Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 995
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

koritsakia mou!ti kanete?mou leipsate polu...

prin ligo piga sto sxoleio tou xari,eixane sugkentrwsi..milame akousa apo tous goneis oti m@@@kia mporeite na fantasteite...to mono kalo itane oti gnwrisa tous goneis twn filwn tou kai oti me pianane oloi prin tous gnwrisw kai mou legane eseis eiste i mama tou xari...?sunexeia mou milaei sto spiti to paidi mou gia to xari...milame..oute o maurogiallouros!polu gelio!

flwriana na ton xairesai to mikrouli sou!geros k tuxeros gia mia zwi!!makia

bikara ti kaneis?gia mena ipies rakomela i me ksexases?snif..

bikoulini fouskwnw..alla min fantasteis mexri stigmis..ena mikro mpalonaki..mikro..alla aplwto..!thelw koritsaki..!pantws i tonia mou eipe pws kai i dikia tis koilia einai pio aplwti kai exei telika agoraki...snif..as me lupithei o theos...den tous xortainw me tipota tous antres mou...kai exw kai 2 agoria aderfia...den mporw allo tsou...ni..

stamy mou ti kanete eseis?den ton grafeis ton karagkiozi ekei pou den pianei melani na teleiwneis?ema..ti p@@@@@ras pou leei ki i biki!

katerinaki egw na deis upnilia...pwpw..erxontai filoi mas kai pragmatika den tin paleuw..alla s opoion aresoume..an einai filoi katalavainoune..etsi einai..

eleutheria megeia ta mallakia..kai ta magoulakiia sou episis deixnoun kalozwia...min mou anisuxeis!

lenaki mou ola kala me to spiti?ki egw exw neura twra me tin egkumosini..kai prospathw para polu na sugkratoumai..oso mporw...makia

filakia roufixta!!!

Δημοσίευση

Τζοανάκι, τι κάνεις???

Όπως βλέπεις εδώ σκοτώνουμε την ώρα μας...βαρεμάρα που έπεσε σήμερα, άλλο πράγμα.

Εν τω μεταξύ στο γραφείο είχα τρελή δουλειά....γι αυτό και τώρα μου βγαίνει η βαρεμάρα, γιατί και να 'θελά το πρωί ....δεν μπορούσα. :lol:

Δημοσίευση

ιωαννακι μου γλυκο ηπια κ για σενα πολλα πολλα σφηνακια ρακομελο....μα ο γιος σου εναι φοβερη προσωπικοτητα σαν τη μαμα του ;);)

εγω τελικα κατεβηκα κατω συμπεθερα γελασαμε εμεις επαιξε κ το ζευγαρακι

Δημοσίευση

κοριτσακιααααα τι κανετεεεε???καλε δεν σας προλαβαινω!!!κουτσομπολεεεςςς!!! :lol::lol:

καλε τι ξενερωμα κ αυτο σημερα με τον βλακα τον παπανδρεου??ακουστε τι επαθα να γελασετε!!!κατα τις 10 επλενα τα πιατα με μια μουρη μεχρι το πατωμα που δεν εβαλε το νησι κ καποια στιγμη ακουω το τραγουδι της σειρας κ τρεχωωω πανικοβλητη στο σαλονι!!επεσα κ πανω στην πορτα κ εχω μια τερααστιααα μελανια στο γονατο κ τελικα δεν ειχε νησι....παραισθησεις ειχα...μα σας λεω το ακουγα καθαρα μεσα στα αυτια μου!!!ε τι εχω παθει η γυναικα!!!δεν μπορω να περιμενω παλι μια βδομαδα! :((:((:((

φλωριαννα [smilie=occasion15.gif] να τα εκατοστησει το αντρακι σου!!!πολυχρονος,γερος κ παντα ευτυχισμενος να ειναι!!!!!

