έχουμε πολλά σχόλια και δεν ξέρω από πού να αρχίσω. Φτάνει να μην με πετάξει έξω πάλι και τα χάσω όλα.

Γλυκιά μου ΣΙΑ, κατ'αρχήν καλά έκανες και άλλαξες γυναικολόγο. Η προγεστερόνη σου είναι πράγματι ανεβασμένη και ίσως αυτό είναι που σας δυσκολεύει. Η δική μου προγεστερόνη στην πρώτη σπερματέγχυση ήταν 1 και στη δεύτερη έπαιζε μεταξή 0.4 και 0.7. Νομίζω ότι πρέπει να το συζητήσετε περεταίρω με τον γιατρό σου. Όσο για την σαπλιγγογραφία, βοηθάει την σύλληψη γιατί εάν κάποια σάλπιγγα είναι λίγο φραγμένη, το υγρό την καθαρίζει και έτσι διευκολύνεται η διακίνηση ωαρίων και σπερματοζωαρίων.

girl84 δεν γνωρίζω την ηλικία σου, αλλά η FSH σου είναι ανεβασμένη και ίσως αυτός είναι ο λόγος που δυσκολεύεσται. Δυστυχώς δεν υπάρχει τίποτα που μπορείται να κάνετε γι'αυτό, αλλά να ξέρεις ότι η τιμή της παρουσιάζει διακυμάνσεις. Δηλ. ένα μήνα μπορεί να είναι ανεβασμένη και τον άλλο μήνα να έχει πέσει. Όσο για τις σπερματεγχύσεις, νομίζω ότι θα μπορούσατε να δοκιμάσετε τουλάχιστον 3, πρωτού οδηγηθείται στην εξωσωματική. Εάν ο γιατρός σου μπορεί να σου δώσει χάπια, ή ενέσεις, η ανταπόκριση των ωοθηκών είναι ανοδική μέχρι την 3η προσπάθεια. Δεν έχεις τίποτα να χάσεις να το δοκιμάσεις.

rapanaki σε ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σου λόγια. Να χαίρεσαι το παιδάκι σου και καλή λευτεριά. Σου εύχομαι να γεννήσεις με έναν πόνο!!!

rose, morouli, cuando σας φιλώ...

eleniF έχεις δίκιο για την HELENA83!!! Εξαφανίστηκε απότομα. Ελπίζω να είναι καλά. Το ίδιο και η Τάνια.

Αναστασία μου, ποιά είναι τα νέα σου;;;;;;;;;;;;;; Γιατί έγραψες ότι η μπάλα θα περάσει ξυστά από τα δίχτυα;;;;;;;;;;;;;; Τι εννούσες με αυτό;;;;;;;;; Μην μας αφήνεις στην αγωνία!!! Καλέ πές μας....

Ούφ! #:-s#:-s#:-s#:-s#:-s#:-s Πρόλαβα να τα γράψω, πριν με πετάξει πάλι έξω...

μαρικακι για καλο και για κακο..πριν πατησεις το υποβολη για να στειλεις το μνμ σου,επελεγε ο,τι εγραψες και κανε δεξι κλικ,αντιγραφη...οπότε ό,τι και να γινει μπορεις μετα με μια απλή επικόλληση να το ξαναβάλεις..κι ας σε πετάξει χίλιες φορές εξω.. ;)

Καλά λές!!! Θα το κάνω από εδώ και μπρός, γιατί από την περασμένη Παρασκευή, όταν ανοίγω τα εικονίδια και πάω να τα κλείσω, μου κλείνει ολόκληρο το internet explorer. Είναι τελείως κουφό, και δεν ξέρω γιατί γίνεται... Η πλάκα είναι ότι επειδή δακτυλογραφώ γρήγορα, το χέρι μου πηγαίνει από μόνο του να κλείσει τα εικονίδια, και ΜΠΟΥΜ κλείνουν όλα!!!

Από εδώ και μπρος θα είμαι πιο προσεκτική, γιατί έχω χάσει τα κείμενά μου πολλές φορές...

Marikaki μου τι κανεις κοριτσι, πως τα πας?Εννοω θα περασει ξυστα απο τα διχτυα γιατι την διαδικασια την καναμε σωστα και με το παραπανω αλλα δεν ξερουμε αν θα μπει το γκολ!Αν μεχρι Σαββατο πρωι δεν ερθει, εχω να ελπιζω τοτε....

ΟΚ Αναστασία, τώρα κατάλαβα!!!

Εάν το δικό μας το γκόλ δεν μπεί, θα έχει χτυπήσει δοκάρι... @-)@-)@-)@-)@-)@-)@-)@-)

Η αγωνία μου είναι μεγάλη! Έχω δρόμο ακόμα μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη που θα γίνει η χωριακή. Πάντως, θα προσπαθήσω να μην κάνω τέστ εγκυμοσύνης, εάν δεν καταλάβω κάποια συμπτώματα. Σήμερα έχω κάτι πονάκια που δεν μου αρέσουν καθόλου...

Marikaki μου, μια δοκαρι, δυο δοκαρι καποτε θα μπει το γκολ!!!Τα πονακια νομιζω ειναι φυσιολογικα, μην αγχωνεσαι!!!Σκαβει το σπορακι σου να σκαρφαλωσει!!! :D

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...