Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο8

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια και από εμένα!!

Η Ζάχα είναι κορμάρα μην σας κοροιδεύει!!

Καλή καλή καλή επιτυχία σε ΌΛΕΣ!!!

ααα και χθες εμαθα ότι έχω ΜΠΕΜΠΟΥΛΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥ !!!!!!!!!!! :lol::lol::lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

αντε κοριτσια καλη γυμναστικη....κ εγω να δω ποτε θα χασω τα 6 κιλα μου...δωρο απο τις εγκυμοσυνες.....οταν λεω εγω εχει σχεση με την ψυχολογια κανεις δεν με πιστευει...

ο γιος μου εχει πυρετο κ χορευει..αν ειχα εγω 39 θα ημουν ξαπλα...ουτε να γυρισω δεν θα μπορουσα :lol:

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΑΝΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ Ε?ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΑΙ ΒΡΕ?

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ!!!!!!!!!

ΑΝΤΕ ΤΗΣ ΚΑΛΟΜΑΝΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΙΔΙ Ε?ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ!!!

ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?ΜΕΓΑΛΩΝΕΤΑΙ ΒΡΕ?

Τα διδυμακια μια χαρα ειναι! :) και αυτα κοριτσακια ειναι!!!!! ;););)

Barcelonita έτσι έλεγε η προ-γιαγια μου!!! (την παροιμια!)....Άντε και εσύ σύντομα με ένα μωρουλίνι!!

Χρυσάνθη κάνεις καλύτερο χορό όταν είσαι στην εκσταση του πυρετου!!! :lol::lol::lol: κανεις και τον χορο των ινδιανων!! :lol::lol::lol:

ναι τον χορο των ινδιανων.... :lol: δεν αντεχω θελω να κοιμηθω.....

εχω συνηθισει να λυωνω εγω κ τωρα μου κακοφαινεται....κ μωρουλι που ηταν δεν ξυπνουσε ποτε....

κοριτσια ειμαι τοσο χαρουμενη που ηθελα να το μοιραστω και μαζι σας!!!ευχαριστω το θεο που μου εδωσε τοση χαρα,που εκανε το θαυμα του...κι ευχομαι να ειναι κοντα μου μεχρι τελος,παρακολουθω καθε μερα τις συζητησεις σας.....και επερνα κουραγιο,δεν ξερω πως θα ερθουν τα πραγματα στη ζωη μου ευχομαι να καταφερω να γινω μανουλα μετα απο 3,5 χρονια προσπαθιων και αρκετη ταλαιπωρια με ιατρους βρεθηκε ενασ μοναδικοσ ανθρωπος στο δρομο μου κι ενω ηταν να κανω εξωσωματικη στο ηρακλειο κρητης βρεθηκα πριν λιγεσ μερεσ στην αθηνα....και να τα καταφεραμε ...ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι ναιιιιιιιιιιι ελπιζω ολα να πανε καλα ...ευχομαι σε ολα τα κοριτσια να μην χανουν την δυναμη τους...και το θαυμα θα ρθει..θελει υπομονη κι επιμονη!!!!!σημερα ενω ηταν να κανω χοριακη σε δυο μερεσ ακομη ....δεν κρατηθηκα και εκανα χοριακη 236 βγηκε!!!!!εκανα εμβρυομεταφορα πριν 11 μερες 11-10-10...γνωριζει κανεισ να μου πει ???δεν ειναι πολυ η χοριακη??

Fenial μπραβοοοοοοο :P:P Αντε καλη συνεχεια τωρα κοριτσακι μου!Βασιλεια συγχαρητηρια κουκλα μου :D:D Μια χαρα ειναι η χοριακη σου.Εμενα ο γιατρος μου.μου ειπε να την κανω 14 μερες απο την ωοληψια μετρωντας,,11 δηλαδη απο την εμβρυομεταφορα κ ηταν 278!!Εισαι σουπερ λοιπον ;);)

μπραβο βασιλεια...συγχαρητηρια

να ρωτησω κατι?

τι εξετασεις καλυπτει το πακετο εξωσωματικης?δηλαδη οταν λενε 3500-4000 η εξωσματικη τι εχει μεσα το πακετο?για πειτε....

Απο την Μαριλου νομιζω περιμενουμε σημερα.Ηταν 2 μερες μετα απο μενα.Μαριλουουουου!!!!!Που χαθηκες χρυση μου???