Δημοσίευση
κοριτσακιααααα τι κανετεεεε???καλε δεν σας προλαβαινω!!!κουτσομπολεεεςςς!!! :lol::lol:

καλε τι ξενερωμα κ αυτο σημερα με τον βλακα τον παπανδρεου??ακουστε τι επαθα να γελασετε!!!κατα τις 10 επλενα τα πιατα με μια μουρη μεχρι το πατωμα που δεν εβαλε το νησι κ καποια στιγμη ακουω το τραγουδι της σειρας κ τρεχωωω πανικοβλητη στο σαλονι!!επεσα κ πανω στην πορτα κ εχω μια τερααστιααα μελανια στο γονατο κ τελικα δεν ειχε νησι....παραισθησεις ειχα...μα σας λεω το ακουγα καθαρα μεσα στα αυτια μου!!!ε τι εχω παθει η γυναικα!!!δεν μπορω να περιμενω παλι μια βδομαδα! :((:((:((

φλωριαννα [smilie=occasion15.gif] να τα εκατοστησει το αντρακι σου!!!πολυχρονος,γερος κ παντα ευτυχισμενος να ειναι!!!!!

δεν παλευεσε!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ;;;;;;

ΕΓΩ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑ ΠΑΛΙ ΣΗΜΕΡΑ...ΕΚΑΝΕ Κ ΕΜΕΤΟ ΠΑΛΙ Ο ΓΛΥΚΟΥΛΗΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΚΕΤΟ...ΕΧΕΙ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ Ο ΚΑΛΟΣ ΜΟΥ...ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 5 ΤΟΙΧΟΥΣ....ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΩ ΓΕΝΙΚΗ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΩ...ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΝΑΩ ΑΚΟΜΑ ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ....ΣΟΡΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΧΩΡΙΣΤΑ..

ΦΙΛΟΥΡΕΣ ΣΕ ΟΛΕΣ

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ ΜΟΥ...ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ ΑΡΚΕΤΑ;;;ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΙΠΑΝ...ΕΜΕΝΑ ΠΕΙΝΕΙ ΓΑΛΑ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ Κ ΟΤΑΝ ΞΠΝΗΣΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΝΤΑΡ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΑΥΓΟ ή ΨΩΜΙ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ Κ ΜΕΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ...ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΙΣΩΣ ΜΠΑΝΑΝΑ ή ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Κ ΒΡΑΔΥΝΟ...ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΜΑΡΙΣΑ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Κ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΦΑΓΗΤΑ...ΑΚΟΜΑ Κ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΕ...ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΕΙ...ΤΡΩΕΙ ΨΩΜΙ ΜΕ ΤΥΡΙ...ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ....ΑΡΧΙΖΩ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΖΩ ΦΙΛΕΝΑΔΕΣ... :cry::cry:

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσια μου,

Φλωριάνα να χαιρεσαι και σημερα τον Δημητράκη σου!! Για την ονομαστική του γιορτη! Ρε συ το ριξατε το παιδι, εχει μια μερα διαφορά γενέθλια και γιορτη και θα παίρνει κυρίως ενα δωρο!! :o:(

βικυ ασε τις γενικές εγχειρισμένη γυναικα! Για το φαι να επιμένεις. μια δυο θα φάει.

Θα επανέλθω σε λίγο

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσάρες μου. Τι κανετε;; Εγώ πρωι πρωι πήγα την τούρτα του μικρού στο σχολείο. ΜΠΟΜΠ Ο ΜΑΣΤΟΡΑΣ πολύ ωραία βγήκε :lol::lol: . Θα κάνουνε παρτάκι εκει :lol::lol::lol: .

ΒΙΚΟΥΛΙΝΙ μου άστα με το φαγητό. και εμεις μια απο τα ίδια :shock: . Ο γιατρός μας είπε ότι έχει χάσει βάρος και πρέπει να τον παρακολουθήσουμε :shock::shock: . Βέβαια είχε περάσει μια καλή γαστρεντερίτιδα τον Σπετέμβρη και για 2 εβδομάδες δεν έτρωγε σχεδόν τίποτα. Τώρα έχω αρχίσει να του δίνω και το βράδυ φαγητό, αλλά δεν τρώει εύκολα :shock: Γενικά δεν τρώει εύκολα πια. Ενα σωρό παιχνίδια κάνουμε αλλά με το ζόρι να φάει λίγο.

