Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

...:kiss: Ένα μεγάλο "γεια" σε όλες τις μανούλες.

Ελπίζω να δεχτείτε και εμένα στην παρέα σας...

Το όνομά μου είναι Αντωνία.Είμαι 30 ετών και έχω γίνει 2 φορές μανούλα.

Το 1ο κοριτσάκι μου είναι 11 χρονών και το 2ο 4...μηνών (!)...

Θα χαρώ πολύ να ανταλλάζουμε απόψεις για τα παιδάκια μας...

...Να είστε όλες καλά και ευτυχισμένες....

Δημοσίευση

καλημερα Αντωνια.Καλωσηρθες στην παρεα μας.Ειμαι η Δημητρα,29 χρονων και εχω 3 παιδια.Ο μεγαλος ειναι 6,ο μεσαιος 3,5 και η μικρη μου 2 μηνων.Να σου ζησουν τα παιδακια σου!Ελπιζω να τα λεμε συχνα

Δημοσίευση

καλημερα Αντωνια.Καλωσηρθες στην παρεα μας.Ειμαι η Δημητρα,29 χρονων και εχω 3 παιδια.Ο μεγαλος ειναι 6,ο μεσαιος 3,5 και η μικρη μου 2 μηνων.Να σου ζησουν τα παιδακια σου!Ελπιζω να τα λεμε συχνα

Δημοσίευση

:kiss: Καλωσήρθες στην παρέα μας και να σου ζήσουν τα παιδιά σου!

Εδω θα μαθεις αρκετα πράγματα αλλα και εσυ μεσα απο τις εμπειρίες σου θα μπορείς να μας πεις πολλα και να μάθουμε απο σένα.Θα σου αρέσει πολύ εδω!

Δημοσίευση

:kiss: Καλωσήρθες στην παρέα μας και να σου ζήσουν τα παιδιά σου!

Εδω θα μαθεις αρκετα πράγματα αλλα και εσυ μεσα απο τις εμπειρίες σου θα μπορείς να μας πεις πολλα και να μάθουμε απο σένα.Θα σου αρέσει πολύ εδω!

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΙΛΙΑ.ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ε;;ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΙΛΙΑ.ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ.ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ Ε;;ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ 30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΑ.ΘΑ ΧΑΡΩ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΦΙΛΙΑ.

Δημοσίευση

Γεια σου Αντωνία μου και από μένα, εγώ είμαι η Αγγελική και τις 15/11 πρώτα ο θεός θα φέρω στον κόσμο την κορούλα μου!

φυσικά σε δεχόμαστε, είναι πολύ φιλικό αυτό το φόρουμ θα το διαπιστώσεις πολύ σύντομα

Φιλάκια πολλά από εμάς, να σου ζήσουν τα κοριτσάκια σου!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Δημοσίευση

Γεια σου Αντωνία μου και από μένα, εγώ είμαι η Αγγελική και τις 15/11 πρώτα ο θεός θα φέρω στον κόσμο την κορούλα μου!

φυσικά σε δεχόμαστε, είναι πολύ φιλικό αυτό το φόρουμ θα το διαπιστώσεις πολύ σύντομα

Φιλάκια πολλά από εμάς, να σου ζήσουν τα κοριτσάκια σου!!

:kiss: :kiss: :kiss:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...