Μετάβαση σε περιεχόμενο

Εξωσωματικη ποιες ξεκινησαμε παρεουλα?? Νο8

Recommended Posts

καλημεραααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

τι κανετε σημερα????

καλα που μπηκα παντως....κατουρηθηκα στα γελια με τα ανεκδοτα σου ζαχα...

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

μ'εκανες κ γελασα!!!!!

κ σημερα ξυπνησα με τα γνωστα πονακια περιοδου κ το πονακι κατω δεξια...

μηπως να παρω τον γιατρο τηλ?? η' ειμαι υστερικη??

ζαχα τι ωρα εχεις υπερηχο σημερα??

αυριο λεω να παω ενα καφεδακι εξω...εαν ειμαι καλα βεβαια..

απο την δευτερα ειμαι ξαπλωμενη...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

ναι ρε συ....νικολακι μα να δουλευουν??? βιτσια θεε μου!!!! :lol:

τι κανεις εσυ νικολ????????

επ καλως το κλωσσακι μας!!!! 6.00 το απογευμα παω για υπερηχο...οχι 6.30...οχι οχι 6.00!!!! ε θα παω απο τις 6 παρα!!!! χαχαχα

Να πας για καφε...χαλαρα...δεν εγινε και τιποτα...εκατσες αρκετα...απλα να μην κουραζεσαι να σου δινει ο διπλανος σου το φλυτζανι του καφε...να μην το σηκωνεις μονη σου!!!!! χαχαχαχα :lol:

ποτε κανεις χοριακη εσυ μανδαμ?

ναι ρε συ....νικολακι μα να δουλευουν??? βιτσια θεε μου!!!! :lol:

τι κανεις εσυ νικολ????????

επ καλως το κλωσσακι μας!!!! 6.00 το απογευμα παω για υπερηχο...οχι 6.30...οχι οχι 6.00!!!! ε θα παω απο τις 6 παρα!!!! χαχαχα

Να πας για καφε...χαλαρα...δεν εγινε και τιποτα...εκατσες αρκετα...απλα να μην κουραζεσαι να σου δινει ο διπλανος σου το φλυτζανι του καφε...να μην το σηκωνεις μονη σου!!!!! χαχαχαχα :lol:

ποτε κανεις χοριακη εσυ μανδαμ?

εχεις παντως ενα στυλ που τα λες...χιχιχι

λοιπον ευχομαι καλη επιτυχια ...να ακουσεις ωραια πραγματακια το απογευμα...

εγω ειναι να κανω την τεταρτη χοριακη αλλα ενα ξεχασμενο τεστακι υπαρχει στο συρταρι

μου απλα δεν ξερω ποτε να το κανω....γιατι θα το κανω...αυτο ειναι σιγουρο....

εχει κ την κυριακη ο καλος μου τα γενεθλια μου...καλα θα ηταν να του εκανα ενα τετοιο

δωρακι αλλα .....δεν προλαβαινω δυστυχως...

εμενα μου ειχε πει ο ντοκτορ να μην κανω τεστ δεν θα ειναι αντικειμενικο...

μεσα στις οδηγιες του τεστ εγραφε οτι αν εχεις κανει παρει καποιες ουσιες στυλ πρεγκνιλ οτι δεν πρεπει να το κανεις!!! ε αφου το χεις καντο...την κυριακη! ευχομαι να βγει θετικοτατο και να ειναι θετικοτατη και η χοριακη!!!!

feniael κι εγω μεχρι να αδιαθετησω...ειχα τα νευρα μουυυυυυ...αργησε να ρθει η ατιμη...και τωρα παλι τα νευρα μου εχω αλλα δεν εχει σημασια!!!! ;):lol: αντε καλη αρχη!!!

μωρε κ γω το ξερω αυτο απλα λιγο διαφορετικα ....

ξερω οτι εαν εχεις κανει πρεγκνυλ κανει περιπου 10 μερες να φυγει απο τον οργανισμο...

ουφ...τα λεω ετσι αλλα σκεφτομαι μην κανω καμια βλακεια βγει αρνητικο κ συρθω στα πατωματα

κ αντιστοιχα εαν βγει θετικο κ δεν ειναι....

