Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
dafni 2/11 ειναι "Μερα-χοριακης" για μενα...

απλα με εκνευριζει οτι ειμαι οοοοολη μερα ξαπλα...δεν μπορω....ειμαι απ'δαυτες που δεν μπορουν να κατσουν ησυχα στο κ....λο τους! τι να κανουμε? :roll::roll::roll:

κι εγω απο αυτες ειμαι αλλα ειμαι 1 μηνα μεσα και σουρνομαι απο καναπε σε κρεβατι και φτου κ απο την αρχη....ουτε δουλειες μπορω να κανω,ουτε εχω καποιον να μου τις κανει (εκτος απο τον αντρα μου που καθαριζει καθε κυριακη),ουτε εχω παρεα :(:(:(

Τα ματια μου εχουν γινει τετραγωνα απο την τι βι κ το πι σι,ενω το τηλεκοντρολ εχει γινει η προεκταση του χεριου μου :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καταλαβαινεις...τρελλο κεφι και ξεφαντωμα!!!! :):):):):)

Δεν θα σου πω υπομονη,γιατι και η δικαι μου αρχιζει να στερευει :roll::roll::roll::roll:

Θα περασει και αυτο.....

Καλα αποτελεσματα!!

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

lolly giati eisai sunexeia mesa?asta autes tis meres tha dosoume exetaseis gia to pios tsakothike me pion kai ti eipe o allos asta !!!!polii savoura i tv ektos apo to nisi!!!!!i deutera exei kathierothei mera klamatos kai ksespasmatos!!!!!!

na eiste kala,,iremes !ego ksekinisa na paizo soduko kai pairnaei grigora me auto i ora mou!ta eukola vevaia!!!!!

Δημοσίευση

Αχχχχχ! Και τα σουρντουκου (soduko) τα δοκιμασα.....δεν βαριεσαι.....

Αμμμμ....αληθεια μαριλουυυυ γτ την 9η μερα και μενα με βλαστοκυστες μ'ειπαν μετα απο 15 μερες?? :shock::roll::roll:

Λες να πας και γω την αλλη πεμπτη και οχι να περιμενω μεχρι τις 2???

Λες? Α?

Λες?

Δημοσίευση

βρε γλειφιτζουρακι κ εγω το ιδιο αναρωτιομουν...γιατι ξαπλα τοσο καιρο...Τι να πω!Υπομονη κοριτσακι μου κ μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι στο εξης να σου πανε ολα τελεια :D:D Αντε με το καλο να ερθουν τα κοριτσακια σου ;)

Δημοσίευση

γεια σας κοριτσακια μου!!!

σημερα η επαναληπτικη χοριακη απο 140 βγηκε 291 !!!!!!!!!!!!!

λοιπον να πω αρχικα καλη επιτυχια στη ζαχα..σε περιμενουμε να μας πεις τα ευχαριστα.

επειτα εκανα την ωοληψια στις 6/10 μετα απο 5 μερες μου εβαλε τις βλαστοκυστες κ μου ειπε

πως 15 μερες μετραμε μετα την ωοληψια....

λολιποπ μου να σε ρωτησω κατι??επειδη εχω χασει ενα παιδακι απο ανεπαρκεια τραζηλου κ το μονο σιγουρο γι αυτην την εγκυμοσηνη ειναι πως θα ξεκουραζομαι ΠΟΛΥΥΥΥΥΥ κ θα κανω περιδεση.

ποναει σαν διαδικασια??σε κοιμιζουν?παιρνεις πολλα χαπια??ποτε σου εχουν πει με το καλο θα τη βγαλεις???αισθανεσαι τπτ??σταματαω εδω τα παραλληρημα..

νικολ μου πως παει η αναμονη??μηπως κ σενα σου ειπε 15 μερες μετα την ωοληψια κ απλα δεν καταλαβες??

Δημοσίευση

ενταξει ολα καλα...ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ!!!!!!

χαχαχα...χιουμορακι!!!!

Ειμαι μια αδεια κοτουλα πλεον.μου τα πηραν...τα αυγα μου...τωρα θα βελαζω και οχι κοκοριζω!!! ΑΣ βαλει το χερι ο ΘΕΟΣ τωρα και ας γινει οτι θελει αυτος !!! Αν συμβει, με το καλο ...αν παλι οχι, ας μου δωσει δυναμη και ψυχραιμια...!!!

