Μετάβαση σε περιεχόμενο

παρατηρηση απο τον βρεφικο για τον θηλασμο

Recommended Posts

~x( [smilie=banghead.gif] [smilie=protest.gif]

ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!!!!!!!!! Παω το παιδι μου στον βρεφικο και αναρωτιεμαι ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ!!!!!! Σε τι χερια? Σε ποιους αδαης ανθρωπους... :evil:

Μου λεει η διευθυντρια πως ΠΡΕΠΕΙ επειγοντως να αποθηλασω γιατι τους δημιουργω προβλημα και σ αυτους αλλα και στο παιδι μου!!!! Πως το εχω κανει εξαρτημενο απο μενα και πως δεν μπορει να κοινωνικοποιηθει, κι οτι μονιμως ψαχνει στηθος!!!

Της ειπα οτι ειναι ενος ετους και ακομα κι αν δεν τον θηλαζα παλι δεν θα μπορουσε να κοινωνικοποιηθει γιατι... ειναι μωρο κι εχει αναγκη την ΜΑΜΑ του!!

Μου ειπε πως δεν εχω γαλα και πως απλα κανει πιπιλα και να συμβουλευτω τον παιδιατρο!!

Οι ιδιοι ανθρωποι που μου ζητησαν να του μαθω πιπιλα, τωρα μου ζητανε να σταματησω τον θηλασμο γιατι... εχουν προβλημα!!!!

Της ξεκαθαρισα πως ο θηλασμος ειναι καθαρα σχεση μαμας και παιδιου και το ιδιο και αποθηλασμος και πως αυτο θα γινει μονο εφ οσον το θελησουμε και οι δυο. Και τι μου ειπε?

Πως πρεπει να μην τον παιρνω αγκαλια, να τον αφηνω και μονο του και πως επειδη ακριβως ο θηλασμος ειναι αγκαλια, στοργη, αγαπη, ζεστασια γι αυτο ακριβως πρεπει να του το κοψω γιατι αυτα αναζηταει τις ωρες που ειναι στον σταθμο.

Το μονο που καταφερα να πω σοκαρισμενη ειναι πως ισως θα πρεπει να σαχοληθουν περισσοτερο και να βρουν αλλον τροπο να τον παρηγορουν οσο εγω θα λειπω γιατι αυτη ειναι η δουλεια τους!!!

ΕΛΕΟΣ!!! Σε κανουν να ντρεπεσαι και να εχεις ενοχες για το αυτονοητο!!!!!!! [smilie=angryfire.gif]

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι να πω..δεν εχω λογια..εμενα δεν μου εχουν πει τιποτα..κανουν το αυτονοητο...για το οποιο τους πληρονω..απασχολουν το παιδι μου...

Αναρωτιθηκαν ποτε- πραγμα το οποιο σπουδαζα δεν το συζιτω- οτι το παιδι ψαχνει στηθος γιατι μονο αυτο ξερει σαν παρηγορια για το ψυχολογικο ΣΟΚ που επαθε..αποχωριστηκε την μητερα τρου ακαι ειναι πολυ μικρο ακομα για να αντιληφθει καποια πραγματα..ουτε η πιπιλα θα το σωσει ουτε τιποτα, απλα δεν θελλουν να ασχολουνται με τα παιδια.

Κατανοητο οτι εχουν πολλα παιδια..και στον δικο μας παιδικο τα παιδι αειναι πολλα..αλλα οταν παιρνω το παιδι μου ειναι παντα χαρουμενο αλλαγμενο καθαρο, ποτε δεν εκανε ερεθησμους - πραγμα που σημαιει πως το αλλαζουν και το πλενουν...

Να τους πεις να κοιταν τη δουλεια τους...η οποια ειναι να βρουν τροπο να τον ηρεμισουν - χωρις στηθος!!!

