Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο8

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!!!Γιωργο χιλιοχρονος και με το καλο να ερθει και το μωρακι σας :D:D

Δαφνη μου το μονο που μπορω να σου πω ειναι να μην αγχωνεσαι και καλου κακου καν΄το αυτο το τηλ στο γιατρο σου,ποτε δεν ξερεις...Παντως μεσα απο την καρδια μου σου ευχομαι να πανε ολα καλα ;);)

Ζαχα καλη εμβρυομεταφοραααααααααααααα :P:P:P:P:P:P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Girl αν τελικα χρειαστει...καλη αρχη κ συντομα μ'ενα θετικοτατο αποτελεσμα :):)

Μαριλου πως αισθανεσαι γλυκεια μου?Ελπιζω κ ευχομαι πολυ καλυτερα.. :D

Γλειφιτζουρακι κι εγω μετα απο 20 μερες βγηκα εχθες για μια........πορτοκαλαδα !!!!:lol::lol::lol:

Κ ειναι γεγονος πως ενα σοκ το επαθα!Παντως για να ειμαι ειλικρινης με αυτο τον καιρο προτιμω καναπε κουβερτα και λαπιτοπ!Μηπως παρατεμπελιασα?Αφηστε που σημερα ξεκιναω κ δουλεια και καθολου δε θελω :(:(

sas euxaristo gia ton endiaferon,loipon pira ton giatro kai to mono pou mou eipe einai na auxisome kialo ta utrogestan apo 3 ton 200 ta kaname 4 kai ksapla!auta kai vlepoume!oso anafora tin xoriaki mou eipe pos to noritero einai tin 12 mera kai simera eimai stin 10 opote exoume akoma dromo,gero stomaxi kai upomoni!!!!!

na eiste kala kai iremes!!!!!

kalispera koritsia se oles!!giorgo sou euxomai xronia polla kai oi epithumies sou euxes mou!!!dafni kai ego eixa aimoragies se mia egkumosuni kai malista 3mines opote xalara kai na pane ola kala..girl84 dustuxos kai ego eixa fusiologikes egkumosunes xoris kai meis na xoume provlima alla telika kataliksame kai emeis stin eksosomatiki...euxomai ta kalutera stin prospatheia sou :P

Γιωργο Χρονια πολλαααα!!!!!Να τα εκατοστησεις και με το καλο νκρατησετε το μωρακι σας!!!!!!Αντε του χρονου θα το χεις μαζι στα κερακια που θα σβησεις!!!!!!!!!!!

Ζαχα καλη επιτυχιααααα!!!!!!!Περιμενουμε νεα σου!!!!!!!!!1

Κοριτσακι84 καλωσηρθες στην παρεα μας και καλη επιτυχια στην προσπαθεια σου!!!!!!!!!!

Δαφνη μου ευχομαι ολα να ναι απλα ενα σημαδι εμφυτευσης!!!!!!!!!!!!!

Μαριλου πως εισα???

Λολλι τι κανουν τα μπεμπε???Η μαμα τους???

Ευακι τι κανεις???

Σοφιτσα ποτε πας γιατρο???

Βασωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!Πως τα περασες Σ/Κ???

Ξεχασα καμια???

Εγω ξεκινησα σικλακουρ 2χ3 κι σαλοσπιρ!!!!

Φιλακιαααααα

Απιστευτο!!Το ξερατε αγαπημενες μου οτι αποψε αντι για το νησι θα απολαυσουμε τα μουτρα του Γιωργακη???Τσαμπα μια εβδομαδα αναμονης δηλαδη!Εξωφρενικο!

