Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗ ΡΩΜΗ


Recommended Posts

κοριτσια αρχες δεκεμβρη θα παμε με τον αντρουλη μου ταξιδι στη Ρωμη!!!!

εχει παει καμια σας;ψαχνω για ξενοδοχειο.αν γνωριζει καποια απο σας καποιο καλο ας μου πει να του ριξω μια ματια!

κ φυσικα οποιαδηποτε αλλη πληροφορια ευπροσδεκτη!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Αχχχχχ!!!!! Ρώμη!!!!!!!!! Τέλεια!!!!! :D:D:D

Έχω πάει αλλά το ξενοδοχείο μας ήταν απλώς άθλιο!!! Πήγαμε περίοδο Πάσχα βλέπεις κι ήταν όλα κλεισμένα και πανάκριβα. Την εποχή που πας δεν νομίζω να δυσκολευτείς. Εμείς το κλείσαμε μέσω ίντερνετ. Δες αυτά τα σάιτ:

www.venere.com

www.booking.com

www.travelplanet24.com

Γενικά η Ρώμη περπατιέται άνετα με τα πόδια. Εμείς μέναμε κοντά στο σταθμό του τρένου, η περιοχή λέγεται terminal. Δεν τη συνιστώ. Κάνουν πιάτσα οι πάντες εκεί το βράδυ. Είναι πάντως πολύ κεντρικό σημείο κι εμείς γι' αυτό το είχαμε επιλέξει. Πολύ ωραία περιοχή αλλά ακριβά ξενοδοχεία έχει στη via veneto. Επίσης ωραία είναι κοντά στην piazza d' espagna. Να προτιμήσεις ξενοδοχείο τουλάχιστον 3 αστέρων, μη σου μω 4 γιατί είναι λίγο απαράδεκτα τα ξενοδοχεία τους. Να μπείτε σε όσες εκκλησίες βλέπετε στο δρόμο σας, είναι μικρά μουσεία και να φάτε οπωσδήποτε σε τρατορίες και μην παραλείψετε να δοκιμάσετε παγωτό! Είναι θεϊκό!!!

Καλά να περάσετε. Ζήλεψααααα!!!! :lol:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Romeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!Είχαμε περάσει τέλεια!!! :D:D:D:D:D

Είχαμε μείνει στη σουίτα του Grand Hotel Palazzo Carpegna.Αν το βάλεις στο google,θα το βρεις!Τέλειο ξενοδοχείο,το είχαμε κλείσει από το ίντερνετ και πληρώσαμε εκεί!Ήταν κοντά στο μέτρο αν και η Ρώμη είναι πολύ εύκολη,περπατιέται!Είχαμε και έναν οδηγό από το national geographic που μας βοήθησε πολύ!!!!Είχε μια καφετέρια δίπλα από το ξενοδοχείο,είχαμε πιει εσπρέσσο,καπουτσίνο και νερό και πληρώσαμε 2 ευρώ!!!!Έχω κρατήσει την απόδειξη!!!χιχιχι!!!Η via veneto είναι από τις πιο ακριβές περιοχές όπως σου είπε η Πεπίτα!

Καλά να περάσετε κούκλα μου!! [smilie=wav.gif][smilie=wav.gif]

Να σου ζήσουν οι κούκλες σου!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Λιονταράκι!!!

Θα περάσετε πολύ όμορφα στη Ρώμη! πόσες μέρες θα μεινετε; γιατί έχει τόσα πολλά να δεις, που χρειάζονται το λιγότερο 4. Εμείς είχαμε πάει με παρέα, συνολικά 4 μέρες εκ των οποίων τη μία πήγαμε μονοήμερη στη Φλωρεντία-αξίζει να το κάνεις κι αυτό γιατί είναι αρκετά κοντά, με το γρήγορο τρένο 1-1,5 ώρα απόσταση, τα εισιτήρια είναι βέβαια λίγο ακριβά αλλά αξιζει.

Είχαμε μείνει σε αυτό το ξενοδοχείο: http://www.hotelkentroma.com/en/index.htm

Το επιλέξαμε τυχαία, γιατί το ταξίδι το οργανώσαμε μόνοι μας όχι μέσω πρακτορείου. Τα κριτήριά μας ήταν να ειναι οικονομικό, καθαρό και κοντά σε σταθμό μετρό. Εξαρτάται τι ψάχνετε κι εσείς, υπάρχουν πάρα πολλά ξενοδοχεία όπως θα δεις και στα site που σου πρότεινε και η Pepita! Από το συγκεκριμένο πάντως μείναμε όλοι ΠΟΛΥ ευχαριστημένοι, πολύ καλή εξυπηρέτηση, πεντακάθαρα τα δωμάτια, ευγενέστατοι όλοι οι υπάλληλοι και το πρωινό, χωρίς να είναι κάτι το ιδιαίτερο (αν ψάχνεις κάτι πολύ χλιδάτο δηλαδή), ήταν απλό και νιώθαμε λες και τρώγαμε στην κουζίνα του σπιτιού μας! πολύ οικογενειακή ατμόσφαιρα γενικά, μιας και είναι σχετικά μικρό ξενοδοχείο. Ολα αυτά τον Απρίλιο 2009.

