Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο8

Recommended Posts

Μπραβο Φενια!!!!Ολα καλα λοιπον!!!Αντε κοντευεις κ συ να μπεις το κλαμπ της αναμονης!!!

Εχουμε λοιπον..

Dafni στην αναμονη του +++++++++++++!!!!!!

Νikoleg στην αναμονη του +++++++++++++!!!!!!

Fenianelστην αναμονη της αυγουλομαζωξης!!!!!!!!!!!!!!!

Vasso78 στην αναμονη της αυγουλομαζωξης!!!!!!!!!!!!!!!

Zaxarenia στην αναμονη της εμβρυομεταφορας!!!!!!

katerina στην αναμονη της εμβρυομεταφορας!!!!!!

Ξεχασα καμια??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

:evil::evil::evil::evil::evil: ta neura mou!eixa grapsei ena katevato kai molis patisa gia upovoli me petakse!!!!

mpravo giorgo mou pou ola itan teleia stin exetasei!na xereis pos oles mas sas skeftomaste kai noiazomaste poli!!!!

zaxa ,sou euxomai mesa apo tin kardia mou ,to kouragio,tin dunami kai to gelio pou mas exeis xarisei ,para ton agona pou edines kai su, na sou epistrafei me mia terastia xoriaki!!!

ego apo aurio mpaino stis "kokkines"meres :cry: ,tis alles duo fores eixa aima apo tin 9 kai 12 mera kai etsi tora kathomai seanamena karvouna!!!!!

koritsares omos upomoni kai pisti kai ola tha pane super!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιωργο μου μπραβο μπραβο μπραβο το νινι σας!!!! Αχ μωρε πως περασε ο καιρος!!! ΚΑι αυτο το ζουζουνι να σας κανει και κολπακια λες και καταλαβαινε οτι το βλεπατε και εκανε τα καλα του για να σας εντυπωσιασει!!!!

Σε ευχαριστουμε πολύ που προσευχεσαι για ολες μας! Και εγω καθε μερα προσευχομαι στην Αγ. Ειρηνη Χρυσοβαλαντω και στην Παναγια και το ξερω πως η πιστη μου αργα ή γρηγορα θα μου φερει το θαυμα!

Fenia πολυ καλα τα νεα με τα αυγουλακια σου. Μαλλον μαζι θα κανουμε την ωοληψια. Εως τωρα θα ξαναπαω την Τριτη στο γιατρο. Ευτυχως που πηγα σημερα και δεν περιμενα τη Δευτερα γιατι θα εκανα μεγαλη βλακεια!!! Επειδη τις οδηγιες μου τις εδωσε ο γιατρος εκεινη την ημερα που ημουν στο νοσοκομειο με τον αντρα μου και πηγα ξενυχτισμενη και με το μυαλο μου αλλου, δεν κατλαβα κατι σωστα για ενα φαρμακο και το σταματησα ενω επρεπε να το συνεχισω σε μικροτερη ποσοτητα. Αλλα ευτυχως το καταλαβα εγκαιρως!

Katerina μπραβο! Πολύ καλή η λίστα σου!!!!!

Ζαχαρενια εμαθες κανενα νεο γι τα εμβρυακια????

Τελειαααα τα νεα σου Γιωργο μου!!!!!Μπραβο μπραβοοοοοο!!!!!!Απο τωρα φαινεται το μωρακι ποσο καλο και ησυχο θα ειναι !!!Το γλυκουλι μου αχ!!!!!!!!!

Ετσι παντα καλα νεα να εχουμε!!!!!!!!!!

Καλε Ζαχα που εισαι????

kalimera,kali evdomada se olous!!!

zaxa kali epituxia stin emvriometafora,simera tha tin kaneis i aurio????

dustixos ,pali exo aima!!!!!!pragmatika den xero ti na po????!!!!euxomai kai proseuxomai oles oi prospatheies sas na einai thetikes!!!!!!!