κ γω μεσα στα νευρα ειμαι...

σε νοιωθω τωρα τι να λεμε!!!! καλυτερα να μην το κανεις!!!! εγω δεν θα ξανα κανω τεστ...μονο χοριακη..

δεν θα ξανα κανω τεστ...μονο χοριακη..δεν θα ξανα κανω τεστ...μονο χοριακη...δεν θα ξανα κανω τεστ...μονο χοριακη

ε πιστευω τωρα σας επεισα!!! :lol::lol::lol:

κανε οτι σου ρθει στο κεφαλι μωρε....αλλα μετα μην ερθεις και μου κλαις???? (λογια ελληνιδας μανας) :lol:

καλε μαριλου μας αθηνα μενεις? εγω ναυπλιο.

κ θα το κανω το τεστ κ θα σου κλαιω κ θα σε πρηξω(λογια γυναικας που εχει κανει εξωσωματικη) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γμτ μου τα πονακια μου δυναμωνουν....δεν μπορω να παρω παυσιπονο ετσι??

μιλησα κ με τον γυναικολογο μου τωρα κ μου ειπε πως ειναι λογικο να ποναω ετσι λογο της διεγερσης...πιο ανησυχητικο θα ηταν λεει εαν δεν πονουσα...

μενω ραφηνα..

καλημερα.....εβαλα το ψωμακι να γινει...φαγακι δεν ξερω τι να φτιαξω....θα δω κατι προχειρο σημερα γιατι χτες ξεπατωθηκα....ακομα ποναει το κορμι μου...πηγα το πρωι για τις εξετασεις το υ μικρου, μαζεψα ολο το σπιτι...ειχα τον αντρα μου χαλια με το πιασιμο στον ωμο κ χρειαζοταν εξτρα νταντεμα...δεν μπορουσε να κουνηθει....ειχα τον γιο μου να κανει ταλιμπανιες 2 το βραδυ ξαπλωσα....εκεινη την ωρα ξεκουραστηκα...ετρεχε :lol:

σημερα ειναι μια μεγαλη ημερα για μενα...το απογευμα οταν η ζαχα θα κανει υπερηχο..εγω θα μιλαω με εναν γιατρο....τυχαιο δεν νομιζω :lol: ξερω τι θα μου πει απο τωρα αλλα λεω ετσι για σιγουρια :(

Γιωργο...Γιωργο λενε κ τον αντρα μου...θα γινεις ενας χαζομπαμπας σαν τον δικο μου...ειναι ο καλυτερος μπαμπας του κοσμου....ερχετε ο κακομοιρης απο την δουλεια κουρασμενος κ παιζει με τν καμαρι μας.....ασχολειτε παρα μα παρα πολυ.....Οπου Γιωργος μαλαμα :lol: τον ευχαριστω που τον εχω διπλα μου κ ειναι τοσο καλος....αα με βοηθαει κ στις δουλειες.....

ζαχα μου μαζι θα καθομαστε σε αναμμενα καρβουνα κ εγω ετσι ημου...6 ειχα ραντεβου..απο τις 5 πηγαινα κ τελικα γυρνουσα 10 απο την αναμονη.....

μαριλου μου αντε καλη επιτυχια....εγω θα το εκανα το τεστ κ ας μην πρεπει γιαυτο που λεει κ η ζαχα αλλα υπαρχει κ αλλος τροπος...την κυριακη να πας σε ενα ιδιωτικο μαιυτηριο να την

κανεις..... :P

Νικολ μου κ κατερινακι καλημερα...αντε αν επρνετε σειρα κ εσεις..

δεν διαβασα προηγουμενες σελιδες γιατι εχει φαει κολλημα σημερα

:lol::lol::lol::lol::lol: πρωην ανεμε νυν νταντι κουλ τι λεςςςςςςςςςςςςς?????????????????????

