Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο8

Recommended Posts

Fenia μενεις Αθηνα? Λοιπον ακου εγω δεν εχω ovitrelle εχω ομως δυο pregnyl που ειναι το ιδιο πραγμα. Αλλοι γιατροι δινουν τις Pregnyl αλλοι την ovitrelle. Η διαφορα είναι ας το πουμε οτι η ovitrelle ειναι μια ενεση ετοιμη την οποια μπορεις να την κανεις μονη σου, ενω η pregnyl ειναι σκονη και νερο και πρεπει να σου την κανει καποιος αλλος στο ποπουδακι με μεγαλυτερη βελονα. Και συνηθως στην pregnyl κανεις δυο δοσεις μαζί στην ιδια συριγγα, δηλαδη δυο σκονες και δυο νερα. Και εγω εχω ακριβως δύο. Αν δεν βρεις ovitrlle ρωτα το γιατρο σου αν μπορεις να κανεις pregnyl και πες μου το για να συναντηθουμε και να στη δωσω. Εγω αυριο απο τις 8.30 θα ειμαι στο κεντρο στην Κηφισσιας. Επισης σου στελνω πμ το κινητο μου.

Α και κατι αλλο. Δες ποια φαρμακεια εφημερευουν σημερα και αυριο στο κεντρο κοντα στα νοσοκομεια Ελενα και Αλεξανδρα, δηλαδη σε αυτες τις περιοχες. Θα βρεις τα τηλεφωνα και θα τα παιρνεις ενα ενα να ρωτησεις αν την εχουν. συνηθως αυτα τα φαρμακεια παντα εχουν. Παντως αν χρειαστεις thn pregnyl παρε με τηλ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

kalimera se olous!!!!xronia polla kai tou xronou tetoia mera na parelasoume oles me ta karotsakia ton moron mas mazi!!!!!! meta apo tosi "taleporia",milisame extes me ton giatro mou kai fusika apofasisame na allaxoume kentro ,mou proteine na kano ormonikes exetaseis meta omos apo 3 mines gia na kathariseis o organismos apo ta farmaka kai mou proteine na kano kai ysteroskopisi!xerete ana ponaei?posos kostizi?meta apo posos kairo mporeis na kaneis kainourgia prospatheia? to kainourgio kentro pou tha pao einai to emvrio art pou mou eixe proteinei eksarxis alla ego ithela na pao sto lito!!!

exei kapoia empeiria me to kentro auto?

Καλημέρα εύχομαι να αισθάνεσαι καλύτερα από εχθές.Σήμερα είναι μια καινούρια μέρα, να είσαι θετική και είναι σίγουρο πως θα τα καταφέρεις. Τα λέω σε σένα μήπως και τα ακούσω και εγώ...

Σχετικά με αυτό που ρωτάς, η υστεροσκόπηση δεν πονάει είναι κάτι σαν την ωοληψία, αλλά να ζητήσεις να σου κάνουν μέθη.Δεν ξέρω να σου πω πόσο κοστίζει αλλά αυτό που σίγουρα γνωρίζω είναι πως το Λητώ είναι με διαφορά το φθηνότερο σε όλες τις εξετάσεις.

Επίσης στο Λητώ υπάρχει ένας εξαιρετικός γιατρός ο Μελισσόπουλος! Έχει τρομέρα ελαφρύ χέρι.Φαντάσου μου έκανε σαλπιγγογραφία που όλες λενε πως είναι φοβερό και εγώ δεν κατάλαβα τπτ.Αυτόν να ζητήσεις....

Σου εύχομαι από την καρδιά μου ότι καλύτερο.

Καλημερα κοριτσακια και αγορακι!!!!Τι κανετε??

Βασω μου καλη αυγουλομαζωξη κοριτσακι!!!!!!!!!!Να γινουν τελειαα μωρακια και να τα παρεις σπιτι για 9 μηνες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Εγκυουλες μας??ολες καλα???

Νικολεζ μου πως πανε οι μερες??Ποσες μεινανε??

Ζαχααααααααααααααα??????????Ευχομαι να σαι καλα!!!!!!

Ειναι καποια αλλη κοπελα στην αναμονη???

