Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο8

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσακια!!! Ειπα να σας γραψω κα εγω για να μη σας αφησω ανενημερωτες για την κατασταση μου! Χθες εκανα την εμβρυομεταφορα και θα κανω χοριακη στις 12/11. Δεν ειμαι ομως αισιοδοξη για το αποτελεσμα γιατι τελικα τα εμβρυα δεν ηταν και πολύ καλής ποιοτητας! Ελπιζω ομως η Παναγια και η Αγ. Ειρηνη Χρυσοβαλαντω να κανουν το θαυμα τους. Τι να πω οτι ειναι να γινει θα γινει...

Nicole G ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑ!!!!! Σιγουρα ειναι διδυμακια κοπελα μου. Με το καλό να έχεις μια ομορφη και τελειομηνη εγκυμοσυνη.

Marilou μπραβο κοριτσι μου για τα διδυμακια σου!!! Υπομονη και θα πανε ολα καλά μεχρι τελους!!!! Ο γιατρος θα σας προστατεψει και τους 3!

Sofitsa μου ελπιζω να πανε όλα καλά και να μην υπαρχει τιποτα το ανησυχητικο!

Fenia πως παει η αναμονη? Ποτε πας για χοριακη??? Αντε να μαθουμε τα ευχαριστα και απο εσενα!

Nicol μου εσυ ποτε ξεκινας????

Φιλακια πολλα σε όλες!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μπηκα λιγο πεσμενη και ξαφνικα τσοοοοοοοοοουππππππ

ΝΙΚΟΛ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!! Μπραβο κοριτσαρα μου!!!!!!Ολα να σου ερθουν καλα!!!!

Το 1ο θετικο του μηνα ειναι ή κανω λαθος;;;;; Να φερει γουρι κ στις υπολοιπες!!!!!

ΒΑΣΩ χ...εσε την ποιοτητα...οτι ειναι να γινει θα γινει!!!!!Κι εμενα το 1 δεν ηταν καλης ποιοτητας κ ειμασταν στο τσακ να μην το βαλουμε αλλα μαλλον ηταν τυχερο!!!!!!Ξεκουραση κ καλα αποτελεσματα!!!!!

ΣΟΦΙΤΣΑ think positive!!!!! Ααααα κ εγω ειμαι στο αναλατο κλαμπ!!!! :lol::lol::lol:

λολλιποπ εσυ την απλη περιδεση εκανες??μαλλον ναι νομιζω

ναι....κολπικα εγινε η διαδικασια κ ολικη ναρκωση.....

αληθεια,μηπως ξερεις τι διαφορα εχει η μια περιδεση απο την αλλη (εκτος απο τον τροπο ;) );

απο τα λιγα που ειπαμε ειναι πως η ουσιαστικη διαφορα ειναι πως απο κατω υπαρχει περιπτωση να μολυνθεις εφοσον εχει περασει απο τον κολπο κ η αντιβιωση που θα παρω θα ειναι για πολλες μερες ενω λαμπαροσκοπικα δεν εχεις τετοιο φοβο απλα η μεθοδος αυτη ειναι σε επιστημονικο σταδιο κ την κανει μονο ενας...

εγω θελω την απλη,δεν θελω παλι ραμματα κ τετοιες ιστοριες γμτ μου αλλα ο γιατρος μου ειναι κατηγορηματικος

απο τα λιγα που ειπαμε ειναι πως η ουσιαστικη διαφορα ειναι πως απο κατω υπαρχει περιπτωση να μολυνθεις εφοσον εχει περασει απο τον κολπο κ η αντιβιωση που θα παρω θα ειναι για πολλες μερες ενω λαμπαροσκοπικα δεν εχεις τετοιο φοβο απλα η μεθοδος αυτη ειναι σε επιστημονικο σταδιο κ την κανει μονο ενας...

εγω θελω την απλη,δεν θελω παλι ραμματα κ τετοιες ιστοριες γμτ μου αλλα ο γιατρος μου ειναι κατηγορηματικος

Κοιτα, εμενα μου εκανα ενδοφλεβια αντιβιωση πριν γινει η περιδεση κ το βραδυ που εμεινα στο μαιευτηριο ειχα ορο κ αντιβιωση ενδοφλεβια.....απο το επομενο πρωι και για 4 μερες επαιρνα αντιβιωση απο το στομα (χαπι).

