Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 189
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

Άντε, Αναστασία, kimon, cuando κανονίστε να έχετε ευχάριστες ανακοινώσεις σύντομα...:ympray::ympray::ympray::ympray::ympray:

Καλή μου rose25 φοβάμαι ότι και αυτή η προσπάθεια έπεσε στο κενό... μόλις έβγαλα ένα σπυράκι... και ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει αυτό...:-ss:-ss:-ss

Πόνο την 4η μέρα της περιόδου δεν είχα ποτέ. Μήπως είναι το εντεράκι σου;;;; Καμιά φορά και αυτοί οι πόνοι είναι παραπλανητικοί.

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια :YMHUG::YMHUG::YMHUG:

Μακάρι να είναι έτσι τα πράγματα, αλλά εγώ όταν βγάζω σπυράκια πάντα έρχεται η άτιμη... Οι μόνες φορές που δεν έβγαλα ήταν οι δύο φορές που είχα μείνει έγκυος :-ss:-ss:-ss

Βέβαια, επειδή τον Αύγουστο είχα πάρει ορμόνες, τον Σεπτέμβριο γέμισα σπυράκια. Τέλος πάντων, καλώς εχόντων των πραγμάτων, εγώ έχω άλλη μια εβδομάδα, εκτός εάν αποφασίσει να με επισκεφθεί νωρίτερα.

Προηγείσται, κορίτσια!!! Κανονίστε...

Δημοσίευση
gia kai apo mena koritsia !!!!kai dynata ton oktwbrio!!!!ante na ginei to thama amin panagia mou!!!!

eixa poly kairo na mpw sto site giati eprepe na hremhsw kata legomena twn allwn kai na vgalw to paidi apo to myalo mou!!!telika oute auto de voi8hse toso!!!o pelargos arneite peismatika na mas episkeutei edw kai enamisi xrono!!!anyway xana ston agwna dynata !!!eyxomai na nai gia oles o minas mas koritsia!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ!!!! ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!! ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ, 3Η ΗΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ Κ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΓΩΝΙΑ ΜΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΤΕΣΤ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΘΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ++++++ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΚΛΑΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΜΟΥ, ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ 3 ΩΡΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΚΑΠΩΣ ΗΡΕΜΗΣΑ, ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ...........ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΛΑΘΟΥΣ? ΥΠΑΡΧΕΙ? ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΠΑΩ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ. ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ Η ΧΟΡΙΑΚΗ, ΠΟΣΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ. ΤΟ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΔΕ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΡΟΣΚΕΛΕΣ ΜΗΝΥΜΑ!

Δημοσίευση

GUAPA συγχαρητήρια!!! Άντε να παίρνουνε όλα τα κορίτσια σειρά!!

ΝαΙ αν βγει το τεστ θετικό είσαι έγκυος αλλά θα πρέπει στην αρχή να παρακολουθήσεις την πορεία της εγκυμοσύνης με την αύξηση της χωριακής.

Συγκεκριμένα, αν δείξει πάνω από 5, τότε επιβεβαιώνεται το θετικό του τεστ...εσένα σίγουρα θα δείξει πάνω από 50 , σύμφωνα με τις ημέρες καθηστέρησής σου...ανάλογα με το πότε έγινε και η σύλληψη...

το βασικό είναι να κάνεις αύριο και μετά από 2 μέρες για να δεις αν έχει διπλασιαστεί, γεγονός που δείχνει ότι η εγκυμοσύνη πάει καλά!!

Στην αρχή της κύησης που είναι μικρός ο σάκος και το έμβρυο, η χωριακή δείχνει την ομαλή πορεία της εγκυμοσύνης!!

ΆΝΤΕ ΚΑΛΉ ΑΡΧΗ ΣΕ ΟΛΕΣ!!!

Δημοσίευση

voola25, καλώς ήρθες πίσω!!! Εύχομαι οι προσπάθειες του Οκτωβρίου να είναι καρπερές και η επιστροφή σου στο site και στο συγκεκριμένο πόστ, γούρικη!!!!!

GUAPA Συγχαρητήρια !!!! Μπράβο, κοπέλα μου!!!! Δεν γνωρίζω πόσο θα πρέπει να είναι η χοριακή, αλλά ο γιατρός σου ξέρει και σε συμβουλεύει σωστά. Με το καλό να μας ανακοινώσεις τα νέα σου αύριο και με το καλό να προχωρήσει η εκγυμοσύνη σου. Μη φοβάσαι τίποτα! Η αρχή έγινε...