Καλημερα κοριτσακια κ ζαχομπαμπα!!Τι μου κανετε?Εχω τοση ωρα που σας διαβαζω και τωρα εχασα τη μπαλα,δε θυμαμαι τι και σε ποια ηθελα να το πω :lol: Anyway....Ελπιζω όλες να είστε καλα..Εγω απο προχθές που ο μ..... με εδιωξε απο τη δουλεια εχω τις μαυρες μου,που να ψαχνω και ποιος να με παρει τωρα αν μαθει οτι ειμαι εγκυος.Δεν πειραζει ομως...

Δαφνουλα μου ότι και να σου πω τωρα ανουσιο μαλλον ειναι.Αλλα εχε πιστη κουκλιτσα μου κ ολα θα γινουν.Μονο μη χανεις τη δυναμη κ την επιμονη σου.Οσο για την υστεροσκοπηση,εγω ειχα κανει περυσι αλλα μαζι με λαπαροσκοπηση οποτε μου ειχαν κανει ολικη ναρκωση.Συμφωνω ομως με την Eyeore71,ζητα να σου κανουν μεθη για να μη ταλαιπωρηθεις καθολου.Για το κεντρο που λες δεν εχω ιδεα,εγω πηγα Θεσ/κη.

Κατερινακι καλημερα αγαπημενη!

Θα ξιαναδιαβασω και θα επανελθω για οσες ξεχναω :lol::lol::lol:

Καλημερα κοπελιες και παλικαρι

τι μου κανετε?

Την επομενη Τριτη δινω για χοριακη...για να δουμε...

Κοριτσια τα φωτα σας plz....!

Χθες οταν πηγα wc και εκανα "το ποταμακι" μου ( ετσι το ελεγε η κυρια-γιαγιουλα που με προσεχε οταν ημουν μικρουλα) και σκουπιστικα ειχα κατι καφεδιαρικα :(:( Πηρα τηλ την ντοκτορα μου και μου ειπε να κοψω τα σαλοσπιρ και ξεκουραση αλλα ισως να ειναι αποβολη :(:(:((

Σημερα ομως δεν ειχα τιποτες αλλα ουτε ενοχλησεις ουτε τιποτα......μονο που νιωθω ωρες ωρες κατι σαν πιεση να το πω σαν τσιμπιματακια να το πω...στην περιοχη του ομφαλου... :-\

Ουυυφφφφφ .... πραγματικα τωρα νιωθω τοσο αγχος οσο δεν ενιωσα τις περασμενες μερες....

Παω να κανω ραβανι για τον μεγαλο μου μπεμπη (τον αντρα μου).... :x:x

Καλη μας μερα!!!!!!

ΔΑΦΝΗ πολυ χαιρομαι που εισαι πιο αισιοδοξη κ ξεκινας με "ψαξιμο"!!!!! Το κεντρο που λες το ξερω (εξ ακοης),δεν εχω προσωπικη εμπειρια!

Για την υστεροσκοπιση παλι αγνοια εχω :ymblushing::ymblushing: μιας κ εγω εφτασα μονο μεχρι την υστεροσαλπιγγογραφια στην οποια δεν ειχα καμια ενοχληση-πονο...

Eyeore71 μου :x:x:x:-*:-*:-*:-*

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ καλημερουδια και σε σενα!!!

ΣΟΦΙΤΣΑ τι εγινε με την δουλεια;;;;;; Σε εδιωξε;;;;;; Γιατι ο λακαμας;;;;;;;;

ΝΙΚΟΛG δυσκολη η αναμονη αλλα θα περασει!!!!Καλα αποτελεσματα και ξεκουρσαη (οπως ειπε και ο ντοκτορας)!!!Ασε τα ραβανι κ την ορθοστασια...παρε ενα ετοιμο,την ιδια δουλεια κανει!!!!!!

ΝΤΑΝΤΥ ΚΟΥΛ σε εχω χασει....ολα καλα με την κοιλιτσα;;;

Εγω περιμενω το αυριο για να παω στον γιατρο να δουμε τι γινεται.....εκλεισα κ αργα το ραντεβου (στις 9 το βραδυ) και θα στριφογυριζω σαν την σβουρα ολη μερα!!!!!

καλημερσ παιδες....σημερα ειπα να σηκωθω...μονο για πιπι μου σηκωνομανε...ουπς θα με κοψει το εσουρου???

καταλαβαινετε πιστευω οι παθουσες!!! βαλαμε 2 ελπιζω να χει μεινει κανενα μεσα!!!! Αγχωνομαι πολυ και για αυτο δεν σηκωνομαι απο το κρεβατι εκτος και αν παρουν φωτια τα μπατζακια μας!!!! αυριο θα παω γραφειο οποτε θα τα πουμε καλυτερα.