Το καλο ειναι οτι δεν ταλαιπωρηθηκα με πονους κτλ κ ολα πηγαν καλα απο αποψης μικροβιων!

ευχομαι ολα να πανε καλα

σε ολες μας να πανε ολα καλα..

απλα φοβαμαι παλι τα ραμματα...ειναι πολυ συντομο παλι να μπω χειρουργειο..

θα μου πεις κ τι θα κανεις??δεν θα κανεις το καλυτερο για τα παιδια σου??

ναο μωρε το καλυτερο θελω να γινει απλα φοβαμαι πολυ γμτ μου...τι εχω παθει??

σε ενοχλει εσενα απο κατω??

αααα...κ την καισαρικη την εχουμε δεδομενη

Lollipopaki σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου!!! Μου δινεις πραγματικα κουραγιο!!!!!

Ειδες τελικα ολα τυχερα ειναι!!!! Ε και μη φοβαστε για την περιδεση πυτε εσυ ουτε η Marilou. Εμενα η μαμα μου εκανε περιδεση και στην αδερφη μου και σε εμενα και μιλαμε τωρα για εποχη 1976 και 1978 αντιστοιχα!!! Και ολα της πηγαν μια χαρα!!!!

Τωρα φυσικα εννοειται πως με οποιον τροπο γινει δεν υπαρχουν ασχημες συνεπειες! Εχου εξελιχθει τοσο τα πραγματα.

Εσυ πηγεσ στο γιατρο? Τι σου ειπε? Θα εισαι για αρκετο καιρο ετσι?

σου ειχαν βαλει καθετηρα"?

οχι κοριτσι μου δεν ειχα καθετηρα....μολις βγηκα απο το χειρουργειο ανοιξα τα ματια μου αμεσως....με ανεβασαν στο δωματιο κ μετα απο λιγο σηκωθηκα κ πηγα τουαλετα (ο αντρας μου με πηγε γιατι ειχα μια μικρη θολουρα απο τη ναρκωση)...

ΒΑΣΩ πηγα στον γιατρο...Δοξα τω Θεω ολα καλα κ με μενα κ με τα μωρουλια....Σαν παλαβα εκαναν στον υπερηχο...κ...λο δεν εβαλαν κατω :D:D:D .

Μου ειπε οτι μπορω να βγω καμια βολτουλα χαλαρα κ χωρις υπερβολες και πολυ ξεκουραση κατα τη διαρκρια της μερας.

Ολα καλα λοιπον......Ας ηταν η τελευταια λαχταρα αυτη....

Nikol G θερμά συγχαρητήρια , μπράβο κοριτσάκι χάρηκα πάρα πολύ.

Βασούλα μου καλή μη μασάς και εμένα το εβρυάκι μου, που ήταν πολύ καλό δεν τα κατάφερε άρα δεν έχει σημασία...μην το σκέφτεσαι θα το δείς όλα καλά θα πάνε το ξέρω.

Gina ακόμα δεν τελείωσε τίποτα, μην απελπίζεσαι αλλά ακόμη και αν είναι έτσι, θα ξαναπροσπαθήσεις και θα τα καταφέρεις...Η επιστήμη κάνει θαύματα....Εσύ πρέπει να είσαι καλά και όλα γίνονται. Όλα τα κορίτσια εδώ έχουν τραβήξει μεγάλο γολγοθά και όλες σε καταλαβαίνουν, μην παραιτήσε και προς το παρόν περίμενε. Εγώ στο εύχομαι από την καρδιά μου...

Σοφίτσα μη φόβασαι...σε παρακαλώ...

Βικάκι με το καλό να έρθουν τα νέα σου όπως και της Νικόλ.

Λολιπάκι επιτέλους τσάρκα....

Μαριλού όλα καλά θα είναι θα δεις....

Δεν ξέρω αν ξέχασα κάποια, σίγουρα όμως ναι, κορίτσια μην εγκαταλείπουμε για όλες υπάρχει Θεός, ότι και αν μας βασανίζει...

