Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο8

Recommended Posts

μπραβο κοριτσακια

μαριλου επαθε κ η κουνιαδα μου...δεν ειναι τιποτε....3 φορες μπηκε κ τις αφαιρεσαν υγρο....παραλιγο να παει το υγρο στην καρδια αλλα εχει διδυμακια μια χαρα :lol: ....

ζαχα μου τριτη ημερα με πυρετο...εχω ειμαι ακομα αυπνη..πηγα να την πεσω λιγακια αλλα δεν με αφηναν τα ροχαλιτα τους να κοιμηθω....ο αντρας μου ροχαλιζει κ ο γιος μου εχει τις μυτες του κ κανει σαν να ροχαλιζει....οποτε εφτιαξα ενανφραπε κ καθομαι....

πωπω δηλαδη μονο για να σου κανουν αυτα ειναι τοσα....κ ελεγα να γινω γιατρος αλλα το κεφαλι μου τοτε δεν ηθελε....ειναι πολλα τα λευτα.... :roll: που θα τα βρω κοριτσια....θελω κ αλλα 3500 για την προεμφυτευτικη.... :cry: να καλιω απο τωρα η απο του χρονου....

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αχ βρε ζαχα ξερεις νομιζα οτι ολα ηταν μεσα....ελεγα ολες οι αιματολογικες κ η υστεροσκοπιση η σαλπιγγογραφια...κ σκεφτομουν εγω δεν θα κανω τιποτε κ θα κατεβει η τιμη.......

:lol::lol::lol::lol::lol: γελαστε μαζι μου γιατι κ εγω γελαω για το ποσο ξανθια ειμαι τωρα

μαριλου τι ωρα περνεις τα αποτελεσματα

αν εβαφες τα μαλλια???? ΑΝΤΕ παλι σου βρηκα προβλημα στην λυση σου!! :lol::lol:

ειπε σε κανα 2ωρο...κοντευει η ωρα μαλλον! εκανε 2 τεστ θετικα...ε αρα πιστευω οτι θα ειναι κανα 269 νουμερο η χοριακη!!! το 69 τυχαιο?δεν νομιζω!!!!! :lol::lol::lol:

Ναι ζαχα μου...μαλλον πρεπει να τα βαψω λιγο..... :lol:

μην γελατε ακομα μαζι μου :oops: με κανετε κ κοκκινιζω....

οποτε μαλλον εγω θα μπαινω εδω να σας κανω να γελατε γιατι δεν το κοβω..... :D

αντε μαριλου....

σταματα...κι εσυ αμεσως δεν το κοβω....περιμενε μανδαμ...θα δουμε τι θα κανουμε με την περιπτωση σου!!!

θα το σκεφτω ολο το 15μερο και θα σου πω!!!! Ξυπνησε το αρρωστουλι?

ΜΑΡΙΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ???????????????? (μην ξεχνιομαστε)

ξυπνησε μολις τωρα....κ του εδωσα τις σφραγιδουλες του μακουιν να βαλει στα τετραδια του....του επεεσε κ ο πυρετος να ναι καλα τα αντιπυρετικα κ ειναι μια χαρα....οχι οτι πριν δεν ηταν αλλα εγω φοβαμαι.....

sofitsa k....σε ευχαριστω κι ευχομαι και για σενα να ειναι ολα καλα,φοβαμαι μην ειναι τριδυμα...χαχα βαλαμε 3 και αγχωνομαι...εσενα σου ειπε ποσα ειναι,γιατι μια γνωστη μου 12 μερεσ μετα την εμβρυομεταφορα ειχε 150 χοριακη και τελικα εχει δυδιμα...εμενα που 11 μερεσ μετα την εμβριομεταφορα ειναι 236 ποσα εχω????.

κι εμενα την παρασκευη ηταν να την κανω αλλα την εκανα σημερα τεταρτη απο το αγχος και τη ν αγωνια μου.

χρυσανθη την εκανα στο genesis με εναν υπεροχο ανθρωπο εαν θελει πληροφοριεσ στειλε μηνυμα.κοστισε 3000 περιπου χωρις τα φαρμακα.και ηταν μεσα οτι σου ειπε η σοφιτσα.

Kαλησπερα βρε παιδια!!!! Πωπω σημερα πανικος εγινε στο φορουμ, εκανα ποση ωρα να διαβασω αυτα που γραψατε και προσπαθω να θυμηθω τωρα και εγώ τι πρεπει να γραψω!!

Λοιπον ξεκιναωωωω

Χρυσανθη μου περαστικα για το μικρουλη σου!!! Αχ και εγω σαν και εσενα ειμαι. Πιστευω πως αν κανω παιδακι θα ειμαι συνεχος τρομοκρατημενη!!!

