Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο8

Recommended Posts

se euxaristo giorgo makari panagia mou na exoume ena thetiko apotelesma kai oles oi kopeles pou prospathoun....dafnoula kakos to ekanes to test polles fores deixnoun arnitiko eno den einai kai ego to eixa pathei kai an den to ekanes kai me ta proina poso mallon...aurio xoriakoula...kai euxomai na itan lathos to test mesa apo tin kardia mou...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Φενια μου πολυ καλη ωοληψια με πολλα και καλα αυγουλακια κουκλιτσα μου!Ολα να πανε τελεια!

Δαφνουλα μου μη το βαζεις κατω και μη στενοχωριεσαι.Ειναι γεγονος πως η διαδικασια και δυσκολη ειναι και μας φθειρει ψυχολογικα και οικονομικα.Ομως μη το βαζεις κατω και εχε πιστη.....Συμφωνω με το γλειφιτζουρακι,οχι μονο στο 90 αλλα και πριν το σφυριγμα της ληξης εχουν γινει ανατροπες ;) Να πας οπωσδηποτε αυριο για χοριακη και θα περιμενουμε τα νεα σου.

Κατερινακι μου τι αρνητικες σκεψεις ειναι αυτες??? Θελω να πιστευω οτι δεν ειναι τιποτα απολυτως Πηγες ΩΡΛ τελικα?Τι σου ειπε????

Βρε κοριτσακια κι εγω τη Ζαχα σκεφτομαι.Τι να κανει αραγε????????????

Μαριλουουουουου!!!!!!!!Κανενα νεωτερο εχουμε?

Εγω πηγα σημερα γιατρο,διδυμακια τελικα.Αλλα θα ξαναπαω παρασκευη γιατι ο ενας σακος δε φαινοταν κ πολυ καλα.Κ πανω που χαρηκα,πηγα το απογευμα για δουλεια κ ο μ......κας με αναγκασε να παραιτηθω .Αλλα θα παρω το αιμα μου πισω,που θα μου παει :x:x:x:x:x:x

Αυταααααααααα τα ολιγα προς το παρον.Θα επανελθω.......

Γεια σας και παλι!!!!

Λοιπον πηγα στον ΩΡΛ τελικα δεν ειναι πυον ουτε οι αμυγδαλες μου ειναι ερεθισμενες ουτε η μυτη ουτε τιποτα!!!Απλα απο προηγ μπουκωμα εχει κανει σαν επιχρισμα πανω στην αμυγδαλη θα φυγει να μην ανησυχω!!!Με εβαλε βεβαια καλου κακου να κανω καποιες εξετασεις αυριο λογω εξωσωματικης και θα μιλησει και με γνωστο του γυναικολογο εξωσωματικο με ειδικοτητα στην ανοσολογια κιολας και θα τον ρωτησει για οοοοολα!!!!!!

Επισης η ενοχληση που νιωθω στο λαιμο ειναι απο το αγχος μου κα ειναι πεντακαθαρος ο λαιμος μου!!!!

Ουφφφφφ ηρεμησα!!!!!!!!

Δαφνουλα μου αυτα τα τεστ ειναι πεταμενα λεφτα κοπελα μου μονο η χοριακη θα σου δωσει το τελικο αποτελεσμα κα ευχομαι ολοψυχα να ναι ++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Φενια μου για εμβρυομεταφορα δηλ Τριτη Τεταρτη ε?Ισως να μαστε κ μαζι..εγω το Σαββατο παω για υπερηχο!!!!Πανω κατω μαζι θα μαστε!!!!!!!!

Σοφιτσα διδυμακιααααα τελεια νεα!!!!!Μπραβο κοπελα μου!!!!!!!!!!!!!

Γλυφιτζουρακι μου εισαι καλυτερα οσο περνανε οι μερες??

Μαριλου μου τι κανεις????Ποτε πας γιατρο??

Ρε κοριτσια κ γω τη Ζαχα σκεφτομαι..δεν εχει καμια κοπελα τηλ της??

Κ απο οτιειδα και στο Facebook απο το Σαββατο δεν εχει μπει...