Χρυσανθη μου αν δεν κανω λαθος,επειδη τα εχω και ποοοοολυ προσφατα,στο κεντρο ουσιαστικα πληρωνεις ωοληψια,νοσηλεια,γονιμοποιηση εμρβρυομεταφορα,αναισθησιολογο και τον γιατρο σου.Αυτο ειναι το πακετο.Ολες τις υπολοιπες εξετασεις τις πληρωνεις εξτρα. :(:(:( Αλλα οι πιο πολλες απο αυτες καλυπτονται απο τα ταμεια.Π.χ. αιματολογικες και προγεννητικος ελεγχος για ηπατιτιδα Aids και μεσογειακη αναιμια τα καναμε ολα στο Ικα ή εκτος με παραπεμπτικο του ικα οποτε δεν πληρωσαμε τιποτα.

ααα σημερα πολυ δουλεια επεσε....ααααααα!!!!

λοιπον απο που να το πιασωωωω??? θα το πιασω απο το μπουμπουκο της Χρυσανθης...να ευχηθω περαστικουλιαααααααα γρηγορα να αναρρωσει αν βλεπει την φατσα μου την κιτρινη και να γελαει ΑΠΥΡΕ-ΤΟΣΤ!!!! :D

Μπαρτεσολονιτακιιιιι.....καλο χτισιμοοοο στο κορμι...στο κορμι σου αποψε πανω αποδει αποδει αποδειξεις ψαααχνωωωωω....(Τζωρτζ Μαργκαρετ). την Παρασκευη πρωιιιιι φευγω απο του χουριομ και παω στην πρωτευουσα για ωοληψια....μου ευχομαι καλη μου επιτυχια!!!! :lol: ΑΧ ΠΑΝΑΓΙΑ μουυυυ!!! Απο τις αυπνιες θα κατεβει η σακουλα απο το ματι στα πηγουνι!!! ΤΕΣ ΠΑ....με το καλο να ρθει το κοφι τεμπλι ΜΠΕΙΜΠΙ!!!!!

ΣΑΜΑΝΘΑΑΑΑ με το καλοοο η μπουμπουυυυυ....με εναν ροζ πονο ευχομαι!!!

:D:D

Λολιποπακιιιι που εισαιιιιιιι???????

ΒΑΣΙΛΕΙΑΑΑΑ συγχαρητηρια....καλη εγκυμοσυνη ευχομαι...και με το καλο ολα!!!

ΣΟΦΙΤΣΑ πως πας???? ποτε πας ντοκτορ?

ΓΙΩΡΓΗ, ΦΕΝΙΑ, ΝΙΚΟΛΑΚΙΑΑΑΑΑ τι κανετε???

Η ΔΑΦΝΗ που βοσκει?η ΝΙΚΟΛ??? η ΠΕΝΗ25???? ΠΕΝΗ πως εισαιιιιιιιι???????ναιιιιιιιιι μ ακουει κανεις????

γμτ...αργησα να μπω σημερα...μου φυγατε ουλες!!!

Η ΜΑΡΗΗΗΗ ΜΑΡΙΛΟΥΥΥΥΥΥΥΥ????

Ναι σε ακουμεεεεεεεεεεεε!!Σταματα να φωναζεις :x:x Αν κ μεχρι την Παρασκευη εδω θα ειμαστε κ θα τα λεμε κι εγω σου ευχομαι ολοψυχα ποοοολυ καλη επιτυχια ζαχα μου :P:P Εγω αυριο παω για τη δευτερη χοριακη κ απο εβδομαδα ντοκτορ.Μου ειπανε οτι τωρα κ να παω δεν θα δει κατι οποτε το αφηνω προς το παρον.Να περασουν οι μερες να γυρισω κ στη δουλεια γιατι βαρεθηκα σπιτι.Το παρακανα,1 μηνα αδεια πηρα η τεμπελα! :lol::lol::lol::lol::lol:

1 μηνα ε??? τι καλα!!!! εγω 3 μερες θα παρω...και ελπιζω να πεσει και το ΣΚ κοντα να αραξω λιγο για ΤΟ ΚΑΛΟ!!!! μετα θα παω σαν συγκαμμενη στην δουλεια...χαχαχαχα στρατα στρατουλααααα

τελος παντων...1000 ευχαριστω για τις ευχες...μακαρι να γινει τιποτα της προκοπης!!! Εχω πολυ αγχος...το χουμε πει, έτσι???