δεν εχω διαβασει τιποτα απο τις σελιδες γιατι επιστρεφω παλι καναπε.ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σας (πιστευω να ρωτησε καμμια που βοσκω ε? χαχαχα καθαρματακια)

φιλια ΖΗΤΩ το ΕΘΝΟΣ!!!!!

Καλημερα κοπελιες και παλικαρι

τι μου κανετε?

Την επομενη Τριτη δινω για χοριακη...για να δουμε...

Κοριτσια τα φωτα σας plz....!

Χθες οταν πηγα wc και εκανα "το ποταμακι" μου ( ετσι το ελεγε η κυρια-γιαγιουλα που με προσεχε οταν ημουν μικρουλα) και σκουπιστικα ειχα κατι καφεδιαρικα

Νικολ μου εδω μεσα παντως οσες κοπελες ειχαν καφεδιαρικα λιγες μερες πριν την χοριακη ηταν εγκυος!!!!

Σημαδακι εμφυτευσης λοιπον!!!!!Αντε βρε τα νινακια σου δηλωνουν παρουσια!!!!!!!Το θετικο το χεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζαχα μου??Επιτελους εχουμε νεα σου ..Χαιρομαστε που εισαι καλα..ξεκουρασου και τα λεμε αυριο!!!!

Φιλακιαααααααααααααααααααααα

:YMHUG::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

Η Ζαχα επανεμφανιστηκε!!!!!Καλη επιτυχια μεσα απο τα καρδια μου γλυκια μας ζαχαρενια!!!Κ να δεις που θα εχουνε μεινει και τα δυο.Αλλωστε που θα βρουν καλυτερα?

NicoleG συμφωνω με το γλειφιτζουρακι,δεν ειναι μερες για ραβανι.Ξαπλωσε κ ολα θα πανε καλα,θα δεις.Αλλα η ορθοστασια καλο δε σου κανει, ξαπλωσε τ ω ρ α !!! Κ φυσικα ουτε το αγχος βοηθαει.Κ για να σε καθησυχασω,γνωστη μου ειχε αιμα πριν κανει χοριακη και νομιζε κι αυτη τα χειροτερα.Τελικα ειχε μεινει εγκυος και δεν ηταν τιποτα,μαλλον σε υψηλη προγεστερονη αν θυμαμαι καλα οφειλοτανε.Αρα αναμενουμε συντομα τα ευχαριστα!!

Γλειφιτζουρακι μας ειμαι σιγουρη οτι ολα καλα θα πανε αυριο στο γιατρο.Θα σε σκεφτομαστε ολες ;);)

Οσο για τη δουλεια που με ρωτας δουλευα 5 μην ες χωρις ενσημα και υποτιθεται θα μου τα εβαζε αλλα....Κ προχθες που τα ζητησα μου ειπε να φυγω. :x Αλλα πηρα τηλ Ικα κ επειδη ειμε κ εγκυος μου ειπαν την εχει ασχημα βαμμενη :lol::lol::lol::lol:

Κοριτσάρες μου γεια σας...

ζαχαρωτούλι μου ΜΗΝ σηκώνεσαι μαναράκι μου, παλουκώσου κάτω κ μη σε νοιάζει που σε ψάχνουμε την καταλάβαμε την δουλειά....ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ καλη επιτυχία μωρό μου...το θέλω πολύ βρε να γκαστρωθείς!!! :lol:

Νικολg na soy πω κάτι? πιστευω ότι είσαι βρε δεν το παιζω μάντης αλλα με αυτα τα συμπτώματα όπως είπε κ το Κατερινάκι μας θετική χοριακή μυρίζομαι....εγω παρακαλάω να δω αιματάκι λίγο ε!!! καθε φορά που είμαι σε αναμονή χοριακής!!!!!!!! Μακάρι κοριτσάκι....

Από που να αρχίσω?

Τι να σου πω βρε τρελή Ζαχαρένια, εγώ πάλι δεν ανησυχούσα για σένα ήξερα ότι κλωσσάς, αλλά το Θεό σου δεν έχεις.Εδώ σε περιμένουμε κερκίδα και εσύ σκάς μύτη και λες Ζήτω το έθνος!!!Δεν παλεύεσαι!!!! :lol: Όλα καλά θα πάνε θα δείς!