JOANAKI μου, σου έυχομαι να είναι κόρη!! Και εγώ θα ήθελα το δευτερο να είναι κορίτσι αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι δυο αγόρια μεταξύ τους θα έχουν πιο κοινά ενδιαφέροντα!!!

ΣΤΑΜΥ μου κανένα νέο με το φίλο σας;; Μην δίνεις βάση βρε κοριτσάρα μου, δεν αξιζει να χαλιέσαι για βλακίες.

ΕΡΗ μου τι κάνετε βρε;;; Ο μικρούλης καλά;; Τι να κάνω που βρήκε να γεννηθεί την προηγούμενη ημέρα της γιορτής του. Εντελώς τυχαίο!!!! Αλλά φέτος θα σβήσουμε τόσες τούρτες που θα φτάνουν και για του χρόνου :lol::lol:

ΑΣΠΑ - ΒΙΚΑΚΙ - ΜΑΝΟΥΛΑ3: Πάει το Νησί εε;; Κορίτσια μου, εγώ δεν το βλέπω,δεν αντέχω. Ξεκίνησα να δω το πρώτο επεισόδιο και με έπιασε κατάθληψη. ΑΑΑ δεν είμαι εγώ για τέτοια θα θέλω χάπια μετά :lol::lol: . Επιρεάζομαι πάρα πολύ. Βασικά μόνο κωμμωδίες βλεπω!!!! Αντε και κανένα master chef γιατί είμαι και της μαγειρικής.

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ όλα κάλα;; Πτώμα είσαι εεε;; Κουράγιο φιλενάδα!!!

Φιλάκια σε όλες κοριτσάκια μου, σας περιμένω την Πέμπτη!!!!!

Δημοσίευση

Φλωριάνα και πάλι χρόνια πολλά, να χαίρεσαι τον γιόκα σου και για την ονομαστική του εορτή.

Για το νησί έχεις δίκαιο, πολύ σε ψυχοπλακώνει βρε παιδί μου αυτό το σήριαλ....αλλά μ΄αρέσει!

Βασικά είναι το μόνο που βλέπω.

Όλα έτοιμα για το πάρτυ σας την Πέμπτη???

Καλημέρα σε όλες τι κοπέλες.....

Δημοσίευση

ΑΣΠΑΚΙ μου, ευχαριστώ πολύ και πάλι για τις ευχές σου.

Σήμερα έστειλα τον άντρα μου super market για ψώνια. Το απόγευμα έχει φασίνα και κομμωτήριο και αύριο μαγείρεμα. Μακάρι να μπορούσες να έρθεις και εσύ την Πέμπτη να σε γνωρίσουμε και από κοντά, αλλά αφού έχει ο αντρούλης σου γεννέθλια έχει την τιμητική του. Να σου πω από τώρα να τον χαίρεσαι και να είστε πάντα αγαπημένοι, γιατί την Πέμπτη μάλλον δεν θα κατορθώσω να μπω.

Φιλάκια πολλά. :-*:-*:-*

Δημοσίευση

Να σε ευχαριστήσω κι εγώ με την σειρά μου....

Εύχομαι να περάσετε τέλεια και κανονίστε από βδομάδα μια καθημερινή να βρεθούμε για ένα καφεδάκι.

Είναι ευκαιρία να έρθω γιατί έχω τον γιό μου στο χωριό και έτσι με την μεγάλη μπορώ και μετακινούμε εύκολα.

Κανονίστε εσείς που θα βρεθείτε την Πέμπτη και πείτε μου.... ;)

Δημοσίευση

Χρόνια πολλα δημητρακη πολυχρονος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

φλωριαννα μου να τον χαιρεσε σε 2 μερες διπλη γιορτη τι ωραιαααα γερος κ καλοτυχος παντα στη ζωη του!!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια σε ολεςςςςςςς!!!!!!!!!!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...