Καλημέρα και από μένα καλή επιτυχία σε όλες. Ζαχαρένια μου με το καλό,όλα να πάνε καλά να είναι η τελευταία σου προσπάθεια από την ψυχή μου.Μέχρι που έφτασες και το Γιουλάκι, τέτοιο αυγό και κακό!!!Λολιπάκι μου, τι έπαθες; Πως νιώθεις τώρα; Θα μείνεις πολύ στο κρεβάτι. Γιώργο τέλεια τα νέα. Μαριλού άκουσε ο καλός θεούλης τις προσευχές σου , θυμάμαι τις αγωνίες σου όταν μιλάγαμε και καταχάρηκα με τα νέα σου...Νικόλ μου πως είσαι;Εσύ Βασούλα πως τα πας! Δάφνη...με το καλό η χοριακή σου. Βρε κορίτσια πείτε μου σας παρακαλώ, πως αισθάνεστε μετά από εμβρυομεταφόρα;Σωματικά εννοώ;Δάφνη τι συμπτώματα έχεις; Να ξέρεις πως το αιματάκι πολύ συχνά είναι δηλωτικό εμφύτευσης.Μην ανησυχείς! :roll:

loly mou kaliera kali evdomada!xereis meta apo idi 2 apotuxies stin plati kai me ta idia suptomata ,theoro pos einai perito na tin paro til,giati tha mou pei mia apo ta idia!!!!!

esu pos eisai?akoma ksapla?

.....μαλιστα......μην προδικαζεις ρε Δαφνακο....παρε ενα τηλ.

εγω ειμαι πολυ καλυτερα..."καθαρισα" τελειως και προφανως ειναι θετικο αυτο.Την Παρασκευη εχω ραντεβου με τον γιατρο και θα δουμε.....

Δεν ειμαι τελειως τεζα.....κανω και καρεκλατο και καναπεδατο!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

daddy cool πολυχρονος και με το καλο το παιδακι σας!!!!

Eyeore71 που εισαι εσυ καλε;;;;;;; Σε χασαμε!!!!!!

Εδώ είμαι μανούλα...Καλά είμαι τραβάω κάτι ψυχολογικά, χάνομαι για λίγο να μη σας πρήζω. αλλά μετά μου λείπετε και σας επισκέπτομαι.Πες μου, πως είσαι; Πότε θα σηκωθείς...;

geia se oles kai olous sas:)

tha mpw k gw stin parea sas giati mallon pame k meis g exwswmatiki!

an k xwris ousiastiko provlima, kai me mia egkimosini prin 2 xronia p irthe entelws fisiologika, twra dn ta katafernw na meinw egkios estw k an ekana k mia prospatheia me spermategxusi i opoia nauagise!

dwste m ti thetiki sas energeia!tin exw anagki eilikrina!

girl84 kalimera kai kalosorises stin parea tou mammy kai tis exosomatikis!eomaste peripou stin idia fasei,diladi ena paidaki me fusiologiki sulipsi kai me kamia prospatheia kai tora eimai se fasei exosomatikis{3hprospatheia}!oti aporeia exeis pes tin mas ,min anxonese kai panta na exeis sto mualo sou tin epituxia!!!!!!!!kali arxi!pote ksekinas?

Καλημέρα κ απο εμένα, πρώτα να πω ότι χαίρομαι που διαβάζω πάλι το Ευακι μου....το κάνεις επίτηδες για να μας λείπεις ε? τι κάνεις τώρα ματάκια? ξεκουραση ε?

Γιώργο μου σου ευχομαι απο καρδιάς τα καλυτερότερα γιατι είσαι πολύ καλό παιδί, πάντα χαρές και πολύ πολύ υγεία σε σας κ το μωράκι σας.

Φαφνούλα μου έχεις πολύ αίμα? αν οχι ίσως είναι για καλό....εμφύτευση εύχομαι να είναι...

Girl καλώς ήρθες κ εύχομαι να προλάβεις την όποια διαδικασία κ να μη χρειαστεί τίποτα...όμως οτι θες εδω είμαστε !!!!!