Δημοσίευση

συγχαρητηρια guapa!!!!πρεπει να ναι πανω απο 50 η χοριακη σου που σιγουρα ειναι για να τη μετραει και το τεστ!!!το οτι εχεις καθυστερηση και ενα θετικο τεστ μιλανε απο μονα τους :ymapplause::ymapplause:[smilie=wav.gif]

voola μου εσεις τα χετε ψαξει ?ειναι ολα οκ αλλα δεν ερχεται?κι εγω εκανα λιγο στοπ για να μην το σκεφτομαι αλλα κι εμας αρνειται πεισματικα ο παλιοπελαργος..να ξερεις οτι μετα απο 1 μιση χρονο εισαι στο ποσοστο που ο πελαργος επισκεπτεται τα περισσοτερα ζευγαρια..οποτε οπου να ναι θα ρθει..ευχομαι να μην αργησει πολυ

Δημοσίευση

AX ,ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.............ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ, ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΣΤ ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ +++++++++++++++++++++ :):):):):)

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.............ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΠΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩ.

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΜΗΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΙΚ? ANYWAY Κ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΓΟΥΡΙ............ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΟΛΙΣ ΕΧΩ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΗΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΟΛΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!!!! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.....

Δημοσίευση
AX ,ΑΧ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ.............ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΕΛΑ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ, ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΤΕΣΤ ΠΡΙΝ 2 ΩΡΕΣ. ΚΙ ΑΥΤΟ +++++++++++++++++++++ :):):):):)

ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ Κ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΥΠΟΣΧΟΜΑΙ ΜΟΛΙΣ ΜΑΘΩ ΝΕΑ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.............ΑΧ ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΠΕΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΩΩΩΩ.

ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ, ΜΗΠΩΣ ΓΡΑΦΩ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΤΟΠΙΚ? ANYWAY Κ ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΓΟΥΡΙ............ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΟΛΙΣ ΕΧΩ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΗ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΕΣ ΗΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΤΕ ΟΛΕΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ!!!!! ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ.....

Όπου και να το γραψεις ειναι από τα πιο ευχαριστα νέα!!!!Μπραβο κουκλα!!Περιμενουμε νεα σου !!!

Δημοσίευση

marikaki οπως σου ειπαν και τα κοριτσια τα σπυρακια δεν ειναι μονο συμπτωμα περιοδου αλλα και εγκυμοσυνης για αυτο λεμε ποτε δεν μπορουμε να ειμαστε σιγουρες.περιμενε και σε λιγες μερες θα μαθεις!υπομονη ειναι η μονη λεξη που εμεις την ξερουμε πολυ καλα :P

τι να πω πονουσα πολυ σαν περιοδου.να ειναι το εντερο μου τοσο χαμηλα?γιατι να με επιασε ομως?ισως ετυχε..

GUAPA με το καλο κοπελα μου.μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη να εχεις!ολα καλα θα ειναι και η χοριακη σου στα υψη ;):)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΔΗ 1 ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Κ ΘΕΤΙΚΗ ΧΟΡΙΑΚΟΥΛΑ!!!!!!!!!!1ΑΝΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΕΙΡΑ.ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΦΙΛΕΝΑΔΑ ΑΛΛΑ ΣΠΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΩΜΕΝΕΣ Κ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΥΓΡΟ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΞΕΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΜΙΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!!!!!ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Κ ΕΥΧΟΜΑΙ ΘΕΤΙΚΕΣ ΧΟΡΙΑΚΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 Κ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛ.ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΙΝΟΣ Κ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΒΡΑΔΥΝΗ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ Κ ΠΡΩΙΝΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ 27 ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ Κ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΝΧΟΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ Κ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ...Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ.

Δημοσίευση
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΓΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕ 3 Κ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΟΥΛ.ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΒΑΡΔΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΙΝΟΣ Κ ΕΓΩ ΕΧΕΙ ΠΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΜΑΙ ΒΡΑΔΥΝΗ ΚΑΝΩ ΟΜΩΣ Κ ΠΡΩΙΝΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΙΣ 27 ΝΑ ΠΑΡΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΜΟΝΙΚΕΣ Κ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΑΝΧΟΣ.ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΜΗΝΑ Κ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΠΟΡΑΚΙ...Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ.

Καλημερα μας.muriam αν ειναι να σου κατσει και με τη μια φορα θα γινει, γι αυτο δεν πρεπει να παραδιδουμε τα οπλα!!!

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΓΕΙΑ ΣΑΣ..............

ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ Κ ΕΔΕΙΞΕ 71,7. Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ, ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΙΜΗ!!!

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΜΕΙΝΑ Κ ΕΓΩ ΕΓΚΥΟΣ Κ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΩ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ.......... :?

ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ..........ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΟΛΥ!

ΣΗΜΕΡΑ 4Η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ!

ΣΑΣ ΦΙΛΩ!