Ευχομαι ολα να πηγαινουν καλα και απλα να της χαλασε ο υπολογιστης!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fenia me to kalo na kaneis tin emriometafora!!!ola na pane teleia!!!!se euxaristo gia to kouragio

sofitsa,teleia nea,aaaa na sou po den anxonomaste,ola tha einai katapliktika ston epomeno uperixo,tha deis tha parei kai o allos sakkos ta pano tou!!!!oles sas euxaristo pou skipsate stin duskoloi fasei pou pernao ,na exete pisti kai kouragio !!!!

as kanoume kai mia euxoula gia tin zaxa pou toso polu mas exei voithisei oles ,me to xioumor kai to kouragio pou mas edine ,auti tin fora na einai i teleutaia kai tuxeri!!!!!!!!!

zaxa se skeftomaste!!!!!! :D

Κατερινιω τελεια τα νεα!!!Αφου στο ειπαμε...τιποτα δεν θα ειναι!!! :YMHUG:

Χ α λ α ρ ω σ ε λοιπον και απεβαλε το αγχος για να εισαι ηρεμη τις επομενες μερες ;)

ΚΑλησπερα κοριτσια και Γιωργο μας!!!!

Ειχα μερες να σας γραψω γιατι δυστυχως απο το Σαββατο μεχρι και σημερα ημασταν στο νοσοκομειο με τον αντρα μου. Παλι τον επιασε ενας παρα πολυ δυνατος πονος και αυτη τη φορ μας κρατησαν μεσα για αναλυτικες εξετασεις γιατι ο γιατρος επεμεινε οτι αποκλειεται αυτος ο τοσο δυνατος πονος ητνα απο το στομαχι. Μπορει να εχει μια ευαισθησια στο στομαχι αλλα όχι τοσο δυνατο πονο. Ε και τελικα μετα απο αξονικη φανηκε οτι εχει μικρες πετρες στη χολη που του προκαλουσαν κωλικους καθε φορα και για αυτο πονουσε τοσο ! (Nicol απο το ιδιο μαγαζί τους ψωνισαμε τους αντρες μας τελικα????)

Μολις ξεμπερδεψουμε με αυτην την προσπαθεια θα κανονισουμε χειρουργιο για αφαιρεση χολής. Ευτυχως παντως παρόλο που θα χρειαστει χειρουργείο που βρεθηκε η αιτια των πονων και ειναι κατι που διορθωνεται!!!

Κατα τα αλλα εγώ πηγα στον γιατρο μου τις μερες που χρειαχοταν, χωρις να ξερω αν θα φταναμε να ολοκληρωσουμε την προσπαθεια γιατι δεν ξεραμε ποσο ακομα θα τον κρατουσαν μεσα!!! Τελικα όμως θα συνεχισουμε. Παω αυριο για ωοληψια!!!

Τι εγινε ειδα οτι απο τη Zaxarenia δεν εχουμε κανενα νεο?

Sofitsa συγχαρητηρια για τα διδυμακια σου!!!

Fenia καλή ωοληψια!!!

Dafni μου εχουμε κανενα νεο?

ΝιcolG εγω ειμαι εδω!!!!

Γειά σου Βασούλα με το καλό η ωοληψία σου αυρίο....Εύχομαι όλα καλά να πάνε. Εσύ πως νιώθεις;

Κατερινάκι γειά σου και σενα...

Δάφνη αν και δεν έχουμε μιλήσει πολύ μαζί σε σκέφτομαι πολύ, εύχομαι να έχεις καλά νέα να μας πεις παρά το αιματάκι.

Η Ζαχαρένια λογικά θα είναι σε κατάσταση ξάπλάς.

Συγχαρητήρια για τα διδυμάκια Σοφούλα.

Φένια και σε σένα με το καλό η ωοληψία σου...

Χαζομπαμπά τι κάνεις;

Λολιπάκι πως πάει; καλύτερα;

Eyoraki μου τι κανεις???? Αχ ειχα καιρο να σε δω παλι μεσα!!! Ελπιζω οι ασχημες μερες να περασαν και να εισαι παντα καλα απο εδώ και μπρος!!!

