Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο8

Recommended Posts

συννεφακι μου σε καταλαβαινω....

εστω κ ενα κυτταρο να εχουν παρει σωστα θα ειχε δειξει αν ειχε κατι....γιατι αυτη τα καλλιεργουν μετα ουτως η αλλως...οποτε με το δικο μου μυαλο δεν θα ειχε κατι χρωμοσωμιακο το μωρακι σου...ξερω οτι πονας κ τωρα ειναι ακομη ποιο δυσκολο γιατι ξερεις τι ηταν...(οχι γιατι ηταν κοριτσι αλλα το εχεις προσωποποιηση)....εγω περισυ δεν εκανα γιατι δεν ηξερα κ τελικα κανενας δεν μου απανταει με σιγουρια....δηλαδη το περνουν σαν να μην ηταν χρωμοσωμ με τις πιθανοτητες αφου δεν ειχε προβλημα στην καρδια κ σε αλλα οργανα...κ αυτο ομως που ειχε χρωμοσωμ παλι ομως δεν ειχε προβλημα πουθενα...αυτο τωρα το σκεφτηκα...οποτε ζησε Μαι μου να φας τριφυλλι...

τεσπα...να μην σε στεναχωρω κ εσενα..ο γιατρος τι σου ειπε?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ΑννεμοDaddy τέλεια η φωτό που έχεις βάλει ....ΜΗΝ την αλλάξεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!! όλα τέλεια θα πάνε βρε συ.........τελικά ποτε δεν ησυχάζεις ε? κ εγω νόμιζα μετα τη χοριακή ξεκίνανε τα πάρτυ!!!!!!!

Βασουλίνη μου εγω λογικά αρχές Νοέμβρη θα κάνω τις Gonal........τρέχω σαν τη τρελη να βγάλω δουλειά τώρα γιατι τότε θέλω να τα γράψω όλα στα παλιά μου τα παπούτσια.............Κατερινάκι μου γλυκό αντε με το καλό μέχρι το τέλος.......

Ζαχαρωτούλι μου που είσαι? τι έγινε με εσένα? τι έδειξε ο υπέρηχος? καλή η κότα μας? :D

Γεια σας κοριτσακια.Τι μου κανετε; Ζαχαρενια , ξεαγχωσου η τριτη θα ειναι και η τυχερη .Ολα θα πανε καλα.Εγω πηρα το αποτελεσμα , ηταν κοριτσακι , τα κυτταρα που ειδαν ηταν οκ αλλα δεν ειναι σιγουροι αν ανακατευτηκαν με τα δικα μου .Αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλ , τσαμπα τα λεφτα , απαντηση καμια.Τελοσπαντων τωρα παμε για αλλα. :):):)

Ματάκια έτσι σε θελω, οπλίσου με αισιοδοξία για την επόμενη.....σε φιλώ..

Χρυσανθάκη πάστα Φλώρα είχα φτιάξει κ την έφαγα σε 2 μέρες αν δεν πάω Ιθάκη ΣΚ θα φτιάξω κ μια σοκολατόπιτα......μιαμ μιαμ μιαμ.....

koritia kalispera!!!!!!!!!!!!epitelous adiathetisa,aurio arxizo enesoules gia ta augoulakia :D:D:D alla tis ormonikes tha tis kano deutera!!!gia na doume ti tha ginei....makari na exoume oles kala apotelesmata kai epitelous na ftasoume sto polupothito oneiro!!!!!!!!!!

Ματάκια έτσι σε θελω, οπλίσου με αισιοδοξία για την επόμενη.....σε φιλώ..

Χρυσανθάκη πάστα Φλώρα είχα φτιάξει κ την έφαγα σε 2 μέρες αν δεν πάω Ιθάκη ΣΚ θα φτιάξω κ μια σοκολατόπιτα......μιαμ μιαμ μιαμ.....

koritia kalispera!!!!!!!!!!!!epitelous adiathetisa,aurio arxizo enesoules gia ta augoulakia :D:D:D alla tis ormonikes tha tis kano deutera!!!gia na doume ti tha ginei....makari na exoume oles kala apotelesmata kai epitelous na ftasoume sto polupothito oneiro!!!!!!!!!!

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ,ΕΓΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΟΡΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΜΕ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΕΛΙΚΑ.ΤΟ ΦΙΛΟΣΟΦΗΣΑ ΑΦΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΩ ΤΟ ΛΟΥΚΙ , ΘΑ ΤΟ ΔΩ ΩΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟ .ΚΑΙ ΑΝ ΞΑΝΑΜΕΙΝΩ ΕΓΓΥΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΣΩ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ , ΜΕ ΕΦΘΕΙΡΕ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ.Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΦΑΡΜΑΚΟ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕΝΠΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ.ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΦΙΛΙΑ

γεια σας....

κ εγω θα παω να κανω σοκολατοπιτα....μμμμ :P

αφου μωρο δεν μπορω να κανω ας τρωω γλυκα να γινω τετραπαχη :cry:

μιλησα με τον γιατρο...μου ειπε ναι γινετε προεμφυτευτικη κ θα ελεγξουν ολα τα χρωμοσωματα....αλλα δεν γλυτωνω την αμνιο ή τον τροφοβλαστη γιατι μπορει να γινει ζημια στο εμβρυο.....δηλαδη με αλλα λογια δεν ξερω αν πρεπει να χαρω ή οχι....

γεια σας....

