Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

yolanda

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες!

Με λένε Γιολάντα, είμαι 37 ετών και δεν έχω ακόμα παιδάκι. Χαίρομαι που βρίσκομαι στην παρέα σας. Πιστεύω πως θα μάθω πολλά.:)

Εις το επανιδείν λοιπόν!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλώς όρισες Γιολάντα!!

Πραγματικά θα μάθεις πολλά από τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που συχνά πυκνά γίνονται εδώ πέρα!! Θα τα λέμε λοιπόν...

Πολλά πολλά φιλιά και καλώς μας ήρθες...

:) :) :) :) :) :) :)

Καλώς όρισες Γιολάντα!!

Πραγματικά θα μάθεις πολλά από τις ενδιαφέρουσες συζητήσεις που συχνά πυκνά γίνονται εδώ πέρα!! Θα τα λέμε λοιπόν...

Πολλά πολλά φιλιά και καλώς μας ήρθες...

:) :) :) :) :) :) :)

Καλημέρα Γιολάντα!Καλωσορισες στην παρέα μας.Πραγματι γινονται πολυ ομορφες και χρησιμες συζητησεις εδω,και γενικα υπαρχει πολυ ευχαριστο κλιμα!:laugh: Εγω είμια η Αννα,28 ετων και μανουλα.Εχω μια κορη 11 μηνων και περιμενω διδυμα.Σου ευχομαι γρηγορα να γινεις μανουλα αν ειναι αυτο που επιθυμεις!Ελπιζω να τα λεμε συχνα.Φιλια

Καλημέρα Γιολάντα!Καλωσορισες στην παρέα μας.Πραγματι γινονται πολυ ομορφες και χρησιμες συζητησεις εδω,και γενικα υπαρχει πολυ ευχαριστο κλιμα!:laugh: Εγω είμια η Αννα,28 ετων και μανουλα.Εχω μια κορη 11 μηνων και περιμενω διδυμα.Σου ευχομαι γρηγορα να γινεις μανουλα αν ειναι αυτο που επιθυμεις!Ελπιζω να τα λεμε συχνα.Φιλια

Καλωσήρθες στο mammyland!Είμαι σχετικά καινούργια εδω και εγω και μπορώ να πώ οτι έχω μάθει αρκετά πράγματα.Δεν περνάει μερα που να μην μπώ στο site και να διαβάσω τι καινούργιο εχει γραφτει στο φόρουμ.Δεν εχουμε παιδι και εμείς και είμαστε στις προσπάθειες.Πάντως απ'ότι βλεπω το mammyland είναι πολύ γουρλίδικο και όλο και πιο πολύ αυξάνονται οι εγκυούλες εδω!!Συντομα θα έρθει και η σειρά σε μας τις υπόλοιπες!

Καλωσήρθες στο mammyland!Είμαι σχετικά καινούργια εδω και εγω και μπορώ να πώ οτι έχω μάθει αρκετά πράγματα.Δεν περνάει μερα που να μην μπώ στο site και να διαβάσω τι καινούργιο εχει γραφτει στο φόρουμ.Δεν εχουμε παιδι και εμείς και είμαστε στις προσπάθειες.Πάντως απ'ότι βλεπω το mammyland είναι πολύ γουρλίδικο και όλο και πιο πολύ αυξάνονται οι εγκυούλες εδω!!Συντομα θα έρθει και η σειρά σε μας τις υπόλοιπες!

Καλώς μας όρισες Γιολάντα!!!

Θα περάσεις πολύ ωραία εδώ στο mammyland και θα μαθεις παρα πολλά πράγματα! Με το καλό να μας ανακοινώσεις και τα ευχάριστα νέα!

Φιλάκια πολλά!

Καλώς μας όρισες Γιολάντα!!!

Θα περάσεις πολύ ωραία εδώ στο mammyland και θα μαθεις παρα πολλά πράγματα! Με το καλό να μας ανακοινώσεις και τα ευχάριστα νέα!

