Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ??

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ.....

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΑΣ.. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ..

ΕΧΩ 3 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΩ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.. ΠΟΝΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΥΠΜΗΛΙΑ ΚΑΙ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ.. ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΩ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΤΙΠΟΤΕ... ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπέρα Δεσποινάκι μια απο τα ίδια είμαι κι εγώ... :roll: Αφού έχεις καθυστέρηση γιατί δεν κάνεις ένα τεστάκι να σιγουρευτείς??? Εγώ μάλλον θα περιμένω ως την Παρασκευή έτσι για να το παίξω ψύχραιμη.... :D:-ss8-}

Σου εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα....

δεσποινακι μου μπορει και να εισαι αλλα μπορει και οχι!!!Τα συμπτωματα της περιοδου ειναι ιδια καποιες φορες με αυτα τις εγκυμοσυνης!!!!Για αυτο το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι πανε στο κοντινοτερο μικροβιολογικο ζητα να σου παρουν αιμα για χοριακη γοναδοτροπινη,ειναι το πιο σιγουρο απο ολα και κοστιζει και φθηνοτερα απο τα τεστ εμποριου-γυρω στα 10 ευρω πληρωσα εγω-!!!!!!!!!!!!!!Μακαρι να εισαι στο ευχομαι,αντε και περιμενουμε νεα!!!!!!!!!!

Δεσποινάκι μακάρι να είναι εγκυμοσύνη... θα συμφωνήσω με τσ κορίτσια όμως, δεν πας να κάνεις χοριακή καλύτερα να σιγουρευτείς?? Και για μένα καλύτερα χοριακή παρά τεστ φαμακείου γιατί αν βγεί θετικό (που το εύχομαι)ο γυναικολόγος σου θα σε στείλει να κάνεις χοριακή... Περιμένουμε νέα σου..

ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΕΣΤΑΚΙ.. ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΜΟΥ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΕΚΡΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΗΞΙΜΟ.. ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?

αν περιμενες περιοδο και το στηθος σου πρηστηκε αυτες τις μερες,τοτε ειναι συμπτωμα περιοδου,εμενα πρηδτηκε 4 μερες μετα τη συγκεκριμενη επαφη-συλληψη...

κανε μια θερμομετρηση πρωινη !!!! αν εχεις πανω απο 36,8-36,9 μαλλον θα κανεις μπεμπε!!!!!!

γενικα οι γιατροι λενε οτι οταν περιμενουμε περιοδο πεφτει η θερμοκρασια του σωματος για να ξεκινησει ο νεος κυκλος, αν μεινει μεχρι 18 μερες μετα την ωορηξια σε υψηλο επιπεδο ειναι καθαρο συμπτωμα εγκυμοσυνης !! στηθος κλπ ειναι ανευ αξιας συμπτωματα!!!!

κανε και πες μας!!!σημερα εισαι λογικα 17η μερα μετα αρα,,,,, θα ξερεις!! :mrgreen:

ΑΧ, Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.. ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΥΡΙΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΣΗ.. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑΡΘΕΙ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΕΣΕΙ ΛΟΓΙΚΑ?? ΣΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.. 36,6 ΑΣ ΠΟΥΜΕ??

ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΧΟΡΙΑΚΗ ΔΕΝ ΤΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΤΑ ΤΕΣΤ Η ΚΟΛΛΗΤΗ ΜΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΗΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΚΑΝΕ ΤΡΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΘΕΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΕΙΣ ΕΝΩ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΥΞΗΜΕΝΗ

ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΗΘΗΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 36.3 36.4... ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ, ΕΤΣΙ?? :( ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΙ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΤΙΚΑ ΥΨΗΛΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ Ή ΟΧΙ? ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 7η ΜΕΡΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΙΠΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΡΘΕΙ.. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ Μ ΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ..??ΠΡΗΣΜΕΝΟ ΣΤΗΘΟΣ ΚΑΙ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΘΥΛΕΣ, ΠΟΝΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ, ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑΚΙΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΠΟΤΕ ΠΡΗΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΕΠΡΗΖΕΤΑΙ, ΥΠΝΗΛΙΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΑΨΕΙΣ.. ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΨΥΧΡΑ ΝΙΩΘΩ ΝΑ ΖΕΣΤΑΙΝΟΜΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ...

