Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο8

Recommended Posts

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

:lol::lol::lol::lol::lol: τωρα που ειναι νωρις βρες του να ασχοληθει με κατι αλλο...

βαλτο π.χ. να βλεπει μαστερ ΣΣΣΕΦ και καντο να το αγαπησει...1ον θα λυσεις το καθημερινο προβλημα

τι θα μαγειρεψω σημερα...και αχ βαριεμαι....θα μαγειρευει ο μικρος και 2ον ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΛΟΤΟΣΣΣ!!!!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

:ymapplause::ymapplause:

μπραβο ζαχα μου για την λυση....ο γιος μου εχει οτι μπορει να φανταστεις απο παιχνιδι....εδω πηγαινουμε στα τζαμπο κ δεν του κανει αισθηση πια τιποτε...μεχρι κ σκουπα ηλεκτρικη του πηραμε κ σιδερο κ πλυντηριο (αυτα ηταν στα κοριτσιστικα κ μαλλιστα ροζ)....σιδερωνα ερχονταν κ αυτος κ σιδερωνε...αλλα οπως το πηραμε καινουργιο ειναι....θα μεινουν για την κορη μου [smilie=blob10.gif] , φαγητα κατσαρολικα κ κουζινα του εχω παρει κ φυσικα σιγα μην ασχολειτε.....κατι μαγειρευε στην αρχη τωρα εχουμε κολλημα απο το καλοκαιρι με τους πιλοτους....μιλαμε για τρελα....αφου πριν κατι μερες θελαμε να παμε να φαμε καπου κ τον πιασαν κατι νευρα κ δεν ηθελε να ερθει..κ εγω του ειπα ελα να παμε να φαμε εκει τρωνε κ οι πιλοτοι (οντως εχει πιλοτους εκει) κ δεν καταλαβα ποτε τον ετοιμασα απο την χαρα.....δεν ξεκολαμε......ολο με αεροπλανα ασχολειτε...κ αμα δει κ τιποτε σε καμια ταινια κολαει.....

ΟΚ...το πηγα λαου λαου αλλα τελικα...ριξτου πολυ ξυλο να το ξεπερασει!!!! χαχχαχα μεγαλη παιδαγωγος ε? χαχαχα

μωρε θα χει πολυ πλακα...κοιτα πως το χει φανταστει στο μυαλο του τωρα σαν κατι ιδανικο !!!! καλα μαρ συ σιδερωστρα του πηρατε??? εμ γι αυτο το ριξε στο πεταγμα να φυγει γιατι το χωσατε κατευθεινα για δουλειες!!!! χαχαχα

καλως τον γαιδαρακο!!!! τι κανεις?

λολιποπακι...ευχαριστω για την προσφωνηση αλλα πιστευω εισαι υπερβολικια!!!!! :lol::lol:

Δεν σου ειπα για την σιδερωστρα?την ειχε το πλυντηριο κ το σιδερο δωρο.....

αν πας στα τζαμπο θα το δεις το πακετακι....

η σιδερωστρα ομως δεν εχει μονο αυτη την χρηση...την κανουμε κ πατινι κ γαιδουρι [smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif] φαντασια να εχουμε.....

Ας γινει πιλοτος δεν θα του χαλασω χατιρι.....οτι θελει ο γιος μου η ζωη μου ο μονακριβος μου....

Ήρθα και εγώ λίγο καθυστερημένα

Είμαι στην 3η μέρα διέγερσης με γοναλ - κάνω 225 IUI κάθε μέρα

την Δευτέρα πάω για υπερηχούλη και Ε2

μεχρι στιγμής ολα καλά εκτος απο ένα πονοκέφαλο που ξεκινάει απο την ωρα που κανω την ενεσούλα και για κανα 3 ωρο και μετά περνάει.

Σημερα φούσκωσε η κοιλίτσα μου ξαφνικά και νομίζω οτι τα τρελλοωάρια χοροπηδάνε..

Πρωτόγνωρα συναισθήματα για μένα.

Κάνω μακρύ πρωτόκολλο και τρέμω την στιγμή της ωοληψίας ....

αυτά

Γεια σας κοριτσακια και αγορι!!!Τι κανετε??

ΝικολΓ μου συγχαρητηριαααααα κοριτσακι!!!Να χεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κοπελα μου!!!!Ειδες που ηταν η εμφυτευση?????Ε εχουμε παρει και ενα πτυχιο εδω μεσα...οσο αφορα του ς αλλους παντα βεβαια..

Λοιπον πηγα γιατρο ολα οκ και Δευτερα παμε για εμβρυομεταφορα!!!!!!!

Αντε αυτη η Δευτερα να ναι η τυχερη για ολες μας!!!!!!!!!

Υπολοιπα παιδακια ολα καλα???Εγκυολες?Αναμονουλες??

ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΩΩΩΩΩ καλη ΔΕΥΤΕΡΑΑΑΑ εσυ μεταφερεις ΕΓΩ παιρνω αποτελεσματα μεταφορας!!!! ΩΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΑΝΑΓΙΑ μουυυυυυυυυ. Εγω δεν εχω κανενα συμπτωμα να μου δηλωσει οτι κατι καλο γινεται εκει μεσα!!! το ειπαμε ετσι? το ειπαμε!!! Αρα κλαφτα Χαράλαμπε!!!! Μην μου λετε τωρα σκεψου θετικααααα.....ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!! Θα σκεφτω ΤΡΕΛΑ...αυτο το χω...το ΘΕΤΙΚΟ παντα μου λειπε!!! :lol::lol::lol:

θα γελαω σημερα χωρις λογο...δεν σας πειραζει??? :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

να ευχηθω και στην ΧΡΙΣΤΙΝΑ καλη επιτυχια..με το καλο να γινουν ολα!!! Μην φοβασαι την ωοληψια βρε αφου θα κανεις νανι δεν θα πονεσεις καθολου!!!

re zaxarenia m ola kala tha pane:)eides p den s eipa skepsou thetika e?:)

min kakomeletas re xazouli!oti nai na ginei tha ginei!mi fovasai tpt!eimaste oles dipla s!:)

katerinaki kali epitixia stin metafora twn emvruwn sas:)

nikol m pote xekinas esi?

egw perimenw na dw periodo kai arxizoumeeee!!!!m edwse k kt vitamines kai pernw gia 10 meres gia kaliteri antapokrisi twn wothikwn ap oti m pe o giatros!

aaaaxxxxx!

ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΩΩΩΩΩ καλη ΔΕΥΤΕΡΑΑΑΑ εσυ μεταφερεις ΕΓΩ παιρνω αποτελεσματα μεταφορας!!!! ΩΧΧΧΧΧΧΧΧ ΠΑΝΑΓΙΑ μουυυυυυυυυ. Εγω δεν εχω κανενα συμπτωμα να μου δηλωσει οτι κατι καλο γινεται εκει μεσα!!! το ειπαμε ετσι? το ειπαμε!!! Αρα κλαφτα Χαράλαμπε!!!! Μην μου λετε τωρα σκεψου θετικααααα.....ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ!!!! Θα σκεφτω ΤΡΕΛΑ...αυτο το χω...το ΘΕΤΙΚΟ παντα μου λειπε!!! :lol::lol::lol:

θα γελαω σημερα χωρις λογο...δεν σας πειραζει??? :lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

να ευχηθω και στην ΧΡΙΣΤΙΝΑ καλη επιτυχια..με το καλο να γινουν ολα!!! Μην φοβασαι την ωοληψια βρε αφου θα κανεις νανι δεν θα πονεσεις καθολου!!!

ΣΕ ευχαριστωωωωωω!!!!!Ολες σας ευχαριστω και ολους!!!!!!!!

Zαχαρενια μου το καλυτερο συμπτωμα ειναι να μην εχεις συμπτωμα!!!!

Εγω στην προηγ προσπαθεια ειχα οοοοολ τα συμπτωματα στηθος τουμπανο,θηλες σκουρες,εφιδρωση τρελλη στον υπνο,τρελλη ορεξη σηκωνομουν το βραδυ,αδιαθεσιες,ναγουλες,υπνηλια τι να πρωτοθυμηθω..και πηρα το 0,1!!!

Μην δινεις καμια σημασια μα καμια ομως..ολα ειναι σχετικα!!!!!Ο καθε οργανισμος αντιδρα διαφορετικα..

Ευχομαι να χεις μια ++++++++++ χοριακη και να πανηγυριζουμε παρεα!!!!!!!!!

Κοριτσακι84 με το καλοοο!!!!!!!!!!

Υπολοιπα κοριτσακια??/Χαζομπαμπα/????

Χριστινακι καλωσηρθες στην παρεουλα μας!!!!!!!

Καλη επιτυχια καλη μου στη προσπαθεια σου!!!!Ευχομαι να ναι η πρωτη και τυχερη!!!!!Μην φοβασαι στην ωοληψια δεν παθαινεις τιποτα!!!!!!!

Φιλακιαααααααααααααα

καλημερα κουκλιτσες μου!!!!!!

τι μου κανετε??

εγω εδω καναπεδατο κ πρωιναδικα...

εχτες κ σημερα τα μικρα δηλωνουν το παρων τους...εχω μια αναγουλα κ μια ανακατοσουρα αλλο πραγμα!!!!

οποτε η δευτερα θα ειναι η μεγαλη μας μερα......

καλη επιτυχια ευχομαι κατερινακι μου μεσα απο την καρδια μου...πως αισθανεσαι??

τι να πει κανεις για την ζαχα μας....ευχομαι να μας ανακοινωσεις μια τεραστια χοριακη...

ουτε εγω ειχα κανενα συμπτωμα ετσι για την ιστορια...