διαβασε καλυτερα σε παρακαλω...και ολο το ποστ...θα σε εξετασω μετα!!!! :lol:

χαχαχα υπερηχο θα κανω να ακουσω καρδουλα βρε....ΤΩΝ ΑΥΓΩΝ!!!!! χαχαχαχα

παναθεμα με γελασα και δνε κανει στην κατασταση μου!!!! :lol:

χρυσανθη....ευγε αυτο εχω να πω...εισαι αξια συζυγος και μαμα!!!! :D

στα αγγλικα θα μιλησετε? εχε ανοιχτο και το translatum.gr και κανε δουλεια σου!!!! θα μπω το βραδυ να σας πω νεα...μπες κι εσυ...νταξει??????

Καλημερα κοριτσακια!Ζαχαρενια καλη επιτυχια το απογευμα με πολλα πολλα αυγουλακια!Ασχετο σλλα τελειο το Ναυπλιο,ηρθαμε φετος το καλοκαιρι πρωτη φορα.Ξ ε τ ρ ε λ α θ η κ α !!!!!

ζαχα μου θα μιλησουμε τηλεφωνικα για μια πρωτη κουβεντα...εχω ραντεβου ουτως η αλλως το δεκεμβρη με γιατρο εξωσωματικης...αλλα πρεπει πρωτα να δωσει το οκ ο ειδικος..αν μου πει δεν γινετε θα ακυρωσω κ το ραντεβου.... :cry:

ευτυχως θα μιλησει ο συζηγος στα αγγλικα που ξερει καλα... :P γιατι αλλιως αλλα θα μου πει κ αλλα θα καταλαβω...δηλαδη οτι με συμφερει :lol::lol::lol:

Μμμμμμμ ναι λοιπον,το παραδεχομαι.εγω ημουν αυτη :lol::lol: Ειμαι καλα αν εξαιρεσεις τα νευρα κ την οξεια τεμπελιτιδα απο την οποια πασχω τις τελευταιες μερες!!Αλλα ειπαμε...υπομονη ;) 2 κ σημερα!!! :D:D:D

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Ζάχα καλη καλη καλη καλη επιτυχια σήμερα!!!! Περιμένεις να δεις πόσα αυγουλάκια θα έχεις σήμερα???

Χρυσάνθη εύχομαι και σε εσένα καλά αποτελέσματα...Γιατί δεν παίρνεις ένα μικρό μαγνητοφωνάκι (ή από κινητό) να γράψεις αυτά που θα σας πει έτσι ώστε να τα ακούσετε ξανά μετα??

Τι θα κάνετε το σαββατοκύριακο?

ζαχαρωτό τι δε θα κάνεις? τι δε θα κάνεις? τι δε θα κάνεις? τι δε θα κάνεις? τι δε θα κάνεις? :lol:

λοιπόν είχα ενα τελευταίο τεστ κ το χάλασα τον προηγούμενο μήνα ...έτσι χωρίς να περιμένω τίποτα για να μην μπω στον πειρασμό όταν έρθει η ώρα........................α καλα του έκανα.....το κατ..ρησα!!

:lol::lol::lol: καλα του κανες νικολ.... :lol::lol::lol:

ρε νταντι κουλ τι ειανι αυτα??φασολακια μαγειρευεις σημερα??? :lol:

ευχαριστω ρε συ!!!

χρυσανθη θα ξανα φτιαξω μηλοπιτα.....μμμμ

ζαχα μου κ εγω θα ξαναφτιαξω....θα κανω κ μια σοκολατοτιπα σημερα..... :P

Νικολ ετσι εκανα κ εγω ανακοινωση κ εγω στην προηγουμενη εγκυμοσυνη.....εγραψα το κατουρησα κ μετα στο επομενο ποστ εγραψα οτι ειμαι....κ στο επομενο παω για χοριακη...τα σκεφτομαι κ τρεμω.....

ΘΕΛΩ Κ ΕΓΩ ΜΩΡΑΚΙ ΞΑΝΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΜΟΥ......Κ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ..ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΩ :(

Σαμανθα μου καλο αυτο που λες....

Δεν ξερω τι θα κανουμε το ΣΚ...αλλα καπου θα παμε....