ΔΕΣΠΟΙΝΑΚΙ,αν γενικα εχεις σταθερο κυκλο, με 7 μερες καθυστερυση θα δειξει εστω και το τεστ φαρμακειου...εμενα εδειξε 1 μερα πριν την καθυστερυση....

Γιατι δεν κανεις ενα να σου φυγουν οι αμφιβολιες;;;

despoinaki εγω το μονο συμπτωμα που ειχα ηταν η καθυστερηση τιποτα αλλο,δεν συμβαινει παντα το ιδιο με την θερμοκρασια,τοσο πολυ που αγχωθηκες θα εκανες ενα τεστ μεχρι τωρα και θα τελειωνε η υποθεση.... ;);)

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΝΕ ΤΕΣΤ!!!!!!!!!πως μπορεις να περιμενεις 7 μερρες??????εαν εχεις σταθερο κυκλο 7 μερρες ειναι παρα πολλες...αντε λοιπον βιασοθ..μην καθεσε κ μα λες τα συμπτωματα 7 ημερων!!!

Σε καμία από τις δύο μου εγκυμοσύνες δεν είχα μετρήσει θερμοκρασία.Θα συμφωνήσω και εγώ με τα υπόλοιπα κορίτσια, κάνε ένα τεστ και μην την μετράς άλλο. 7 μέρες είναι αρκετές για καθυστέρηση και σίγουρα το τεστ θα δείξει αν είσαι ή όχι. Λοιπόν αύριο πρωί πρωί :!:

ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ..ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ? ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΕΣΤ, ΔΙΟΤΙ ΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΟΥΤΕ ΣΤΑΓΟΝΑ ΑΠΟ ΑΙΜΑ.. ΔΗΛΑΔΗ 1 1/2 ΜΕΡΑ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΠΟΤΟΜΗ ΔΙΑΚΟΠΗ.. ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ? ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ?

δεσποινακι το καλυτερο ειναι να επισκευτεις το γιατρο σου.η ξαδερφη μου ετσι ειχε και τελικα ηταν εγκυος. ;) βεβαια κατι παρομοιο ειχα παθει κι εγω και ο γιατρος μου ειχε πει οτι μια φορα το χρονο η ακατανωμαστη αλλαζει οποτε μεχρι να επανελθει ξανα στα φυσιολογικα της μας κανει διαφορα χαζα...εγω ομως ελπιζω να εισαι εγκυουλα και να μας το πεις συντομα!!!!! :)

ασε το θερμομετρο και πιασε κανενα τεστ να κανεις .

αυτα με τισ θερμοκρασιες δεν τα πιστευω .

και εβαλα θερμομετρο να δω αν ανεβηκε αλλα τα ιδια ειναι .

