Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο8

Recommended Posts

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Kαλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλο μηνα να εχουμε με πολλα πολλα θετικα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα σας!!! Πέρασα να σας πώ να έχετε καλό μήνα γεμάτο με ++++++++++++++ !!!!!! Πού και που σας διαβάζω και χαίρομαι πολύ όταν βλέπω εγκυμοσύνες!!! Εύχομαι σε όλες σας καλή επιτυχία! Να είναι όλες οι προσπάθειες πετυχημένες!!

Καλή συνέχεια!!!!

kalimeroudia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pou exete eksafanistei oles??emeis pigame polu kala gonimopoiithikan ta 15 :P:P:P ,ta misa ta valane na ta katapsuksoun!!pame triti gia emvruometafora....na doume tha gelasei to xeilaki mas???filakia koritsares mou...

Μπράβο κοριτσάκι, εύχομαι να συνεχιστούν όλα τέλεια . Καλή Τρίτη λοιπόν. :-* φιλιά

Kαλημερααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλο μηνα να εχουμε με πολλα πολλα θετικα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε??

Καλημέρα πολύ πολύ καλημέρα Κατερινάκι μου, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ αν κ για μένα σ.α.α μπήκε.........

Αυτη τη βδομαδα περιμανουμε αποτελεσματα απο Ζαχαρενια και Nikoleg??

Και για εμβρυομεταφορα ειμαστε εγω,Vaso78,Fenianel..ειναι και καποια αλλη που ξεχασα???

:x:x:x:x:x:x

Καλή επιτυχία ολόψυχα σε όλα μας τα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!΄

Άντε κοριτσάρες μας.................

Άντε να πετύχουνε οι κόποι σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας φιλώ.................

:D:D:D:D:D:D:D:D

καλημεραααααααα...καλο μηνααααααααααα!!!! Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!

πειτε ποια ειναι νταουν σημερα να την ανεβασω...ισα που προλαβαινετε...δεν μυο κραταει

και πολυ ..... :lol::lol::lol:

εγω την αλλη δευτερα κανω χοριακη!!!! Α σας ειπα? ΔΕΝ ΕΧΩ κανεναν συμπτωμα....νοιωθω οτι

μου φυγαν...λετε να τα εκανα πιπι μου???? ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ να μελαγχολησα...αφηστε τελικα δεν

θα σας ανεβασω...μου τελειωσε το κεφι (γαμ...το ζωδιο μου) φερτε ενα παπαγαλακι να με ανεβασει!!!! :D:shock:

Ζαχαρένια μου καλή επιτυχία κοπέλα μου!!!! Το ότι δεν έχεις συμπτώματα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα... και εγώ όταν είχα μείνει δεν είχα κανένα απολύτως σύμπτωμα... και ψαχνόμουν συνέχεια να βρώ αλλά τίποτα.... nada!!!! χαχαχα και τελικά είχα δίδυμα!!! Γιαυτό χαλάρωσε, προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι (τι σου λέω τώρα!!!) και περίμενε να περάσουν οι μέρες για να κάνεις την χοριακή! Η οποία εύχομαι να είναι στα ύψη!!!!!!! :P

Zaxarenia μου..............

Την άλλη Δευτέρα..... πρώτα ο Θεός...... εορτάζουν οι Ταξιάρχες.............

Μακάρι να σου φανερώσουνε το μπεμπάκι σου................

Και μη μου μελαγχολείς καλή μου..........

Έλα να σε βλέπω να γελάς.........

Έλα μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημεραααααααα...καλο μηνααααααααααα!!!! Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣΣΣΣΣΣΣΣ!!!!

πειτε ποια ειναι νταουν σημερα να την ανεβασω...ισα που προλαβαινετε...δεν μυο κραταει

και πολυ ..... :lol::lol::lol:

εγω την αλλη δευτερα κανω χοριακη!!!! Α σας ειπα? ΔΕΝ ΕΧΩ κανεναν συμπτωμα....νοιωθω οτι

μου φυγαν...λετε να τα εκανα πιπι μου???? ΩΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ να μελαγχολησα...αφηστε τελικα δεν

θα σας ανεβασω...μου τελειωσε το κεφι (γαμ...το ζωδιο μου) φερτε ενα παπαγαλακι να με ανεβασει!!!! :D:shock:

ζαχαρωτούλι μου καλημέεερα, ανέβα ανέβα επιβάλεται όχι σε καρέκλα........Μεγάλη Δευτέρα λοιπόν η άλλη Δευτέρα, κουράγιο μωρό μου..ξέρεις ότι τα συμπτώμτα δεν έχουν σημασία...ε? η να έρθω εκει να στις βρέξω? έγκυος γυναίκα.... :YMHUG: ελα μωρέ θα σε πάρω αγκαλίτσα ξέρω πως νοιώθεις!!