Γιωργάκι πως είσαι;

nikoleg ante koritsi bravooooo!sigxaritiriiiiaaaa!didimakia vlepwwww eeeee????

gina m perimene ws tin imera p s exei pei o giatros!min apelpizesai glikia m!Ola kala tha pane!min agxwnesai!

vasso78 mia xara tha einai ola!oti einai na ginei tha ginei!tha deis pws tha sai k si sta thetika t noemvriou!!!thetiki skepsi panw apo ola kai exei O THEOS gia olous!

zaxa ante konteuoume stin Megali Deuteraaaa!!!anteeee anipomonoume mazi sou:)

xexasa kamia? an nai kali epitixia se oses vriskontai se opoiadipote prospatheia!

Καλημέρα σε όλα μας τα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!!

Με το καλό να φουσκώσετε ΟΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!

[smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif] [smilie=director.gif]

Έλα κοκκώνες μου να μπαίνετε στη σειρά!!!!!!!!!!!!!!!

NicoleG......... θερμά συγχαρητήρια αγάπη μου!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο σου γλύκα μου!!!!!!!!!!!! Με το καλό!!!!!!!!!!

Καλημερα γλυκιες μου!!!Πως μου ειστε σημερα? Γιωργακη καλημερα κ σε εσενα!

Λολιποπακι καλες χαλαρες βολτουλες :lol::lol::lol:

Μαριλου μου ξερω πως ηδη περασες πολλα,σκεψου ομως το αποτελεσμα!Αρα αφου ηρθαν τα μωρακια η περιδεση ειναι παλι για καλο σκοπο οποτε να μη σε αγχωνει και να μη το σκεφτεσαι.ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟλα τελεια θα πανε.Για την καρδουλα που με ρωτας,στο ενα μπεμπακι μου ακουγοταν και φαινοταν να εχει 100% λειτουργια,στο αλλο ομως δε φαινοταν παρα ελαχιστα.Μου ειπε οτι ισως ειναι νωρις κ να αναπτυσσεται πιο αργα κ οτι θα το δουμε την αλλη εβδομαδα,αλλα δυστυχως δεν απεκλεισε κ το ενδεχομενο να παλινδρομησει :(

Πραγματικα ομως δεν αγχωνομαι και δεν το σκεφτομαι γιατι ειμαι γενικοτερα της αποψης πως ο,τι ειναι να γινει θα γινει.Κ αφου πετυχα τον στοχο της εγκυμοσυνης θα πετυχω και αυτο!!!

Φιλακιαααααααα σε ολες!!!

καλαααααααααααααααααααα βρε ΝΙΚΟΛΤΖΙΙΙ με το που βγηκα χθες μπηκες??? :lol::lol::lol:

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :D:D:D:D:D

μεγαλη χοριακη αρα τουινςςςςςςςςςςς μυριζομαι!!!! ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!

Καλη εγκυμοσυνη ρε συ και με το καλο οοοοοολα!!!!!!

ΚΑΛΕ καλημερα εν ειπα!!!! ντροπη!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ λοιπον!!!!!!

Καλε στην κοπελα την ΤΖΙΝΑ να πω οτι ΚΑΚΩΣ εκανες χοριακη και εφαγες τα μουτρακια σου

μην μελαγχολεις...απλα κανε οτι σου λεει ο γιατρος!!! ΕΥΧΟΜΑΙ να εισαι εγκυος!!!!

ΜΑΡΙΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ μη φοβασαιιιιιιιι....ΔΕΝ ξερω ΓΙΑΤΙΙΙΙ αλλα μηηηηηηη φοβασαιιιιιιιι!!!!!!! :lol:

με το Βασουλι τα ειπαμε....ξανα καλη επιτυχια!!!!

το Κατερινιω που ειναι????

τα αλλα κοριτσακια?

GIRL 84 σε ευχαριστω πολυυυυ.....οντως ετσι την σκεφτομαι Μ.Δευτερα...τι να πει κανεις.φανταζεστε το αγχος μουυυυυυ!!!!! :shock::cry:

ειναι κανεις εδω????