αυριο θα ξερω αν γονιμοποιηθηκε τιποτα ή θα παρω τον....γκουχου γκουχου!!!! :D

1001 ευχαριστω για το ενδιαφερον σας και τις ευχες σας!!!

ειναι καμμια εδω??????

Δημοσίευση

ελα ρε ψυχηηηηηηηη ανεβαινει ανεβαινειιιιι μπραβοοο καλο αυτο...ζουπερ!!!!! με το καλο ρε συ και με ενα παιδι...ας ειναι και κοριτσι δεν μας πειραζει...ή παιδι ή κοριτσι!!!! χαχα

ευχαριστω για τις ευχες σου μπειμπι!!!! πονας ακομα απο την επεμβασουλα?

Δημοσίευση

ελα ολα καλα θα ειναι θα δεις βρε...ποσα σου πηραν...δωσε καμια λεπτομερει με το τσιγκελι ρε κοπελια θα στα βγαζουμε?? :lol::lol:

οσο να ναι τραβανε τα ραμματα κ ψιλο ποναω ακομα...το σωμα μου εχει πιαστει πολυ κθως κ η κωλαρα μου γιατι με τοσο ξαπλα κωλαρακι δεν το λες..

Δημοσίευση

ρε μαναρακι...τι να πω...τα κλασικα...πηραν αλλα κλουβια αλλα καλα...καμμια 45αρια ειπαν πλακα κανω...15αρια ηθελα να πω...αυριο θα μου πουν καλυτερα αν εγινε τιποτα!!! ο ΘΕΟΣ βοηθος!!!! τουλαχιστον μου φυγε το αγχος....και τωρα ειμαι καλα...εχω ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥ αγχος!!!! :(:D

ρε συ ποτε θα σηκωθεις απο το ξαπλωτο?

Δημοσίευση

ααα μια χαρα τα πηγες ρε συ...ακομα 4 μερουλες τις εχω....τι κανω για να γινω μανα το κερατο μου...

την δευτερα θα μου πει ο γιατρος...ηρθε η κουνιαδα μου...σε αφηνω κοριτσακι....χαλαρωσε οσο μπορεις...θα μπω το βραδυ

Δημοσίευση

[col or=#FF0080]Zαχα μου μας εφαγε η :-ss:-ss:-ss ολη μερα!!!! Κανε οτι "αταξια" ειναι να κανεις γιατι μετα θα μπουν τα μικρα μεσα κ θα εισαι φεεεεεεεττττττττααααααααααααααα!!!!!!!!!

marilou85 η περιδεση δεν ηταν τιποτα απολυτος! Κανεις ολικη ναρκωση,διαρκει πολυ λιγο κ εχεις λιγο αιματακι.Εγω δεν πονεσα καθολου...δεν χρειαστηκε να παρω παυσιπονο..πηρα μονο αντιβιωση κ ενα χαπι για να μην κανει συσπασεις η μητρα.Αυτα!

Δημοσίευση

Καλησπερρα κοριτσαρες!

Ρε συ Lollipop πωπωω βρε κοριτσι μου ειχες τετοιες περιπετειες ε? Αντε το τελευταιο να ειναι αυτο. Υπομονη!!!!

Dafni μου καλα αποτελεσματα να εχεις!!!! Ελπιζω αυτη τη φορα να πανε όλα καλά μεχρι τελους!

Zaxarenia κοκοκοκο βρε κλωσσουλα μια χαρα τα αυγουλακια!!! Αντε να γονιμοποιηθουν ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!

Γιωργηηηη αυριο περιμενουμε να μας ενημερωσεις για το νινι ε???

Εγω θα παω αυριο τελικα στο γιατρο αντι για τη Δετερα οχι γιατι αγχωθηκα για το αν εχω παει καλα, αλλα επειδη τελικα βρηκαν στον αντρα μου οτι εχει ενα μιροβιο στο στομαχι (ελικοβακτηριδιο) και πρεπει να κανει θεραπεια με αντιβιωση και λογικα μετα δεν θα ξαναεχει προβλημα. Και ετσι πηρα ο γιατρο για να παμε να συζητησουμε ποτε περιπου πιστευευ οτι θα χρειασθει ο αντρας μου να "δωσει υλικο" και να ξερουμε περιπου ποτε να ξεκινησει τη θεραπεια του. Και επειδη παιρνει ήδη καποιο αλλο χαπι για το στομαχι του, να ρωτησουμε αν πρεπει να το διακοψει προς το παρον. Ε και με την ευκαιρία θα μαθω και για τα αυγουλακια μου!!!!