NicoleG ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ. Αντε σε λιγες μερουρες να μας ανακοινωσεις το θετικο σου!!!!

Samantha μου αντε σε λιγους μηνες θα εχεις στην αγκαλια σου την κορακλα σου!!!!! Με το καλό κοριτσι μου!

Barcelonita μου σε χασαμε βρε κοριτσακι!!! Τα εφτυσες με το σχολειο ε?

Βασιλεια συγχαρητηρια για την εγυμοσυνη σου. Σου ευχομαι να περασει γρηγορα ο καιρός και όλα να σου πανε τελεια!!!!

MArilou τι επαθες βρε παιδακι μου???? Πωπω περαστικα σου! Ευχομαι η χαρα του θετικου σου να σε κανει να ξεχαςσεις αυτο που περασες!!!!!

Αυτα τα ολιγα και απο εμενα! Οι υπολοιπες τι κανετε? Σας πιανει οργασμος το πρωι και μετα το βραδυ χανοσαστε! Ολες πια τον Ονουρ βλεπετε??????

genesis ε??? χμ θυμησε το μου την επομενη μου φορα!!!

φιλακια καλο βραδυ κοριτσακιααααα

Για να μη βλεπω μερικες μερικες να γραφουνε βλακειες για επομενες φορες!!!!

Καλως το Lollipopaki!!!

Εγώ κοριτσια απο σημερα εχω ξεκινησει και αισθανομαι πονακια στη μια ωοθηκη που σημαινει οτι κατι παραγεται εκει μεσα!! Ελπιζω να δωσει και η αλλη τιποτα γιατι ειναι λιγο πιο τεμπελουλα! Οσο για τον συζυγο δοξα τω Θεω τωρα ειναι καλά! Ελπίζω βεβαια να μην το ξαναπαθει παλι την επομενη Κυριακη που θα ειναι να παμε τη Δευτερα στο γιατρο γιατι δεν θα το αντεξω!!!!

Παντς προσπαθω να ειμαι μες στην καλη χαρα και να μη δειχνω καθολου αγχωμενη μπας και γινει τιποτα καλύτερο!

Τι κανετε κοριτσαρες'μ?

Πω πω πιαστικε ο πισινος μου....κρεβατι-καναπες-κρεβατι αει που και που και λιγουλακι τσισα (για να ξεπιαστω μπρε αδερφε...)

Χρυσανθη...περαστικα για τον γιο σου.

Μαριλουυυυυυ......αντε κοπελα'μ πες μας τα ++++++++++ επιτελς

....αντε να παρουμε και 'μεις σειρα :-p

εγω το ονο που βλεπω ειναι το νησι....κ αυτο πρεπει να περιμενω να κλαιω καθε δευτερα....μιλαμε για πολυ κλαμα κ εχω κ τοναντρα μου να με κοροιδευει...ειναι κ κρητικος :roll:

εγω λυνω την εργασια μου στην χημεια κ μπαινοβγαινω....καλα παραλληλα εκανα κ το μπανιο....κ εκανα κ εγω μ[πανιο :lol:

Καλε τι λαος ειναι αυτος σημερα?Απο το μεσημρι που μπηκα γραψατε 7 σελιδες.

Μπαρτσελονιτα χτισε το κορμι στην επομενη προσπαθεια θα σαι πιο ανεβασμενη!!!Εγω εχασα 14 κιλα τωρα ειμαι 48-49!!!!!

Χρυσανθη μου περαστικα στον μικρουλη σου!!!!!!

Βασιλεια τελειαααα η χοριακη σου!!!!!Καλη εγκυμοσυνη να χεις καλη μου!!!!με το καλο να κρατησεις το μωρακι σου αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!!!!!!!Μαλλον μωρακια γιατι διδυμακια μου μυριζονται...

Σοφιτσα καλο ανεβασμα χοριακης αυριο!!!!!!!

Μαριλου μου 2 θετικα ε?Μπραβο κοπελα μου!!!!!!Αλλα τι ταλαιοωρια περασες??Η χοριακη ποση ηταν κοριτσακι????

Τελικα αν θελει να κατσει θα κατσει ακομη κ με ταλαιπωρια τρελη!!!!

Μαριλου εγω μενω Αρτεμιδα..εμενα Ραφηνα 20 χρονια πριν να παντρευτω...λες να γνωριζομαστε???

Ζαχα καλη αυγουλομαζωξη την Παρασκευη!!!!!

Σαμανθα με το καλο η κορη!!!!!!!!

Α αδιαθετησα καλε πριν καμια ωρα..αυριο παω κ γω ντοκτορ για υπερηχο!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...