Εγω αισθανομαι πολυ κουρασμενη λογω του προβληματος του αντρα μου αλλα να σου πω την αληθεια μου εχει κανει καλό γιατι ετσι δεν εχω αισθανεθει καμια αγωνια και αγχος για αυτην την προσπαθεια! Ελπιζω να μου βγει σε καλό!

zaxa m ma p vriskesai koritsi m?

opou kai na vriskesai na sai kala kai kali epitixia stin prospatheia sas!

sofitsa m na min agxwnesai k ola tha pane kala!thetiki skepsi na xeis kai pisti panw apo ola!

auto einai to simantikotero!me to kalo ta didimakia sou!

Eyoraki μου τι κανεις???? Αχ ειχα καιρο να σε δω παλι μεσα!!! Ελπιζω οι ασχημες μερες να περασαν και να εισαι παντα καλα απο εδώ και μπρος!!!

Εγω αισθανομαι πολυ κουρασμενη λογω του προβληματος του αντρα μου αλλα να σου πω την αληθεια μου εχει κανει καλό γιατι ετσι δεν εχω αισθανεθει καμια αγωνια και αγχος για αυτην την προσπαθεια! Ελπιζω να μου βγει σε καλό!

Βασούλα μου έχω καλό προαίσθημα όλα καλα θα σου πάνε θα δεις!

Γειά σου Girl 84 :)

Γεια σας ομορφες!!!!!!!!!!!!!!!!και ομορφε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε??Εγω ειμαι μια χαρα και πολυ ηρεμη μετα απο μερες!!!!!!!!!!!!!!!

Φενια μου εγω δεν θα κανω ωοληψια εχουμε 5 παγωτινια στην καταψυξη που ευχομαι να γινουν πανεμορφα και γερα μωρακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελικα ολες με περασατε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ζαχααααααααααααα σε σκεφτομαστε και η θετικη μας ενεργεια ειναι κοντα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δαφνουλα μου τι νεα?Πως εισαι?

Βασω μου κοπελα μου τι τραβατε κ σεις???Απλα ας αποφυγει τα χορταρικα λαχανικα ξηροκαρπια και οσπρια οτι πρηζει δηλαδη..τουλαχιστον μεχρι να ολοκληρωθει η προσπαθεια σας!!!!!!!!!!!Η οποια θα χει φυσικα θετικο αποτελεσμα και την λαπαροσκοπηση θα την περασετε πολυυυ ευκολα!!!!!!!!!!

Εγκυουλες μας τι κανετε??????

kalispera se olous!!!!!dustixos ta nea mou den einai euxarista!!!ta palio test vgikan alithina ,itan arnitiki i xoriaki mou!!!!!kali sunexeia se oles sas kai kali epituxia!!!tha mpaino na sas diavaso ,na mathaino nea sas kai opou mporo na sas voithao!!!!to oneiro mou apla anavaletai den akuronete,tha palepso me kathe tropo na to kano pragmatikotita!!!!!

sas skeftomai kai proseuxomai gia sas!!!!!!!!

kali sunexeia!!!!!

sas euxaristo gia ola

Δαφνη μου :(:(:( !!!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπαρχουν λογια να σε παρηγορησουν καλη μου το ξερουμε ολες!!!!

Μια μεγαλη αγκαλια απο μενα και οτι θες ειμαστε εδω!!!!!!!!!!!!!!

Θα ρθει η στιγμη η μερα που θα μας ανακοινωσεις το θετικο αποτελεσμα και ολα ατα θα τα χεις ηδη ξεχασει κοριτσακι!!!!!Τη δυναμη να παλεψεις θα στη δινει καθε μερα το αγγελουδι που εχεις ηδη στην αγκαλιτσα σου!!!!!!!!!!!!!!