Χριστέ και Κύριε!!! τι είναι αυτά? το τι θα κάνεις εσύ με το παιδί σου είναι καθαρά δική σου δουλειά!!! δεν κατάλαβα αυτοί σαν "ειδικοί" σε συμβουλεύουν?....ένα έχω καταλάβει, ότι τελικά όλοι στους παιδικούς, νηπιαγωγεία θέλουν παιδιά-στρατιωτάκια σήκω πάνω κάτσε κάτω, για να έχουν και την ησυχία τους!!! :evil:

δηλαδή ο μικρός κατεβάζει την μπλούζα της νηπιαγωγού?!!!! θα πρέπει να βρουν τρόπο να σταματήσει το κλάμα.......

τι να πω!!!!

Κι εμενα ειναι παντα καθαρο, αλλαγμενο, και ταισμενο και κοιματε οταν παω να τον παρω που σημαινει οτι νοιωθει μια καποια ασφαλεια. Ομως δεν δινουν βαρυτητα στο ψυχολογικο κομματι κι αυτο μου την δινει. Ειναι μωρακι. Τα υπολοιπα ειναι πανω απο 2 χρονων. Πρεπει να σεβαστουν την προσωπικοτητα του και τις επιλογες μου ως μητερα και να μαθουν να μην κρινουν-κατακρινουν... Να κοιτουν την δουλεια τους. Οπως ακριβως το ειπες!!!

Χριστέ και Κύριε!!! τι είναι αυτά? το τι θα κάνεις εσύ με το παιδί σου είναι καθαρά δική σου δουλειά!!! δεν κατάλαβα αυτοί σαν "ειδικοί" σε συμβουλεύουν?....ένα έχω καταλάβει, ότι τελικά όλοι στους παιδικούς, νηπιαγωγεία θέλουν παιδιά-στρατιωτάκια σήκω πάνω κάτσε κάτω, για να έχουν και την ησυχία τους!!! :evil:

δηλαδή ο μικρός κατεβάζει την μπλούζα της νηπιαγωγού?!!!! θα πρέπει να βρουν τρόπο να σταματήσει το κλάμα.......

τι να πω!!!!

Κανει το κεφαλακι του δεξια αριστερα οπως οταν ψαχνει να βρει την θηλη. Απελπιζοντε λεει οταν προσπαθουν να τον απασχολησουν κι αυτος συνεχιζει να κλαιει. Και γι αυτο φταιει ο θηλασμοσ!!!! Να πω εδω βεβαια οτι ειναι πολυ καλυτερα απο την αρχη. Κλαιει οταν νυσταζει μονο και τις αλλες ωρες παιζει. Παω και τον κρυφοκοιταω εξω απο την αυλη τους και το παιδι παιζει και γελαει!! Απλα η διευθυντρια ειναι υπερβολικη. Οι κοπελες ειναι παντα ευγενικες και στοργικες με το μωρο μου!

Μου την είχε πει και μένα για τον θηλασμό η κοπέλα. Βέβαια είχαμε πρόβλημα επειδή δεν έτρωγε. Την άφησα όμως 2 μέρες νηστική εκεί (βυζι άλλο εκτός από το δικό μου δεν ήταν διαθέσιμο) και άρχισε να τρώει.

Δεν της λες να κοιτάζει τη δουλειά της; Μέρος της είναι και η ομαλή προσαρμογή στο νέο περιβάλλον του παιδιού. Λες και από τη μια μερα στην άλλη κόβεται ο θηλασμός και το παιδί παίρνει τα πάνω του. Άσε που δεν υπάρχει λόγος σε τέτοια ηλικία να αρχίσει την πιπίλα. :geek:

Αθηνουλη????? Κοντευεις ε? Ποτε γεννας? Τα αγγελουδια σου τι κανουν? Το μικρο μου το γλυκουλι μου?

ααα καλα θα γινει χαμος. Ακουστε συνομιλια...

- Ειμαι η μαμα του Τονυ. Πηρα να μου πειτε πως ειναι το μωρο...

