Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
Η αληθεια ειναι πως το γλυφειτζουρακι εχει χαθει αρκετες μερες. Ελπιζω να ειναι ολα καλα!

Ναι ναι Κατερινιω παρειτσα θα ειμαστε πολλες! Ρε συ εγω ειμαι μεσα για τον καφε αλλα δεν βλεπω καμια αλλη συμμετοχη! Γιατί???? Δε μας θελουνε λες?

Δεν ξερω ρε συ..λες????

ΚΑΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΤΕ???ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΦΕΔΑΚΙ????

• Απαντήσεις 936
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

καλημεραααααα κοκοκοκο!!!!!

τι κανετε??????????? μπραβο παντα καλα!!!!

εγω δνε εχω γνωρισει καμμιααααααααααααααα απο δω μεσαααααααααα

γιατι ειμαι απο μακριααααααααααααααααααααααααα.......... :roll::cry:

Δημοσίευση

καλημεραααααααα

τι μου κανετε?

λοιποοοοοοον.... φανικαν 8 αυγουλακια το πιο μικρουλικο 0,69 και το πιο μεγαλο 1,11. 462,10 η οιστραδιολη & 0,46 η προγεστερολη. Απο σημερα το βραδυ εκτος απο τη menopur θα κανω και μια orgalutran....kai....

σαββατο ξανα για εξεταση.....

ειμαι πολυ happy για τα 8 μου, ισως να ειναι και λιγα αλλα αν σκεφτω πως με clomiphene εφτιανα μολις 2 και αυτα με το ζορη..... oooooohhhhh yes i'm very happy :D:D:D:D:D

Δημοσίευση

ρε μια χαρα ειναι 8...μην τρελαθουμε...ασε που στα πολλα κινδυνευουμε αν μας τα φαει η αλεπου !!!!! χαχαχαχα

καλημεραααα καλημερααααα....εχετε καμμια δοκιμασμενη συνταγη για μηλοπιτα...????? απλ παιιιιιιιιι καλεεεεεεεεε

γωγακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι??????????????

Δημοσίευση

ζαχα μου καλημερα...εγω φτιαχνω μηλοπιτα κ γινετε σφαγη ποιος θα πρωτοφαει.....

να παρεις φυλλο σφολιατας εσυ ομως γιατι δεν θυμαμαι απ εξω πως φτιαχνουμε....εφτιαχνα αλλα δεν θυμαμαι να σου πω.

για την γεμιση

8-10 μηλα

λιγοτερο απο ενα φλυτζανι ζαχαρι

1 φλυτζ σταφιδες

1 κουταλακι κανελα

4 κουταλι σουπας βουτυρο

2 κουταλιες σουπας αλευρι

εγω καθαριζω τα μηλα κ τους ριχνω αρκετο λεμονακι (1/3 φλυτζανι)για να μην μαυρισουν

τα βαζω ολα σε μια κατσαρολα εκτος απο το βουτυρο για κανα 5λεπτο μεχρι να γινουν ομοιομορφα τα υλικα.....μετα βαζω στο ταψι το ενα φυλλο ριχνω χυμα τα υλικα....βαζω κ το βουτυρο απο πανω, κ το αλλο φυλλο.....ριχνω ζαχαρι κανα 2 κουταλιες κ την ψηνω για περιπου 40λεπτα σει μετριο φουρνο...μετα αμα θελω βαζω κ αχνη κ κανελα...δοκιμαστε κ θα καταλαβετε για τι μιλαω.....

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑ ΤΣΟΥΠΡΕΣ ΜΟΥΥΥΥ

ΧΡΥΣΑΝΘΟΥΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩ ΕΧΩ ΤΑ ΜΙΣΑ ΥΛΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΑ ΠΑΩ ΣΟΥΠΕΡ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΤΙΑΧΝΩ...ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ..ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΠΟΥΚΩΜΕΝΟ ΠΩΣ ΒΓΗΚΕ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ

ΕΝΑ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ Ε? ΟΥΤΕ ΟΜΕΛΕΤΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΓΜΤ ΜΕ 1 ΜΟΝΟ ΑΥΓΟ!!!! :lol::lol:

ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ...ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΧΡΥΣΑΝΘΟΥΛΙ ΜΟΥ!!!! <3 <3

ΝΙΚΟΛΛΛΛΛ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?????

