Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο8

Recommended Posts

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

[smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif][smilie=wav.gif] !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπραβοοοοοο Σοφιτσα μου!!!!!Να χεις μια υπεροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη κοριτσακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αντε να παρουμε και μεις σειρα!!!!!!!!!!!!!!!!11

Ποσο ηταν η χοριακη σου???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ωπα ωπα...λιγες μερες ελειψα και εχασα επεισοδια...καλε εεεε ΣΟΦΙΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

μπρρρρρ μπρρρρρρρρρραβοοοοοοοοοο!!!!! Καλη εγκυμοσυνη σας ευχομαι μανδαμ και ολα να πανε

κατ ευχην!!!!! κατσε να παω και στην 38 σελιδα να δω τι εχετε γραψει και επανερχομαι. :)

Και αναρωτιομουν που χαθηκες τοσες μερες ζαχαρενια μου ;);) Τελικα τι εγινε με τα αυγουλακια σου?Κατερινακι η χοριακη μου ηταν 278 και θα ξανακανω την Πεμπτη.αλλα μου ειπε ο γιατρος οτι ειναι ποοολυ καλη :D Τι να πω...με συγκινησατε βρε παλιοκοριτσα :oops:

Απλα του ειπα οτι θα γινει πατερας!!!Αλλα πρωτα του ειπα να κανει το λεωφορειο στην ακρη μη γκρεμοτσακισει κ κανεναν επιβατη :P:P Κ αυτος με τη σειρα του το ανακοινωσε σε ολους τους επιβατες :lol::lol::lol::lol:

χαχαχαχαχα :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: καλοοοοοο....ΚΕΡΑΣΕ τα εισιτηρια ή

αρχισαμε να γινομαστε σφιχτοκ...δες για την προικα του μωρου??? χαχαχαχα

τα αλλα τα κοριτσα (τςςς καλο?) που βοσκουν σημερα???

καλα ΧΡΥΣΑΝΘΗ εφτιαξαααααααα μια μηλοπιταααααααααα..... :lol:

ποιες κανουν χοριακη αυτην την εβδομαδα???

για να φανερωθουν παρακαλω με το 1 με το 2 με το 3 !!! Να λεω ονοματα & να τραβαω μαλλια θεε???? ελα τωρα...αφηστε τις ντροπεςςςςςςςς.....

κοριτσακια καλησπερα .μπηκα κι εγω στο κλαμπ της εξωσωματικης τελικα.τωρα κανω καποιες εξετασεις που μου εδωσαν απο το κεντρο και μαλλον κατα το δεκεμβριο τη βλεπω τη δουλεια να γινεται.αθηνα θα κατεβω τελικα λιγο μακρια βεβαια αλλα φιλικο μου ζευγαρι που πηγε στο ιδιο κεντρο εμεινε πολυ ευχαριστημενο και πετυχε με την πρωτη.μακαρι να συμβει και σε μας...καλη επιτυχια σε ολες που προσπαθουμε και συγχαρητηρια σε οσα κοριτσακια τα καταφεραν!!!

Καλησπέρα κορίτσια, αυριο παω για χοριακη....φφφφφ....

αλλα θελω να σας ρωτησω κατι....εβαλα και χθες και σημερα θερμομετρο και εχω 37,1.

επισησ, εχω εντονη εφιδρωση και με το ζορι φοραω δευτερο ρουχο.....πολυ ζεστη

αυτο σημαινει κατι ή απλα με το μυαλο μου φτιαχνω ιστοριες...?

ευχαριστω εκ των προτερων

Καλησπέρα κορίτσια, αυριο παω για χοριακη....φφφφφ....

αλλα θελω να σας ρωτησω κατι....εβαλα και χθες και σημερα θερμομετρο και εχω 37,1.

επισησ, εχω εντονη εφιδρωση και με το ζορι φοραω δευτερο ρουχο.....πολυ ζεστη

αυτο σημαινει κατι ή απλα με το μυαλο μου φτιαχνω ιστοριες...?

ευχαριστω εκ των προτερων

Καλά πολύ καλα αποτελέσματα κοριτσάκι κ σε εσένα............κοίτα τόση ζέστη δεν θα έλεγα ότι κάνει....οπότε ότι είναι λίγο ασυνήθιστό μας αρέσει..........εύχομαι να μην είναι απλή εντύπωση αλλα το μωράκι που σε φουντώνει!!!!!!!!!!!!!! :D

Καλημερα!!!!

