Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΔΕΚΑΤΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ..

ΧΟΑΝΙΤΑ

Recommended Posts

Κορίτσια εδώ και 2-3μέρες έχω δέκατα προς το βραδάκι μέχρι 37.5, βέβαια πήρα τη γυναικολόγο μου την οποία θα επισκεφτώ αύριο και μου είπε ότι αν φτάσει τα 38 θα πρέπει να την ενημερώσω και να πάρω depon ή ponstan, ίσως είναι ίωση. Ανάλογη εμπειρία?? Να είναι ίωση ή να ωφείλεται στην εγκυμοσύνη.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

θες να πεις οτι περιμενεις περιοδο;;;ή εισαι εγκυος και εχεις αυτη τη θερμοκρασια;;;;

αν η θερμοκρασια παραμεινει υψηλη για πανω απο 18 μερες ειναι συμπτωμα εγκυμοσυνης καθαρα....

αν παλι εισαι ηδη εγκυος τοτε ναι ειναι συμπτωμα αλλα το 37,5 μαλλον πυρετος μου φαινεται και οχι δεκατα...

καλη επιτυχιααα :mrgreen:

Έχω πάθει ακριβώς το ίδιο με εσένα αλλά πιο παλιά. Βέβαια δεν είχα θέμα εγκυμοσύνης. Έκανα τα πάντα από εξετάσεις αλλά όλα ήταν φυσιολογικά. Για να δεις αν είναι πυρετός αυτό που έχεις θα βάζεις θερμόμετρο το πρωί 8 η ώρα και το βραδύ πάλι 8 η ωρα. Καλό είναι να ξαπλώσεις λίγη ώρα πριν και να πάρεις θερμοκρασία από το στόμα. Αν έχεις τότε δέκατα τότε είναι από πυρετό. Κανε το για 1 εβδομάδα και κατεγραψε το. Διαφορετικά θα σου είναι ή από τον κύκλο σου ή ψυχολογικό οπότε σταμάτα να βάζεις θερμόμετρο. Ελπίζω να βοήθησα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...