Δημοσίευση
ΕΠΙΚΑΙΡΟ..... :lol: ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ....ΚΟ ΚΟ ΚΟ

ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΜΟΥ....???

ζαχαρώκοτά μου εύχομαι πολλά και καλά αβγουλάκια.. δεν ανυπομονείς???

Δημοσίευση

αντε κ καλη ορεξη...εγω εχω γαλακτομπουρεκο ακομα...αλλα στην ψυξη εχω φυλλο σφολιατας οποτε θα φτιαξω συντομα κ εγω....βασικα το φυλλο το ειχα παρει για να φτιαξω για κατι φιλους μας γιατι ο αντρας μου λεει σε ολους για την μηλοπιτα κ περιμενουν να φανε.....

ενα αυγουλακι μπορει να μην φτιαχνεις ομελετα αλλα μερικες φορες γινετε το καλυτερο.....ο γιος μου ο ζουζουνος μου η ζωη μου.....τωρα να δουμε αν θα εχουμε τυχη....γιατι ζαχα μου ουτε με προεμφυτευτ δεν γινετε σε μενα....δεν μπορουν να ελεγξουν....ειμαι περιπτωση...ευχαριστω το θεο για τον γιο μου κ πιστευω οτι θα με βοηθησει....τι να πω....θετικη σκεψη....

χτες εβλεπα μια ταινια με εγκυες...μιλαμε εβαλα τα κλαματα κ σκεφτηκα εκεινη την ωρα προλαβαινω το ωαριο μου...αλλα συγρατηθηκα κ ειπα οχι....

Δημοσίευση

Καλημερα Κοριτσια!

Ζαχαρενια ειμαι εγω εδωωωωω!!!

NikoleG ειναι μια χαρα τα 8 ωαρια. Φυσιολογικοτατος αριθμος. Φυσικα υπαρχουν και κοπελες που κανουν 20 ή 30 ή 40 αλλα μιλαμε οι περισσοτερες ειναι κοπελες με πολυκυστικες που παθαινουν υπερδιεγερση.

Οποτε μη στεναχωριεσαι καθολου! Αντε Καλη Συνεχεια κοριτσακι!

Χρυσανθη και Νικολακι Καλλημερα!!!

Καλε Νικολ αδιαθετησες????

Χρυσανθη τωρα που δεν ξερεις τι να το κανεις να δεις που θα σου ερθει το μπεμπε!!! Εσυ εχεις αντιθετο αγχος που τελικα μπορει να σου βγει σε καλο! Και να μεινεις ευκολα και φυσικα να πανε όλα καλα αυτη τη φορα!

Δημοσίευση
Καλημερα Κοριτσια!

Ζαχαρενια ειμαι εγω εδωωωωω!!!

NikoleG ειναι μια χαρα τα 8 ωαρια. Φυσιολογικοτατος αριθμος. Φυσικα υπαρχουν και κοπελες που κανουν 20 ή 30 ή 40 αλλα μιλαμε οι περισσοτερες ειναι κοπελες με πολυκυστικες που παθαινουν υπερδιεγερση.

Οποτε μη στεναχωριεσαι καθολου! Αντε Καλη Συνεχεια κοριτσακι!

Χρυσανθη και Νικολακι Καλλημερα!!!

Καλε Νικολ αδιαθετησες????

Χρυσανθη τωρα που δεν ξερεις τι να το κανεις να δεις που θα σου ερθει το μπεμπε!!! Εσυ εχεις αντιθετο αγχος που τελικα μπορει να σου βγει σε καλο! Και να μεινεις ευκολα και φυσικα να πανε όλα καλα αυτη τη φορα!

Ναι Βασούλα μου κανονικότατα χθες είχα επισκέψεις, γαμώτο τώρα θα άρχιζα κανονικά θα ήμασταν κ μαζί......αλλα έχω μπλέξει..................

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΩ ΜΟΥ.

ΝΙΚΟΛ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ Ε? ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΜΤ...

ΧΡΥΣΑΝΘΟΥΛΙ....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΛΕΜΕ...ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ...ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ....ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣ......ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΠΟΙΝ!!!!

Δημοσίευση
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΣΩ ΜΟΥ.