Κατερινακι σημερα εκανα την τριτη μου χοριακη(5992 παρακαλω) και λεω αυριο να παω γιατρο.Εχω αγωνια για το αν ειναι διδυμα ή οχι.Μωρε λετε τα 2 εμβρυα που μου βαλανε να γινανε 4??Ή ψεμματα μου ειπανε κ βαλαν παραπανω??Πολυ υψηλη δεν ειναι?Τι λετε κι εσεις βρε κοριτσακια?? :lol::lol:

Kοριτσακι κατα μεγαλη πολυ μγαλη ομως πιθανοτητα πας για διδυμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τελεια ειναι η χοριακη σου και εις ανωτερα!!!!!!!!!!!!Περιμενουμε τα νεα απο τον γιατρο σου!!!!!

Ρε κοριτσια κανενα νεο απο τη Ζαχαρενια???

koritsia exo mia aporia{elpida} opia mporei na mou apantisei!otan sas eipa pos exo aima ,mou dosate kouragio legontas mou pos mporei na einai apo tin emfiteusi!poso aima mporei na sou prokalesei arage auti i diadikasia?exei perasei kapia kati analogo me epituxia? :cry:

ΣΟΦΙΤΣΑ κ εγω στην 3η στη σειρα χοριακη ειχα χτυπησει πεντοχιλιαρο!!!!! Θυμαμαι οτι η 1η μου χοριακη ηταν 450μοναδες κ ο μικροβιολογος μου ειχε πει οτι αυτη η τιμη προιδεαζει για διδυμα!!!!!!!!!

Οσο για τον Γιωργακι το βραδυ....ξενερωσα κ εγω γιατι περιμενα να δω το νησι και το κακο ειναι οτι ολα τα καναλια θα εχουν το ιδιο :evil::evil:

ΔΑΦΝΗ μου δεν μου εχει τυχει..απ οτι εχω διαβασει ομως μερικες σταγονες ισως να ειναι καλο σημαδι ;) Σε ποια μερα μετα την εμβρυομεταφορα εισαι;

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ η Ζαχα μαλλον κανει κρεβατατο γι αυτο κ δεν μπηκε :)

lolly mou eimai stin 10 mera!den exv apla stagones kati parapano!!!!apla eplizo!!!!!

χοριακη θα κανεις τελος της εβδομαδας-αρχες της αλλης (αν υπολογιζω σωστα);

Τελικα επικοινωνισες με τον ντοκτορα; Στην 1η προσπαθεια ειχα κ εγω αιμα...οχι αιμα δηλ σκουρο καφε,λιγες σταγονες.....πηρα τον γιατρο κ μου αυξησε την προγεστερονη(ασχετα με το αποτελεσμα).

Παντως υπαρχουν πολλα κοριτσια που με αιματακι ειχαν θετικη χοριακη... @};-@};-

koritsia exo mia aporia{elpida} opia mporei na mou apantisei!otan sas eipa pos exo aima ,mou dosate kouragio legontas mou pos mporei na einai apo tin emfiteusi!poso aima mopier na sou prokalesei arage auti i diadikasia?exei perasei kapia kati analogo me epituxia? :cry:
σταματησε ε

κοριτσακι μου εγω στην αρχη ειχα 3μερες πριν τη χοριακη αιμα και για τους πρωτους 3 μηνες!μετα απο αιμορραγια στα τελη του 3ου σταματησε εντελως.ηταν ενα αιματωμα 3 εκατοστα.3 μηνες εμεινα ξαπλα αλλα ολα καλα μεχρι στιγμης!περιμενω τα παληκαρακια μου με ανυπομονησια!να εχεις πιστη..

minie mou dustixos den stamatise !!!!!esu eixes poli aima?i mono stagones pou kai pou!!!!!!

sou euxomai oti kalitero me ta pallikarakia sou na apolauseis oso mporeis tin periodo tin egkumosini sou kai me to kalo na ta pareis agkalitsa

Καλημερα,τι κανετε??

Δεν ειμαι καλα ..

Ειναι να μην πω ολα οκ και τσουπ να η αναποδια παλι...

