Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Εννοείται!! Εγώ όταν δεν έχω αγχώνομαι🤣🤣🤣 Πως πας γενικά με συμπτώματα ;
    • Έλα ρε συ... απλώς δυσκολεύεται και δεν έχει βρει το πρόγραμμα της ακόμα και βγαίνει ένταση. Και λογικό είναι, εσύ που την ζεις από μέσα, να το βιώνεις απελπιστικά... Δεν βοηθάει και η αϋπνία και δεν βοηθάει και που οι προσπάθειες σου να την ηρεμήσεις βγαίνουν άκαρπες...  Όπως είπαν και τα κορίτσια, θέλει υπομονή. Το πρόγραμμα θα χαλάει και θα φτιάχνει για αρκετό καιρό... Το μωρό εμάς δεν κοιμάται εδώ και 2 μήνες πάνω από 2ωρο ούτε στο κρεβάτι του ούτε δίπλα μας. Σήμερα, ανά μία ώρα ξύπναγε... Θέλει και τον χειρισμό του, πχ τον ακουμπάς στο ριλαξ και κλαίει. Αν τον αφήσεις κάμποση ώρα, θα σταματήσει μόνος του. Στο καρότσι μπορεί να κοιμάται με τις ώρες, αλλά στο αυτοκίνητο δεν του αρέσει, κλαίει συνέχεια στο κάθισμα του. Επίσης, δεν του αρέσει το μπάνιο, κλαίει σα να το σφάζουν. Που και καλά τα ηρεμεί το ζεστό νερό, εμάς ούτε καν 🥲 Ξεκίνα τα πειράματα και δες τι φταίει στη βόλτα. Μπορεί να ζεσταίνεται, μπορεί να κρυώνει, μπορεί να την ενοχλεί ο ήλιος ή το σκέπαστρο, μπορεί να θέλει να είναι πιο όρθια, μπορεί να ζεσταίνεται ή να κρυώνει, μπορεί να την ενοχλεί ο αέρας (στον μεγάλο μας τον ενοχλούσε ο αέρας και ο ήχος του πολύ), μπορεί το καρότσι, οι ιμάντες, ο ανάδρομος Άρης, κάτι 😅 αν δεν ηρεμεί, πάτε σπίτι και δοκιμάζετε την επόμενη εβδομάδα. Κάθε μέρα κι άλλη έκπληξη θα είναι 😆 Επίσης, εμάς ο μεγάλος δεν κοιμόταν με τίποτα με το που τον άφηνες κάτω, κι έτσι κάναμε κάτι που βέβαια δεν προτείνω σε άλλους γονείς. Επειδή τιναζοταν στο 20λεπτο και ξυπνούσε, τον βάλαμε μπρούμυτα να κοιμηθεί. Μόνο έτσι κατάφερε και κοιμήθηκε ένα σερί. Το κάναμε την ημέρα που μπορούσαμε να τον προσέχουμε βέβαια, αλλά του έφυγε αυτός ο εκνευρισμός... Κάντε δοκιμές, και θα βρείτε τα κουμπια της κάποια στιγμή... Υπομονή θέλει ☺️☺️
    • Όχι κορίτσι μου, δεν έχω ιδιωτική ασφάλεια. Κανονικά ασφαλισμένη στον ΕΦΚΑ όπως όλοι.. Αλλά θα ρωτήσω και τη γυναικολόγο μου όταν θα πάω να με δει αν γίνεται μια τέτοια επέμβαση στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης. Από τη στιγμή που υπάρχει μονάδα εξωσωματικής, σίγουρα θα έχουν και τέτοιου είδους επεμβάσεις.. Τι σκατά, υποτίθεται είναι πανεπιστημιακό νοσοκομείο.. καλά για του Διδυμοτείχου ούτε λόγος φαντάζομαι, εδώ δεν είχαν τον ειδικό εξοπλισμό για να μπορέσουμε μετά την απόξεση να στείλουμε το έμβρυο μου για περαιτέρω ανάλυση, θα έχουνε τέτοιες επεμβατικές μεθόδους...  
    • @Tinoula εγώ ίσως είμαι και η πιο "μικρή" στην ομάδα χαχα, σύμφωνα με τον υπέρηχο της Τετάρτης περίπου 5+5. Εσύ;; Γενικά κορίτσια που είστε νέα μέλη πρέπει να φτάσετε τα 20 μηνυματα για να φαίνονται αμέσως οι απαντήσεις σας! Κορίτσια από τραβήγματα στη μήτρα έχετε; Εγώ έχω ανα διαστήματα αλλά νομίζω νορμάλ είναι.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...