ΝΙΚΟΛ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΔΙΑΘΕΤΗΣΕΙΣ Ε? ΚΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΓΜΤ...

ΧΡΥΣΑΝΘΟΥΛΙ....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΛΕΜΕ...ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΕΤΣΙ...ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ...ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΑ...ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ....ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΕΘΕΙΙΙΙΙΙΙΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣ......ΦΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ ΠΟΙΝ!!!!

Αδιαθέτησα ζωχαρωτό μου αλλα δεν ξεκινάω αυτο το μήνα γιατί έχω πολύ δουλειά...λες κ τον άλλο δεν θα έχω...τέλος πάντων.....Ο Ντόκτορ έπεσε έξω γαμώτο κ μας έβαλε στο τρόκολο λάθος μέρες!!!!!!!!!

Δημοσίευση

με την υπερδιεγερση ειναι πολυ σχετικο....η φιλη μου επαθε ενω ειχε 12 ωαρια....σπανια περιπτωση κ εχει 2 μωρακια τωρα....3 φορες της αφαιρεσαν υγρο....κοντεψε να παει στην καρδια αλλα ολα καλα....

Δημοσίευση

κοιταξτε τι μου εστειλαν :

ΣΤΙΧΟΙ ΣΚΥΛΑΔΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ

Κώστας Καφάσης

«Το βράδυ θα έλθω να σε πάρω,

γι' αυτό μη φας, θα φάμε γλάρο. »

Πέπη Τσεσμελή

"Σκανδαλίζομαι, μονάχη μου αγγίζομαι

με μια γραβάτα σου ερεθίζομαι"

"Αν θέλεις να ανοίξουν της καρδούλας μου οι πόρτες,

βγάλε όλα τα ρούχα σου κι έλα με τις μπότες"

ΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Δημοσίευση

γεια σας κ απο μενα!!!!!!

με πηρε τηλ η εμβρυολογος κ μου ειπε πως απο τα 8 ωαριακια μου γονιμοποιηθηκαν τα 7!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :roll::roll::shock::shock: ναιιιιιιιιιιιιιιι.....ειμαι πολυ χαρουμενηηηη!!!!! :):):):)

σαββατο πρωι παμε για εμβρυμεταφορα αλλα εαν προχωρησουν σε βλαστοκυστες την δευτερα...

οπως κταλαβαινεις ειναι μια χαρουλα τα 8...

φιλακια πολλαααα

Δημοσίευση

μπραβοοο ρε μαριλουυυυυυ....αντε καλο μεταφερσιμο...και μετα φεεεεταααααα.αραλικιιιιιιιι

καναπεςςςςςςςςςς....φεεεεεεεεεεταααααα παλιιιιιιιιιιι...κρεβατιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

αντε με το καλο ΟΛΑ!!!!

Δημοσίευση

Μια χαρά όλα πάνε μαριλού, ευχομαι τα καλυτερότερα....το καλό με τις βλαστοκύστες είναι οτι κάνεις χοριακή στις 11 μέρες κ περνάνε σφαίρα οι μέρες................. καλή επιτυχία.

Δημοσίευση

ΓΩΓΑΑΑΑΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ?????????? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΩΓΑΚΙ ΜΩΡΕ????ΑΥΡΙΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΟΥΛΑ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ!!! ΓΩΓΑΚΙ...ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΑΑΑΑΑΑΑ.......ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥΛΙΑ...ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΑΝΑΡΡΩΣΗ!!!!

ΝΙΚΟΛ ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙΑ? ΕΓΩ ΠΛΛΛΛΛΛΗΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Guest
Η συζήτηση έκλεισε, δεν μπορούν να γίνουν νέες απαντήσεις

