Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο8

Recommended Posts

εχει πηξει ο πωπος μουυυυυυυυυυ στο γραφειο αυτες τις μερες....ρε τι λετεεεεεεε

X( [smilie=bootyshake.gif] καλα φοβερα τα εικονιδια...καλλιο αργα παρα αργοτερα ε???

χχαχα

ευχαριστω πολυ ρε παιδακιιιια για ολααα για τις ευχες σας, για ολα!!!!

Συγνωμη που σας εριξα τοσες μερες με το αγχος μου!!! ημουν εκτος οριων!!!

παιρνει σημερα καμμια αποτελεσματα??????????????? ελατεεεεε πειτε μου κι εμενααααααα της αμνησουλαααααας

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αχ ζαχα εχτες περιμενα...περιμενα...κ λεω αποκλειεται να μην ειναι αφου το ξερω εγω...κ αγχωθηκα λες κ εκανα εγω τεστ.....αντε με το καλο ενα κ δυο γερα μωρακια.... [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif] [smilie=binkybaby.gif]

Ζαχαρενια μου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!! Εύχομαι να έχεις μία τέλεια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να κρατήσεις ένα και δύο γερά μωρό-μωράκια!!!!

Χάρηκα πάρα πολύ μόλις το διάβασα!!!! Μπράβο κοπέλα μου!!!!

1560congratulations.jpg

καλημερα και απο μενα

εχτες (των αρχαγγελων ) εκανα και γω την τριτη (ευχομαι και τελευταια) μου εξωσωματικη. δεν ξερω που να βρω ποιες αλλες κοπελες εκαναν χτες για μια επαφη συμπαρασταση και εποικοινωνια ευχομαι και γω με την σειρα μου στην ζαχαρενια τα καλυτερα.

Zαχαρένια ΣΥΧΓΑΡΗΤΗΡΙΑ! Εύχομαι μόνο χαρές από δω και πέρα!!! Να περάσουν γρήγορα οι μήνες και να κρατήσεις στην αγκαλιά σου το/α μωράκι/α σου!!

Κατερίνα μου καλή σου επιτυχία!! Θα είναι η τυχερή σου τώρα!

zaxarenia mou..sugxaritiria!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!na pane ola kala koritsaki mou..sto euxomai olopsuxa...eixe provlima to nb mou kai xathika...den exo prolavei na sas diavaso....vasoula xoriaki tha kano triti...esu methaurio?na pane ola ola kala...katerinaki ti nea?sas filo oles

Αντε κοριτσακι και εσυ με το καλό να μας ανακοινωσεις τα ευχαριστα!!!!

Η Κατερινα μας εβαλε χθες 3 ωραιοτατα εμβρυακια!!! Δεν εχει internet ομως για να μας γραψει τα νεα της!!! Θα την περιμενουμε οποτε μπορεσει να μας ενημερωσει!

Candybaby ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ σου ευχομαι και ελπιζω η αγια μέρα που εκανες την εμβρυομεταφορα να σε βοηθησει να αποκτησεις το θαυματακι σου!

ax vaso ap to stoma sou kai stu thu to afti

ego εβαλα 4 και μου παν οτι ολα ειναι πολυυυ καλα και οτι το ενα

πανω πανω το πιο στρογγυλο ειναι κοριτσακι και μου μοιαζει χεχε καλα αποτελεσματα να εχουμε και υψηλες χωριακες

Βασούλα μου ανυπομονούμε για τα δικά σου ευχάριστα νέα.

καλη επιτυχία κ στο Κατερινάκι μας με το καλό μανούλα.

candybaby μου καλα αποτελέσματα κ σε εσένα, με σούπερ χοριακή.

κοριτσακια καλησπερα!!καταρχην συγχαρητηρια και χιλιες ευχες στην ζαχαρενια!!!δεν γραφω συχνα αλλα παρακολουθω τις αγωνιες σας! :):):)

σημερα αρχισα κι εγω την πρωτη εξωσωματικη,εκανα την 1η daronda, με το μακρυ πρωτοκολλο.. :)

ευχομαι σε ολες τις κοπελες που προσπαθουν οοοολα να πανε καλα και να κλεισουμε αυτο το θεμα!να παμε ολες στις ανακοινωσεις εγκυμοσυνης::: :P:P:P:P

ηθελα να ρωτησω κατι τις πιο παλιες και εμπειρες ;) υπαρχει καποιος τροπος να αποφυγω τη δημιουργια κυστεων????? :?:? δεν εχω κανενα αγχος οσον αφορα τις ενεσεις κτλ αλλα τρεμω στην ιδεα μη σταματησει η εξωσωματικη στη μεση :(:( δεν ξερω γιατι το εχω παρει ετσι..ειναι το μονο μου αγχος!αυτο και το οτι βλεπω τις περισσοτερες κοπελες να πετυχαινουν με την 2η,3η κτλ :?:? τοσο τυχερη θα ειμαι εγω??? :roll::roll:

φιλακια σε ολες και συγνωμη για το μεγαλο κειμενο!!! :geek::geek:

Katia μου καλησπέρα,καλή αρχή εύχομαι με ακόμα καλύτερο τέλος.

