Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ρε κοριτσια ειστε κορυφαιες....απιστευετες ολα τα λευτα :D

το εστειλα τα καταφερα....το κορυφαιο ειναι οταν θα με παρει τηλ να μου πει την γνωμη του...τι θα καταλαβω.... :oops::oops::oops:

θα μου λεει κατι κ αλλο θα καταλαβαινω....ευτυχως εδωσα τον αριθμο του συζηγου κ θα βγαλουμε ακρη.... :lol:

φαναταζεστε να μιλαω με τον γιατρο κ να ψαχνω εκεινη την ωρα λεξικο..... :mrgreen:

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω ολες για τα καλα σας λογια!Νανα2 κι εγω ειχα κυστικο μορφωμα για το οποιο ομως αναγκαστικα χειρουργηθηκα αφου ηταν 92 χιλιοστα!!!οποτε δε νομιζω οτι υπαρχει λογος ανησυχιας.λογικα με τα χαπια που σου εδωσε ειναι αρκετα μικρο για να απορροφηθει.Υπομονη θετικη σκεψη κ ολα θα πανε καλα!

Δημοσίευση

kalimera koritsia!!!!me lene rozi kai prin 1 xrono ,12 octobrioy eixa ksekinisi me tis eneseis !!kai simera exw mwraki 2,5 minon!!!!!eimai poli eytixizmenoi-allo poy den to exw pistepsi akwma!!!!sas eyxome oti kalitero koritsia -sas nio8w kai sas katalavenw apolita,otan skeftome to anxos poy perasa -anatrixiazw!!!alla eytixos eimoyna tyxeri kai emena me tin proti prospa8ia!!!!koritsia exw 6 koytia-MENOPUR,kai 2-CRINONE an ta xriazete kamia apo sas as moy steili pm.aaa ew kai ena kouti PUREGON 900 alla ayto 8elei psixio...ayta!!!!

KALI TYXI!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

καλησπεραααααααααααα!!!!!!!!!!!!!

σας γραφω παρεα με τα δυο μου τα μικρακια στην κοιλιτσα :roll::roll::shock::shock:

ολα πηγαν φανταστικα...μου εβαλαν 2 βλαστοκυστες η μια αριστης ποιοτητας κ η 2η παρα πολυ καλη...ο γιατρος ηταν αρκετα αισιοδοξος...

ειμαι πολυυυυ χαρουμενη κ λιγουλακι αγχωμενη.....νομιζω πως δεν θα το αντεξω εαν δεν βγει θετικο....μην πειτε τπτ γι'αυτο που λεω...απλα σας λεω τι αισθανομαι...

εχω ενα φουσκωμα κ μια ενοχληση στην κοιλιτσα...ευχομαι μονο να ναι για καλο...

εσεις τι μου κανετε???Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω..

εννοειται πως ειμαι ξαπλα κ μ'αρεσειιιιιιιιιιιιιι πολυυυυυυυ......

αααα...κατι αλλο...τελικα την χοριακη θα την κανω στις 20 του μηνος οπως μου ειχαν πει αρχικα??ξεχασα να ρωτησω...αλλα νομιζω πως δεν παιζει ρολο που εγιναν βλαστοκυστες...

μετραμε 14 μερες μετα την ωοληψια...

φιλακια πολλαααααα σε ολες σας....

υ.γ μαμα παναη εισαι σκετη γλυκα κ εσυ κ ο γιος σου...σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια....φιλαακια πολλααααα...με το καλο κ συ...

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσαρες μου!

Marilouououou τελεια!!!! Χαλαρωσε τωρα και προσπαθησε να μην αγχωνεσαι!!!! Αχ μακαρι κοριτσακι μου να μας ανακοινωσεις οτι εισαι εγκυος σε μια εβδομαδα!!!

Αχ εμενα μου εχουν σπασει τα νευρα. Περιμενω να αδιαθετησω για να ξεκινησω και τιποτα ακομη!!

Δημοσίευση

Καλημερα

Καλημερα

Καλημερα

Καλες αυγουλομαζωξεις

Καλες μπεμπεδομεταφορες

Καλα αποτελεσματα

ΥΠΟΜΟΝΗ-ΗΡΕΜΙΑ-ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!!!

Πολλα πολλα φιλακια και ευχουλες!!!!

Δημοσίευση

καλημεεεεεερααααα!μαριλουυυ καλοστεριωτα!!!! ντοιν...ακου ευχη...

με το καλο να στησουν σκηνη στην μητρα σου...και να γινουν ωραια και γερα μωρακια!!!

ευχομαι κι εγω ολο ++++++++++++++++++++++++++++

τσουπρες τι κανετε?

καλη επιτυχια και στο καινουριο μας κοριτσι!!! καλη αρχη!!!!

Δημοσίευση
sas euxaristo para polu koritsia!!einai i proti mou..tha ithela na sas rotiso an me vlastokusti einai kalutera??o giatros mou eipe oti exei megalutera pososta epituxias alla an apotuxei den tha mporo mallon na katapsukso!!poia i gnomi sas?