• Απαντήσεις

• Κορίτσια ναι φτάνει ο καιρός που πρέπει να ξεκινήσουμε τις ετοιμασίες για τα μωρουδελια μας , μην τα αφήσουμε όλα και μετά είναι βουνό μπροστά μας  Όσον αφορά το στήθος κορίτσια είναι και μένα ακριβώς το ίδιο όπως λέτε,  έχει μαλακώσει και μου φαίνεται σαν να είναι πριν την εγκυμοσύνη,  μόνο πως η θηλή είναι μεγάλη και σκούρα,  κατά τ'αλλα τώρα το νιώθω μια χαρά και η αλήθεια ειναι πως είχα και γω το άγχος που πήγε τι έγινε και αν θα έχω θέμα με το θηλασμό 
    • Καλησπέρα! Ήμουν δοτρια ωαρίων και έχω μιλήσει με αρκετές γυναίκες που έχουν αποκτήσει παιδάκι με δωρεά. Καταρχήν θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω καθώς δεν είναι δανεικά, τα παίρνεις και είναι για πάντα δικά σου. Δεν τα δανειζεσαι μιας και δεν θα τα επιστρέψεις κάποια μέρα. Εάν δεν σε νοιάζει να διαγωνιστεί το DNA σου , τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Σκέψου θα υιοθετουσες ένα παιδί και θα το αγαπούσες σαν δικό σου; Αγαπάς τα ανηψακια σου πχ σαν δικά σου παιδιά και ας μην είναι? Θέλεις να αποκτήσεις ένα παιδάκι ή μόνο το παιδάκι σου; Είναι σαν να υιοθετείς το ωάριο μιας άλλης γυναίκας. Βιώνεις την εγκυμοσύνη, τη γέννα, το θηλασμό και ουσιαστικά είναι το δικό σου παιδάκι που βγήκε από τα σπλάχνα σου. Για μένα το ωάριο είναι καθαρά ένα κύτταρο. Εσύ στην κοιλιά σου το κάνεις έμβρυο και αργότερα άνθρωπο. 
    • Περιμένω πως και πως να πάω την Δευτέρα για το ντοπλερ, την Τρίτη θα έχουμε ξανά μάθημα όλες οι εγκυουλες...εντωμεταξύ με μια κοπέλα έχουμε και τον ίδιο γιατρό και ίδια πιθανή ημερομηνία σοκ Σε άλλα νέα ο παππούς του αγοριού μου μπήκε στο νοσοκομείο και έχουμε από κει μια στεναχώρια , από την άλλη πήγαμε με το αγόρι μου στον ΩΡΛ για να πάρει μια αγωγή για τα μπουκωματα αυτά που τον ταλαιπωρούν (αφού τα τετραπλα τεστ είναι αρνητικά) θέλω να πιστεύω πως δεν υποβοσκει τίποτα άλλο 
    • Γειά σας κορίτσια μου, το μάθημα ήταν τέλειο μου άρεσε πολύ,  μάθαμε για αρχή εισπνοή εκπνοή αλλά γενικα είναι πολύ βασικό που ζεσταίνουμε το κλίμα στη κλινική με τις μαιες, την επόμενη φορά θα μας δείξουν και τις αίθουσες τοκετού κλπ και γενικά πιστεύω θα φύγει ένα βάρος αφού το περιβάλλον θα είναι οικείο  Μας είπαν κάποια πράγματα για το τι χρειάζεται να έχουμε στη κλινική. Για εμάς προτείνουν παμπερ βρακάκια για να μη ψαχνόμαστε με μεγάλα εσώρουχα και σερβιέτες λοχειας κλπ , 
    • @Sotiria_94ναι πάρε κ εγώ !! Τον ξέρω τον γιατρό σου , μια χαρά θα πάνε όλα !! Ξεκινά να το ζεις κ να μην αγχώνεσαι, όπως σου είπαν κ τα άλλα κορίτσια αρχίζουμε να μπαίνουμε σε αρκετά πιο ασφαλείς εβδομάδες … πότε έχετε ραντεβού τώρα ;; @ΜαρίαΔημήτρης ελα βρε Μαράκι είδες ; Όλα καλά ! Κάτσε τώρα λίγο να «κλωσήσεις» όπως λέει κ η μαμά μου είναι η στιγμή, μετά με νεογέννητο δουλειές κ όλη την υπόλοιπη οικογένεια θα έχεις λίγο χρόνο για σένα κ για ξεκούραση… πάντως κ εμένα το στήθος μου ενώ έχει μεγαλώσει με τα φυσιολογικά αυτές τις μέρες είναι αρκετά μαλακό σε σύγκριση με το τούμπανο που ήταν το υπόλοιπο διάστημα .. λογικά κάτι παίζει με τις ορμόνες..
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...