Δημοσίευση

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ.ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΜΕΡΑ.ΧΘΕΣ ΕΚΑΝΑ 1 ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΓΟΝΙΜΕΣ ΚΛΑΨ ΚΛΑΨ.ΕΛΠΙΖΩ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΑΣ Κ Η ΑΓ.ΕΙΡΗΝΗ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!!!!!!!GUARA ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ 2ΤΕΣΤΑΚΙΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΑ ΜΙΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΙΝ ΧΟΡΙΑΚΗ ΠΗΓΕΝΕ Κ ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΕΑ!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ Κ ΜΙΑ 2ΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟ?ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ 1 ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΙΝ ΙΔΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΕ ΣΕΝΑ Κ ΤΟ ΘΥΜΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΑΝΧΩΜΕΝΗ Κ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΙΣ ΟΤΑΝ ΤΙΝ ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΗΤΑΝ ΔΙΠΛΗ Κ ΒΑΛΕ.ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΙΝ ΑΝΧΩΝΕΣΑΙ!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
    • Σχετικά με τον ύπνο τι να σου πω... Κάπως ο ίδιος μας υπέδειξε αυτο το ωράριο. Δλδ από 2/3 μηνών κάναμε πάντα τη ρουτίνα του μπάνιου κάπου 7/8μμ και μετά γλαρωνε, θήλαζε και κοιμόταν το μεγαλύτερο stretch ύπνου (4-5 ώρες και καμιά φορά και 6 ώρες σερί). Οπότε το τηρήσαμε έκτοτε και χτίσαμε τις ρουτίνες γύρω απ' αυτο το ωράριο του νυχτερινού ύπνου. Ειδικά απ' όταν ξεκίνησε βρεφικό αυτό το ωράριο όχι απλά εδραιώθηκε αλλά απ' τις 6.30μμ είναι ήδη κουρασμένος φουλ, κι αν χάσουμε το παράθυρο μπάνιο-γαλα-νανι θα πέσει το ταβάνι να μας πλακώσει απ' τις κραυγές του 😂😂  Κάνει και 2 ημερήσιους ακόμα (πρωί περίπου 30/45λεπτα και μεσημέρι 1/2ωρες), από τον 15ο/18ο μήνα θα αφαιρέσουμε σταδιακά τον πρωινό και θα μείνει ο μεσημεριανος μόνο που τον κάνει ούτως ή άλλως στο σχολείο.  Σε γενικές γραμμές η βραδινή του ρουτίνα είναι η εξής (το έγραψα και πρόσφατα σε άλλη ενότητα, κάνω αντιγραφή εδώ): 5.30/6μμ (βραδινό) - 6/6.30μμ τα φώτα και οι φωνές στο σπίτι χαμηλώνουν/κατεβάζουμε παντζούρια, μπάνιο + μασαζάκι (δε βάζουμε σαπούνια καθε μέρα, απλά σε ζεστό νερό να ηρεμεί και να παίζει) - 7μμ μπιμπερό στο σαλόνι, όχι στο κρε΄βατι του + ιστοριούλα - 7/730μμ στο κρεβάτι για ύπνο.  Από εκεί και πέρα, συνήθως κάνει 2 αφυπνίσεις, μια στις 00:00/01:00 και μετά 03:00/04:00. Ξυπνάει 6/6:30 για πρωί 🫠 ιδανικά θα ήθελα να ξυπνάει 7/7.30 αλλά όσες φορές και να προσπαθήσαμε να καθυστερήσουμε τον βραδινό ύπνο έβγαζε τρομερή γκρίνια, ήταν υπέρ κουρασμένος και υπέρ νευριασμένος που μετά κάναμε αμάν να τον κοιμίσουμε, Ενώ άμα μένουμε πιστοί στο πρόγραμμα του πλέον τον ακουμπάμε στο κρεβάτι του, κάνουμε πατ πατ στο πωπουδακι μαξ 5 λεπτά και γεια σας. Οπότε καταλαβαίνεις ότι δύσκολα να ξεβολευτουμε κι εμείς 😂😂😂  Πάντως έχει να κάνει και με το στυλ ζωής της κάθε οικογένειας ρε συ - έχουμε κι εμείς φιλικό ζευγάρι που βάζουν τον μικρό τους το νωρίτερο 11μμ γτ έτσι τους βολεύει επειδή μετά ξυπνάει 9 το πρωί. Εμείς ούτως ή άλλως ξεκινάμε δουλειά 8πμ και κοιμόμαστε κι οι ίδιοι νωρίς, οπότε λειτουργεί όπως έχει. 
    • Εγω βάζω από αρκετά νωρίς το λαδάκι της  weleda κ είμαι πολύ ευχαριστημένη. Όχι τόσο για ραγαδες γιατί είχα ηδη απο προηγούμενες εγκυμοσύνες, όμως ενυδατώνει εξαιρετικά το δέρμα κ αφήνει ωραία αίσθηση 
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...