Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο8

Recommended Posts

συγχωρηστε με που δεν μπηκα απο χτες αλλα με πετουσε...

λοιπον 9η μερα απο την εμβρυμεταφορα 142!!!!!!!!!!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μαριλου!!!!

Μπραβο κοριτσακι μου,μπραβο!!!

Ευχομαι να πανε ολα καλα μεχρι τελους,και να κρατησεις στην ζεστη αγκαλιτσα σου ενα γερο

και στρουμπουλο μωρακι...

Φιλακια πολλα!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα σε οοοοοοοοοοοοοοοοολα τα κοριτσακια....

Ευχομαι καλη συνεχεια με θετικοτατα αποτελεσματα στα κοριτσια που προσπαθουν...

Αντε να αδειασει αυτο το θεμα να μην υπαρχει καμια,και να ανοιξω θεμα,

ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑΝ ΜΕ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ..

ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

kalimera koritsia kai xazompampa!!!!!sunxaritiria marilou :D !!!!!kali kai teleiomini egkumosuni sou euxomai!!!!!

zaxarenia glukia ante efages ton gaidaro i oura emeine!kali augoulomazoksi koritsaki na exeis ola na pane teleia :!: !!!!!molis mporeis mpes na mas peis ta nea!!!!!! :roll:

Sofitsa Κ και Marilou πολλά-πολλά συγχαρητήρια κοριτσάρες μου!!!!!!!!!!!!!!!

Όλα να σας πάνε εκπληκτικά................

Και να φουσκώσετε κι από ευτυχία.........................

Τα κορίτσια που παιδεύονται με Εξωσωματική-Σπερματέγχυση...............

Έχουνε 1 λόγο παραπάνω να είναι πιο πολύ μέσα στην καρδιά μας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλή σας συνέχεια κοπέλες μου!!!!!!!!!!!!!

:):):):):):):):):):):)

Κι εννοείται φυσικά....................

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΖΑΧΟΥΛΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Περιμένουμε νεάκια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μάκια!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημέρα Γωγάκι μου!!!!!!!!!!!!! Πώς είσαι γλυκειά μου?????

Καλή σου ημέρα Dafni μου!!!!!!!!!!!!!!! Όλα καλά μικρή μου????????

pipitsazouzouna kalimera!!!!nai doxa ton theo ola kala!to savvato valame 2 vlastokustes apo tis 3 pou eixa stin katapsiksi ,mia aristi kai mia kali!eimai se anamoni ,me megali agonia logo ton 2 apotiximenon prospatheion mou idi!tis alles fores eixa aima apo tin 9 kai 10 mera opote eimai se anamena karvouna na min mou ksanasimvei to idio mias kai allaxame diadikasia kai kano tora tin inohep kathe mera mpas kai allaxei i tuxi mas!!!!!

sas diavazo kathe mera apla den exo panta tin dunami kai to kouragio na sas grapso,panta omos sas exo stin skepsi mou kai stin proseuxi mou!!!!

dadycool thelo na sou pos ,pos se exo paradeigma pros mimisei gia tin dunami psixis pou exeis kai gia to kouragio kai tin agapi pou exete me tin gunaika sou!na eiste panta kala kai ennomenei!!!!!

extes pou diavasa pos pate gia to pap-a sokaristika poso grigora pernaei o kairos,poso eixame sugkinithei me ta euxarista nea sou ton augousto kao tora pate gia ton proto vasiko sas uperixo!!!!!

na eiste panta kala !!!!!

Bravo Dafni μου!!!!!!!!! Τα καλυτερότερα εύχομαι............

Να ρωτήσω....... κάτι που με τρώει εδώ και μέρες..................

Μετά από εμβρυομεταφορά........... πρέπει να μένουμε ξάπλα????????

Ή λέω.... βλακείες?????

exo akousei diafora,oso anafora to meta!!!emena mou eipan 3 meres ksapla kai meta poluuuuuuuuuuu xalaraaaaaaaaaaaaaaa!!!mexri anesthisias tha elega!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ γι΄ απαντησούλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί κάποια στιγμή....... θα έρθει κι η σειρά μου..................

Να ξέρω τί με περιμένει........

:!::!::!::!:

meta tin diki sas peripetia kai eputixia fusika kai prin tin emvriometafora tou savvatou ,afou pio prin den ixera,episkeftika kai go tin agia eirini kai proseuxithika dunata gia oles tis kopeles pou kanoume auton ton agona!!!!!!!se euxaristo gia tis euxes sou!!!!!

koritsia mou dunata me pisti kai upomoni!!!!!

giorgo exeis na mou steileis tin proseuxi tis agias eirini giati den tin exo!!!!!!!!!!

