Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

τι κανετε ;;; ειμαι παλιοτερο μελος και ειδα φως και μπηκα που λενε !! καλα εισαστε ;;; εμεις ειμαστε καλα το εβελινακι μου παει σχολειο εγω εχω λαλησει τελειως ομως γιατι ειχα αλλους ρυθμους και τωρα .... πρωινο ξυπνημα , πρωινος περιπατος απο και προς το σχολειο ............δεν μπορω να συνηθησω με τιποτα ομως !!!!!!!!!!!!!!! ξυπναω νωρις κοιμαμαι αργα και ειμαι ολη μερα σαν το κοτοπουλο σκετο τζετ λακ το πρωι σφουγγαρισα και εβαλα στον κουβα lenor μαλακτικο ρουχων αντι για απορυπαντικο πατωματος ελεος !! ποτε θα συνελθω ;;;;;

ασπακι μου καλα εισαι ;;;;; γωγακι ;;; ραμονακι ;; ρουμπελακι ;;; χιλια συγνωμη δεν θυμαμαι αλλες κοπελιες αλλα σας στελνω φιλακια πολλα πολλα !!

Δημοσίευση

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που είσαι βρε φιλενάδα???? Καλά μαρή, αντί να διαμαρτήρεται το παιδί για το σχολείο, κλαίγεσαι εσύ που ξυπνάς νωρίς και έχεις βγεί από τους ρυθμούς σου??????

Αμ τι να πει κι αυτό το δόλιοοοοοοοο??????? χαχαχαχαχαχα.............

Η Βαλέρια καλά???

Άντε να μπαίνεις συχνότερα να τα λέμε, χάρηκα που έμαθα νέα σου!!!!!

Δημοσίευση

Καλα ειναι το βαλερακι εχει γινει να πουμε αναρηχητρια !!σκαρφαλωνει οπου μπορεις να φανταστεις λες και ειναι ο σπαιντερμαν αλλα ειναι καλα δοξα το θεο !! ναι ρε ασπα παραπονιεμαι γιατι δεν μπορω να συνηθησω με τιποτα !!

εγω ειχα μαθει να σηκωνομαι αργα ( 9 - 10:30 ) να τρωω το πρωινο μου να κανω τις δεουλεις μου να τακτοποιω τα παιδακια μου να πηγαινω καμια βολτουλα και μετα να κοιμαμαι χωρις ξυπντητηρι !!! δεν την παλευω σου λεω ασε σημερα σφουγγαρησα με το μαλακτικο ρε συ !! ειμαι ολη μερα σαν το κοτοπουλο γιατι ξυπναω νωρις αλλα κοιμαμαι αργα και δεν μπορω να κοιμηθω μεσημερι ενταξει 2 φορες γλαρωσα αλλα μετα ειχα πονοκεφαλο καταλαβες ;; εσενα τα δικα σου τι κανουν ;;;

εσυ ;; με την δουλεια ; αντε θα μπω και το πρωι κατα τις 10 και αν σε πετυχω θα τα πουμε !!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Μπράβο κορίτσι μου είδες που πήγαν όλα καλά ? Πάρε ανάσα τώρα και προχωρά με το μπεμπακι σου ....!!!! Αρχίζω να ειμαι κ εγώ αισιόδοξη ....!!!! 
    • Μπράβο σου! Είδες, όλα καλά! Να προσέχεις τουλάχιστον για ένα μήνα για να "γειανει" η πληγή! Εμένα το πρώτο δεκαήμερο με έπιασε το ισχιο από τη πολύ ξάπλα, αλλα τελικά όλα σταθεροποιήθηκαν και περιμένω τις 28 σε 4ο πλέον ραντεβού να δούμε αν ο τράχηλος έχει μείνει σταθερός και φυσικά και τη μπεμπουλα μας. Για τις συσπάσεις ίσως σου δώσουν ένα χάπι προληπτικά. Εγώ παίρνω μισό και απ' ότι έχω δει κανει καλή δουλειά γιατί δεν ξανάειχα πονακια περιοδου. (Για όσες είναι το πρώτο μας έτσι νομίζω ότι παρομοιάζονται οι συσπάσεις δηλαδή, σαν πόνοι περιόδου). Όλα καλά θα πάνε! 
    • Καλά έκανες αφού δεν μπορούσες να συνεργαστείς με την καινούργια που ήρθε αλλά ταλαιπωρία να κάνεις τόσο δρόμο να λείπεις και τόσες ώρες από το σπίτι σου δεν σας δίνουν και πολύ άδεια εκεί..  πως τα πάνε τα αδερφάκια μεταξύ τους ;  Πέρασε ο καιρός γρήγορα και εμείς κάναμε τα γενέθλια μας με το καλό να σβήσετε και εσεις το πρώτο σας κεράκι ! Ναι την βαφτίσαμε κιόλας όλα μια χαρά 🙂 ευχαριστούμε  Εσείς κάνατε βάφτιση ; 
    • Κοριτσιααα είχατε δίκιο, πήγαν όλα καλά με την περιδεση ❣️❣️ τώρα το επόμενο βήμα είναι να μην κάνω συσπάσεις!! Ελπίζω και εσείς να είστε καλά!!
    • Κορίτσι μου καλά έκανες... Η ψυχική μας υγεία παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο! Θυμάμαι και την αγωνία σου που ήταν μικρό μωράκι η 2η... τώρα έγινε μπουλούκα ε;;; Να σου ζήσουν και οι 2!  Κι εμένα που έγινε 1 η μπουμπού μου το 15αύγουστο, ακόμα δεν το πιστεύω! Ακόμα μικρή είναι βέβαια η δική μου... αλλά δεν πειράζει! (8.100 κιλά, 71εκ.)
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...