Δημοσίευση

Ζαχαρενια μου τελεια τα αυγουλακια σου μια χαρα!!!!Αντε να γινουν καλα εμβρυακια κα με το καλο να τα υποδεχτεις στην κοιλιτσα σου για 9 μηνες κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε να γκαστρωθουμε επιτελους ολες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριλου τελειαααα τα νεα σου!!!!!!!!Μια χαρα η χοριακη σουπερ!!!!!!

Κοριτσια το φιλοσοφισα το θεμα με την περιπτωση της Μαριλου..

Αμα ειναι να μας κατσει θα μας κατσει ο κοσμος ναρθει αναποδα!!!!!!!!!!!!!!

Γι αυτο Αγχος ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακιααααααα

Δημοσίευση

καλημεραααα.....τι κανετε???

Ρε συ Βασω περαστικα του...με αντιβιωση θα του περασει το μικροβιο το χει αρκετος κοσμος.

Κατερινιωωωωωωωω...κατσε να ακουσω το ασμα....

ΛΟΛΙΠΟΠΠΠΠΠΠΠΠΠΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?????????? τι κανουν τα μωρααααακια μαςςςςςςς????? (ειναι συλλογικη προσπαθεια)χαχα....

ειναι καμμια αλλη εδω??????

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!!!!!

Σαββατο σημερα και προβλεπω μειωμενη κινηση στο φορουμ....

Εδω εχουμε παλι συννεφια....εχουμε μουχλιασει με τον παλιοκαιορο και μεταξυ μας μου αρεσει πολυ...εεεεε και κλεισουρα και καλο καιρο θα ειχα τρελλαθει,ενω τωρα με την μουνταδα παλευεται το μεσα ;)

ΖΑΧΑΑΑΑΑ περιμενουμε ενα νουμερο μεγαλο σαν κ εμενα!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

...ΚΑΤΕΡΙΝΑ... καλημερα!!!!

Καμια αλλη on line?

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσαρες!!!Κατερινιω ωραιο το ασμα...που το θυμυθηκες βρε θηριο???

Βασουλα περαστικα στον συζυγο ;)

Ζαχαρενια ελπιζω τα αυγουλακια σου να γονιμοποιηθουν ολα κ να μας πεις τα ευχαριστα :o

Χαζοdaddy για να μη ξεχνιομαστε...περιμενουμε ενημερωση για την αυχενικη!! ;)

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ;ΚΑΛΑ ΕΙΣΤΕ; ΛΟΛΙΠΟΠ, ΑΝΕΜΕ ΤΑ ΦΑΣΟΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ Ε; ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ 15 ΑΥΓΑ; ΜΑ ΤΙ ΚΟΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ; ΠΩ ΠΩ :mrgreen::mrgreen: ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΡΙΤΗ ΕΧΩ ΡΑΝΤΕΒΩ ΜΕ ΝΤΟΚΤΟΡ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΕ 5 ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ.ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΗΡΘΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΩ ΛΙΓΑΚΙ, ΘΑ ΚΑΝΩ ΞΑΝΑ FSH ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΥΚΛΟ, ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ;

Δημοσίευση

Συννεφακι μου???Χαιρομαι που εισαι καλα και τοσο δυνατη!!!!!Μπραβο καλη μου!!!!!

Ζαχαρενιαααααααα που σαι καλε???Περιμενουμε νεααααα!!!!!!!!!!!!!!!

Σοφη μου δεν το θυμηθηκα εγω αλλα μια αλλη φιλη κ το αντεγραψα ;) !!

Γεια σου φουσκοκοιλιτσα γλυφιτζουρακι!!!!!!Πως εισαι???Τα ζουζουνια ειναι ησυχα η τυρανανε τη μανουλα??

Δημοσίευση

kalispera koritsakia :P dafni kai nikolg sas euxomai kala apotelemata!!!vaso to mikrovio auto to eixe kai o adelfos mou ekane therapia kai mia xara!!zaxarenia na pane ola kala...koritsakia ekana uperixo simera eixa 10 augoulakia alla mou eipe oti tha kano alla 5...paraskeui tha ta paroun!!!!!!!!filia se oles...