Γλυφιτζουράκι μου καλημέρα φιλάκια στα μωράκια.

Ζαχαρωτόοοοοοοοοο περιμένουμε τα νέα σου...καλή εμφύτευση βρεεεε..........

:-*:-*:-*:-*:-* σε όλες-ους

καλημεραααααα σε ολες σας!!!!!

ζαχα μου που εισαι καλε???ακομα να συνελθεις απο την ναρκωση??πλακιτσα κανω ετσι?? :lol::lol:

βρε δαφνη μου γιατι δεν παιρνεις ενα τηλ τον γιατρο??Σε ποια μερα εισαι??εχεις πολυ αιμα??

γιωργο χρονια πολλα κ καλα να εχεις...εχεις παρει το ομορφοτερο δωρο ολου του κοσμου...να σε χαιρεται η γυαικουλα σου...

εγω εδω ακομα ξαπλωμενη αλλα σημερα το απογευμα θα μιλησω με τον γιατρο να μου πει ποτε να παω να με δει..

eyεore τι κανεις κοπελα μου??σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια..η αληθεια ειναι πως περασα πολλα για να φτασω εδω...μακαρι να πανε ολα καλα

λολιποπ ο γιατρος σου εχει πει ξαπλα,καναπεδατο καρεκλατο μεχρι ποτε??

Καλημερα ΜΑΡΙΛΟΥ.

Δεν ξερω μεχρι ποτε....την Παρασκευη εχω ραντεβου για να με δει κ μαλλον τοτε θα μαθω....παντως αν μου επιτρεψει καμια βολτουλα νομιζω οτι θα παθω πολιτισμικο σοκ! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εσυ ξαπλα και Αγιος ο Θεος; Υπομονη καλο μου σε νιωθω!

kalimera nikol moi,se euxaristo gia to kouragio pou mou dineis,dustixos omos ,opos kai tis alles fores ksekinise me skouro kai oso pernaei i ora ginete pio anoixto!to "ergo"to exo dei opote!!!!!epeidi omos uparxoun edo kopeles pou tora ksekinane prospatheia i einai se anamoni as min to analiso allo giati den uparxei logos na mpoune sto tripaki min tous sinvei to idio!ola tha pane teleia kai o epimenon nika kapia stigmi arga i grigora{pou sas to auxomai olopsixa}!!!!!!!!!

upomoni,thetiki skepsi kai pisti!!!!

Καλημερα ΜΑΡΙΛΟΥ.

Δεν ξερω μεχρι ποτε....την Παρασκευη εχω ραντεβου για να με δει κ μαλλον τοτε θα μαθω....παντως αν μου επιτρεψει καμια βολτουλα νομιζω οτι θα παθω πολιτισμικο σοκ! :lol::lol::lol::lol::lol:

Εσυ ξαπλα και Αγιος ο Θεος; Υπομονη καλο μου σε νιωθω!

ολα καλα θα ειναι...απλα πρεπει να συνηθισεις πως απο'δω κ περα δεν θα εχεις πολλες

δραστηριοτητες..

εμενα στην αρχη ηταν τελεια βολτα να πηγαινω απο το κρεβατο στο καναπε.. :lol::lol::lol:

οσο για το πολιτισμικο σοκ ειμαι σιγουρη πως θα το παθω κ γω...

εχω να βγω απο το σπιτι 15 μερες...

μωρε ολα καλα να μας πανε κ χαλαλι...θα βγαινουμε με τα μωρα μας μετα..

euxaristw gia to kalwsorisma koritsia!

na ste kala:)

to savvato exw rantevou sto giatro m gia na m pei pote xekiname!

fovamai ligo einai i alitheia alla to thelw toso poli k eimai etoimi k proetoimasmeni na kanw oti k na xreiastei gia na ftasw sto thetiko apotelesma!

diskolies panta tha iparxoun ftanei na xeperniontai!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...