Εχω παλι πυον κατι σαν πυον στις αμυγδαλες μαλλον πισω απο αυτες..χωρις να με ποναει ο λαιμος μου,χωρις τιποτα..ετσι ξαφνικα χτες το βραδυ μετα τα δοντια κ τις προληπτικες γαργαρες κανω ενα τσεκ και τσουπ σαν καρφιτσουλα...σημερα το πρωι κ απο την αλλη μερια..τι θα κανω δεν ξερω..εχω αγχωθει παρα πολυ δεν ξερω τι τα δημιουργει και γιατι τωρα??Ολο τον χρονο τιποτα και τωρα??

Ρε κοριτσια μηπως φταιει η νταροντα?Μηπως μου κανει παρενεργειες?Γιατι και την προηγ φορα που σταματησα τη προσπαθεια παλι το ειχα αυτο και παλι εκανα νταροντα..ενω στην προσπαθεια περυσιπου εκανα βραχυ και δεν εκανα νταροντα δεν ειχα τιποτα!

Δεν ξερω ειμαι που στεναχωρεμενη και αγχωμενη και με αυτα τα ΝΚ αν συνεχιζετε η φλεγμονη θα ανεβουν που θα παει..δεν ξερω τι να κανω τι να σκεφτω..το απογευμα θα παω παλι στο γιατρο ΩΡΛ..αλλον αυτη τη φορα..

Αυτα τα υπεροχα νεα μου...

Καλημερααααααααααααααα

και χρονια πολλα σε οσους/οσες γιορταζουν σημερα!!

Daddy χρονια πολλα για χθες και οοοοοοοοοοοοοοοοοτι ποθεις!!!!!

Αααααχ παιδια χθες βγηκα εξω....μετα απο 7 μερες!!!! Και στο χωριο που βγηκα ελεγα απο μεσα μου: "Πω πω κοσμοοοοοοοο!" Και να φανταστειτε ειδα δεν ειδα 15 ατομα.... :shock::shock:

Που να μεναμε και στην πολη :shock::shock::shock::shock:

Κατα τ'αλλα...οκ....μονο που κουραζομαι ευκολα...και σαν να....εχει αλλαξει η γευση μου....χθες π.χ. ειχαμε κοκκινιστο και παρολο που μ'αρεσει πολυ και βαζω και λιγη πιπερια κοκκινη και μανιταρακια μεσα....απο γευση.....σαν ....και το τυρι ακομη αλλη γευση σαν να ειχε....

τι να πω..?

Μαλλον τα εχω παιξει λιγουλακι 8-}8-}8-}8-}=p~=p~=p~:-ss:-ss:o):o):o)

Κατερινακι περαστικα κοπελα μου.....μακαρι να φυγει γρηγορα....

βρε που πήγε αυτο που έγραψα???

Κατερινάκι μου δε θα είναι τίποτα .....μη σκέφτεσαι αρνητικά όλα καλά θα πάνε...

ΝικολΓ χαλαλι βρε...να με κλείσουν 1 χρόνο μέσα αν είναι για μπεμπε.....αξίζει αξίζει.....φιλιά πολλά

kalispera koritsakia...dafni mou ego eixa gia treis mines arketo aima kai oxi vevaia stagonitses...meta tous treis stamatise kai eixa tin atuxia na to xaso 5 minon apo mikrovio alli aitia diladi...imoun ksapla treis mines me utrogestan kai mou eixe pei o giatros oti itan apo tin emfuteusi kai malista kapoies meres eixa para polu pou fovomoun gia apovoli...iremise mporei na min einai tipota...apo ti kseroume evdomi me enati ginetai i emfuteusi polu pithanon na einai auto,min trelainesai,upomoni....sofitsa teleia i xoriaki sou mpravo koritsaki mou!!!koritsakia pao to savvato gia oolipsia kamia alli mazi mou??nomizo i vaso???

to xero pos tha mou peite pos viastika ,alla den kratiomoun!!!!!ekana test kai fusika vgike arnitiko! :cry::cry::cry: !!!!!tha pao kai tupika aurio gia tin xoriaki ,mexri aurio tha perno kanonika ta xapia mou kai vlepoume!!!!apla stenaxoriemai,giati oikonomika den mas pairnei kai gia tetarti fora,toulaxiston oxi fetos kai auto olo me paei piso xerontas pos to oneiro mou anavalete ep aoriston!!!!