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• @Sotiria_94ναι πάρε κ εγώ !! Τον ξέρω τον γιατρό σου , μια χαρά θα πάνε όλα !! Ξεκινά να το ζεις κ να μην αγχώνεσαι, όπως σου είπαν κ τα άλλα κορίτσια αρχίζουμε να μπαίνουμε σε αρκετά πιο ασφαλείς εβδομάδες … πότε έχετε ραντεβού τώρα ;; @ΜαρίαΔημήτρης ελα βρε Μαράκι είδες ; Όλα καλά ! Κάτσε τώρα λίγο να «κλωσήσεις» όπως λέει κ η μαμά μου είναι η στιγμή, μετά με νεογέννητο δουλειές κ όλη την υπόλοιπη οικογένεια θα έχεις λίγο χρόνο για σένα κ για ξεκούραση… πάντως κ εμένα το στήθος μου ενώ έχει μεγαλώσει με τα φυσιολογικά αυτές τις μέρες είναι αρκετά μαλακό σε σύγκριση με το τούμπανο που ήταν το υπόλοιπο διάστημα .. λογικά κάτι παίζει με τις ορμόνες..
    • Γεια σας, πωλούνται οι παρακάτω ενέσεις Gonal οι οποίες είναι σφραγισμένες και φυλαγμένες στο ψυγείο. 1 Gonal 900 IU (180euro, ημ. Λήξης 6/25) 3 Gonal 300 IU (70euro το κάθε κουτί, ημ. Λήξης 7/25) Έχοντας κάνει 3 διεγέρσεις (με φάρμακα μόνο τη μία φορά από επιτροπή), 4 εμβρυομεταφορές, 1 χειρουργείο και άπειρες εξετάσεις δυστυχώς δεν μπορώ να δώσω τα φάρμακα δωρεάν. Τελικά η 4η ετ μου ήταν και η τυχερή και ελπίζω τα φάρμακα να φέρουν τύχη σε όποια τα πάρει! Περιοχή Αθήνα, νότια προάστια.
    • Α επίσης συνήλθα και από την αρρώστια! Και γενικά έχω ένα αίσθημα χαράς και αισιοδοξίας γιατί μετά από ένα πολύ σκατα διάστημα στη δουλειά, σαν να στρώνουν τα πράγματα και δεν σας κρύβω δεν ήταν καθόλου καλό timing αυτή η εγκυμοσύνη για τα επαγγελματικά μου. Τον επόμενο μήνα πιστεύω όλα θα είναι πολύ καλύτερα 😊  (εννοείται θα τον ξεζουμισω πάλι τον σύζυγό 🤣 )
    • Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι στο τρέξιμο με τη δουλειά από το πρωί και τώρα βρήκα χρόνο να μπω να σας πω τα νέα μου. Δεν πήγα για χοριακή γιατί έκανα ένα τεστ εγκυμοσύνης και με τα βίας έδειξε μια πολύ πολύ άχνη γραμμή. Άρα η χοριακή έχει πέσει κι άλλο. Να πω την αλήθεια, περίμενα να είχε μηδενίσει και να είχα δει ήδη αίμα μέχρι σήμερα, αλλά ακόμα τίποτα... Παρόλα αυτά νιώθω ότι θα έρθει η περίοδος.  Να σας πω ανακουφιστηκα που έστω κι έτσι έχω ένα ξεκάθαρο αποτέλεσμα, γιατί η αναμονή με σκοτώνει. Άντε να έρθει η ακατανομαστη και να βάλουμε μπροστά για το Τοξοτακι που τόσο θέλω 😁 😁 😁  @annie! Τον γλίτωσα τον Σκορπιό 😜! Πότε θα πας για υπέρηχο εσύ;;;
    • Το καταλαβαίνω ότι σου λείπει, είναι πραγματικά μαγικό το ταξίδι του θηλασμου!!    Πηραμε το ξύλινο καρεκλάκι cangaroo που μετά γίνεται και καρέκλα.    καλα έκανες και τους είπες να μην τον ταΐζουν αν δεν κάθεται στο καρεκλάκι διότι είναι και επικίνδυνο να ξέρεις. Πρέπει πάντα να κάθονται στο καρεκλάκι για να έχουν σωστή στάση σώματος, ειδικά σε τέτοια ηλικία.   Θύμισε μου ποτε είναι η βάφτιση;;!!  Μπορεις να τον παίρνεις και στο μαρσιπο γενικά, δεν ξερω αν έχεις αλλά σου λύνει τα χέρια!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...