Καλημερααααααα σας!!!!!!!

Ζαχαρενια με το καλο να σου παρουν τα αυγουλακια να ναι αρκετα να ναι Α ποιοτητας να γινουν ολα δυνατα μωρακια και να μεινουν στην κοιλιτσα για 9 μηνες μετα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δαφνη μου καλη επιτυχιααααααα στην προσπαθεια σου!!!Ευχομαι να ναι η τελευταια σου και σε λιγες μερες ναμας ανακοινωσεις τα +++++++++++++++++++++++ αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιωργη ολα καλα!!!!!!Απο την Κυριακη ξεκναω και σικλακουρ 2χ3 και 1 σαλοσπιρ των 80μγ(πρωτη φορα μου δινουν σαλοσπιρ διοτι ανακαλυψαμε τη θρομβοφιλια)και θα ξαναπαω το επομενο Σαββατο 30/10!!!Α και μειωσαμε την νταροντα σε 10 μοναδες απο σημερα!!

Εσεις σημερα θα δειτε το σπορακι σας ε????/Αχ τι καλα!!!!!!Ολα τελεια θα ναι!!!!!!!!!

pote ksekinas prospatheia ? ;)

Όταν αποφασίσει η Κυρία Προλακτίνη να μας κάνει τη χάρη........ να πάρει την κατιούσα!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Κι αν φυσικά δεν προκύψει ως τότε bebe!!!!!!!!!!!!!!

Επομένως....... άγνωστον!!!!!!!!!!!

:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?:?

;)καλημερα!!!!!

Τι κανετε κοριτσια κ αγορι;

Να ευχηθω στην ΖΑΧΑ καλη επιτυχια στην αυγουλομαζωξη κ πολλα καλα ωαρια κ εμβρυακια!!!!!!!!

ΖΑΧΑ μου σε σκεφτομαι!!!!!

ΠΙΠΙΤΣΑΚΙ παλευεις με την ρουφιανα την προλακτινη;;;Ουστ βρωμιαρα προλακτινη απο το κοριτσι μας!!!!!Οσο για το μετα την εμβρυομεταφορα κ εμενα μου ειχαν πει 2-3 μερες ξαπλα κ μετα χαλαραααααααα.Την 1η φορα το εφαρμοσα...την 2η ξεσαλωσα κ ειχαμε τα ευχαριστα (λες να μου βγουν τα μωρα ξεσαλωμενα;;; :lol::lol::lol: )

ΝΤΑΝΤΥ ΚΟΥΛ πως παει η κοιλιτσα της Μαριαννας;Καλα αποτελεσματα στην εξεταση!!!!!

ΔΑΦΝΗ καλη επιτυχια και οσο το δυνατον λιγοτερο αγχος

Καλημέρα Lollipopaki μου!!!!!!!!!!!!!!

Θα βγάλεις κάτι χορευταρούδες................. άλλο πράμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

=))=))=))=))=))=))=))

Μωρε κατσε να βγουν και θα τις χορεψω στο ταψι!!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλημέρα παρεάκι ...

Δαφνούλα μου καλη επιτυχία ματάκια όλα να πάνε τέλεια.. χοριακή πότε κάνεις?

ζαχαρωτό μου καλη αυγουλομάζωξη....

Κατερινάκι μου και Βασούλα μου όλα να συνεχιστούν τέλεια......

Φιλια κοριτσάρες...και χαζομπαμπα :D

Καλημερααααααααα

ουυυυυφφφφ...βαρεθηκα να καθομαι....βαρεθηκα να κοιμαμαι.....βαρεθηκα να μαλωνω τον αντρα μου ( οι ορμονες φταιν')....βαρεθηκα να τρωω (η μαμα μου φταιει που εκανε μηλοπιτα)...γενικοτερα....βαρεθηκα!! :(:(:(

Το κακο ειναι πως ψαχνω για συμπτωματα....

Ξερω ξερω ειναι νωρις ακομη....μη βαρατε ολες μαζι ντε... και δεν μπορω να καταλαβω ποια εχει το πιο βαρη χερι.... :-p

Απλα σκεφτομαι.....πρησμενο στηθος??? Χμμμ...δεν ξερω γτ απο μικρη ημουν σαν αγελαδιτσα :-p

Πονακια-τσιμπιματακια....χμμμμ....που και που....

ΑΑχ δεν ξερω....δεν ξερω....