na eiste oloi kai oles kala,na exete panta thetikoi skepsi kai pisti stin kardia sas!!!!!!!

to xero pos tha mou peite pos viastika ,alla den kratiomoun!!!!!ekana test kai fusika vgike arnitiko! :cry::cry::cry: !!!!!tha pao kai tupika aurio gia tin xoriaki ,mexri aurio tha perno kanonika ta xapia mou kai vlepoume!!!!apla stenaxoriemai,giati oikonomika den mas pairnei kai gia tetarti fora,toulaxiston oxi fetos kai auto olo me paei piso xerontas pos to oneiro mou anavalete ep aoriston!!!!

na eiste oloi kai oles kala,na exete panta thetikoi skepsi kai pisti stin kardia sas!!!!!!!

Δαφνη μου προσωπικα πιστευω οτι μεχρι την καθορισμενη χοριακη τιποτα δεν χανεται...Προφανως υπαρχει λογος που μας λενε να την κανουμε συγκεκριμενη μερα,αλλιως θα το αφηναν στην κριση μας ;)

Καταλαβαινουμε ολες εδω μεσα την ψυχολογια σου......κακα τα ψεμετα ειναι φθορα ολο αυτο...και σωματικη και ψυχολγικη και οικονομικη....

Να συνεχισεις τα φαρμακα σου κανονικα κ να πας για χοριακη...Ξερεις ποσες ανατροπες εχουν γινει στο 90' ;;; :-*:-*:-*:-*:-*:-*

γι'αυτον ακριβως τον λογο οι γιατροι επιμενουν να κανουμε συγκεκριμενη ημερα την χοριακη κ ΟΧΙ τεστ...

ξερεις ποσες κοπελες απογοητευθηκαν απο το αρνητικο τεστακι κ η χοριακη τους βγηκε θετικη??

δεν θελω να σου φουσκωνω τα μυαλια αλλα να πας οπωσδηποτε αυριο κ ευχομαι απο καρδιας να κανεις κ εσυ την ανατροπη!!

Ααααααα και κατι ακομα πληροφοριακα....

η ορμονη Β-χοριακη ανιχνευεται πρωτα στο αιμα και μετα στα ουρα.....αυτος ειναι κ ο λογος που καποιες φορες τα τεστ φαρμακειου δινουν ψευδος αρνητικο αποτελεσμα!!!

exete toso dikio me osa mou lete kai i alitheia eina pos ola auta ta xero apla i anamoni se skotonei kai kathe fora pou pao toualeta{pou pao suxna logo suxnoourias}kai vlepo to aima pefto akoma pio kato!!!

mpika se ena forum pou milaei gia iothesies kai ida to megalio psixeis ton anthropon pou exoun mpei s autin tin diadikasia kai auto pou me rixnei akoma pio polli einai pos o antras mou einai tooooosooooo arnitikos parolo pou stin perioxi pou menoume uparxoun toulaxiston 7 paidakia iothetimena!apo tin mia oi antres mas einai konta mas kai mas stirizoun s olo auton ton agona pou kanoume alla apo fusi den einai to idio!!!!!ego prospatho gia deutero paidaki san na min eixa kanena{enoo me to idio pathos}gi auton i logiki tou leei pos exoume ena kai den pirazei an den ta katafernoume gia deutero!!!!den einai idia i anagki mas ,den xero!!!sugnomi gia to ksespasma,apla den xerei kaneis se ti louki exoume mpei kai etsi exo esas gia tin psixotherapeia mou{pou telika suntoma tha prepei na ksekiniso}!!!!!

alitheia exo toso entona tin zaxa sto mualo mou,exei kamia kanena neo tis!!!!?????

sas euxaristo

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...