:D:D:D:D:D:D:D

παμε ολες ασκησεις ΕΙΜΑΙ Η ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΙΟ (ατακα του ΚΩΣΤΑ Βουτσα)!!!!

οχιιιιι ρεεεεεεε εσεις δεν θα λετε '' ειμαι η ζαχαρενια'' ααααχ αχχχχχ ....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: (το παλευω με το χιουμορ δεν μπορειτε να πειτε??? χχχιχιχι)

καλημερα DIOSAAAAA...καλημερα ΠΙΠΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑ, καλημερ ΝΙΚΟλλλλλλ .....

1000 καλα να χετε για τον καινουριο μηνα

και οσοι σας επικραναν...να μεινουν απο βενζινα!!!!

:D:D:D:D:D:D:D

παμε ολες ασκησεις ΕΙΜΑΙ Η ΖΑΧΑΡΕΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ...ΔΕΝ ΕΧΩ ΘΕΙΟ (ατακα του ΚΩΣΤΑ Βουτσα)!!!!

οχιιιιι ρεεεεεεε εσεις δεν θα λετε '' ειμαι η ζαχαρενια'' ααααχ αχχχχχ ....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: (το παλευω με το χιουμορ δεν μπορειτε να πειτε??? χχχιχιχι)

καλημερα DIOSAAAAA...καλημερα ΠΙΠΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑ, καλημερ ΝΙΚΟλλλλλλ .....

1000 καλα να χετε για τον καινουριο μηνα

και οσοι σας επικραναν...να μεινουν απο βενζινα!!!!

Έτσι μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Έτσι το θέλουμε το κορίτσι μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause: :YMAPPLAUSE:

:)):)):)):)):))

ναι Νικολ.....ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι....

για πες μας πως εισαι νικολακιιιιιιιιιιι????????? δεν σου μπηκε ο μηνας πολυ καλα?

Εγω φταίω μωρέ είμαι τρελή, τσακώνομαι με τον άντρα μου 1 φορά το χρόνο κ βρήκα να τον νευριάσω τώρα που ξεκινάω κ εγω...όχι τίποτα άλλο δεν τρελαίνεται με την ιδέα της εξωσω. κ αν τον πιάσει μπορεί κ να το ακυρώσουμε γιαυτο το μήνα...με βλέπω να ψάχνω σπερματοζωάρια.....Πω πω πρέπει να τον ηρεμήσω μεχρι την Κυριακή που μάλλον αδιαθετώ.....φταίω μωρέ είμαι σκατόπραμα νευρικό!! :mrgreen:

DIOSA αιγοκερως ειμαι τρομαριτσα μου!!!!

ΝΙΚΟλ....αφου φταις μη μιλας καχιολου (που λεει και ο ανιψιος μου) ...ρε συ θα σου δανειζα κανα σπερματοζωαριο αλλα δεν εχουμε και πολλα.... :lol::lol::lol: ντροπηηηηηηηηηη!!!!!! Καλα κι εσυ 1 φορα το χρονο μαλωνεις? τοτε εισαι ΙΔΑΝΙΚΗ συζυγος ρε...εγω μαλωνω μια φορα τη μερα!!!!!

:lol:

ωπ Καλως το παιδι απο την Κυπρον!!!! Τι κανετε???????????

DIOSA αιγοκερως ειμαι τρομαριτσα μου!!!!

ΝΙΚΟλ....αφου φταις μη μιλας καχιολου (που λεει και ο ανιψιος μου) ...ρε συ θα σου δανειζα κανα σπερματοζωαριο αλλα δεν εχουμε και πολλα.... :lol::lol::lol: ντροπηηηηηηηηηη!!!!!! Καλα κι εσυ 1 φορα το χρονο μαλωνεις? τοτε εισαι ΙΔΑΝΙΚΗ συζυγος ρε...εγω μαλωνω μια φορα τη μερα!!!!!

:lol:

ωπ Καλως το παιδι απο την Κυπρον!!!! Τι κανετε???????????

Καλό ζώδιο πρέπει να είναι...δεν έχω κανέναν γνωστό αιγόκερω ... οπότε μπορώ να κρίνω μόνο αποσένα.. :):lol::lol::lol:

Γκουντ μορνινγκ!!!!!!!!!

Βλεπω ηθικο ανεβασμενο και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!

Καλο μηνα να εχουμε ολοι κ καλα αποτελεσματα σε ολους τους τομεις ;);););) !!!!!!!!!

σε συγχωρω ΝΤΑΝΤΙ....ΕΙΜΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΨΥΧΗ ρε. :lol::lol:

καλως το λολακιιιιιιιιι...τι κανεις λολακιιιιιιιιιιι???????

ξερω ξερω...ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ!!!!! :lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...