κ εγω θα παω να κανω σοκολατοπιτα....μμμμ :P

αφου μωρο δεν μπορω να κανω ας τρωω γλυκα να γινω τετραπαχη :cry:

μιλησα με τον γιατρο...μου ειπε ναι γινετε προεμφυτευτικη κ θα ελεγξουν ολα τα χρωμοσωματα....αλλα δεν γλυτωνω την αμνιο ή τον τροφοβλαστη γιατι μπορει να γινει ζημια στο εμβρυο.....δηλαδη με αλλα λογια δεν ξερω αν πρεπει να χαρω ή οχι....

Ξερεις ε η προεμφυτευτικη πανακριβη μιλαμε για 3.000 επιπλεον ,ετσι εχω ακουσει.Εγω δεν κανω πολλα αυγα αρα δε μπορω να κανω προεμφυτευτικη , τα βαζω τα 2 ,3 και ο,τι θελει ας γινει.Οποτε για να μη τσαλαπατηθουν πρεπει να κανεις γυρω στα 10 αυγα αν θυμαμαι καλα.Καλη επιτυχια και γρηγορα να ερθει το μωρακι σου.

Καλησπερα κοριτσακια!Μετραω καμια κ αποψε για το τεστ κ ναι ειναι γεγονος...εχω αγχωθει!!!Fenial επιτελους!!!αντε καλη αρχη και συμφωνω με το συννεφακι,μην το σκεφτεσαι καθολου κ μην αγχωνεσαι.Οσο για τον υπερηχο καθε πρωτοκολλο ειναι διαφορετικο.Για παραδειγμα εγω απο την ημερα που αδιαθετησα μετα απο 10 μερες ξεκινησα τις ενεσεις κ συνολικα μετα απο 15 τον πρωτο υπερηχο.Οποτε για ν αστο ειπε μαλλον ετσι πρεπει :P:P

Καλημερα κουκλιτσες!!!Κατερινακι μου σε ευχαριστω πολυ!Πηγα πρωι πρωι για χοριακη και το μεσημερι θα βγουν τα αποτελεσματα :( Στο τελος απο την αγωνια δεν το γλιτωνω το καρδιακο,εγκεφαλικο κτλ :lol::lol::lol:

Καλημεραααααα

αυριο θα γινει η μπεμπε-μεταφορα!!! Απ'τα 5 γονιμοπ. τα 4 και αν δεν κανω λαθος αφου θα γινει 5 μερες μετα την λυψη λεγεται βλαστοκυστη....αν και δεν ξερω ακριβως τι ειναι :roll::roll: ...δεν ρωτησα :roll::roll: ...για να μην μπερδευτω περισοτερο. Αλλα υποθετω...για να το κανουν κατι ξερουν δαυτοι παραπανω....

Καλημεραααααα

αυριο θα γινει η μπεμπε-μεταφορα!!! Απ'τα 5 γονιμοπ. τα 4 και αν δεν κανω λαθος αφου θα γινει 5 μερες μετα την λυψη λεγεται βλαστοκυστη....αν και δεν ξερω ακριβως τι ειναι :roll::roll: ...δεν ρωτησα :roll::roll: ...για να μην μπερδευτω περισοτερο. Αλλα υποθετω...για να το κανουν κατι ξερουν δαυτοι παραπανω....

Δεν κανεις λαθος...Βλαστοκυστη λεγεται...

Μπραβο κοριτσακι!!!!Με το καλο να παρετε σπιτι τα σπορακια σας και να τα κρατησε τε εκει ια τους υπολοιπους 9 μηνες!!!!!!!!!!!!

πολύ πολύ καλη επιτυχία sofitsa μου....πωπω μπήκα λίγο στην ψυχολογία κ με έπιασε ταχυπαλμία...θυμήθηκα τα δικά μου..........αντε να τελειώνει αυτη η μέρα (που για μένα είναι η χειρότερη) με την πιο γλυκια κ ωραία ανακοίνωση της ζωής σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! καλή χοριακή!!!

NicoleG με το καλο να κλωσσας τα μωρα σου τωρα και καλα αποτελέσματα σε 15 μερες. Κανονικά εφοσον εχουν περασει 4 μερες ειναι βλαστοκύστες! Ολα καλα θα πάνε

sofitsa k Συγχαρητηρια!!!!!!!!!!!

Σε ολες τις υπόλοιπες καλα αποτελεσματα, καλη επιτυχια , καλες μεταφορές ολα ολα ολα να πανε τελεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλημερα καλε σας ειπα? Δεν σας είπα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ

Θετικο κοριτσακια!Θετικο,θετικο,θετικοτατο!!!!!Δεν μπορω να το πιστεψω :lol::lol:

[smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif][smilie=blob1.gif] μπράαααααααααααααααααααααααβο κοριτσάκι μου ..πολύ χάρηκα ...... έτσι θέλω να συνεχιστεί ...ακούτεεεεεεεε

Θετικο κοριτσακια!Θετικο,θετικο,θετικοτατο!!!!!Δεν μπορω να το πιστεψω :lol::lol:

Γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συγχαρητηρια κοριτσακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σας ευχαριστω ολες κουκλιτσες μου :P:P πολυ πολυ.Και για την θετικη ενεργεια ολες αυτες τις μερες :D:D Με βοηθησε παααααααααααρα πολυ.Καλη επιτυχια σε ολες σας :lol::lol::lol:

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...