Ρε γαμωτο μεσημεριασε μεχρι να μπω και χαθηκε το παρεακι!!! Καλε ξαναμπειτε μεσα!!!

NicoleG μια χαρα τα 5 αυγουλακια. Μην ανησυχεις καθόλου, αντε αυριο περιμενουμε να μας πεις τα νεα σου για τη γονιμοποιηση

Ζαχααααα αληθεια τι παραδοσιακό βγαζει το Ναυπλιο??? Μηπως πολλά αυγουλακια :lol::lol::lol::lol: Για να δουμε τα νεα σου το απογευμα και θα κρίνουμε!!!!

Τι κανετε οι υπολοιπες??? Εγω για αλλη μια μερα ειμαι σε αναμενα καρβουνα γιατι η περιοδος ακομα να ερθει . Καθε τρεις και λιγο πηγαινω στην τουαλετα γιατι νομιζω πως κατι ηρθε αλλα τιποτα. Αφηστε και το οτι ποναω συνεχεια. Αν δεν ερθει μεσα στο ΣΚ θα παρω το γιατρο να παω να με δει μήπως προεκυψε κανενα ορμονικό θεμα και για αυτο δε ερχεται! Ρε γαμωτο μου τωρα που ειμαι πιο ετοιμη και προετοιμασμενη απο ποτε ψυχολογικα ωρα μου κανει παιχνιδια!!! Νικολ μου τελικα μας βλεπω να πηγαινουμε μαζί τον επομενο μηνα εμεις! Δεν πειραζει θα εζουμε παρεουλα η μία την άλλη!!!

Α Χρυσανθη με αυτην τη μηλοπιτα ζηλεψα και εγώ και θα προσπαθησω να την κανω! Και λεω θα προσπαθησω γιατι η ζαχροπλαστικη δεν ειναι το φορτε μου. Ουτε η μαγειρικη βεβαια αλλα... :D

κ θα το κανω το τεστ κ θα σου κλαιω κ θα σε πρηξω(λογια γυναικας που εχει κανει εξωσωματικη) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

γμτ μου τα πονακια μου δυναμωνουν....δεν μπορω να παρω παυσιπονο ετσι??

μιλησα κ με τον γυναικολογο μου τωρα κ μου ειπε πως ειναι λογικο να ποναω ετσι λογο της διεγερσης...πιο ανησυχητικο θα ηταν λεει εαν δεν πονουσα...

μενω ραφηνα..

Μαριλου εγω μενω Λουτσα τωρα..αλλα 20 χρονια εμενα Ραφηνα..

Βρε μηπως γνωριζομαστε????

Ζαχαρενια μου περιμενουμε νεα σου εννοειτε το απογευμα...να μας πεις για την αυγουλοπαραγωγη σου!!!!!!!!!!!!!!!

Νικολ μου ναι εχω ξεκινησει ενεσεις καταστολης και περιμενω να αδιαθετησω να παω για υπερηχο και να ξεκινησω σικλακουρ μετρηση οιστραδιολης μεχρι να ρθει η μερα της εμβρυομεταφορας..υπολογιζω λογικα 2-5 Νοεμβρη..αν και εχω πονους περιοδου εδω και μια βδομαδα ηδη..

Βασω ηρεμησε κ θα ρθει η ατιμη....

Κοιτα ρε που καταντησαμε...να παρακαλαμε να ρθει...

Daddy cool καλωσηρθες και παλι!!!!!!Πως παει η εγκυουλα σου????

Χρυσανθη μου θα ρθει και το νινι σου θα δεις!!!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσακια.Τι μου κανετε; Ζαχαρενια , ξεαγχωσου η τριτη θα ειναι και η τυχερη .Ολα θα πανε καλα.Εγω πηρα το αποτελεσμα , ηταν κοριτσακι , τα κυτταρα που ειδαν ηταν οκ αλλα δεν ειναι σιγουροι αν ανακατευτηκαν με τα δικα μου .Αλλα λογια να αγαπιομαστε δηλ , τσαμπα τα λεφτα , απαντηση καμια.Τελοσπαντων τωρα παμε για αλλα. :):):)

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Προσθήκη...