-γκρινιαζει, γκρινιαζει, γκρινιαζει χωρις δακρυα... κοιμηθηκε λιγο το πρωι... Τωρα ειναι ωρα φαγητου.. Να τον παλεψουμε να φαει?

-Μα φυσικα...

- Να δουμε και μετα αν κοιμηθει. Καλα, εσεις τι ωρα θα τον παρετε?

-3

-ααα καλα!!! Αμα δουμε τα σκουρα θα σας παρουμε να ερθετε νωριτερα.

-Τα κοριτσια εχθες μου ειπαν οτι και εφαγε ολο το φαγητο του και κοιμηθηκε μετα 3 ωρες...

-αα... ε για να δουμε σημερα!! Εχει και μια τσιριδα... πωπω μας τρυπαει το τυμπανο!! :shock:

Κι ολα αυτα με μια ξυνιλα. Σαν να μην συμπαθει το παιδι μου. Καλα οταν παω θα γινει χαμος!!!

Δημοτικός ο παιδικός ή ιδιωτικός?

Γενικά πάντως είναι απαράδεκτη η κατάσταση, όλα τα παιδιά στην αρχή θέλουν χρόνο για να προσαρμοστούν και δεν έχει σχέση με τον θηλασμό αλλά με τον αποχωρισμό από την μητέρα.

Αυτή είναι η δουλειά τους και αντί να βρούν λύσεις όσο το δυνατόν πιο ανώδυνες για το παιδί

λένε τέτοιες μ@λ@κιες και σε βγάζουν από τα ρούχα σου.

Εγώ αν την πήγαινα τελικά παιδικό σκεφτόμουν να μην τους πώ ότι θηλάζω......

Αισθητικος ειμαι ναι... Γιατι??

Νατασσα ειναι δημοτικος βρεφικος. Οχι οτι εχει και ιδιαιτερη σημασια... Ξερω απο παιδικους γιιατι δουλευει η αδελφη μου σε παιδικο σταθμο και μου λεει οτι ειναι απαραδεκτα αυτα τα πραγματα! :(

ειχα δει κατι φωτο που ειχες βαψει την αθηνα στο γαμο της και μου αρεσε πολυ!!!!!!!!!!!! ;) ηταν τοσο απλη και τοσο τελεια!!!!!!!!!!!!! ;) ετσι θελω κι εγω απλο βαψιμο αλλα σε οσους εχω παει με βαφουν σαν να ειμαι για τη συγγρου....... :?:?:? μακαρι να μεναμε κοντα!!!!!!!!!!! :roll::roll::roll::roll:

οσο για τον παιδικο....απλα.....ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!!!!!!! :twisted::twisted::twisted::twisted:

αννα απιστευτο..ελεοςςςςςςςςςς\\καλε σε ρωτησαν τι ωρα θα πας κ αν τα βρουν σκουρα θα σε πουν πιο νωρις????????????

κ ποια ειναι η δουλεια τους?

να κανου τσιγαρο?

βριστους αννα..με αξιοπρεπεια φυσικα αλλα χωστα :twisted:

έτσι σου είπαν? τώρα διάβασα τον διάλογο!!!!!

εγώ μάλλον θα άλλαζα παιδικό, ακόμη και αν δεν θήλαζες τα ίδια θα σου έλεγαν οι "ειδικές"!!!!!

• 3 weeks later...