Φιλάκια πολλά!

Γεια σου yolanda κι απο μενα!!! Οντως εδω θα μαθεις πολλα οπως κι εγω παρ΄ολο που ειμαι καινουρια. Σου ευχομαι συντομα να αποκτησεις οσα παιδακια θελεις!!!

Γεια σου yolanda κι απο μενα!!! Οντως εδω θα μαθεις πολλα οπως κι εγω παρ΄ολο που ειμαι καινουρια. Σου ευχομαι συντομα να αποκτησεις οσα παιδακια θελεις!!!

Γιολάντα γειά σου. Είμαι η Ειρήνη 29 και περιμένω αγοράκι. Ελπίζω να μας πείς σύντομα οτι θα γίνεις μανούλα. Μόνο άγχος δεν χρειάζεται και να ξέρεις οτι η παρέα μας είναι πολύ ωραία....φιλάκια;) ;)

Γιολάντα γειά σου. Είμαι η Ειρήνη 29 και περιμένω αγοράκι. Ελπίζω να μας πείς σύντομα οτι θα γίνεις μανούλα. Μόνο άγχος δεν χρειάζεται και να ξέρεις οτι η παρέα μας είναι πολύ ωραία....φιλάκια;) ;)

Καλώς ήρθες Γιολάντα , να περνάς καλά με τη παρέα μας και σου εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα την οικογένεια που ονειρεύεσαι.:)

Καλώς ήρθες Γιολάντα , να περνάς καλά με τη παρέα μας και σου εύχομαι να αποκτήσεις σύντομα την οικογένεια που ονειρεύεσαι.:)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• @Katiana1987 @Elk κορίτσια ναι μας είπε καλά είναι τα 600 γραμμάρια, αλλά με τρώει γτ πέσαμε καμπύλη! Αφού μας λένε ότι είναι καλά τι μας τις βάζουν αυτές τις καμπύλες στο βιβλιάριο; Για να μας αγχωνουν; 😀😀  Πάντως απ' όταν έκοψα τα γαλακτοκομικά, έφτιαξαν και τα κακάκια του, κάνει κάθε μέρα πλέον..ήταν να γίνει; Δεν ξέρω.. Και κάτι ακόμη..το μωρό σας προτιμάει πλευρά στο στήθος; Εμένα ναι..και είδα ότι δεν πολύ θέλει αυτή που βγάζει γάλα από πολλές τρύπες..μάλλον πνίγεται..το προσπαθώ @Christi.D. όπως βλέπεις.. δίνω κάπως λιγότερο αυτό το στήθος και βγάζω και με το χέρι.. μειώνεται, ξανααυξανεται..ετσι το πάμε.. εσένα Κρίστι σου σταθεροποιήθηκε η ροή;
    • Αυτά από μένα… 😂 Θα κάνω ότι δε ρώτησα ποτέ και στο κεφάλι μου θα είσαι φοιτήτρια μαιευτικής 😂😂😂😂
    • Χαχαχαχαχα… δεν υπάρχουν οι περιγραφές σου 😂😂😂😂 Σε όλο αυτό το beef που έφαγε ο μικρός ήταν ήσυχος;;; Πόσο χρονών είναι ο μεγάλος σου;;  Εκεί με τον εξωγήινο και τη μύξα με γονάτισες 😂😂😂😂 Αχ αυτές οι στιγμές είναι που θα μείνουν και θα τους μεταφέρετε όταν θα μεγαλώσουν!!! 
    • @Demy93 και κορίτσια.. Κι εγώ να πω χάρηκα πολύ λίγο την εγκυμοσύνη μου εν τέλει.. φοβομουνα και να κουνηθώ, δεν το συζητώ για τα νεύρα.. δεν πειράζει όμως, ο κούκλος μου να ναι καλά και θα χαρούμε τώρα τα πάντα 🧿🧿🧿
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...