ΡΕΝΙ καλα αποτελεσματα!!!!Αληθεια τι ωρα θα ξερεις;

ΝΙΚΟΛ111 αντε με το καλο!Καλα αποτελεσματα στις εξετασεις σου και βουρρρρ για το μπεμπεκι!!!

Τα υπολοιπα εξωσωματικα φιλαρακια μου πως ειναι; :)

Καλημερα κοριτσακια :D ..και χαζομπαμπα!!Ρενι καλη επιτυχια και ενημερωσε μας συυυυυυυυυυυυντομα!!

Fenial τιποτα δε γινεται με αγχος. Χ Α Λ Α Ρ Ω Σ Ε !!!Νικολ111 καλη αρχη και να σου ερθουν ολα κατ'ευχην σου ειπα?δεν σου ειπα...Ολα να σου πανε καλα κοριτσακι μου!Ξεχναω καμια :oops::oops::oops:

γεια σας σε ολες...εγω μια ειμαι στις εξωσωματικες μια δεν ειμαι....μιλαμε για τρλο μπερδεμα...

ζαχα εκανες μηλοπιτα....εγω εκανα κεικ σοκολατας κ περισσοτερο για σουφλε μοιαζει...

αχ εχω απο χτες τον μικρο με ιωση...μιλαμε εχει χτυπησει κατι 39αρια...ειμαι αυπνη κ κομματια....να δω αν με κολλησει ποιο θα με προσεχει.....

Καλησπέρα κορίτσια....αρνητική η χωριακή.....γιατι νομίζω οτι με κοροιδεύουν....δεν ξέρω....δεν το περίμενα....πως γίνεται ολα να ειναι καλα εξετασεις, ωαρια, εμβρυα.....δεν μπορω να καταλάβω....ειμαι 29 ετων, εχω κανει καθε εξεταση, η εξ. εγινε με μικρογονιμοποιηση....τι αλλο μπορω να κανω....ειλικρινα δεν ξερω....δεν θελω την παραμυθία αλλα αισθάνομαι οτι με κοροιδευουν οταν μου λενε οτι με την πρωτη σπανια να πετυχει....προφανώς οταν ο αλλος εχει την αναγκη σου....αστον να πληρωνει....να πανε να @@@@@@@@@ ολοι τους.

Peni μου κι εγω λυπαμαι :(:( Μη το βαζεις κατω ομως κοριτσακι μου.Ψηλα το κεφαλι και την επομενη φορα ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ολα να σου ερθουν οπως ποθεις :)

μας κοροιδευουν.....δεν υπαρχει.....δεν υπαρχει....

ακουστε ενα περιστατικο....εχω κανει εμβρυομεταφορα....μας ρωτανε για κρυοσυντηρηση....λεμε ναι...

παμε για πληρωμη....και αφου πληρωνουμε μπαινει ατομο του προσωπικου και λεει...βαλαμε 2...τις επομενες θα βαλουμε απο 2 ακομα....μετα που πηγα στο σπιτι μου μπηκε ιδεα γιατι να μου το πει....εσκασα 15 μερες με τη σκεψη...γιατι δηλωσα πως αν κανω ενα παιδακι δεν θα ξανακανω εξ/κη....τοτε σκεφτομουν γιατι να μου το πει? μηπως θεωρουσανε δεδομενο οτι δεν πετυχει?

για αυτο σας λεω....μετα απο τετοια...ολα πλεον τα σκεφτεσαι....τι να πω....ολα τα αλλα ειναι παρηγορια στον αρρωστο.....εχω κανει ενα φακελο λες και εχω καμμια ασθενεια....παω παντου με τα χαρτια μου...ναι θα μου πεις μια φορα εκανες και τα παρατας? δεν ειναι αυτο το θεμα...το θεμα ειναι οτι δεν εμπιστευεσαι....τελικα ποιος φταιει? εγω παλι ?παλι εμεις φταιμε? και δεν με νοιαζει για τα χρηματα....για τον κοπο και την ψυχικη μας κοπωση λυπαμαι....

απο την αλλη καθεσαι και σκεφτεσαι...λες ας μη παρει απο κατω...οτι και να ερθει ας ειναι καλοδεχουμενο ειπαμε απο την πρωτη στιγμη...αν δεν πετυχει θα πω πως εχω ακομα δρομο, ισως δεν ειμαι ακομα ετοιμη...ισως ισως...θελημα Θεού ειναι αυτα....οκ....και μετα σκεφτομαι....δηλαση αυτη η μανα που γεννησε και παρατησε το παιδι της μπροστα στο ναο προχθες....ηταν ετοιμη?

εδω σε θελω....πηνελοπη....τωρα σκεψου παλι....και ξαναμπερδεψου...αλλωστε μονο αυτο σου μενει πια....