πω πω!!! %-(%-(%-( τα νευρα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!! γιατι δεν αλλαζεις σταθμο?????????? εγω θα το επερνα και θα εφευγα!! ακου τους σπαει το τυμπανο!!!!!!!!! :evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Απορώ πως ανέχεσαι να σου τη λέει έτσι για το παιδί..!!! Αν είναι ποτέ δυνατον! παρε το παιδί σου και φυγετε απο κει και πες της τα ένα χεράκι...αυτός είναι ο επαγγελματισμός της;; Να σου λέει <<ααα...καλα!!!>> για το ποτε θα πας να το πάρεις;; η οτι τους έχει πάρει τα αυτιά;;; βρε άντε απο κει..αυτό θα πει παιδαγωγος;;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• πραγματικά!!! 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 εμάς εν τω μεταξύ μας έδειξε η μαία πως μπορεί να το κάνει ο σύντροφος σε μένα, αλλά ρε κορίτσια μου φαίνεται πολύ περίεργο και αμήχανο 🤣🤣🤣🤣 τώρα είνα η πεθερά μου εδώ μέχρι και την επόμενη εβδομάδα, που μας βοηθάει με το πλύσιμο/σιδέρωμα για το μωρό. Μόλις φύγει λέμε να δοκιμάσουμε, αλλά δε ξέρω πως αισθάνομαι γι αυτό 🤣🤣🤣🤣
    • Τι τραβάμε και δεν το μαρτυράμε 😂 ΄Έβλεπα ένα βιντεάκι τις προάλλες που έδειχνε πώς πρέπει να γίνεται το μασάζ στο περίνεο... Μόνο το μαξιλάρι δεν είχα βάλει μπροστά για να μη βλέπω... λες και παρακολουθούσα θρίλερ. Η ψυχραιμία γενικά είναι κάτι που με χαρακτηρίζει!😅 @_piripiri_Με όλο το θάρρος... εσένα σου έκαναν τομή;
    • Πραγματικά όπως το περιγράφεις, "μιλούν στις καρδιές μας"! Είναι πιο ανθρώπινοι, πιο ανοιχτά μυαλά, πως το λένε 😅❤️ Εγώ στην αρχή για να είμαι ειλικρινής είχα προβληματιστεί με τον δικό μας που είναι τόσο νέος, και λέω ίσως να μην έχει την κατάλληλη εμπειρία, αλλά να που τελικά τον προτιμώ χίλιες φορές! Πάλι καλά που φάγαμε πόσα άκυρα απ την άλλη και βρήκαμε αυτό τον άνθρωπο - όλα για κάποιο λόγο γίνονται 🙏 Ορίστε και που σε σας λειτούργησε κάπως έτσι και βρέθηκε στο δρόμο μας ένας νέος άνθρωπος που ίσως να σας ταιριάζει καλύτερα ! Παρεπιπτόντως, εδώ μου πρότειναν να κάνω ραντεβού και με παιδιάτρους, αλλά ρε κορίτσια, είναι τόσα τα ρεντεβού και τα πράγματα που πρέπει να ετοιμάσουμε που δεν έχω κουράγιο να κάτσω να το ψάξω κι αυτό 😅 είναι τόσο σημαντικό λέτε; Ο γιατρός μου είπε ότι θα υπάρχει φυσικά νεογνολόγος και παιδίατρος (αν κατάλαβα καλά) που θα δουν τον μικρό μετά τη γέννα, οπότε αν μας αρέσουν θα πάμε μ αυτούς. Αν όχι θα βρω κάποιον/α άλλο/η. 
    • καλώς μας ήρθες κορίτσι μου!! Με το καλό!! και εμένα το δευτέρο παιδάκι μου έρχεται.. έχω και εγώ ένα κοριτσάκι 5 χρονών. Με απασχολεί η διαφορά ηλικίας τους, θα είναι 5,5 η μεγάλη όταν θα έρθει το δεύτερο. Σίγουρα θα είναι πιο καλά ότι δεν θα έχουμε δυο μωρά να νταντέουμε αλλά θα καταφέρουν να δεθούν; Εγω με την αδερφή μου έχω 7 χρόνια διαφορά και είχαμε χάσμα όλα τα χρόνια. 
    • Α γυναίκα γιατρό έχεις;;; Κι εγώ για γυναίκα σκεφτόμουν να κοιτάξω μετά... Το πιο σημαντικό είναι που έχετε τόσο καλή συνεργασία!!! Στη φάση που είσαι τώρα... που βλέπεις το πλασματάκι σου να κοιμάται εκει δίπλα σου...ξεχνάς και τις εξετάσεις με το χέρι και όλα!   
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...