Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο8

Recommended Posts

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

σας ευχαριστω ολες....ελπιζω να τελειωσει σημερα ο παλιοπυρετος....ειναι η 3η ημερα....

αντε κοριτσακια ολες να φυγετε απο εδω να πατε στις γκαστρουλες.....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσακια καλησπερα!δεν ειμαι καινουρια στο mammyland αλλα καινουρια στην εξωσωματικη!!

θα ξεκινησω οσο πιο συντομα γινεται γιατι ξαναγυρισε η ενδομητριωση :evil::evil: μεσα σε δυο μηνες..

μενω γιαννενα οποτε ειπα να αρχισω στο πανεπιστημιακο,στον ζηκοπουλο γιατι δεν προλαβαινω να ψαξω πολυ ακομα αλλα και λογω χρηματων!ειμαι στο ΤΕΒΕ και κατι πρεπει να χορηγει λογικα..

anyway,ξερετε τιποτα για τον ζηκοπουλο??υπαρχει καμια που να εχει κανει εκει??

sorry για τις πολλες ερωτησεις αλλα εχω αγχωθει οχι με τη διαδικασια της εξωσωματικης οσο με την ευρεση κεντρου :?:? με πιεζει και ο χρονος..

Καλα ρε κοριτσακια 2 ωριτσες ελειψα κ εγινε ο χαμος????Δεν προλαβαινω να διαβαζω :lol:

Αλικηηηηηηηηηη μου το ανηψακι ή τα ανηψακια τα εχω στα οπα οπα ;);)

Ζαχα ποοοολυ καλος ο Ονουρ,αν και το ειχα δει απο περυσι που επαιζε ακομη στο ΤV μακεδονια (εγω και κατι γιαγιαδες που ο,τι σιριαλ υπαρχει κ στο τελευταιο καναλι το βλεπουν :lol::lol::lol: ).Φετος ομως θα συμφωνησω με την Χρυσανθη, παρακολουθουμε φανατικα κ ανελλιπως το νησι.

Nikoleg μου υπομονη,δεν θελω να σε απογοητευσω αλλα ο πισινουλης σου θα πιαστει ακομη περισσοτερο :oops::?

Καλε Μαριλουουουου!!!!Τι ηταν αυτο που επαθες?Ταραζομαι και μονο που το σκεφτομαιΠεραστικα κουκλιτσα μου :(:(:( Κ αντε ενημερωσε μας για την χοριακη σου κ μετα ξεκουρασου οσο θες :roll::roll:

Αν και τα 2 clearblue ιναι ξεκαθαρα οποτε μαλλον πρεπει ηδη να πω ενα μεγαλο Μ Π Ρ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Β ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατερινακι σε ευχαριστω πολυ για τη θετικη σκεψη ;)

Βασιλεια μου ειναι πολυ νωρις ακομη για να μου πουν ποσα ειναι αλλα εμεις βαλαμε 2 οποτε τα τριδυμα αποκλειονται :D:D:D

Vasso 78 σου ευχομαι να εχεις πολλα πολλα πολλα αυγουλακια κοριτσακι μου :P

Ζαχαρενια μη ξανακουσω μαλ...για επομενη φορα :x:x

Κατια μου σε ό,τι αφορα τα χρηματα ολα τα ταμεια περιπου τα ιδια χορηγουν κουκλιτσα μου και δεν ξεπερνουν τα 350-400 ευρω.Στην ουσια τα μονα που γλιτωνεις ειναι τα φαρμακα και καποιες εργαστηριακες εξετασεις.οσο για κεντρο τι να σου πω...υπαρχει η αντιληψη οτι στην επαρχια σωστη δουλεια δε γινεται :?:? Μηπως να το εψαχνες λιγο περισσοτερο???Παντως οπως και να εχει,καλη αρχη και πολυ καλη επιτυχια σου ευχομαι :P

γιωργηηηη καλημερα....με το καλο η αυχενικη (πως περασε ο καιροςςς ε?) και ολα να ειναι

σουπερρρρρρρμπ!!!! ας ειναι και κοριτσι...ας ειναι και αγορι....ας ειναι οτι να ναι!!!! εσυ το κατουρημα απο την χαρα δεν το γλιτωνεις!!!! :lol:

Καλημερα κοριτσακια κ αγορακι!!!Μολις πηρα τα αποτελεσματα της 2ης χοριακης...991 παρακαλω!Πως ειπατε???Ναι μαλλον διδυμακια αν κρινουμε απ τη χοριακη ειπε ο doctor αλλα θα βεβαιωθουμε απο τον υπερηχο την αλλη εβδομαδα :) Αλικη εσυ που εχεις κ την αναλογη προυπηρεσια ετοιμασου για τα ανηψακια σου.. :lol::lol: Daddycool γιατι δεν το αλλλαζεις απο τωρα σε dotingdaddy?( σε ελευθερη μεταφραση χαζομπαμπας) :lol::lol::lol::lol::lol:

Ηello girls and boy!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τι κανετε??Εγω πηγα για υπερηχο ολα καλα..περιμενω αποτελεσματα οιστραδιολης κ Κυριακη ξεκιναω σικλακουρ..

Το κρυωμα στασιμο..ο γιατρος με κοροιδευε..μου ειπε μεχρι να κανουμε εμβρυομεταφορα θα σαι μια χαρα μου δωσε και αυτος μια βιταμινη!!!

Σοφιτσα χαλαρα τα βλεπω τα διδυμακια να ρχονται!!!!!!!!!Τελειαααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιωργο εχει δικιο η Σοφι χαζομπαμπας πρεπει να ειναι το nickname σου!!!!!!!Αυχενικη ε??Ρε αμα τελικα γκαστρωθεις περναει πολυυυυυυ γρηγορα ο καιρος!!!!!!!!!

Αντε να το διαπιστωσουμε κ μεις αυτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μαριλουυυυυυυυυυυυυυυυυυ??????/

Μαριλου ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Να χεις μια τελειααααααα εγκυμοσυνη καλη μου!!!!!!!!!!

Τελικα αμα θελει να ρθει θα ρθει!!!!!!!!Εγω αυτο καταλαβα απο την ιστορια της Μαριλου!!!!!

Μπραβο κοριτσακι!!!!Μας εδωσες ενα καλο μαθημα!!!!

Φιλακια

συγχαρητηριαααααα και επισημα λοιπον μαριλουυυυυ μουυυ!!!! καλη εγκυμοσυνη και με το καλο το ή τα μωρακια σου!!! Συγχαρητηρια και στο σοφακι...με το ωραιο 991 !!!! με το καλο ολα!!!! :D:D:D

:D:D:D:D:D:D:D

κατερινιω καλη αρχη ο θεος μαζι σου και να εισαι πολυ πολυ τυχερη αυτη τη φορα !!!καλα παμε τελευταια...εχουμε πολλα θετικα αποτελεσματα...καλο αυτο!!!!

ας αναφωνισουμε ολοι μαζι....ΖΗΤΩ ΤΑ ΥΔΡΑΥΛΙΚΑ μας!!!!!

:lol:

σας ευχαριστω πολυ γλυκιες μου

οπως ειπε κ το κατερινακι εαν θελει να πιαστει ο σπορος κοριτσια θα πιαστει.

περασα τοση ταλαιπωρια κ τοσο πονο κ ομως το ηρωακι μου τα καταφερε..

να ειστε λιγο ηρεμες κουκλιτσες μου

Kοριτσάρες μου τι τέλεια νέα ........................ πωπω έτσι θέλω να συνεχιστεί ....καλές εγκυμοσύνες θετικοχοριακούλες και ζαχαρωτό μου εύχομαι τα καλύτερα για αυριο πολλά κ ώριμα αυγουλάκια έτοιμα για γονιμοποίηση..........θα περιμένουμε νέα σου φυσικά....όλα τέλεια θα πάνε.....φιλάκια στα αυγουλάκια....

γεια σας γεια σας γεια σας!

Μαριλουουυυυ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!! :):):):)

Ζαχαρενιαααα καλη αυγουλομαζωξη ρε συ αυριο!!!! Να ειναι ολα ΑΑΑ ποιοτητας!!!!!!

Nikol και στα δικα σου συντομα!!!!

Εγω θα παω για υπερηχο τελικα το Σαββατο γιατι αγχωθηκα λιγακι και μου ειπαν να παω για να ησυχασω.

:ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause::ymapplause:

:ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty::ymparty:

Μαριλουουουουουουουουουουουουου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!Τελεια,τελεια,τελεια!!Ολα να πανε καλα στο εξης και καλη εγκυμοσυνη κουκλιτσα μου!

Ζαχαρρενια καλη αυγουλομαζωξη αγαπημενη!!!

Vasso ποσες φορες ακομη θα σου πω οτι το αγχος δεν βγαζει πουθενα?Χαλαρωσε λεμε!!!!! ;)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...