Μαριλου ποτε περιδενεσαι πουλακι μου??? Ελα μετα θα εισαι κομπλε μωρε...δεν θα υπαρχει περιπτωση να φυγουν απο πουθενα...θα μεγαλωνουν εκει στην ζεστασια αφου θα χετε κλεισει ολες τις ''πορτες''!!!

:D:D Ακου και το λολιποπακι που το εκανε προσφατα..ΨΨΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑΑ ειναι για καλο!!!!

καλημέρα μανάρια μου,

συνονόματηG ΜΠΡΑΒΟ [smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif][smilie=blob10.gif]

ΜΑς ΈΚΑΝΕς όλες πιο χαρούμενες κ αισιόδοξες, πολύ πολύ καλή εγκυμοσύνη.

Βασούλα μου ΜΗΝ σκέφτεσαι ποιότητες, είναι θέμα τύχης ΠΑΝΩ απο όλα, σε φιλώ κ σου ευχομαι να είσαι ήδη έγκυος, μουτσ.

Ζαχαρωτό μου φαίνεται τη Δευτερα θα πάρω άδεια να τα πιω μπύρες στην υγεια σου για τα θετικά αποτελέσματα...θα δεις.

Ευακι καλημέρα κ απο εδω.

κοριτσαρες όλες καλημέρα

Καλημεραααααααα

και σας ευχαριστω παααααρααααααα πολυ :kiss::kiss:

Αυριο ξαναδινω για χοριακη....οταν παει 2000 τοτε να παω στη ντοκτορα μου...ετσι μ'ειπε.

Αχχχ κοριτσια...οσα και να ειναι 1 η 2....οτι και να ειναι αγορι η κοριτσι...γερο να ειναι!!!

Πανω απ'ολα εννοειτε!!!

Με 2 ποζαλακια, 2 χελακια με 5 ζαχτυλακια στο καθενα, 2 αφτακια, 2 ματακια, μια μυτουλα, 2 χειλακια και 1 πωπουδακο για δαγκωμα!!!!

Αντε αντε κοριτσια....σειρα σας τωρα...ελπιζω να εχω κανει καλο ποδαρικο για αυτο τον μηνα!!!!

(38 νουμερο παρακαλω :lol::lol: )

nikoooooooolllllllll δεν ημπορω δεν δυναμαι και αλλο δεν αντεχω

και απο το αγχος μου ολο το βρακι μου καταβρεχω!!!!! :lol::lol:

τι νεα εσυ μανδαμ?

Τη Δευτέρα περιμένω τη χοριακή σου να γιορτάσω

κ εγω με τις ενέσεις μου, τη κοιλιά να τουμπανιάσω...

καλως το φρεσκογκαστρωμενακι!!!! Πως νοιωθεις? καλο ανεβασμα της χοριακιας και την δευτερα θα σου πω αν μου κανες καλο ποδαρικο ή πρέπει .........να πλύνεις και κανα ποδαρακι!!!! :lol::lol::lol::lol:

Ας πουμε κατι αλλο...ολο εκει επανερχομαι...λοιπον δεν θα ξανα μιλησουμε για την ΔΕΥΤΕΡΑ ενταξει?? ενταξει!!! Να πουμε για την Τριτη? ΑΝ δεν μπαινω την Τριτη δεν θα ειμαι στα καλα μου μην με ψαχνετε σην νικολουλη..... γενικως το κοβω να μην ξανα μπαινω ποτε παλι στο μαμμυ!!!! :lol::lol: αχ ωραια αισιοδοξα μηνυματα που εκμπεμπω!!!!! :lol::lol:

κατσε να δω την φατσα του νταντι κουλ στο προφιλ που με φτιανχει να ρθω στα ισα μου!!!

αααααααααααχ ΙΣΙΩΣΑ!!!!!

Τη Δευτέρα περιμένω τη χοριακή σου να γιορτάσω

κ εγω με τις ενέσεις μου, τη κοιλιά να τουμπανιάσω...

ΚΙ ΕΓΩ ΕΝΕΣΕΙΣ ΘΑ ΒΑΡΑΩ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ.... :roll::o:shock::arrow:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...