Λολιπάκι, πήγαινε στο γιατρό μπας και ξεμπερδεύεις και πας και καμιά τσάρκα. Όσο για τις μπέμπες ακόμη δεν έσκασαν από το αυγό και σου άρχισαν τα νούμερα!!!!Είμαι σίγουρη πως όλα καλά θα είναι! @};-:-bd

ΝικόλG Για ποιά αποβολή σου μιλάει αυτός καλέ, εσύ αν έχω καταλάβει σωστά ούτε χοριακή δεν έχεις κάνει!!!!Δεν πάνε καλά οι γιατροί παιδιάαααααααα! :evil: Τα νεύρα μου πια δεν τους αντέχω....Πάντως συνήθως λένε ότι δεν είναι κάτι κακό το καφέ η από εμφύτευση λένε πως είναι ή το πολύ πολύ από την προγεστερόνη και δεν σημαίνει ούτε θετικό ούτε αρνητικό. Δεν σου δίνει utrogestan η Vasclor ή κάτι τέλος πάντων;Στη χειρότερη θα είναι από αυτό...

Νικόλ μου τι κάνεις εσύ;

Βασούλα ελπίζω πως όλα καλά με την ωολήψια.

Σοφίτσα και Κατερινάκι φιλάκια πολλά και σε σας! [smilie=love7.gif]

Γιωργάκι που είσαι; Μάλλον ξεκουράζεσαι.

ti kanete koritsares??dafni i usteroskopisi den einai tipota tin kanoun me methi exo kanei treis fores...nikolg mallon to aimataki einai apo emfuteusi etsi pisteuo..kali epituxia..to idio kai se sena zaxa..na xete ena thetiko apotelesma koritsia!!vasoula pou eisai vasoula??? :P

Μακαρι κοριτσια μακαρι να εχετε δικιο.

Eyeore μου παιρνω utrogestan..απο 2 πρωι, μεσημερι κ βραδυ (τα βαρεθηκα καπως αλλα τι να κανω)

Ζαχα μου καλη επιτυχια οοοοολα καλαααααα θα πανε.

Χα τελικα το ραβανι το εκανε η πεθερα μου ;) Σαν παλαβη κανει για να με ξεκουρασει.....αλλα και γω δεν θελω πολυ να την κουρασω....75 χρονων ειναι...ασ κρατισει τις δυναμες της για το εγγονι ;););)

Eyeore μου παιρνω utrogestan..απο 2 πρωι, μεσημερι κ βραδυ (τα βαρεθηκα καπως αλλα τι να κανω)

Τα βαρεθηκες;;;;;

Εγω επαιρνα ουτροτζεσταν απο τον Φεβρουαριο κ τα σταματησα πριν 2 εβδομαδες!!!! ;););););)

Έγραφα και πριν αλλά μου το έσβησε:

Ζάχα μην κουνηθείς καθόλου! Αν μάθω ότι σηκώθηκες να γράψεις στο ποστ...θα στείλω τις φίλες μου τις κατω-αυλακιώτισες να σε κάνουν ΝΤΑ!

Καλή επιτυχία !!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:

Καλημερα σε ολα τα αγωνιζομενα κοριτσοπουλα!!!

Δεν προλαβαινω να διαβασω,ευχομαι ομως καλη επιτυχια σε ολα τα κοριτσια!!!

Ζαχαρενια μου,φιλια παρα πολλα,ξεκουρασου και ολα θα πανε καλα!!!

Τα φιλια και την αγαπη μου σε ολες κοριτσακια μου!!!

kalimera se oles koritsakia!

zaxa na meineis ekei xapla, min akousoume oti sikwthikes ektos gia toualetta!auto dikaiousai:)

kali epitixia se oles tis kopeles pou prospathoun kai kali sinexeia se autes p epitixan!

dafnoula m pisti na xeis!to xerw einai poli diskolo na vlepeis arnitiko apotelesma meta apo toses prospatheies alla exei O THEOS gia olous koritsi m!tha to deis!

καλημεραααααα!!!! (ακουστηκε πολυ κεφατη ε?...)

ηρθα γραφειο και προσπαθω να μαζεψω το μπαχααααλοοοοοοο που εχουν αφησει!!!! γρρρρρρρρρ

καλε ενημερωστε με ειχαμε κανα ΘΕΤΙΚΟ ΧΟΡΙΑΚΑΚΙ????????

1000 ευχαριστω για το ενδιαφερον σας τζουτζουκακια μου!!!! :D

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...