Για κύστες φαντάζομαι έκανες ένα υπέρηχο πριν ξεκινήσεις διαδικασία, ωστόσο με τόσους υπέρηχους που θα κάνεις θα είναι όλα υπο έλεγχο, μην ανησυχέις. Μη σκέφτεσαι έτσι δεν πρέπει ....εσύ να είσαι ΧΑΛΑΡΗ Κ ΗΡΕΜΗ κ όλα τα άλλα άστα στους doctores.... Υπομονή και εγω ενεσούλες κάνω με πρωτόκολλο ανταγωνιστή ....για τη 3η εξωσ.

Η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή, μην επηρεάζεσαι καθόλου απο κάποιες περιπτώσεις σα τη δική μου. Πολλες κοπέλες τα καταφεραν με τη 1η. Ευχομαι και εσύ.

να πω κι εγώ με τη σειρά μου συγχαρητήρια στη Ζαχαρένια και σήμερα να έχει ακόμα καλύτερα αποτελέσματα!

Νομίζω τελικά οτι ήταν γουρλίδικο το post 1η... 2η... 3η και τυχερή!

Μας έκανες ποδαρικό!

Και πάλι συγχαρητήρια και πάντα τέτοια!

:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Κatia m kali arxi!

min fovasai gia kistes!o giatros tha se exei sinexws upo parakolouthisi!na min anisixeis!

na sai pio iremi apo pote kai kathe koritsi einai diaforetiki periptwsi!

kapoies exoun piasei k ap tin prwti an deis kai se alla posts!

kapoies xreiastikan kai 2i kapoies isws kai 3i!

kaneis den xerei pote tha erthei to polipothito apotelesma!

apla exoume pisti kai aisiodoxia oti kathe fora p arxizoume AUTI tha einai kai i tuxeri mas, eeee?:)

etsi na skeftesai koritsaki m!

zaxarenia m xerw simera pas gia epanalipsi xoriakis!ante koritsi m sta upsi na einai k na mas enimerwseis!min mas afiseis na agwnioume trela pali, e??

kali epitixia zaxa m! [smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob9.gif][smilie=blob6.gif][smilie=blob3.gif]

καλημεραααα και ευχαριστωωωωωω και παλιιιιιιιι!!!! Φιλια στο Κατερινιω να δωσεις Βασουλι και τις ευχες μας!!!!

Καλη επιτυχια και στα κοριτσια που ξεκινησαν τωρα και στο καντι μπειμπι που εβαλε τα 4 αστερια της!!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!

ΕΓΩ εχω χεθτει πανω μουυυυυυυυυυυυυ.................δεν λεω τιποτε αλλο....θα σιωπησω...

επηξε ο πωπος μου στο γραφειο αυτες τις μερες για αυτο δεν εμπαινα!!! ουφ!!! :-h[smilie=blob3.gif]

ααααααα καλε πολυ ωραια εικονιδιααααααα....μη γελατε....!!!!!!!! :lol::lol:

Κατι εγκυμοσυνες μου μυριζουν εδω μερια....εμεις ποτε θα το μαθουμε καλεεεεεεεεεεεε?Ζαχαρενιαααααα θα σε σκισωωωωωωωωωωω.......αλλα εισαι και εγκυουλα και δεν μπορω :D Μπραβο κοπελα μου, ευχομαι ολα να πανε καλα ;)

γιατιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι θα με σκισεις και παλι θα αλλαζω ραφτηηηηηηηηηηηηη???????

τι εκανααααααααααααααααααααααααα??????????????

συμπεθερα.........σημερα θα παρεις κ τα αλλα αποτελεσματα?αντε περιμενω να μαθω για τον γαμπρο ή την νυφη μου...κ να ξερεις τετοια πεθερα δεν θα υπαρξει ποτε....θα ειμαι τελεια....

[smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif]

ολα καλα παιδιααααααααα.....δοξα το Θεουλη. ξανα την δευτερα για χοριακη.

ζουρλαθηκα απο το αγχος δεν ξερω που πατω καιπου βρισκομαι....το παρεντς δεν ειναι εδω/????

χαχαχαχαχα

ολα καλα παιδιααααααααα.....δοξα το Θεουλη. ξανα την δευτερα για χοριακη.

ζουρλαθηκα απο το αγχος δεν ξερω που πατω καιπου βρισκομαι....το παρεντς δεν ειναι εδω/????

χαχαχαχαχα

Μπράβο κορίτσι μου!!!!!!!!!!!!

Μπράβο!!!!!!!!!!!!

