Μετάβαση σε περιεχόμενο

k pali edw!!!!!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

geia sas k apo mena!!!!

eimai palio melos allaxa8hka apo thn parea....alla na mai k pali edw!!!!

dustuxws thn anoi3h o antras mou mou zhthse diazugeio meta apo 7 xronia sxeshs,2 xronia gamou ,1 apovolh k polles-polles prospa8eies,oles apotuximenes.... :(

auth thn stigmh zw monh mou k prospa8w k pali na sta8w sta podia mou.perasa duskola alla den to vazw katw!!!

elpizw suntoma na vrw kapoion pou na a3izei thn agaph mou k na kanw oikogeneia mazi tou.

eixa 3exasei poso omorfa einai na moirazesai tis skepseis sou edw mesa k xairomai pou eimai pisw!!!

filia se oles sas!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

γεια σου και απο εμενα

οπως ειπε κ η Kat6, καθε εμποδιο για καλο , λιγη υπομονη και ολα θα περασουν , καπου εδω παρακατω θα σταθεις ξανα στα ποδια σου και θα βρεις την ευτυχια .Σου ευχομαι τα καλυτερα !

Δημοσίευση

Γειά σου capy! Καλώς ήρθες πίσω!!!

Μην στεναχωριέσαι καθόλου! Η ζωή συνεχίζεται, και έχει απίστευτες εκπλήξεις στην πορεία!!! Εγώ είμαι το πιο τρανό της παράδειγμα... Παντρεύτηκα μετά από 9 χρόνια σχέσης και ύστερα από 4 χρόνια γάμου βγήκε το διαζύγιο (9+4=13). Χωρίς παιδιά, ευτυχώς (και δεν μετανοιώνω λεπτό γι'αυτό!). Πάλεψα να σταθώ στα πόδια μου για 8 χρόνια και μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες για μια υγιή σχέση, εκεί που είχα αφεθεί και είπα ότι "αυτό είναι, θα προχωρήσω μόνη μου σε αυτή τη ζωή", ήρθε ο σημερινός μου σύζυγος, ο οποίος μου προσέφερε μια κυριολεκτικά καινούργια ζωή. Αισθάνομαι ότι όλη μου η πορεία μέχρι σήμερα, ήταν για να με προετοιμάσει για αυτή τη νέα ζωή.

Όταν η ζωή σου κλείνει μια πόρτα, κάπου σου ανοίγει ένα παράθυρο!!! Θα έρθει και για σένα αυτή η μέρα, με καινούργιο σύντροφο και μια όμορφη οικογένεια.

Προχώρα ακάθεκτη, και εμείς εδώ είμαστε :YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG::YMHUG:.

Δημοσίευση

capy μην στενοχωριέσαι γιατί πραγματικά είναι όπως το λες...πρέπει να είσαι με κάποιον που να αξίζει την αγάπη σου και το να κάνεις οικογένεια μαζί του...και η αγάπη και η συντροφικότητα φαίνεται στα δύσκολα και στο να θεωρείς τον άλλο δεδομένο ΜΟΝΟ με την ένοια του ότι θα είναι δίπλα σου και θα σε στηρίζει.Σου εύχομαι να βρεις την πραγματική αγάπη :):)

Δημοσίευση

capy καλώς ήρθες σ'αυτή την όμορφη παρέα!

αυτό νεό ξεκίνημα στη ζωή σου εύχομαι γρήγορα να σου φέρει την ευτυχία, τον έρωτα, την αγάπη, τη συντροφικότητα και ό,τι άλλο έχεις ονειρευτεί! Σϊγουρα οι δυσκολίες και οι δυσάρεστες στιγμές υπάρχουν στη ζωή μας - περισσότερο ή λιγότερο - όμως υπάρχει πάντα και το καλύτερο και το αισιόδοξο που μας περιμένει!

Μακάρι σύντομα να συναντηθείς με τον άνθρωπο που θα σε γεμίζει ολοκληρωτικά κ να κάνετε μαζί την οικογένειά σας! Φιλιά :)

Δημοσίευση

ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.Κ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΝ ΑΓΑΠΗ Κ ΤΙΝ ΕΥΤΗΧΙΑ Κ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ....ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣ ΜΙΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ.ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!1

Δημοσίευση

capy σου ευχομαι να βρεισ πραγματικα αυτο που σου αξιζει και να εισαι σιγουρη οτι ο θεοσ δεν ξεχναει κανεναν.καθε εμποδιο για καλο λενε.εμεισ οι γυναικεσ ειμαστε γερα καρυδια και ξεπερναμε δυσκολιεσ πιο ευκολα και πιο γρηγορα απο τουσ αντρεσ.ειμαι σιγουρη οτι θα σταθεισ στα ποδια σου συντομα και θα φτιαξεισ παλι την ζωη σου οπωσ σου αξιζει.μην μασασ καθολου.

φιλια!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...