τα ψιλοπαιξει ...πειραζει ??? 8-}8-}8-}@-)@-)@-)=p~=p~

Καλημερα κουκλιτσες και χαζοdaddy :lol::lol:

Δαφνη μου πολυ καλη επιτυχια σου ευχομαι ;)

Pipitsazouzouna σε ευχαριστω για τις ευχες σου κ ανταποδιδω!!!Για το θεμα ξαπλας που ρωτας μετα απο εμβρυομεταφορα ο δικος μου γιατρος 5 μερες μου ειπε αλλα για να το σιγουρεψω εγω εκατσα 10! :D:D

Ζαχα μου για αλλη μια φορα ευχομαι ολα να πανε τελεια σημερα ;);)

ΧαζοDaddy ποοοοοοοοοοοοοοολυ καλη αυχενικη και ενημερωσε μας α μ ε σ α !!

Nikoleg μου τι θα γινει με την περιπτωση σου???ΜΗ βαριεσαι καθολου!Απολαυσε το τωρα που μπορεις και προς θεου...μη ψαχνεις για συμπτωματα,σε καθε γυναικα διαφερουν.Αν ομως σε διευκολυνω εστω κ λιγο,εγω ειχα καθημερινα ελαφρα τσιμπηματακια στην κοιλιτσα μου,πρησμενο στηθος...μμμμμμ οχι ιδιαιτερα,και τις τελευταιες μερες πριν την χοριακη απιστευτη ζαλαδα(εκει την ψιλιαστηκα) ;);)

xoriaki mou vgainei na kano 28 opote i mia mera prin i mia meta!!!!den xero!!!!!

nikoleg se katalavaino ,kai go renomai apo ton kanape sto krevati kai toumpalin!!!!alla..........!!!!!upomoni!!!!!!!!!!pote pas gia xoriaki esu?oso gia ta sumptomata kai tis alles fores ta eniotha ola mazi,mpiximo stithous,ponakia xamila,zalada,kai alla polla apla sto telos mono ta eniotha den itan tipota!!!!min psaxnese ,pairnoume tosa farmaka pou den mporoume na katalavoume ti sumvainei sta alitheia!!!!esu skepsou mono pos ta sporakia sou tha gatzothoun kai tipota allo!!!!

καλημερα......

σε ολες κ σε ολους

ζαχα μου αντε με το καλο να σου παρουν τα αυγουλακια.....ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ :oops:

κ να μας πεις ευχαριστα την αλλη εβδομαδα...σου ευχομαι να εχεις ναυτιες συνεχεια :lol: ο θεος να σε βοηθησει να πανε ολα καλα αυτες τις ημερες για σενα...

επιτελους περασε η ιωση του κανακαρη μου....χτες κοιμηθηκα, πτωμα επεσα...αφηστε που με επιασαν ημικρανιες κ αν με πιασουν κραταν κανα 24ωρω...κ πηρα η χαζη 2 ντεπον γιατι δεν θυμομουν οτι ειχα φαρμακο....κ αρχισα απο τον πονοκεφαλο κ το στομαχι στις 12:30 το βραδυ να υδρωνω κ να μην μπορω να αναπνευσω.....χηρος θα εμενε ο αντρας μου χτες :lol: κ κατεβασα ολα τα ντουλαπια κ βρηκα το φαρμακο κ το πηρα...κ σε μιση ωρα αναστηθηκα...κ μετα ειχα κ το αγχος μην πεθανω απο τα 2 ντεπον κ το φαρμακο.... :lol: τελικα δεν τον αφησα χηρο :evil:

ασχχετο εχω ενα τεστ εγκυμοσυνης απο περισυ στο ντουλαπι.....εχω κ αυτο που ηταν θετικο... :cry:

λολι παντα ηθελα να κανω διδυμα....κ τωρα που το σκεφτομαι οταν θα ερθουν με το καλο θα κανεις αγαπουλες διπλες.......εγω εχω την εικονα οταν ξαπλωνω με τον γιο μου στο κρεβατι κ κανουμε αγαπες :lol: τελεια....σκεφτομαι 2 μωρα απανω μου....

τον γιο μου τον ειχα ολη μερα απανω μου γιαυτο ειναι τοσο ηρεμο παιδι :lol: αν κανω διδυμα και αυτα απανω μου θα τα εχω....το ενα στην πλατη κ το αλλο στο μαρσιπο...κ τον ακη στα πλαγια να παιζει κ με τα δυο :roll: ....οταν θα γινει αυτο θα βγαλω φωτο να με δειτε :lol: εχω κολλημα με τα παιδια μου......

dafni 2/11 ειναι "Μερα-χοριακης" για μενα...

απλα με εκνευριζει οτι ειμαι οοοοολη μερα ξαπλα...δεν μπορω....ειμαι απ'δαυτες που δεν μπορουν να κατσουν ησυχα στο κ....λο τους! τι να κανουμε? :roll::roll::roll:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...