Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ......


Recommended Posts

ελεγα να μην γραψω γι'αυτο,αλλα εχω συγκλονιστει!νιωθω λες κ καταπια πετρα! :cry:

μια κοπελιτσα απ'την αλβανια,εμενε εδω στο νησι απο μικρη με τους γονεις της.περσι σχεδον 18 χρονων,παρατηρουσαν οι γονεις της οτι αδυνατιζε αποτομα κ την συμβουλευαν να προσεχει μην παθει ανορεξια!ηξεραν οτι προσεχει πολυ το σωμα της κ τη διατροφη της!πηγαν τελικα για εξετασεις αιματος κ η κοπελα ειχε...λευχαιμια... :cry: ενα χρονο μπαινοβγαιναν στα νοσοκομεια στην αθηνα,υποβληθηκε σε πολλες χημειοθεραπειες κ μολις χτες της εδωσαν εξιτηριο!πολεμησαν την λευχαιμια κ το κοριτσακι βγηκε καθαρο,επειδη την προλαβαν πολυ νωρις!!

με το που βγαινει απ'το νοσοκομειο ρε κοριτσια....την χτυπησε αυτοκινητο!περασε η κοπελα με πρασινο κ καποιος ''εξυπνος'' ειχε πατησει τερμα το γκαζι πριν την δει,για να περασει πριν αναψει κοκκινο!φανταστειτε ποσο ετρεχε που την χτυπησε με τον καθρεφτη κ την πεταξε 3 μετρα μακρια. :?:cry: χτυπησε ασχημα στο κεφαλι κ δεν προλαβαν καν να την πανε μεσα στο νοσοκομειο...πεθανε ακαριαια.

κοριτσια δεν ξερω τι να πω.....ειμαι πολυ στεναχωρημενη.μολις βγηκε απ'το νοσοκομειο,καθαρη πια απ'την αρρωστια κ μπορωντας να συνεχισει τη ζωη της,η οποια τωρα αρχιζε,μολις 19 ηταν....τσουπ σαν ενα χερι παλι να της πηρε τη ζωη μεσα απ'τα χερια!σκεφτομαι κ τους γονεις της..πωπω...ποσα περασαν μενοντας αγρυπνη στο πλαι της κ παρακαλωντας να γλυτωσει το παιδι τους κ οταν πια καταφεραν να ξαναχαμογελασουν που το παιδι τους εγινε καλα....το εχασαν παλι σε μια στιγμη. :cry: πραγματικα δεν εχω λογια!!

αμα τελικα ειναι γραμμενο απ'τον θεο οτιδηποτε...δεν μπορουμε να το αποφυγουμε!δεν ξερω...ουφ..το μυαλο μου τρεχει παλι. :|:?

ολα αυτα τα ειπαν καποιοι συγγενεις της κοπελας στη μαμα μου που την ηξερε καλα την οικογενεια!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αχ καλη μου τι να πω , μερικες φορες το θελημα του θεου ειναι αδικο αλλα τι μπορεις να κανεις ..Ας ειναι ελαφρο το χωμα που θα την σκεπασει την καημενη..Τι δραμα και για τους γονεις , χριστε μου ..

δεν ξερω τι να πω ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Τι τραγική ειρωνία!!!!

Γλύτωσε από τον βέβαιο θάνατος της αρρώστειας της, κατάφερε να την πολεμήσει και το σημαντικότερο να κερδίσει...και να έχει τέτοια κατάληξη?????

Κρίμα, πολύ κρίμα για ένα τόσο νέο κορίτσι...τελικά το πεπρωμένο...φυγείν αδύνατον :!:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Δεν εχω λογια...κριμα πραγματικα...ξερω ποσο δυσκολα ειναι να καθαρισεις απο λευχαιμα..εχω μια ξαδελφη που παλευει ακομα αλλα ειναι σε καλο δρομο...

Θεε μου εισαι τοσο μα τοσο αδικος μερικες φορες!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...