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Πωπω βρε κοριτσάκι μου!!! Επιτέλους!!! Όλα καλά!!!!! Μπράβο το μωράκι!!!!! ❤️❤️❤️❤️❤️ Αχχχχχ να ξέρεις πόσο χάρηκα!!! 😍😍😍😍 Φτου φτου φτου το παιδί!!! ❤️❤️❤️❤️ Με το καλό Παναγίτσα μου να τη κρατήσετε αγκαλιά σας τελειόμηνη και υγιέστατη πάνω από όλα!! Άργησες εντωμεταξυ να μας γράψεις και μου πήγε το σκ@@ στη κάλτσα... 🙄 Κάθε τρείς και λίγο έμπαινα να δω νέα σου.. ήθελα να σου γράψω αλλά λέω όταν είναι έτοιμη θα μας γράψει..  Πολύ χάρηκα αλήθεια!! Μπράβο και πάλι βρε κοριτσάκι μου!!! 😍😍😍
    • Κορίτσια μου, πετάμε στα σύννεφα!!! Είναι όλα καλά!!!!💗💗💗 Όχι απλά δεν αυξήθηκε... μειώθηκε κιόλας. Μας είπε ότι δεν χρειάζεται ούτε μαγνητικ΄΄η. Η μπουμπού ανατομικά και αναπτυξιακά είναι φυσιολογικότατη κι υγιέστατη! Την έβγαλε 1700 γρ (31 + 1 σήμερα) και 43η εκατοστιαία θέση. Έπεσε δηλαδή σε σχέση με 3 εβδομάδες πριν, αλλά μου είπε να μην αγχώνομαι με τις θέσεις γιατί αυτά από εβδομάδα σε εβδομάδα αλλάζουν.  Μας έσκασε πάντως μέχρι να μας ανακοινώσει το αποτέλεσμα. Την μέτραγε...την ξαναμέτραγε... με γύριζε από τη μια, από την άλλη,... την Κομανέτσι έκανα πάνω στο κρεβάτι... αλλά στο τέλος έσκασε χαμόγελο κι επιτέλους ανασάναμε!  Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τη θετικ΄ή σας ενέργεια! Ήσασταν πραγματικό στήριγμα... να λέμε δυο κουβέντες και να ξεχνιέμαι όλη την εβδομάδα!  
    • Φτου φτου αλήθεια το πόσο γρήγορα μένεις έγκυος!! Πίστη Έλλη μου τι άλλο, έτσι κι αλλιώς δεν είναι στο χέρι μας πολλά από αυτά. Καλύτερα να περιμένεις λίγο και και από βδομάδα πήγαινε για χοριακή. Εύχομαι ένα υπέροχο νούμερο και ένα δυνατό σποράκι να φωλιάσει 🙏🏼 Σε άλλα νεα εδώ, τρομάρα μου ήθελα και break ένα μηνα, ήδη σήμερα το στήθος τούμπανο και νιώθω τραβήγματα και οριακά αναγούλα. Άρχισε το πάρτι της ωχρινικης. Δεν θα δώσω σημασία απλά συνεχίζουμε. 
    • Κορίτσια κι εγώ προβληματίζομαι πολύ με το θέμα της δουλειάς.. καθώς κι εγώ δεν έχω κανέναν να μου κρατήσει τον μπέμπη..δεν έχουμε αποφασίσει ακόμη πώς θα κινηθούμε..χθες όλα καλά στην παιδίατρο..600 γραμμάρια πήραμε μόνο βέβαια σε 40 μέρες αλλά μου είπε καλά είναι 🤷
    • Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου. Είχαμε μια επαφή αυθόρμητη δύο μέρες πριν το θετικό και μια (με το ζόρι) τη μέρα του θετικού. Αυτά....  Με το ζόρι λέω γιατί ο καλός μου ήταν άυπνος 2 24 ώρα, κομμάτια, είχε μόνο λίγο χρόνο να κοιμηθεί πριν ξαναφύγει για δουλειά. Έπεσε η μικρή για ύπνο, του είπα ότι έχω πόνο ωορρηξίας, έγινε ο,τι έγινε στα γρήγορα και στο τελείωμα η μικρή ξύπνησε και κλαψουριζε.. όχι ο,τι πιο ρομαντικό αλλά η δουλειά έγινε.  Προγεστερόνη παίρνω σε κάθε εγκυμοσύνη προληπτικά. Δεν με έχει βοηθήσει. Την προηγούμενη εγκυμοσύνη που την ανακάλυψα 6,5 εβδομάδων δεν είχα πάρει και προχώρησε ως 11 εβδομάδων κανονικά. Οπότε δεν ήταν αυτό το πρόβλημα όπως φαίνεται. Και στην τελευταία βιοχημική πήρα, αλλά δεν... Είναι παράδοξο όντως πως έρχονται τόσο εύκολα οι εγκυμοσύνες (είναι η 6η). Αλλά το ίδιο εύκολα φεύγουν.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...