Η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΞΑΝΑΡΘΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΜΕΡΑ.. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΦΕ ΣΚΟΥΡΑ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΣΙΜΠΗΜΑΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΕΝΤΟΝΑ..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια με το καλό τα μωράκια σας!!! Ετοιμαστείτε για πρωτόγνωρες καταστάσεις😄 Πέρυσι τέτοια εποχή ήμουν με την κοιλιά τούρλα και φέτος τον έχω μαζί μας🥰(η κοιλιά βέβαια δεν έφυγε ακόμα😅😅😅) Σε ό, τι αφορά την βαλίτσα για το μαιευτήριο όντως είναι υπερβολικά όλα αυτά.. σίγουρα θέλει μια αλλαξια για το μωράκι συν κουβερτουλα και αυγό.  Για μας εγώ προσωπικά πέρα από τα είδη μπάνιου χρειάστηκα πάνες βρακάκι γιατί λόγω καθετήρα δεν βόλευαν οι σερβιετες. Την πρώτη ημέρα μου έδιναν του μαιευτηρίου μεγάλες μεγάλες😁 Συν δύο τρεις νυχτικιές Με κουμπάκια, παντόφλες, φορτιστή, μωρομαντηλα. Εξόδου ρούχα είχα πάρει φόρμες αλλά βγήκα με το νυχτικό λόγω καθετήρα (αντιμετώπισα πρόβλημα με ουροδόχο).  Πάντως θεωρώ πως είναι η πιο τέλεια εποχή για γέννα παρά το κρύο👶🎄❤️💙
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Εγώ πήγα τελευταία μέρα στη δουλειά, τώρα θα βάλω κάτι κανονικές και μετά θα βγω έναν μήνα αναρρωτική πριν την κανονική που δικαιούμαι.. Στεναχωριέμαι από την μια που δεν θα έχω αυτή την καθημερινότητα, να σηκωθώ να ντυθώ να δω κόσμο, αλλά όντως σιγά σιγά γινόταν όλο και πιο δύσκολο... Σε άλλα νέα, αύριο 22 εβδομάδων, έχουμε β επιπέδου εμείς, ο μικρός είναι υπερδραστήριος τις τελευταίες ημέρες, σε φάση να φοβάμαι μήπως κάνω και συσπάσεις και ότι δεν είναι μ΄΄ονο το παιδί, αλλά δεν έχω πετρώματα.. έχω πιάσει 2-3 φορές την τελευταία εβδομάδα αλλά μόνο σε ένα σημείο της κοιλιάς και μόνο για κάποια δεύτερα.. συχνά σχετίζεται με τα ούρα, ότι θέλω να πάω τουαλέτα... Αύριο θα ρωτήσω τον γιατρό μιας και θα μιλήσουμε και για την β.. Πως πέρασε ήδη το μισό, ούτε το έχω καταλάβει... πλέον φαίνομαι με τα περισσότερα ρούχα ότι είμαι έγκυος, η ζυγαριά λέει επισήμως +3 κιλά.. ωστόσο τελευταία έχω παρατηρήσει ότι μετά το απόγευμα έχω καούρα και δεν θέλω πολύ πολύ να φάω, ενώ το μεσημέρι λυσσάω και τρώω 1,5 πιάτο οπωσδήποτε, αν όχι 2... για το μαγνησιο κορίτσι μου επειδή και εγώ είχα θέμα που λες με το αναβράζον, υπάρχει και σε χάπι (μεγάλο βέβαια) χωρίς αυτή την απαίσια γεύση, ωστόσο δεν γράφεται και κοστίζει κανά 8Ε αν θυμάμαι καλά... Θα κάνετε τίποτα Χριστούγεννα εσείς? εγώ περιμένω αύριο με το καλό τους δικούς μου...
    • Υπέροχα νέα κορίτσι μου!! Μπράβο με το καλό!! Σας έδωσε πρόβλεψη για φύλο;
    • Καλέεεεεεεεεεεεεεε..... εσύ γέννησες κι εγώ γράφω για ρινικά σπρέι! Να σας ζήσει κορίτσι μου!!!! Όλα τα καλά του κόσμου.... Τι καλά που ήρθε από μόνη της στην ώρα της χωρίς φάρμακα και προκλήσεις... Είμαι σίγουρη ότι ταλαιπωρήθηκες κι εσύ (και μάλλον και η μικρή σου), αλλά πάει, πέρασε τώρα!!! Τώρα έχετε η μια την άλλη.... Από βάρος και ύψος βγήκε τέλεια!!!! Φτου φτου ❤️ Με το θηλασμό εντάξει; Το βρήκατε εξαρχής;
    • Είναι πράγματι απίστευτη η σιγουριά σου και η ψυχολογία σου!!! Οι μαίες σε έχουν κάνει πολύ δυναμική!!! Μπράβο τους και μπράβο σου!!! Επίσης ξέχασα να σχολι΄σω πόσο γέλασα με τα κορίτσια σου που θα τα έχεις ελεύθερα.... δεν υπάρχεις 🤣🤣🤣 ΥΓ: Ευτυχ΄ως βρήκα dexaris ξεχασμένο στο ντουλάπι που δεν έχει λήξει και ανάσανα χωρίς τύψεις!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...