PENI25 κορίτσι μου δεν έχουμε ξαναμιλήσει, ωστόσο μιας κι έχω περάσει κι εγώ απ' το χορό των εξωσωματικών, σε καταλαβαίνω απόλυτα. Και την απογοήτευση, και την έλλειψη εμπιστοσύνης σε γιατρούς και κέντρα αφού τα κέρδη τους από κάθε δική μας προσπάθεια είναι τεράστια.. Έχω ήδη ένα παιδάκι απ' την 1η μου ivf, και ακολούθησαν άλλες δύο για αδερφάκι, στις οποίες δε σταθήκαμε τυχεροί. Ξεκινήσαμε με πρόβλημα στο σπέρμα, τώρα όμως και λόγω ηλικίας, ούτε τα δικά μου ωάρια είναι της προκοπής,. Θέλω να σου πω ότι έχεις δίκιο να θυμώνεις και να στενοχωριέσαι, όμως είσαι τόοοοσο νέα, μην τα παρατήσεις, έχεις και τα κατεψυγμένα μωράκια σου που περιμένουν. Εξάλλου η επιτυχία μιας εξωσ/κής είναι συχνά και θέμα τύχης, εκεί που δεν το περιμένεις έρχεται το θετικό, αρκεί να μη λοξοδρομήσεις απ' το στόχο σου. Μωράκι θέλεις και μωράκι θα κάνεις!!

Peni μου συμφωνω με την αργυρο73.Εισαι νεα γι αυτο μη τα παρατας.κ οντως πολλες φορες ειναι καθαρα θεμα τυχης.Ουτε να παιδευεις το μυαλουδακι σου με τετοιες σκεψεις.Προσωπικα κ σε εμας μετα την εμβρυομεταφορα ηρθαν κ μας ειπαν οτι εχουνε καταψυξει αρκετα οποτε τουλαχιστον για 2 προσπαθειες ακομη δεν θα χρειαστει να παρω φαρμακα.Παντα το λενε αυτο.Χ Α Μ Ο Γ Ε Λ Α! ;)

α κι εμενα μου το ειπαν αυτο και τελικα μονο για αλλη μια εφτασαν...χαλασαν στην αποψυξη!!!!

ΠΕΝΙ25 λυπαμαι πολυ...κριμα ρε γμτ...καταλαβαινουμε την οργη σου και ολα οσα λες...ειναι και θεμα τυχης...τι να πω. Κι εγω τα χω σκεφτει αυτα...μεχρι και αν μου πηραν κανενα ωαριο και το κανανε δωρακι αλλου...αλλα δεν θα τρελαθω....οχι δεν θα τρελαθω!!!! αρνουμαι!!!!

Ψυχραιμια...ειμαι σιγουρη οτι σε λιγες μερες που θα ηρεμησεις θα σκεφτεις διαφορετικα...και πιο αποφασιστικα!!!!

Ευχομαι τα καλυτερα στην 2η προσπαθεια !!! ΑΑΑ και συμφωνω με την ΑΡΓΥΡΩ!!!! ;)

Καλησπερα κοριτσια!!! Πωπω χαθηκα λιγες μερες και εχασα την μπαλα!

Καταρχήν να ευχηθω στην SofitsaK μας συγχαρητηρια για την εγκυμοσυνη της!!! Σου ευχομαι κοριτσαρα μου να πανε όλα υπεροχα απο εδώ και μπρος!!!!

Επισης ενα μεγαλο ΛΥΠΑΜΑΙ στην PENI25 μας. Αχχχ κοριτσακι μου να ξερεις πως οι περισσοτερες απο εμας που μας δενει αυτη η κοινη μοιρα, εχουμε κανει και ξανακανει ακριβώς τις ιδιες σκεψεις με εσενα. Δυστυχως κοπελα μου δε σταθηκες απο τις τυχερες που πετυχαν με την πρωτη αλλα αυτο δεν πρεπει να σε αποθαρρυνει!!! Αν εχεις οποιαδηποτε αμφιβολια για το κεντρο σου, καλα θα κανεις αυτο το διαστημα της αναμονης να το ψαξεις και να κανεις και αλλου την ερευνα σου. Παντως πανω απο όλα η απογοητευση που νοιωθεις τωρα δεν πρεπει να σε κανει να εγκαταλειψεις το ονειρο σου και ευχομαι να το καταφερεις σιγουρα στην επομενη σου προσπαθεια!!! Αντε και όλες οι υπολοιπες να γινουμε μανουλες το συντομοτερο!!!!

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...