Μετάβαση σε περιεχόμενο

thilasmos kai thilastro

Recommended Posts

kalispera

xerei kamia sas apo proswpikh empeiria h apo gnvsh na mu pei an mporw na bgalw me to thilastro gala enw twra apla thilazw apokleistika

to mwro mu einai 5 mhnwn kai 8 hmerwn

thilazw apo 20 hmerwn me epanagalaktismo pou ekana me to thilastro medela pou noikiasa

twra exw agorasei to oikiako ths medela kai lew na stamatisw siga siga to thilasmo mias kai tha prepei na paw gia duleia

otan ekana epanagalaktismo katafera na bgazw mexri kai 250 mla po ta duo sththoi

shmera dokimasa an bgalw kai ebgala mono 60

yparxei elpida h na mh to dokimasw kan?

mhpws na eperna pali magia mpyras?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xekinisa na thilazw me thn logikh oti tha paw flebarh gia duleia

twra omws tha paw 1 oktwbrh

prepei na bgalw gala na synexizei o mikros mu na trwei giati den thelw na apothilasw

Apla otan tha leipw prepei kati na tu dinun

H ερωτηση δηλ. , αν καταλαβα καλα (μας μπερδεψες στο αρχικο μνμ) ειναι πως θα μπορεσεις να αντλεις πιο αποτελεσματικά για να ΜΗΝ σταματησεις το θηλασμο οταν θα επιστρεψεις στη δουλεια σου ?

Για να καταφερεις να βγαλεις αρκετο γαλα (μια χαρα παντως ειναι το 60 για μια αντληση μετα απο τοσο καιρο) θα πρεπει να κανεις συστηματικά για 10 μερες αντληση . Τοτε θα προσαρμοστει το στηθος σου και θα ανταποκριθει στο θηλαστρο . Οι καλυτερες ωρες για αντληση ειναι το πρωι ή πριν θηλασεις το μωρο ή κατα τη διαρκεια του θηλασμου (αν βολευει) ή μετα που θα θηλασει το μωρο . Καλυτερα να αποφευγεις τις αντλησεις το απογευμα με βραδυ .

Τωρα ξαναδιαβασα το μνμ σου ...Εννοεις οτι αυριο πηγαινεις για δουλεια ?????????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Αχ κορίτσια μου!! Δεν έχω άλλες αντιδράσεις!! Σας ευχαριστω πάρα πολύ!! ❤️❤️❤️❤️ Περιμένω πως και πως την δική σας ώρα!! 🥰
    • πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...