Αντε καλο ανεβασμα χοριακης μανδαμ...και καλη συνεχεια στην εγκυμοσυνηηηηηη!!!!

Ναι σε ακουμεεεεεεεεεεεε!!Σταματα να φωναζεις :x:x Αν κ μεχρι την Παρασκευη εδω θα ειμαστε κ θα τα λεμε κι εγω σου ευχομαι ολοψυχα ποοοολυ καλη επιτυχια ζαχα μου :P:P Εγω αυριο παω για τη δευτερη χοριακη κ απο εβδομαδα ντοκτορ.Μου ειπανε οτι τωρα κ να παω δεν θα δει κατι οποτε το αφηνω προς το παρον.Να περασουν οι μερες να γυρισω κ στη δουλεια γιατι βαρεθηκα σπιτι.Το παρακανα,1 μηνα αδεια πηρα η τεμπελα! :lol::lol::lol::lol::lol:

συγχαρητήρια και από εδώ!!! ΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΝΗΨΑΚΙ ...Ή ΤΑ ΑΝΗΨΑΚΙΑ ;););)

οπατις να το και το σόι!!!!! χαχαχα

καλε εσυ αλικη εχει διδυμακια ε??? τι καλαααααα!!!!για πες για πες...πως ειναι? αγορακι - κοριτσακι?

κοριτσακι - κοριτσακι?αγορακι - αγορακι??? αυτα προς το παρον!!!! Ανακριση τελος!

κοριτσια πακετωθηκα.

επαθα υπερδιεγερση κ μου γυρισε 3 φορες η ωοθηκη,

παραλιγο να την χασω,μου εκαναν λαμπαροσκοπηση κ εχω ραμματακια στην κοιλια.

για τον λογο αυτο δεν μπορω να γραψω πολλα.

σας σκεφτομαι ομως.μην πανικοβαλλεστε με αυτο που επαθα.

κ παλι ημουν περιπτωσαρα.

σε 2 ωρες το αργοτερο θα εχω τα αποτελεσματα της χοριακης.

εχτες εκανα 2 κλιαρ μπλου κ βγηκαν θετικα.

για να δουμε.θα σας ενημερωσω.καλη συνεχεια σε ολες

θα γινω καλακ θα επανελθω

εεεεεε?????? πως?????????ΠΑΝΑΓΙΑ μουυυυυυυυυυυυυ

πονας?????????? τι λες τωρααααααααα??????

μπες να μας πεις οτι η χοριακη ειναι θετικη εστω...να κανουμε ενα ζητωωωω ολες

μαζι και μετα ξανα κλεινεις!!!! ΘΕΤΙΚΑΑΑΑΑΑ τα τεστ ε????? μπραβοοοοοοο ρεεεεε....ευχομαι και η χοριακη να ειναι μεγαλη σαν το κιτρινο κεφαλι μου!!!!

περαστικουλια μαριλουλακι και πες μας νεοτερα, ναι?

καλα μαρη μαριλου δεν σου πα να τρως αυγα το κερατ....μου?????? ΟΤΑΝ μιλαω πο βοσκει το μυαλο σου??? ε?????

ε???????????

Αντε και δνε κανει να συγχυζομαι

θα μου κλουβιανουν τα αυγα!!!! :lol:

οπατις να το και το σόι!!!!! χαχαχα

καλε εσυ αλικη εχει διδυμακια ε??? τι καλαααααα!!!!για πες για πες...πως ειναι? αγορακι - κοριτσακι?

κοριτσακι - κοριτσακι?αγορακι - αγορακι??? αυτα προς το παρον!!!! Ανακριση τελος!

σορρυ για την αργοπορία...τάιζα τον παίδαρο!αγοράκι-κοριτσακι είναι τα αστέρια μου!

κι εγω από αυτο το θεματακι ξεκινησα στο mammy...Νο1 τότε και όπως βλεπετε μου εφερε γούρι!

κοριτσακια καλα αποτελεσματα σε όλες και να συναντηθούμε σύντομα στα θεματακια με τις μανούλες ;)

σου φωναζω γλυκα βρε μαριλου!!! περαστικο ηταν παειιιι παπαλαααα!!

ρε τι λετεεε!!! και που εστριβε δηλ η ωοθηκη? γυρισε πισ ωκαι εφευγε? ρε τι ανατριχιασα

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...