ευχαριστω ρε κοριτσιααααα μουυυυ για τις ευχες!!! Εχω αναγουλες...αλλα απο το αγχος !!!! :lol::lol::lol: ας γελασω λιγο ετσι του κουτουρου γιατι δεν την παλευω!!!! ααααααχαχαχαχ :lol: ΑΝ παρω κουλουρι την ΔΕΥΤΕΡΑ θα χει πολυ γελιο αααααχαχαχα :lol::lol:

λοιπον ΑΣ σοβαρευτω.....κοριτσι 84 αντε καλη αρχη κοπελα μου και να ειναι η ΤΥΧΕΡΗ σου ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!!

Κατερινιωωωω ξεσαλωσε το Σαβ/κο γιατι μετα θα καααααθεσαιιιιιιιι!!!!

επ Καλως την ΜΑΡΙΛΟΥμανα!!!! αναγουλιαζεις ε??? καλοοοοοοοοοοοοοο!!!!

αληθεια δεν ειχες συμπτωματα ε? ? ?????????????????

και το κατερινιω ειχε αλλα δεν ηταν εγκυος????

α ωραια...τωρα μπερδευτηκα...και οταν μπερδευομαι αγχωνομαι και οταν αγχωνομαι

πειναω και οταν πειναω τρωω (λογικο) και οταν τρωω ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol: ας αλλαξουμε θεμα....υποσχομαι να ΜΗΝ ξαναμιλησω για το αγχος μεχρι την δευτερα!!!! αι προμις!!!!

ουτε εγω ειχα κανενα συμπτωμα ετσι για την ιστορια...

ουτε εγω ειχα "συμπτωματα".....ουτε πριν την χοριακη,ουτε μετα αλλα ουτε και τωρα!!!!!

Να συμπληρωσω πως ουτε και στα αρνητικα ειχα "συμπτωματα"...Αρα τελικα δεν λεει κατι αν εχεις ενοχλησεις ή οχι ;)

Καλε δεν ειπα καλημερα...ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσακια και αγορι!!!Τι κανετε??

ΝικολΓ μου συγχαρητηριαααααα κοριτσακι!!!Να χεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη κοπελα μου!!!!Ειδες που ηταν η εμφυτευση?????Ε εχουμε παρει και ενα πτυχιο εδω μεσα...οσο αφορα του ς αλλους παντα βεβαια..

Λοιπον πηγα γιατρο ολα οκ και Δευτερα παμε για εμβρυομεταφορα!!!!!!!

Αντε αυτη η Δευτερα να ναι η τυχερη για ολες μας!!!!!!!!!

Υπολοιπα παιδακια ολα καλα???Εγκυολες?Αναμονουλες??

Καλή επιτυχία Κατερινιώ...΄με το που μπούνε μέσα τα εμβρυάκια να κολλήσουνε!!

ante me to kalo na deite to mwraki sas daddycool!:)

zaxarenia m den exoun sxesi ta simptwmata!exei sxesi na to pistepseis kai ta alla tha rthoun apo mona tous!konteuei i deutera re koritsi m!3 meroules exoun apomeinei k tha mathoume ta thetikotata kai euxarista nea!

xristinaki kali mas epitixia:)

marilou m arxisan ta mikra na pairnoun parousies eeee?:)ti wraia!xekourasou e?:)

Καλημερα και απο εμενα!!!!!

Και εγω Ζαχαρενια μου ουτε συμπτωματα ουτε τιποτα. Νοιωθω αδεια :(

Girl84 Καλη αρχη να εχεις κοπελα μου και να πετυχεις με την πρωτη!!!

Χριστινακι με το καλο και εσυ! Λογικος ο πονοκεφαλος μωρε. Απο τις ορμονες ειναι.

Γιωργακη μου αντε αντε να μας ενημερωσεις για τις τσαχπινιες που θα σας κανει παλι το μπεμπουλι σας αυριο!

Καλημερα Nicol, Marilou, Lollipop, Eyore, Χρυσανθη και σε ολες τις υπολοιπες !!!

καλημέρα κοριτσάρες μου κ χαζομπαμπά, ζαχαρωτόοοοοοοο μου =; τη Δευτέρα........σσσσσσσσ....δε ξαναλέμε τη λέξη ά---ς, όλα καλά θα πάνε ...

Βασουλίνι μου υπομονή κ εσύ κοριτσάρα μου κοίτα το γλειφιτζουράκι κ τη μαριλού που δεν είχαν συμπτώματα...ξέρω μωρέ θέλουμε όλες να νοιώσουμε ότι κάτι γίνεται εκει μέσα....αλλα τελικά δεν παίζει ρόλο. Καλά κ εγω τα ίδια θα λέω σε κανα 20 μέρες.

Girl84 ξεκινάω μόλις αδιαθετήσω, Κυριακή-Δευτέρα.... x_x[smilie=sign19.gif][smilie=sign17.gif]

Κατερινάκι μου με το καλό κ εσύ ματάκια μου τη Δευτέρα να γίνεις μανούλα.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...