Φιλακια

ΔΑΦΝΗ μου..........λυπαμαι! Κραταω ομως αυτο που εγραψες και συμφωνω απολυτα :<to oneiro mou apla anavaletai den akuronete,tha palepso me kathe tropo na to kano pragmatikotita!!!!!>

ΒΑΣΩ σε καταλαβαινω........ο δικος μου ειχε κοτρωνα (οχι πετρα) στο νεφρο κ ειχε τρελλους κολικους πριν κανει εγχειριση!!! Περαστηκα και καλη συνεχεια στην προσπαθεια σας!!!!!

Eyeore71 ολα καλα με μενα..την Παρασκευη θα παω στον γιατρο να δει μωρα,αιματωμα κ περιδεση...ετσι μωρε για να εχουμε μια 2η γνωμη (η πρωτη γνωμη ειναι η δικη μου) =))=))=))=))=))=))=))=))=))

lolly kai katerina sas euxaristo pollu!!!!oles kai olous sas euxaristo!!!

katerinaki perastika gia ton antra sou,siderenios euxomai,lolly mou ola tha einai super tin paraskeuvi tha to deis!!!!!!

ennoeitai pos exo to aggeloudi mou kai mou dinei dunami, kai fusika trelathike apo ti xara tis molis tin pira agkalia orthia meta apo toso kairo!!!!!!to euxaristo einai pos tin exo kai einai pragmatika ena polli kalo paidi,apla............!!!!!anavalo to oneiro!!!!!!!!

sas stelno mia terastia ,sfixti agkalia gia na parete dunami!!!!!

dafni mou lupamai para polu,hlpiza na itan apo tin emfuteusi...skepsou omos oti exeis to paidaki sou kai i agkalitsa tou tha se kanei na ksexnas ta panta...vasoula persatika ston antrouli sou kai kali oolipsia!!!perimenoume nea sou aurio..ego telika pao to savvato:):):)katerinaki pote i emvriometafora?ego mallon triti...i zaxa xathike...o xazompampas mas ti kanei???filakia koritsakia se oles...eyeore71 se euxaristo polu polu...

Φενια μου δεν ξερω ακομη...Σαββατο 10η μερα κυκλου θα παω για υπερηχο και βλεπουμε..λογικα προς το τελος της επομενη βδομαδας!!!!

Αντε να ρθει η σειρα μου..σχετικα ολες κοντα θα μαστε!!!Με μια δυο μερες διαφορα!!!

Πωπω τα θετικα θα πεφτουν σαν τη βροχη το ενα μετα το αλλο!!!!!!!!!

Ε ρε γλεντια που χουμε να κανουμε [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

έχεις πμ.

Ωχ!βλακείες σου γράφω, τώρα το συνειδητοποίησα.Πάρε τηλ. σε εφημερεύοντα, αύριο είναι 28η.Πάρε γενικά, αν δεν βρεθεί κάποια κοπέλα που να την έχει.Η στο κέντρο που κάνεις εξωσωματική αυτοί σίγουρα θα μπορούν να σου δώσουν,πάντα έχουν.

ΓΑΙΔΑΡΑΚΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΒΡΕ?ΣΕ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ!!ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ!!

ΑΥΡΙΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΝ ΔΥΟ ΕΝΑ ΔΥΟ,ΕΝΑ ΣΤ'ΑΡΙΣΤΕΡΟ!!! :lol::lol: ΤΑ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΠΑΡΤΕ ;)

ΔΑΦΝΟΥΛΑ ΜΟΥ ,ΛΥΠΑΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΞΕΡΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΛΙΑ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΡΩΣ ΣΑΝ ΧΥΛΟΠΙΤΑ,ΘΕΣ ΝΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΜΑΖΙ!!

ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΙ ΑΥΤΟ,ΑΓΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!!ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ;)

ΖΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΗ?ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΔΥΝΑΜΗ!!!

ΓΙΩΡΓΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΤΟ ΜΠΕΜΠΟΥΛΙΝΙ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΕΤΣΙ? Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!!!

Κοριτσακια μου σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!

Dafni Μου ειλικρινα λυπαμαι παρα πολυ. Δεν ξερω τι αλλο να πω. Μονο το οτι ειμαστε διπλα σου και θα περιμενουμε συντομα να ακουσουμε τα νεα σου για το καινουριο ξεκινημα!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...