Εγω ειχα 8 γονιμοποιημενα ωαρια τα οποια τα αφησαμε να εξελιχθουν σε βλαστοκυστες.....χασαμε τα 2 (δεν αντεξαν) και τελικα μας εμειναν 6 βλαστοκυστες.

Απο αυτες τις 6 χρησιμοποιησαμε τις 2 και τις υπολοιπες τις καταψυξαμε.....δυστυχως με τις 2 "φρεσκες" βλαστοκυστες δεν ειχαμε θετικο αποτελεσμα και αργοτερα χρησιμοποιησαμε τις κατεψυγμενες και πηραμε τα ευχαριστα νεα!

Συνηθως αν δεν εχουμε αρκετα ωαρια δεν το ρισκαρουν για βλαστοκυστες γιατι ισως να υπαρξουν "απωλειες" (νομιζω δηλ).

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια!!Μαριλου σου ευχομαι καλη επιτυχια!Κι εγω ξαπλα ειμαι και τεστ κανω τη Δευτερα 18.Μακαρι να μας πανε ολα καλα. :D feniael καλη επιτυχια σκ σε σενα κ μην αγχωνεσαι!οσο για τις βλαστοκυστες και παντα με βαση αυτα που ο γιατρος μου, μου ειπε εχουν μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας αλλα πολλα απο τα γονιμοποιημενα ωαρια δεν τα καταφερνουν να φτασουν σε αυτο το σταδιο.οποτε κ παλι ρισκο ειναι.Εγω ειχα 18 ωαρια απο τα οποια τα 10 ειχαν αριστη εξελιξη μετα τη γονιμοποιηση,top quality,οπως μου ειπαν αλλα εμβρυομεταφορα εκανα την 4η μερα ωστε να μη ρισκαρουμε να εκφυλιστουν.Τα υπολοιπα τα κατεψυξα.Στην πορεια και σε συννενοηση με τον γιατρο σου θα παρετε τη σωστη αποφαση.ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!!!

Υ.Γ.Αντιμετωπισε καμια σας συνδρομο υπερδιεγερσης ωοθηκων? Τα 18 μου ωαρια ηταν σχεδον ολα απο τη μια ωοθηκη,η αλλη εγχειρισμενη,και ο κινδυνος τωρα ειναι μεγαλος μου ειπε ο γιατρος μου.Αν ηταν δεν θα επρεπε να ειχε ομως ηδη εκδηλωθει???

Δημοσίευση
sas euxaristo para polu koritsia!!einai i proti mou..tha ithela na sas rotiso an me vlastokusti einai kalutera??o giatros mou eipe oti exei megalutera pososta epituxias alla an apotuxei den tha mporo mallon na katapsukso!!poia i gnomi sas?

κοριτσάκι βλαστοκύστες αφήνουν να γίνουν όταν υπάρχει απόθεμα ωαρίων, υπάρχουν σίγουρα απώλειες γιατι στο εργαστήρι δεν καταφέρνουν όλα να εξελιχθούν ενω ισως κάποια στη μήτρα να μπορούσαν. Ναι μεν είναι καλύτερα(είναι πιο κοντα στη φυσιολογική σύλληψη) αλλα και όχι, είναι πολύπλοκο θέμα....το μόνο σίγουρο είναι ότι αν σε θέλει θα γίνει...............Δες το Lolipop που τα καταφερε με παγωτίνια ενω άλλοι τα καταδικάζουν!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
Καλημερα κοριτσια!!Μαριλου σου ευχομαι καλη επιτυχια!Κι εγω ξαπλα ειμαι και τεστ κανω τη Δευτερα 18.Μακαρι να μας πανε ολα καλα. :D feniael καλη επιτυχια σκ σε σενα κ μην αγχωνεσαι!οσο για τις βλαστοκυστες και παντα με βαση αυτα που ο γιατρος μου, μου ειπε εχουν μεγαλυτερο ποσοστο επιτυχιας αλλα πολλα απο τα γονιμοποιημενα ωαρια δεν τα καταφερνουν να φτασουν σε αυτο το σταδιο.οποτε κ παλι ρισκο ειναι.Εγω ειχα 18 ωαρια απο τα οποια τα 10 ειχαν αριστη εξελιξη μετα τη γονιμοποιηση,top quality,οπως μου ειπαν αλλα εμβρυομεταφορα εκανα την 4η μερα ωστε να μη ρισκαρουμε να εκφυλιστουν.Τα υπολοιπα τα κατεψυξα.Στην πορεια και σε συννενοηση με τον γιατρο σου θα παρετε τη σωστη αποφαση.ΣΚΕΨΟΥ ΘΕΤΙΚΑ!!!

Υ.Γ.Αντιμετωπισε καμια σας συνδρομο υπερδιεγερσης ωοθηκων? Τα 18 μου ωαρια ηταν σχεδον ολα απο τη μια ωοθηκη,η αλλη εγχειρισμενη,και ο κινδυνος τωρα ειναι μεγαλος μου ειπε ο γιατρος μου.Αν ηταν δεν θα επρεπε να ειχε ομως ηδη εκδηλωθει???