Οσο για λοιπές πληροφορίες, το σημαντικότερο είναι να πάρεις μαζί σου αθλητικά παπουτσάκια ή χαμηλά μποτάκια, οι περισσότεροι δρόμοι είναι πλακόστρωτοι και ακρως ακατάλληλοι για τακουνάκια... να είστε προετοιμασμένοι για τρελό ξεποδάριασμα, γιατί έχει τόσα πολλά πράγματα να δεις! Φυσικά να δοκιμάσετε παγωτό, τυραμισού και μακαρονάδες, η πίτσα ίσως σας απογοητεύσει γιατί η ζύμη της είναι πιό λεπτή και από κράκερ και τα υλικά από πάνω φτωχά (σε σχέση πάντα με τις ελληνικές, τίγκα στο υλικο πίτσες! :lol: ) Οσο για οδηγό της πόλης, είχαμε πάρει τον "Τορ 10", με αυτόν γυρίσαμε κάθε στενάκι πολύ εύκολα!

Καλά να περάσετε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

αααχχχχ τι μου θυμισες!!!!!!!!απο τα ωραιότερα ταξιδια που καναμε με τον άντρα μου. Μείναμε στο Cicerone Hotel και εχουμε να πούμε τα καλύτερα. Είναι στο κέντρο, να φανταστείς σε όλα τα αξιοθέατα αλλά και στις εξόδους μας γενικά πηγαίναμε πάντα με τα πόδια..ήταν κοντά σε όλα!!! Αψογο προσωπικό και σερβις,πεντακάθαρο με υπέροχο πλούσιο πρωινο. Ετοιμαστείτε για τρελό πεπράτημα αλλά ότι και να δείτε αξίζει στην Ρώμη, είναι μαγευτική πολη. Προσωπικά το φαγητό μενθουσίασε γτ οι απλές γευσεις τους ήταν τοσο μα τοσο ωραίες και έντονες και πολύ διαφορετικές απο αυτες που συνηθίσαμε. Μην σπαταλήσεις τον χρόνο σου για ψωνια γτ αυτά που αξιζουν ειναι πανάκριβα και θαπογοητευτεις. Να επισκεφτείς οπωσδήποτε την περιοχή τραστέβερε εξω απο Ρώμη(πας κ με τα πόδια αν θες, 20 λεπτά χαλαρη βόλτα κατα μηκος του Τίβερη),έχει πολλά μαγαζιά για καλό φαγητο κ διασκεδαση. Τώρα τα μνημεία ειναι λιγο πολύ γνωστα απλά εμας μας εμεινε η εμπειρία στο Βατικανό γτ ο ξεναγός ηταν πολύ καλός και καταλαβαίναμε τι βλέπαμε κ τι ιστορία συνοδεύει το κάθετι.

εδώ θα βρείς πολλές λεπτομέρειες για εστιατόρια,αξιοθέατα,μετακινήσεις κλπ. καλό ταξιδιιιιι

http://www.pamediakopes.gr/DestinationG ... g-guide-gr

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

να συμπληρώσω ότι πληρώσαμε για αεροπορικά κ 5 διανυκτερεύσεις ξενοδοχείο συν ξεναγησεις 1100ευρω. ειχα ψαξει πολύ ωστε να μην απογοητευτούμε απο ξενοδοχείο κλπ κ τελικά μας βγηκε πολύ καλα το ταξιδι σε σχεση με άλλα ζευγαρια που γνωρισαμε εκει κ πληρωσαν ακριβοτερα,π ιο λιγες μερες κ ξενοδοχειο εξω απο την πολη που απαιτεί μετακινησεις με μετρο,αστικό ή ταξι.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κοριτσια ευχαριστω για τις απαντησεις!!

κλεισαμε τελικα στο ξενοδοχειο Town House Fontana Di Trevi.

ειναι πανω στην πλατεια.φαινεται πολυ καλο τουλαχιστον απο το ιντερνετ.δεν ειναι κ πολυ ακριβο.90 ευρω το βραδυ.και εισητηρια κλεισαμε απο την easyjet 120 και οι δυο πηγαινε ελα!

πολυ οικονομικα.

τρια βραδυα θα μεινουμε γιατι θα αφησουμε κ δυο μωρα πισω!!μην το παρακανουμε!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...