Ειχα πάθει στην σπερματέγχυση, με πόνους ,κρύο ιδρώτα, υπόταση κ σχεδόν λυποθυμία. Ομως όμουν όλη μέρα ορθια σε υπηρεσίες με στρες ..........θέλει ξεκούραση κ αν νοιώσεις το παραμικρό τηλ. το γιατρό..........μόλις ξάπλωσα κ σήκωσα ψηλά πόδια άρχισα να νοιώθω καλύτερα. Πιστευω οτι θα είσαι καλά ...............Εσυ να σκέφτεσαι ότι θα πάνε όλα τέλεια.....................με το καλό μαμα.

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Τώρα έρχεσαι στα λόγια μου, όλα είναι υποκειμενικά ... Γεννώντας ένα παιδί προφανώς και δεν σβήνουν ξαφνικά όλες οι άλλες μας ιδιότητες, ο,τι υπήρξαμε και ότι συνεχίζουμε να είμαστε, οι ανάγκες μας, οι ιδιότητές μας, τα χαρακτηριστικά μας. Δεν είμαστε μόνο μανάδες αλλά και πολλά άλλα ταυτόχρονα. Όμως το πώς αισθάνεται η καθεμία διαφέρει και δεν έχει να κάνει με ενοχική συμπεριφορά. Εφόσον ρωτάς τη γνώμη μας- που για μένα η γνώμη των άλλων, πολλώ δε μάλλον άγνωστων ανθρώπων,  μικρή σημασία έχει σε τέτοια θέματα - εγώ δεν θα άφηνα το μωρό σε ανθρώπους με τους οποίους δεν έχει καθημερινή επαφή. Θα μου έκλεβε μεγάλο κομμάτι από τη χαρά του ταξιδιού. Θα ήθελα να είμαι σίγουρη ότι σε έναν πυρετό, μια αδιαθεσία, σε ανάγκη για μια γνώριμη αγκαλιά πριν τον ύπνο, θα να το διαχειριστούν με τρόπο ασφαλή και με τρόπο που να καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες όλων. Είναι σε μια ηλικία που αντιλαμβάνεται την απουσία του βασικού φροντιστή του. Και σκοπός είναι να περνάμε όλοι καλά- και εμείς αλλά και το μωρό. Όμως, δεν υπάρχει μόνο ένας δρόμος για να μεγαλώνει ένα παιδί, υπάρχουν πολλοί. Οπότε, αφού το έχεις αποφασίσει, απολαύστε το!
    • @Sotiria_94 λυπαμαι πολυ κορίτσι μου για τ μπαμπα σου. Ποσο ακόμα πιο δύσκολο στη φάση που εισαι... @ΜαρίαΔημήτρηςκαλά ναι αν δ σε έχουν ρωτήσει δ μπορείς να πεις από μονη σου. Εμεις θα την πούμε Χαρά γιατί το έχω ταμμενο στην Παναγία του χαρου που γιορτάζει στις 23 Αύγουστου στα 9μερα της Παναγίας. Το 2023 π ήμουν εγκυος πάλι στις 22 Αύγουστου παραμονή δηλ της γιορτής εκανα διακοπη της κυησης με μεγάλο φόβο να χάσω κ τη μητρα μου. Και είπα ότι αν βγω υγιής από τ χειρουργείο κ μ τ ξανά δώσει θα βάλω τ όνομα χαρά που γιορτάζει τότε. 22 Αύγουστου 2024 ειχα τελευταία φορά περιοδο. Αν αυτό δεν είναι σημάδι... αν κ θα το έβαζα ούτως η άλλως.
    • Τα ονοματα που εχεις σκεφτει ειναι και τα δυο υπεροχα δεν πειραζει που δε βγαινει υποκοριστικο Μαρακι μου. Απο τα αγαπημενα μου ονοματα😁🌹. Λυπαμαι για το μπαμπα σου, ας προσπαθησουμε να μη τα σκεφτομαστε τωρα μεχρι να ολοκληρωσουμε την εγκυμοσυνη. Παντως καποια στιγμη μολις πουμε να ετοιμασουμε πραγματα για το μαιευτηριο θα σας ρωτησω και παλι τι εχετε ετοιμασει για να συγκρινω. Εχω κρατησει μεσες ακρες αυτα που παιρνετε βεβαια αλλα πιστευω με τα μισα θα φτασω. 
    • Τρομερά νεύρα εδώ, από το πρωί, σε φάση οποίος μου πάει κόντρα δεν την γλιτώνει 😆 και τρομερή κούραση.  Εννοείται ότι δεν τσεκαρω καν συμπτώματα γιατί τόσες φορές που το έκανα δεν είχε κανένα νόημα.  Αυτό που λες το χω πάθει πάντως ανά διαστήματα
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...